🔸چطور اینستاگرام به معبد فرقهها تبدیل شد؟
🖊فرقهها از تنهایی بیرونمان میآورند و تنهاترمان میکنند؛
🔸سال ۲۰۱۲ که اینستاگرام به راه افتاد، آماندا مونتل دانشجوی زبانشناسی بود. وقتی برنامه را نصب کرد، اولین کلمهای که نظرش را جلب کرد «فالوئر» بود. فیسبوک کسانی که صفحۀ کسی را دنبال میکردند «دوست» مینامید، اما «فالوئر» -به معنی پیرو یا دنبالکننده- زنگ متفاوتی در گوش او داشت.
🔸با فراگیرشدن اینستاگرام، هزاران نفر بساط معنویتهای جایگزینشان را آنجا پهن کردند. طالعبینها، شمنها، پیشگوهای وایکینگی، مروجان حکمت سرخپوستی، کاهنانِ خودخواندۀ معابد باستانی، منجمانی که بر اساس اصول کهن ستارهبینی هر شب اعلام میکردند که هر زمانی برای چه کارهایی خوب است و سمت چه کارهایی نباید رفت
🔸شبکههای اجتماعی فرصت بینظیری برای همۀ کسانی فراهم کردهاند که گمان میکنند راه نجات بشر را کشف کردهاند. مربیها و گوروها و منتورهای خودخوانده در شبکههای اجتماعی حرف میزنند، مخاطبان و پیروانی برای خودشان دست و پا میکنند یا کسبوکاری راه میاندازند.
🔞 سینما عرصه ظهور بیعفتی؟!
⭕️ بیعفتی در سینمای پیش از انقلاب، تنها به صحنههای رقص و آواز زنان و به نمایش گذاشتن اندام خود در برابر دوربین محصور نشد، بلکه با فزونی یافتن قدرت محمدرضا شاه به ویژه در دهه پنجاه، همزمان نیز سیاست ضددینی و ضدفرهنگی رژیم به ویژه در عرصه سینما فزونی گرفت.
💯 رواج سکس در سینمای ایران در این سالها به اوج خود رسید و حتی نمایش برخی فیلمها را از یک اثر هنری تا حد اثری پورنوگرافیک (هرزه گری) تنزل داد. ابتذال و بیعفتی در اینگونه فیلمها به حدی میرسد که حتی خود رژیم شاه نیز به خاطر شدت ابتذال و تصاویر خلاف عفت، فیلمها را در محاق توقیف قرار میدهد.
🔆 با پیروزی انقلاب اسلامی، تحولی شگرف در ساختار و مضمون و پیام اخلاقی فیلمهای سینمایی صورت پذیرفت؛ سینما و هنرپیشههای آن موظف به رعایت حریم اخلاقی و اسلامی شدند.
#سینما
فرمانده امیر 🖤🖤 مسافر شام🖤🖤
⛔️ به این ترتیب دیگر از ابتذال و سکس و بیعفتی سینمای پیش از انقلاب خبری نبود. فیلم ها عموما دارای محتوای خوب بودند. در دهه شصت، به خاطر حاکم بودن فضای معنوی جبهه و جنگ، بیشتر فیلمها هم در این حال و هوا ساخته میشدند.
📛 این رویه تا سالهای ابتدایی دهه هفتاد ادامه داشت. هر چند ابتذال از سینمای ایران رخت بربسته بود، اما در نیمه دوم دهه هفتاد و همزمان با روی کار آمدن دولت اصلاحات، این بار ابتذال نه در ظاهر، بلکه در لایههای درونی فیلمها راه یافت و در نوع بازی هنرپیشگان نمایان گشت.
⭕️ رواج وسيع ابتذال در سینمای پس از انقلاب را باید در دوران پس از وزارت آقای عطاءالله مهاجرانی و سیاستهای سهله و سمحه وی جستوجو کرد.
🔞
💢 در این دوران، بنایی در سینمای ایران نهاده شد که این بنا متأسفانه حتی در دولتهای نهم و دهم نیز به استحکام و رشد خود ادامه داد. این بنا که به بهانه نجات سینما از ورشکستی و تأمین گیشه رشد مییافت، به رواج بیعفتی و ابتذال در سینمای ایران و بازگشت مجدد دوره «فیلم فارسی سازی» منتج شد.
📽 فیلمهای عشقی با استفاده از چهرههای نو رسیده و زیبارو، بدون آنکه هیچ تجربهای در عرصه سینما و هنر داشته باشند، به اوج خود رسید و فیلمهایی سخیف و بیمحتوا و به قول سینمایی نویسان، فیلمهای «آبگوشتی» و «علی بی غمی» رواج یافت.
#سینما
⚠️⚠️⚠️
⏺در سینمای قبل از انقلاب، کارگردانان و فیلمسازان با استفاده از زیبایی چهره و...، زنان به اصطلاح هنرپیشه را به سمت ابتذال و بیعفّتی و مردان بازیگر را نیز به سمت چشمچرانی و هوسرانی سوق میدادند تا با بهرهگیری غیراخلاقی از زنان بیعفّت، به گیشهی فیلم خود رونق بخشند.
⏹در سینمای بعد از انقلاب، شکل و شمایل ظاهراً اسلامی برخی از هنرپیشگان، هر چند اجازهی هرگونه سوء استفاده از هنر هفتم را به عنوان مکانی جهت بیعفّتی آشکار گرفت، اما مغازلهها و کاراکترهای عاشقانه که همراه با نوعی دلبری و دلدادگی بین برخی هنرپیشههای جوان و میانسال نمایان میگشت، شائبهی بیعفّتی، ولنگاری و نیات شیطانی را در عرصهی سینما تقویت نمود.
#سینما
🔻عوامل شکل گیری و گسترش جنبش های #فمنیستی در #غرب
🔸خانواده صرفا پیوند قانونی #زناشویی بین طرفین نیست که تنها شکل ظاهری خانواده را تایید کند؛ بلکه در یک خانواده اصیل تعهد اخلاقی همسران نسبت به یکدیگر وجود دارد؛ در خارج از خانه عفت و حیا حاکم است و بر پایه همین تعهدات اخلاقی و عفیف بودن همسران؛ آرامش خاطر میان اعضای خانواده و عدم نگرانی و ترس از خیانت همسران حکمفرماست.
🔸اما در کشورهای اروپایی با گسترش اندیشه #لیبرالی و اومانیستی؛ ماهیت خانواده به سرعت رو به افول است؛ هرچند که بخواهند با قوانین مدنی شکل ظاهری آن را حفظ کنند.
🔸 مردان و زنان در شهرداری ها اسامی خودشان را بعنوان خانواده ثبت میکنند تا از مزایای تشکیل خانواده استفاده کنند؛ اما آنچه در عمل اتفاق می افتد اینست که مرد و زن هیچ تعهد اخلاقی به یکدیگر ندارند؛ مرد جدا زندگی میکند و زن جدا؛ یا اینکه زن و شوهر در ارتباط با افراد غریبه تعهدی نسبت به یکدیگر هم ندارند و بعضا فرهنگ مرسوم آنان، ارتباط همزمان با افراد غریبه است.
🔺این زن و شوهر انگلیسی در پانزدهمین سالگرد ازدواج شون یازدهمین بچه شون بدنیا اومده! یعنی هر۱۸ ماه یک فرزند!
▪️یه عده هم برای زوج های جوان ما سگ و گربه تجویز میکنن...!
#پیری_جمعیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجاب استایل ها ، افرادی ظاهرا مروج حجاب ، اما در حقیقت در تقابل با فرهنگ حجاب!
▪️لزوم جهاد_تبیین در این عرصه بشدت احساس میشود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لحظه فرار خبرنگار اینترنشنال در تل آویو به پناهگاه
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸درگیری گنبد آهنین با راکتهای مقامت در سدیروت