▼ حرف روز
سناريوی تخريب و هراس
رقابتهاي انتخاباتي سال 1400 ریاست جمهوری، مدتی است که آغاز شده و اخبار آن رسانهای میشود. جريانهاي سياسي در کنار طراحي راهبردهاي خود براي رسيدن به گزينه نهايي، شگردهاي خود براي مقابله با رقيب سياسي را نیز آغاز کردهاند که در اين ميان، دومي بر اولي تقدم دارد و در هفتههای اخير نشانههای فراواني از آن آشکار شده است. اصلاحطلبان در بهرهگیری از این شگردها پيشگام هستند و روزنامههاي زنجيرهاي و شبکههاي فعالشان در فضاي مجازي، يکي از مهمترین شگردها براي موفقيت این جریان در انتخابات 1400 را رقيبهراسي و شايعهسازي عليه رقيب يافتهاند. يکي از خطوط اصلي اين تبليغات رسانهاي در هفتههاي اخير، ادعاي ورود نظاميان به ميدان انتخابات و تشکيل «دولت نظاميان» است. بهعنوان نمونه روزنامه شرق تيتر يک امروز خود را اینگونه انتخاب کرده است: «اصولگرايان در انتظار کابينه نظامي»
نکات تحليلي: 1- جريان اصلاحات مدعي است، جريانهاي انقلابي اينبار مصمماند که با گزينهاي نظامي وارد کارزار انتخابات شوند. آنان مدعي هستند که یکسوم نامزدهاي احتمالي اين جريان از نظاميان هستند! وقتي طلب ميکنيد که منظور از نامزدهاي نظامي کدام گزينهها هستند؟! چند نام بيشتر در سبد شايعات آنان قرار ندارد! نامهايي چون محمدباقر قاليباف، محسن رضايي، حسين دهقان، علي شمخاني، پرويز فتاح، سعيد محمد! دقت در اسامي فوق اين حقايق را آشکار ميسازد که اکثريت گزينههاي فوق سالهاست از جايگاه نظاميگري خارج شده و بيش از آنکه بهعنوان يک شخصيت نظامي شناخته شده باشند، يک رجل سياسي بهحساب ميآيند. 2- مطابق قانون اساسي، داشتن سوابق نظاميگري مانعي براي نامزد شدن در عرصه انتخابات رياست جمهوري نيست. لذا اين افراد نيز اگر بتوانند تأیید صلاحيت خود را از شوراي نگهبان کسب نمایند، برنامههاي خود را براي اداره کشور ارائه خواهند داد و اين مردم هستند که با تشخيص خود به ايشان اعتماد کرده و يا با عدم رأی، پاسخ منفي به اين حضور خواهند داد!
نکته راهبردي: طرح بحث گزينههاي نظامي با اين هدف انجام میشود که به افکار عمومی القاء کنند، کشور در معرض قرار گرفتن در شرايطي است که ديپلماسي و گفتگو با جهان کمرنگ شود، سايه جنگ بر سر کشور بازگردد، آزاديهاي سياسي– اجتماعي کمرنگ شود و فعاليتهاي آزاد اقتصادي نيز با محدوديتهاي فراوانی مواجه شود و اینهمه با قدرت يافتن نظاميان و تشکيل دولتي نظامي، محقق خواهد شد! ادعاي فوق، ادعاي دروغي است که اصلاحطلبان از طرح آن در ایام انتخاباتی، همواره سود بردهاند، غافل از اينکه نظام مردمسالاري ديني هیچگاه با توتاليتاريسم و اقتدارگرايي قابل جمع نیست و این مردم ایران هستند که انتخابگر نهايي رئیسجمهورشان خواهند بود
▼ گزارش روز
ما همچنان در برجام میمانیم!
یکی از موضوعاتی که این روزها در خصوص برجام و مکانیسم ماشه شنیده میشود، منزوی شدن آمریکا در عرصه بینالملل و عدم همراهی غربیها با خواستههای غیرقانونی آمریکا است؛ موضوعی که تحلیل سطحی از آن در عرصه سیاست خارجی، میتواند مقدمه تکرار اشتباهات فاحش در اعتماد دوباره به غرب گردد.
گزارههای خبری: 1- دکتر مهدی مطهرنیا در روزنامه آفتاب یزد نوشت: «در دوره جدید اتحادیه اروپا و بهویژه فرانسه، آلمان و البته بریتانیا بهعنوان رقبایی در نظر گرفته میشوند که در کنار چین و تا حدی روسیه، برای نظم آینده جهانی، با ایالاتمتحده رقابت خواهند کرد؛ بنابراین حتی اگر جو بایدن نیز در انتخابات آتی آمریکا پیروز شود، باز هم سایه
رقابت با اروپا بر شراکت غالب خواهد بود. 2- «حمید بعیدینژاد»، سفیر ایران در لندن نیز میگوید: با گذشت ۳۰ روز از درخواست اولیه آمریکا برای بازگشت ۶ قطعنامه تحریمی سازمان ملل علیه ایران، شورای امنیت بدون هیچگونه اقدامی، مخالفت خود را با آمریکا اعلام و آن درخواست را بایگانی نمود. آمریکا با یک انزوای بیسابقه روبرو شده و سیاست ضد برجامیاش با شکست کامل روبرو شده است.»
تحلیل راهبردی: گرچه سه کشور اروپایی عضو برجام با صدور بیانیهای در رد اعلامیه ادعایی آمریکا (در خصوص فعال شدن مکانیسم ماشه)، آن را فاقد اثر قانونی دانست؛ اما باید به این نکته توجه داشت که یکی از موانع اجرای برجام در فاصله دوساله خروج آمریکا از برجام و قبل از آن، خباثت و خدعه اروپاییها در عمل نکردن به تعهداتشان بوده است. تعهدات تروئیکای اروپایی در ذیل ضمیمه 2 برجام، شامل تجارت طلا و فلزات گرانبها، خودرو، فروش نفت و روابط بانکی و کارگزاری و ... میشود؛ اما این سه کشور از زمان اجرای برجام تاکنون به هیچکدام از این تعهدات عمل نکردهاند. این در حالی است که بعد از خروج آمریکا از برجام، اروپاییها اندک روابط خود با ایران را نیز قطع کرده و قراردادهای خود با کشورمان را یکطرفه لغو کردند و خرید نفت از ایران را به صفر رساندند و تنها اقدام برجامیاشان در دو سال گذشته به دادن وعدههای نسیه خلاصه شد؛ راهاندازی کانال SPV برای معامله نفت در برابر غذا و دارو، بعد از چند ماه فرصت سوزی، به راهاندازی کانال اینستکس بر روی کاغذ انجامید (که در آن مقرر شد، در ازای پول نفت فروخته شده ایران به دیگر کشورها، اروپا غذا و دارو به ایران بدهد!)! بنابراین تنها ماحصل برجامی اروپا در دو سال اخیر، تنها تکرار این دروغ بزرگ بوده است که «ما همچنان در برجام میمانیم».
4_6001283542716254744.mp3
4.35M
🎧 توی خرابه هر شب منتظرت نشستم
🎤 سید مجید بنی فاطمه
🏴 #مداحی
به مناسبت گراميداشت هفته دفاع مقدس، ويژهبرنامه تلويزيوني «روايت حبيب» در هفت قسمت به بررسي زندگي و زمانه شهيد سپهبد حاج قاسم سليماني در دوران دفاع مقدس ميپردازد/ اولين قسمت از اين برنامه امشب ساعت ۲۲.۱۵ از شبكه سه سيما پخش می شود/در شبهاى آينده هرشب ساعت ۲۰ از شبكه سه سيما پخش میگردد.
شرم نکنیم؟!
🔹️روایتی از مادر سه شهید که به تنهایی در یک روستای خالی از سکنه زندگی میکند!
@AkhbareFori
🌷قرآن و امید
🌷پیروزی قطعی،برای خداومومنین است
🌷۱. والله خیرالماکرین....۵۴آل عمران
🌷۲.میخواهندنورخدارابافوت خاموش کنندولی خدانمیگذارد.۸ صف
🌷۳.حزب الله پیروزند.۵۶مائده
🌷۴.خدا،قطعایارانش رایاری میکند40حج
🌷۵.عزت،برای خدا و رسول و مومنین است8منافقون
🌷۶.خدااراده کرده که مستضعفین،امام ووارث زمین باشند.۵قصص
🌷۷.صالحین،وارث حکومت زمین هستند.۱۰۵ انبیاء
کسی که میخواهد #اهل_معرفت شود، باید معاشرتش را مخصوصا با اهل غفلت و اهل دنیا کم کند! از معاشرتهای بیفایده و بیمغز تا میتواند اجتناب نماید.
#علامه_طباطبایی
#احکام_نماز
💠مواردی که تأخیر نماز بهتر است💠
☘مستحب است که انسان نماز را در اول وقت بخواند و هرچه به اول وقت نزدیک تر باشد هم بهتر است اما تأخیر آن در مواردی از جهاتی گاهی لازم و گاهی بهتر است که عبارت اند از:
▫️1: تأخیر #نماز ظهر و عصر برای خواندن نافله های آنها .
▫️2: کسی که به واسطه ی عذری برای نماز #تیمم می کند ولو میتواند در اول وقت نماز بخواند ولی بهتر است نماز را به تأخیر بیندازد تا شاید عذرش برطرف شد .1
▫️3: کسی که حالت اقبال یا توجه یا همان حضور قلب را در اول وقت را ندارد بهتر است نماز را به تأخیر بیندازد تا بتواند حضور قلبش را در نماز حس کند مثلا کسی که در اول وقت خوابش می آید که این شخص بهتر است نماز را به تأخیر بیندازد تا خوابش رفع شود البته نه طوری که نماز قضا شود .
▫️4: برای انتظار نماز جماعت یا بیشتر شدن مأمومین و ...
▫️5: مسافری که در اول وقت باید با عجله نماز بخواند ، که دراین صورت بهتر این است که نماز را به تأخیر بیندازد تا عجله اش از بین رود.
▫️6:تأخیر نماز عصر و عشاء به ، اول وقت فضیلتشان .
▫️7: تأخیر نماز مغرب برای کسی که روزه بود و گرسنگی و تشنگی به او فشار آورده و یا اینکه کسی منتظر اوست .
▫️8: به تأخیر انداختن نماز برای کسی که نیازمند به تخلی یا همان دستشویی رفتن در اول وقت است .
▫️9: اگر وقت نماز وسعت دارد و طلبکار هم طلب خود را مطالبه میکند در صورتی که ممکن است با ید اول قرض خود را بدهد بعد نماز بخواند و همچنین است اگر کار واجب دیگری را که با ید فورا آن را انجام بدهد پیش آید مثلا ببیند که مسجد نجس است که در این صورت باید اول مسجد را تطهیر کند و بعد نمازش را بخواند ولی اگر اول نمازش را بخواند بعد مسجد را تطهیر کند هرچند که معصیت کرده ولی نمازش صحیح است. 2
-------------------------
1. توضیح المسائل مراجع، م 752.
2. توضیح المسائل مراجع، م 754.
مداحی آنلاین - خسران در قیامت - .mp3
5.61M
مداحی_آنلاین_لالا_لالا_سر_بریده.mp3
5.08M
🔳 #شهادت_حضرت_رقیه(س)
🌴لالا لالا سر بریده از قفا
🌴بخواب روی پاهام بابا
🎤 #سید_مهدی_میرداماد
⏯ #واحد
👌بسیار دلنشین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ عدالت یا بخشش، کدام بالاتر است؟
شهید مطهری:
👈 عدالت بالاتر از بخشش است. عدالت هر چیزی را در جای خود مینهد. ولی جود، آن چیزی را که در جای خود قرار دارد از جای خود خارج میکند.
👈 بدون عدل جامعه باقی نمیماند اما بدون جود، میماند. عدل تحت قانون در میآید اما جود خیر. عدالت ضرورت جامعه است و جود و بخشش زینت آن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 آقای روحانی!
هفت سال پیش دقیقاً ما "دلواپس" چنین شبی بودیم!
چقدر رهبری گفت نسبت به مذاکرهی با آمریکا خوشبین نیستم!
#مکانیزم_ماشه
#برجام_خسارت_محض
فدای سه ساله ای
که بااشک و اه در خرابه ناله زد و از غصه ها گفت و....
بادلی تنگ در اغوش ملائک به عرش رفت..😔
یاصاحب الزمان!!!
غصه های ماهم از حساب و عدد خارج شده و غم نبودنت درد بزرگی بر جان همگی ماست.
بیا و از یتیمانت دلجویی کن...😔
اقاجان🥀
تو که نباشی دنیا شبیه همان خرابه ای است که دختری سه ساله شبی در ان جان داد😭.
اگر به خرابه ی دل ما سربزنی😭
ماهم مثل رقیه غصه هایمان رابرایت تعریف می کنیم و ....
الهی بحق رقیه عجل لولیک الفرج🥀
چهارشنبه ۲ مهرماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
ظرفیتهای صنعت پوشاک
گزارشی از سید روحالله لطیفی سخنگوی گمرک درباره صادرات پوشاک کشورمان رسانهای شد که بهنوعی نشاندهنده ظرفیتهای اقتصادی بدون نفت کشور ما در بخشهای مختلف اقتصادی است. در این گزارش آمده است: «ایران در ۵ ماهه ابتدایی امسال بالغبر ۴ هزار و ۵۲۷ تن انواع پوشاک به ارزش ۳۵ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۵۲ دلار به بیش از ۲۹ کشور جهان صادر کرده است؛ این در حالی است که کشورهای مقصد پوشاک ایران در سال گذشته صرفاً ۴ کشور افغانستان، روسیه، عراق و یمن بوده است.» آنچه حائز اهمیت در این گزارش است اینکه، برند پوشاک ایرانی به کشورهای پیشرفتهای همچون استرالیا، آلمان، کره، ژاپن، امارات، انگلستان، ایتالیا، ترکیه، کانادا، سوئیس، پاکستان، دانمارک و کویت صادر شده است.
نکات تحلیلی: 1- طبق بررسیهای کارشناسی، پتانسیل اشتغالزایی صنعت پوشاک ۲ میلیون نفر شغل است که در حال حاضر کمتر از ۶۰۰ هزار نفر در این حوزه مشغول به کار هستند و 50 درصد ظرفیت تولید پوشاک در حال حاضر خالی است. گفتنی است در صنعت پوشاک این ظرفیت وجود دارد که 10 میلیارد دلار برای کشور ارزآوری داشته باشد. ورود فعالانه در صنعت پوشاک میتواند مشکلات اشتغال کشور را حل کند تا آنجا که واردات نیروی کار نیز لازم میشود. 2- در کشورهای همسایه برای صنعت پوشاک 28 رشته دانشگاهی وجود دارد؛ اما در ایران تنها 3 رشته در صنعت پوشاک وجود دارد که بازنگری در این بخش ضرورت دارد و میبایست رشتههای مرتبط در بخش فنیوحرفهای جدی گرفته شود. 3- یکی از تفاوتهای کشور ما با سایر کشورها در حوزه تولید پوشاک، تولید نامتناسب با نیاز بازار کشور است، بهطوریکه حدود 40 تا 50 درصد صنعت پوشاک در دنیا روزانه است که مصرف بالایی دارد؛ اما در کشور ما این قضیه برعکس است؛ حدود 60 درصد تولید پوشاک در کشور تولید پوشاک کلاسیک مثل کتوشلوار و لباسهای رسمی است. با این وضعیت، ترکیب پوشاک در ایران نسبت به دنیا متفاوت است و برای حل آن، تولید پوشاک باید متناسب با نیاز تولید شود.
نکته راهبردی: با توجه به ظرفیتهای اقتصادی ایران در صنعت پوشاک و ارزآوری بالای آن، باید در حوزه طراحی پوشاک، برندسازی، سیاستگذاری برای خردهفروشی، متوازنسازی تولیدات پوشاک در کل کشور، محدودسازی واردات، مبارزه با قاچاق و سروسامان دادن به فعالیتهای مناطق آزاد گامهای بلندی برداریم تا با این ظرفیتهای همافزا بتوانیم قدرت پولسازی را بالا ببریم و به اجرای اقتصاد مقاومتی نزدیکتر شویم.
▼گزارش روز
نگاه تکلیفی جمهوری اسلامی به مقوله حجاب
حیا و عفت جزو ذات زنان و مردان ایرانی است و نمیتوان تصوری از بیحجابی کامل در این سرزمین داشت، به همین جهت است که حجاب ابتدا نه توسط جمهوری اسلامی ایران، بلکه توسط خود مردم یک ضرورت دانسته شد. الزام حجاب به مفهوم عام برای مردان و زنانی که به آن اعتقاد ندارند، اثری ندارد؛ برای کسانی که اهل حیا و غیرت و پاکدامنی و حیا هستند، مفید است؛ زیرا مراقبت در وارد نشدن به یک جریان غیر الهی و غیرانسانی یک اصل عقلی است. ما نباید محیطی ترتیب دهیم که در این محیط ترس و دلهره از منحرف شدن وجود داشته باشد. درواقع قانون برای این مهم وضع میشود.
گزاره خبری: «مهدی نصیری»، فعال رسانهای در برنامه زاویه شبکه چهار مدعی شد، 70 درصد مردم ایران با الزام حجاب مخالف هستند. او در صحبتهایش مستقیم و غیرمستقیم نظر به تعطیلی احکام اسلامی در جامعه داده و برای این ادعای خود نیز از آمارهایی استفاده کرد. یکی از آمارهایی که نصیری از آن استفاده کرد، مربوط به یک مرکز افکارسنجی به نام «گمان» است. مرکز گمان درباره دینداری ایرانیان گزارشی ارائه میدهد که حمایت مالی این کار به عهده «بنیاد برومند» بوده است. جستجوها نشان میدهد که هم مرکز گمان و هم بنیاد برومند بودجه خود را از NED (بنیاد اعانه ملی برای دموکراسی) دریافت میکنند که مشخصاً بودجهاش را از کنگره آمریکا و سازمان سیا میگیرد. نصیری قانون حجاب را ناکارآمد، رضاخانی، عامل پمپاژ تنفر در جامعه و ... دانسته است!
گزاره تحلیلی: نصیری از ناکارآمدی قانون حجاب میگوید و معتقد است رعایت حجاب افت کرده، درحالیکه میتوان با این دلیل به همه قوانین تاخت. حجاب را نهفقط قانون، بلکه باید جزو عقاید انقلاب اسلامی دانست که عدم پایبندی به آن مساوی است با عدم پایبندی به همه اصول انقلاب؛ زیرا وقتی یک اصل انکار شود، خودبهخود اصول دیگر هم قابلنقض است. برخی در این میان از اختیاری بودن حجاب سخن میگویند، اما آیا نظام اسلامی میتواند اختیار به امری که تالی فاسد دارد بدهد؟ اجرای این اختیاری که عدهای از آن دم زده میشود، از اختیار در استفاده از ماسک گرفته تا حمل سلاح و حجاب و... فقط آسیبزننده بر حیات مادی و معنوی بشر بوده است؛ بنابراین جمهوری اسلامی نگاهی تکلیفی به حفظ جامعه از هرگونه فساد دارد و این منافاتی با اختیار خدادادی انسان در نگاه تکوینی ندارد.
▼ خبر ویژه
منافع شرکتهای آمریکایی در عراق
به گزارش پایگاه خبری «المعلومه»، «محمود الزجراوی» عضو کمیسیون انرژی در پارلمان عراق در توضیح فعالیت شرکتهای آمریکایی در کشورش، تصریح کرد: «شرکتهای آمریکایی فعال در عراق برای کشور خود کار میکنند و با وجود سالها فعالیت و حضور در عراق و اختصاص میلیاردها دینار به آنها برای اجرای پروژهها، تاکنون هیچ دستاورد حقیقی برای عراق نداشتهاند.» الزجراوی افزود: «برخی از این شرکتهای آمریکایی حاضر در عراق، فعالیتهای اطلاعاتی انجام میدهند و در پروندههای مختلف حضور دارند. این شرکتهای آمریکایی و سایر شرکتهای وابسته به کشورهای همسایه تاکنون در بخش اقتصادی و نفتی و سایر بخشهای حیاتی دستاوردی برای عراق رقم نزدند. بغداد طی هفده سال گذشته بیش از چهل میلیارد دلار تنها برای بهبود وضعیت برق هزینه کرده، اما به دلیل سیاستهای آمریکا و جلوگیری او از چرخش بغداد به سوی دیگر شرکتهای بزرگ جهانی برای برونرفت از بحران برق، مشکل برق این کشور همچنان لاینحل باقی مانده است». «سعد الخزعلی» نماینده فراکسیون «الصادقون» در پارلمان عراق نیز دلیل عدم حلوفصل بحران برق در عراق را سیاسی دانسته و میگوید: «آمریکا پشت پرده بحران برق در عراق قرار دارد. برق شریان اساسی زندگی و اقتصاد کشور است و مشکل برق عراق اساساً سیاسی است و آمریکا آن را ایجاد کرده تا حکومتی ناکام در عراق باقی باشد».
یک میلیارد دلار را برای چه کار مهمتری گذاشتهاید؟!
🔹نمکی در بخشی از دلنوشتهای خطاب به سردار سلیمانی نوشته: حدود ۸ ماه خودم و یارانم یک روز آرام نداریم. من امروز از سربازانم در جبهه سلامت شرمسارم. مطالباتشان معوق مانده، انبارهایم از سلاح خالی میشود. پاییز سنگینی فرامیرسد. موج حمله جدیدی شکل گرفته است.
🔹یک میلیارد دلاری که رهبری از صندوق توسعه موافقت کردند ماههاست به جز سهم کوچکی نگرفتهام. نمیدانم برای کدام کار مهمتر گذاشتهاند؟
🔹شبهای زیادیست با دل نگرانی نخوابیدهام و برای آنکه مردم مشوش نشوند روزه سکوت گرفتهام اما تابآوری تا کجا؟!
✅کانال قاصدک
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @ghasedak40