eitaa logo
فرمانده امیر 🖤🖤 مسافر شام🖤🖤
449 دنبال‌کننده
36.3هزار عکس
11.9هزار ویدیو
188 فایل
ڪانال رسمے شهید مدافـع حـرم مداح سردار خلبان جانباز اهل بيت فرمانده قاسـم{مهدی}غریـب مسافر شام برگرفته از وصيت نامه باحضور همرزمان و خانواده شهيد ارتباط با خادم 👇 @khademshahidanam 2
مشاهده در ایتا
دانلود
سلامی: سپاه برای مردم ایران جان می‌دهد ‌فرمانده کل سپاه:‌ 🔹مشی سپاه پاسداران که الهام گرفته از منطق و دیدگاه امامین انقلاب اسلامی هست که سپاه جان فدای مردم است. 🔹مردم حیاتی ترین سرمایه انقلاب، نظام و کشور و شایسته فدا شدن هستند و همه ما در راه آرزوهای بلند این مردم فدا خواهیم شد.
☑️توئیت معنادار حزب الله دقایقی قبل از شروع حملات راکتی مقاومت فلسطین به اراضی اشغالی : 🚀بسم الله الرحمن الرحیم... 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️🚨 | نخستین تصویر از قدرت‌نمایی راکت‌های مقاومت بر فراز آسمان تل آویو. 🇮🇷
🚨بلوغ زودرس کودکان با دیدن برنامه‌های ماهواره ای ❣اگر باور داشته باشیم که ذهن کودکانمان با چه سرعت و دقتی از عناصر موجود در محیط زندگی­شان رنگ می­‌گیرند، ممکن است به گونه­‌ای دیگر به این موجودات لطیف و آنچه که به عنوان وسائل سرگرمی آنها معرفی شده­‌اند، نگاه کنیم. ☸ هم‌اکنون وجود ماهواره­‌ها در خانواده­‌ها معضلی شده است، به هر کجا که بروی وجود دارد و این مسأله تربیت فرزندان را با مشکل روبرو ساخته است. 🔯 گشتی در کانال­‌های ماهواره­‌ای جدا از برنامه­‌های مستهجن آن نشان می­‌دهد که برنامه­‌های ویژه‌ی کودکان در این شبکه­‌های ماهواره­ ای روزبه روز در حال افزایش است و حتی برخی برنامه­‌های بزرگسالان بطور عمد بصورت انیمیشن و فانتزی ساخته می­‌شود تا کودکان را نیز همراه خود کنند. ‼️جالب این است که برنامه­‌های ویژه‌ی کودکان به مراتب حرفه­‌ای­‌تر ساخته شده ، برنامه­‌هایی که میلیاردها دلار صرف ساخته شدن آنها شده و حتی کانال‌هایی با فرکانس­‌های بسیار قوی هم برای آنها در نظر گرفته می­‌شود. ⁉️ سئوال اینجاست آیا این هزینه­‌ها از سر دلسوزی است؟ آیا تا به حال دقت کرده­‌اید که محتوای این کارتون­‌ها چیست؟ آیا کودکی که همراه پدر و مادرش سریال‌های ماهواره‌ای را می‌بیند، گاهی با نقش دختران و پسران هم سن و سال خودش هم‌زاد ‌پنداری نمی‌کند؟ آیا رفتارهای پدر و مادر خود را با پدر و مادر کودکانی که در سریال‌های ماهواره می‌بیند، مقایسه نمی کند؟ ⁉️ آیا تسخیر ذهن نوجوان توسط رسانه‌ها و ایجاد اعتیاد به دیدن برنامه­‌های آن، بی­‌رغبتی نسبت به فعالیت­‌های اجتماعی، کم شدن علاقه به مطالعه کتاب­‌های مفید و موثر به علت اعتیاد به دیدن صحنه­‌های مستهجن که نفس تشنه ی آن است، بلوغ زودرس و دچار شدن به انواع بیماری­‌های روحی و جسمی، گرفتن فرصت اندیشیدن از آنها که همه‌ی این امور به طرز شگفت­‌آوری توسط متفکران این رسانه‌­ها برنامه­‌ریزی شده است، 📌کافی نیست؟! ⚠️ کودکان در سنین 3 تا 5 سالگی فقط بیننده هستند و قدرت تشخیص میان خوب و بد را ندارند و هر آنچه برای او به نمایش بگذاریم می­‌بیند و به عنوان یک حرکت پسندیده می­‌پذیرد. آن­ها قدرت تفکیک خوب، بد و یا افسانه بودن را ندارند و این باعث می‌شود تا ارزش­های آنها در دنیای واقعی تغییر کند. ⁉️ حقیقتا ما به عنوان والدین چه برنامه­‌ای برای استفاده‌ی صحیح خود و کودکان‌مان از این امکانات داریم…؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وحشت و فرار صهیونیست ها از عملیات موشکی مقاومت درواکنش به ترور فرماندهان حماس و شهادت ۶ زن و ۴ کودک 🇮🇷
🔊این تصویر را با دقت نگاه کنید 🔸 دهه هشتادی های در هفته آخر ماه مبارک رمضان است در فروردین ۱۴۰۲ 🔸ولی احتمالا هیچ کدام از این دوستان این تصویر را ندیده باشند 🔸حالا فرض کنیم یک منکری را انجام داده بودند ،هزاران تحلیل و نظر از زوال جامعه و دین گریزی در شبکه های اجتماعی نشر داده می‌شد ❗️متاسفانه به واسطه رسانه و ، واقعیت های جامعه ایران هم امکان دیده شدن ندارند
🔸چطور اینستاگرام به معبد فرقه‌ها تبدیل شد؟ 🖊فرقه‌ها از تنهایی بیرونمان می‌آورند و تنهاترمان می‌کنند؛ 🔸سال ۲۰۱۲ که اینستاگرام به راه افتاد، آماندا مونتل دانشجوی زبان‌شناسی بود. وقتی برنامه را نصب کرد، اولین کلمه‌ای که نظرش را جلب کرد «فالوئر» بود. فیس‌بوک کسانی که صفحۀ کسی را دنبال می‌کردند «دوست» می‌نامید، اما «فالوئر» -به ‌معنی پیرو یا دنبال‌کننده- زنگ متفاوتی در گوش او داشت. 🔸با فراگیرشدن اینستاگرام، هزاران نفر بساط معنویت‌های جایگزینشان را آنجا پهن کردند. طالع‌بین‌ها، شمن‌ها، پیشگوهای وایکینگی، مروجان حکمت‌ سرخ‌پوستی، کاهنانِ خودخواندۀ معابد باستانی، منجمانی که بر اساس اصول کهن ستاره‌بینی هر شب اعلام می‌کردند که هر زمانی برای چه کارهایی خوب است و سمت چه کارهایی نباید رفت 🔸شبکه‌های اجتماعی فرصت بی‌نظیری برای همۀ کسانی فراهم کرده‌اند که گمان می‌کنند راه نجات بشر را کشف کرده‌اند. مربی‌ها و گوروها و منتورهای خودخوانده در شبکه‌های اجتماعی حرف می‌زنند، مخاطبان و پیروانی برای خودشان دست و پا می‌کنند یا کسب‌و‌کاری راه می‌اندازند.
🔞 سینما عرصه ظهور بی‌عفتی؟! ⭕️ بی‌عفتی در سینمای پیش از انقلاب، تنها به صحنه‌های رقص و آواز زنان و به نمایش گذاشتن اندام خود در برابر دوربین محصور نشد، بلکه با فزونی یافتن قدرت محمدرضا شاه به ویژه در دهه پنجاه، همزمان نیز سیاست ضددینی و ضدفرهنگی رژیم به ویژه در عرصه سینما فزونی گرفت. 💯 رواج سکس در سینمای ایران در این سال‌ها به اوج خود رسید و حتی نمایش برخی فیلم‌ها را از یک اثر هنری تا حد اثری پورنوگرافیک (هرزه گری) تنزل داد. ابتذال و بی‌عفتی در این‌گونه فیلم‌ها به حدی می‌رسد که حتی خود رژیم شاه نیز به خاطر شدت ابتذال و تصاویر خلاف عفت، فیلم‌ها را در محاق توقیف قرار می‌دهد. 🔆 با پیروزی انقلاب اسلامی، تحولی شگرف در ساختار و مضمون و پیام اخلاقی فیلم‌های سینمایی صورت پذیرفت؛ سینما و هنرپیشه‌های آن موظف به رعایت حریم اخلاقی و اسلامی شدند.
فرمانده امیر 🖤🖤 مسافر شام🖤🖤
⛔️ به این ترتیب دیگر از ابتذال و سکس و بی‌عفتی سینمای پیش از انقلاب خبری نبود. فیلم ها عموما دارای محتوای خوب بودند. در دهه شصت، به خاطر حاکم بودن فضای معنوی جبهه و جنگ، بیشتر فیلم‌ها هم در این حال و هوا ساخته می‌شدند. 📛 این رویه تا سال‌های ابتدایی دهه هفتاد ادامه داشت. هر چند ابتذال از سینمای ایران رخت بربسته بود، اما در نیمه دوم دهه هفتاد و همزمان با روی کار آمدن دولت اصلاحات، این بار ابتذال نه در ظاهر، بلکه در لایه‌های درونی فیلم‌ها راه یافت و در نوع بازی هنرپیشگان نمایان گشت. ⭕️ رواج وسيع ابتذال در سینمای پس از انقلاب را باید در دوران پس از وزارت آقای عطاءالله مهاجرانی و سیاست‌های سهله و سمحه وی جست‌و‌جو کرد. 🔞 💢 در این دوران، بنایی در سینمای ایران نهاده شد که این بنا متأسفانه حتی در دولت‌های نهم و دهم نیز به استحکام و رشد خود ادامه داد‌. این بنا که به بهانه نجات سینما از ورشکستی و تأمین گیشه رشد می‌یافت، به رواج بی‌عفتی و ابتذال در سینمای ایران و بازگشت مجدد دوره «فیلم فارسی سازی» منتج شد. 📽 فیلم‌های عشقی با استفاده از چهره‌های نو رسیده و زیبارو، بدون آن‌که هیچ تجربه‌ای در عرصه سینما و هنر داشته باشند، به اوج خود رسید و فیلم‌هایی سخیف و بی‌محتوا و به قول سینمایی نویسان، فیلم‌های «آبگوشتی» و «علی بی غمی» رواج یافت. ⚠️⚠️⚠️ ⏺در سینمای قبل از انقلاب، کارگردانان و فیلم‌سازان با استفاده از زیبایی چهره و...، زنان به اصطلاح هنرپیشه را به سمت ابتذال و بی‌عفّتی و مردان بازیگر را نیز به سمت چشم‌چرانی و هوس‌رانی سوق می‌دادند تا با بهره‌گیری غیراخلاقی از زنان بی‌عفّت، به گیشه‌ی فیلم خود رونق بخشند. ⏹در سینمای بعد از انقلاب، شکل و شمایل ظاهراً اسلامی برخی از هنرپیشگان، هر چند اجازه‌ی هرگونه سوء استفاده از هنر هفتم را به عنوان مکانی جهت بی‌عفّتی آشکار گرفت، اما مغازله‌ها و کاراکترهای عاشقانه که همراه با نوعی دلبری و دلدادگی بین برخی هنرپیشه‌های جوان و میانسال نمایان می‌گشت، شائبه‌ی بی‌عفّتی، ولنگاری و نیات شیطانی را در عرصه‌ی سینما تقویت نمود.
🔻عوامل شکل گیری و گسترش جنبش های در 🔸خانواده صرفا پیوند قانونی بین طرفین نیست که تنها شکل ظاهری خانواده را تایید کند؛ بلکه در یک خانواده اصیل تعهد اخلاقی همسران نسبت به یکدیگر وجود دارد؛ در خارج از خانه عفت و حیا حاکم است و بر پایه همین تعهدات اخلاقی و عفیف بودن همسران؛ آرامش خاطر میان اعضای خانواده و عدم نگرانی و ترس از خیانت همسران حکمفرماست. 🔸اما در کشورهای اروپایی با گسترش اندیشه و اومانیستی؛ ماهیت خانواده به سرعت رو به افول است؛ هرچند که بخواهند با قوانین مدنی شکل ظاهری آن را حفظ کنند. 🔸 مردان و زنان در شهرداری ها اسامی خودشان را بعنوان خانواده ثبت می‌کنند تا از مزایای تشکیل خانواده استفاده کنند؛ اما آنچه در عمل اتفاق می افتد اینست که مرد و زن هیچ تعهد اخلاقی به یکدیگر ندارند؛ مرد جدا زندگی میکند و زن جدا؛ یا اینکه زن و شوهر در ارتباط با افراد غریبه تعهدی نسبت به یکدیگر هم ندارند و بعضا فرهنگ مرسوم آنان، ارتباط همزمان با افراد غریبه است.