#احکام_غسل
#احکام_تیمم
☑️سئوال
اگر به دلیل خجالت، نتوانیم #غسل_جنابت کنیم، آیا #تیمم بدل از غسل برای نماز صبح کافی است؟
✅پاسخ
اگر در اثر این کار از او منی خارج شود و جنب شود #غسل جنابت بر او واجب میشود. البته در مواردی میتوان به جای غسل تیمم کرد[1] از جمله:
1. در جایی که آب در اختیار نداشته باشد.
2. وقت کافی برای غسل نداشته باشد و غسل کردن موجب #قضا شدن نماز او شود.
3. آب برای بدن او ضرر داشته باشد یا بترسد که به واسطۀ استعمال آن مریض شده یا بیماری او طولانی گردد.
4. اگر تهیه کردن آب یا استعمال آن به قدرى مشقّت داشته باشد که مردم آن را تحمّل نکنند.
5. اگر آب را به مصرف #وضو یا غسل برساند خود او یا بستگانش از تشنگى بمیرند یا مریض شوند.
6. کسى که بدن یا لباسش نجس است و اگر وضو یا غسل کند، براى آب کشیدن بدن یا لباسش آبی نمىماند.
7. نداشتن آب مباح.
در این موارد میتوان به جای غسل تیمم بدل از غسل کرد.
✔️اما اگر کسی به دلیل خجالتی بودن غسل کند، نمیتواند در اول وقت تیمم کرده و #نماز بخواند! چنیین شخصی باید بدن خود را آب بکشد (قسمت هایی را که نجس شده است.) و صبر کند تا آخر وقت یعنی زمانی که فقط به اندازه تیمم و خواندن نماز (به صورت مختصر و اکتفاء به واجبات نماز) وقت داشته باشد و در آن موقع تیمم کرده و با تیمم نماز بخواند. البته به خاطر این که عمداً نماز خود را به تأخیر انداخته و فرصت غسل کردن را از خود سلب کرده است، مرتکب کار حرامی شده و معصیت کرده است. ولی نماز او صحیح است.[2]
مداحی آنلاین - عمریه میبارم از داغ حسین - حمید علیمی.mp3
8.73M
🔳 #شهادت_امام_سجاد(ع)
🌴عمریه میبارم از داغ حسین
🌴غمی کهنه دارم از داغ حسین
🎤 #حمیدعلیمی
سه شنبه یازدهم شهریور ماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
داغي زودهنگام تنور انتخابات
درحالیکه کشور مشغول برگزاري مراسمهای ماه محرم حسيني بود، سال پاياني دولت دوازدهم نيز آغاز شد و دولت کمتر از 12 ماه تا پايان کار خود زمان دارد که امور را تدبير کرده و چرخ توسعه و پيشرفت کشور را در عرصههاي مختلف بهپیش برد. سال پاياني دولتها معمولاً با معضلات مختلفي روبرو بوده است ازجمله آنکه حواشي رقابتهاي سياسي احزاب و گروههاي سياسي معطوف به انتخابات پيش رو، اذهان متوليان دستگاه اجرايي را نيز مشغول به خود ميکند. سال پاياني دولت اعتدال نيز مصون از اين معضل نيست و فضاي سياسي کشور خيلي زود مشغول به رقابت 1400 شده است. در اين ميان اسامي متنوعي که تعداد آنان دورقمی شده است، شنيده ميشود که در مورد هر يک از آنان نيز حرفوحدیثهای مختلفي مطرح ميگردد؛ اما تأمل در اينکه چه کساني رونقبخش اين ميداناند و از داغ شدن زودهنگام تنور انتخابات چه کساني سود ميبرند، ما را به موارد زير راهنمايي ميکند.
نکات تحليلي: 1- محور اصلي، تعلق به گروهها و جناحهاي سياسي دارد و نامهاي مختلف توسط آنها مطرح و بر سر زبانها ميافتد. بخشي از حيات سياسي جريانهاي سياسي در گروه فعال نگهداشتن جذابيت رقابتهای انتخاباتي است؛ لذا رونمايي از چهرههاي جديدي که احتمالي براي ورود آنان به عرصه انتخابات متصور است، پروژه آنان است. 2- هواداران برخي از چهرههاي سياسي نيز در داغ شدن اين تنور نقشآفريناند. آنها از طرح زودهنگام نام برخي از افراد، به نحوي ارزيابي وزن سياسي و ميزان اقبال مردمي نامزد مورد علاقهشان را دنبال ميکنند تا اگر افق مقبولي را پيش رو ميبينند، بر تلاشهاي خود بيفزايند، وگرنه تدبير ديگري بينديشند. 3- رسانههاي مکتوب نيز که معمولاً به جريانهاي سياسي کشور تعلقخاطر دارند، از اين حجم از نام رجل سياسي که بر زبانها ميچرخند خشنودند، چراکه موجب رونق فعاليت آنان ميگردد و فروششان را افزايش خواهد داد.
نکته راهبردی: پررونق شدن فضاي انتخابات در ذات خود امر مقبولي است که ميتواند بر مقبوليت نظام اسلامي بيفزايد و تأثیر مثبتي بر نقشآفرینی بيشتر مردم در امور کشور داشته باشد. همچنين ميتواند بر کيفيت رأی مردم نيز بيفزايد و رأیدهندگان را با آگاهي بيشتري پاي صندوقهای رأی حاضر کند؛ اما نکته اساسي در اين ميان آن است که اين وضعيت نبايد به مانعي براي پيشرفت امور جاري کشور بينجامد. در طول ادوار گذشته، کشور از ورود زودهنگام به انتخاب آسيبهاي فراواني خورده است و موجب کمرمقی و بيانگيزگي و کمدقتی مسئولين امر در دولتها شده است که حاصل آن از دست رفتن فرصت و توان خدمت به کشور و کاهش کارآمدي دولت در سال پاياني است؛ لذا بايد در اين مسير از افراطوتفریط پرهيز نمود.
▼گزارش روز
سرنوشتی مشابه شوروی
غربگرایان سالهاست که سبک زندگی و کشورداری در غرب و آمریکا را به عنوان نماد حکومتداری مدرن به مردم ایران معرفی میکنند. درحالیکه رخدادها و حوادث اخیر، بحرانهای موجود در این کشورها را برای همگان آشکار ساخته و دیگر کمتر کسی میتواند مدینه فاضله ملتها را جهان غرب و آمریکا معرفی کند.
گزاره خبری: 1- «برنی سندرز»، سناتور دموکرات آمریکایی در روزهای گذشته دو پیام توئیتری انتشار دارد و در آن به بحرانهای موجود در آمریکا اشاره نمود. او نوشت: «درحالیکه 40 میلیون آمریکایی با بیخانمان شدن مواجه هستند، والاستریت (بازار بورس آمریکا) از لحاظ سود در حال ثبت رکورد است. درحالیکه 30 میلیون کارگر شغلهای خود را از دست دادهاند، دارایی 12 میلیاردر داراییشان رکورد 1 تریلیون دلاری را رد کرد. ما نیازی به ریاضت برای خانوادههای کارگری نداریم. ما نیازمند ریاضت برای 1 درصد و شرکتهای چندملیتی هستیم.» برنی سندرز در پیام دیگری نوشت: «واقعیتهای اقتصادی دولت ترامپ این است که 29 میلیون آمریکایی غذای کافی ندارد و 30 میلیون بیکار در آمریکا دریافت 600 دلار در ماه را از دست دادند. 40 میلیون آمریکایی نیز با (خطر) بیخانمان شدن مواجه هستند حال آنکه 467 میلیاردر آمریکایی طی 5 ماه گذشته 800 میلیارد دلار درآمد داشتهاند.
نکته راهبردی: تروریستهای آمریکایی برای رسیدن به اهداف سیاسی خود، سالهاست که مردم ایران اسلامی را تحت شدیدترین تحریمهای ظالمانه قرار دادهاند. آنها با کمک خط تحریف، چهرهای زیبا از خود به مردم ایران نشان میدادند تا از این طریق حکومت لیبرال دموکراسی را مدل جایگزین جمهوری اسلامی به ایرانیان معرفی کنند. ایدهای که حوادث و رویدادهای اخیر آن را نخنما کرد؛ زیرا سیاستهای ظالمانه حاکمان امریکا باعث شده است که حتی مردم این کشور نیز در شرایط مناسب اقتصادی قرار نداشته باشند و امروزه 553 هزار نفر از شهروندان آمریکایی در خیابانها زندگی کنند و چالش جدی بازسازی زیرساختهای فرسوده، همچنان گریبانگیر این کشور باشد، از هر 100 هزار نفر، 724 نفر در زندان به سر ببرد و آمریکا در صدر فهرست گرانترین هزینههای درمانی جهان قرار گیرد. این شرایط بحرانی صدای مردم آمریکا را هم درآورده است. اعتراضات مردمی در آمریکا و چنددستگی ایجادشده بین مقامات و نخبههای سیاسی سندی بر این ادعا است که آمریکا در حال دچار شدن به سرنوشت اتحاد جماهیر شوروی است.
▼ خط تحریف
امید به پیروزی در دقیقه 90
صادق زیباکلام در گفتوگو با «نامهنیوز» درباره امید اصلاحطلبان به انتخابات 1400 ریاستجمهوری گفته است: «کم نیستند اصلاحطلبانی که به دقیقه نود انتخابات امیدوارند؛ زیرا در انتخابات ریاستجمهوری این تجربه جامعهشناختی را داریم که معمولاً در هفته آخر یا یکی دو روز پایانی یا حتی ساعات آخر موجی اجتماعی شکل میگیرد که نتیجه پیشبینی شده را تغییر میدهد؛ آخرین این موج را در سال 96 دیدیم که اصلاحطلبان هنوز امید دارند که موج سال 76، 92 و 96 دوباره شکل بگیرد. او در ادامه تصریح کرد: «اما من واقعاً خوشبین نیستم که چنین موجی ایجاد شود. آقای روحانی با عملکردش بلایی سر صندوق انتخابات آورد که بسیاری از مردم از رأی دادن سرخورده شدهاند؛ بنابراین از همین حالا باید دور آن 24 میلیون رأیی که آقای روحانی را روی کار آورد خط قرمز بکشیم.» اصلاحطلبان با اذعان به جلب آرای عمومی از طریق موجسواری در انتخاباتها، همچنان با براعت جویی از دولتی که خود بر سر کار آوردهاند و عدم مسئولیتپذیری در قبال آن، امیدوارند در انتخابات 1400، مجدداً با سر دادن شعار مجذوبکننده دیگر، آرای مردم را به سمت خود جلب کنند.
جگرت از زهر جفا سوخت و
آتش گرفت
از همان آتشی که مقابل چشمان تب دارت
به خیمه ها افتاد!
مصیبت تو سخت بود و جانکاه
سلام ای وارث غم های عاشورا
قصه ی پرغصه ی تو شروع شد ،
بابغض زمین و چشم نمناک من
و یک قناری دلتنگ که بر مزاری غریب در بقیع ، پرپر میزند!
گاه اهسته وای برادر میگفتی و گاه
روضه ی قتلوا عطشانا میخواندی
اشک می ریخت و هر آینه میگفت حسین
تادم مرگ فقط روضه ی حنجر میخواند
🔰 از ملت عزیز بخاطر حسن رفتارشان در دهه عاشورا تشکر میکنم
🏴 عزاداری امسال در تاریخ کشور ماندگار شد
🔻 رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با اجلاس آموزش و پرورش:
از ملت عزیز ایران تشکر میکنم به خاطر حسن رفتارشان در دههی عاشورا که واقعاً امسال را به عنوان یک پدیده در تاریخ کشور ماندگار کرد.
وجود محدودیتهای شدید ناشی از بیماری و انتشار بیماری و مراقبت از اینکه این انتشار انجام نگیرد، در عین حال حفظ شور حسینی و حفظ مجالس. این مجالس عظیمی که تشکیل شد و حرکت عظیم معنویای که مردم از خودشان نشان دادند.
همچنین از گویندگان محترم، مداحان و مرثیهخوانان محترم و عزیز من واقعاً صمیمانه تشکر میکنم. بنده کسی نیستم که تشکر کنم، به عنوان یک فرد مرید اهل بیت علیهمالسلام و مرید عاشورا، حقیقتاً متشکرم. ۹۹/۰۶/۱۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیمیایی ست عجب عشق حسین
عمّه ام، زينب، با وجود همه مصيبت ها و رنج هايى كه در مسيرمان به سوى شام به او روى آورد، حتّى يك شب اقامه نماز شب را فرو نگذاشت
إنَّ عَمَّتي زَينَبَ مَعَ تِلكَ المَصائبَ و المِحَنِ النّازِلَةِ بِها في طَرِيقِنا إلَى الشّامِ ما تَرَكَتْ [تَهَجُّدَها] لِلَيلَةٍ
[ #امام_سجّاد عليه السلام ]
📚 وفيات الأئمه، ص۴۴۱
📚 فاصله افتادن بین نماز واجب و نماز احتیاط
💠 سؤال: اگر #نماز_احتیاط به عهده نمازگزار باشد و بین نماز واجب و نماز احتیاط فاصله بیفتد، آیا باید نماز اعاده شود؟
✅ جواب: اگر کسی که وظیفه او خواندن نماز احتیاط است، آن را پیش از خارج شدن از #حالت_نماز به جا نیاورد، بنابر احتیاط واجب باید ابتدا #نماز احتیاط را بخواند و سپس نماز را نیز اعاده کند.
"کل یوم عاشورا" که میگویند؛
حقیقتی تلخ است
بارها شنیده ایم
عاشورا درحال تکرار است؛
وحسین زمان ما،تنهاي تنها!
درست مثل حسین سال۶۱ هجری قمری😔
همین امروز هم حکومت امام زمان ریزش و رویش دارد🥀
فتنه های اخرالزمان غربالیست
برای انان که
در راه می مانند و نمیرسند!
زیرا هرکسی لیاقت دیدن و بودن باامام را ندارد..
مااز کدام دسته ایم؛ کجای لشکر او ایستاده ایم؟
اصحاب عاشورایی..یا جاماندگان؟
ایا فکر می کنید تاگفتید ایمان اوردیم ، امتحان نمی شوید؟
" و لنبلونکم بشی من الخوف و الجوع و...