▼حرف روز
امید به تغییر وضعیت!
هر چه به انتخابات نزدیکتر میشویم، سؤال از اصل حضور و چگونگی مشارکت مردم در آن برجسته میشود. بیشک از بین تمام راهبردهای نظام جمهوری اسلامی، اصل و گستره مشارکت مردم در انتخابات و انتخاب اصلح، مهمترین آنهاست؛ اما چرا این سؤال در این شرایط مهم است و اساساً، چه رابطهای بین اصل حضور و مشارکت حداکثری با تغییر شرایط موجود وجود دارد؟
نکات تحلیلی: 1- آنچه در ارتباط با انتخابات ریاستجمهوری در خرداد 1400 اهمیت مشارکت حداکثری مردم در پای صندوقهای رأی را بیشازپیش ساخته، ضعف کارنامه عملکرد دولت مستقر و افزایش حجم و شدت مشکلات اقتصادی در کشور، در کنار افت بیسابقه مشارکت مردمی در انتخابات اسفندماه 1398 انتخابات مجلس است. 2- امروز مشارکت حداکثری بهنوبه خود به دو علت، مهم مینماید؛ اول، تأثیر آن بر انتخاب گزینه اصلح در انتخابات است. دوم، بر نحوه مواجهه ما با جبهه سلطه و استکبار، تأثیر خواهد گذاشت و کمیت حضور مردم و کیفیت انتخاب هوشمندانه و مطابق با نیاز این برهه از انقلاب اسلامی، ازجمله توجه به شکلگیری دولت با نشاط و مؤمن انقلابی میتواند پیام راهبردی به آمریکا و سایر معاندان ایران اسلامی بفرست؛ عاملی که رهبر حکیم انقلاب از آن به تضمین امنیت ملی و خنثیسازی دشمنیها تعبیر میکنند. 3- با دو نکته فوق به این سؤال کلیدی میرسیم که؛ چگونه میتوان به تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات کمک کرد؟ به نظر میرسد در این موضوع نقش سایر بازیگران انتخابات ازجمله نظام جمهوری اسلامی، احزاب و جریانها و نامزدهای انتخاباتی در این دوره بیشتر و سنگینتر شده است. این بازیگران باید «امید مردم به تغییر وضعیت» را احیا و تقویت نمایند؛ و هرکدام در برنامهها، سیاستها و عملکردهای خود این عزم را به نمایش بگذارند. پاسخ معتبر به نگرانیها و خواستههای بهحق مردم تنها محرکی است که میتواند تحرک اجتماعی، ایجاد و فضای انتخابات مهمی چون خرداد 1400 را از بیتحرکی خارج نماید. زمانی میتوان امیدوار به تحقق این موضوع بود که سمتوسوی هم انتخاب مردم و هم برنامه محوری کاندیداها و جریانها معطوف به «تغییر» وضع موجود باشد، نه امتداد شرایط کنونی!
نکته راهبردی: البته در این میان باید مراقب طراحی و اغواگری بازیگرانی که در مقابل مردم تعریف میشوند، باشیم؛ زیرا نظام سلطه و برخی از دنبالههای غرب در داخل به دنبال «تَکرار و امتداد» وضع کنونی با روتوش و تزئینی فریبنده و جدید از مذاکره هستند؛ اما درختی که در هشت سال ثمر نداده، میتواند در 100 روز ثمر دهد؟! (نویسنده: فتحالله پریشان)
▼گزارش روز
امنیت ملی را به حراج نگذارید!
«برت مک گورک» فرستاده ویژه دولت جدید آمریکا در امور خاورمیانه و شمال آفریقا در خصوص روند بازگشت آمریکا به برجام میگوید: «تا زمانی که برنامه هستهای ایران محدود نشود و مجدداً به مسیر اصلی بازنگردد، ما هیچگونه فشاری را بر نخواهیم داشت». در شرایط فعلی مسئولان دیپلماسی کشور سرگرم مذاکره با طرفهای برجام و رسانههای خبری در حال ذائقه سازی برای مردم برای بازگشت مجدد آمریکا به برجاماند و به نظر میرسد دراینبین تعجیل نامیمونی نیز برای سرانجام یافتن مذاکرات وین و رسیدن به متن توافق در یکی دو ماه آینده در دستور کار قرار دارد! اینکه باوجود بدعهدی مقامات آمریکایی و شرکای غربی آن در برجام، چرا برخی مسئولین مطالبه لغو کامل تحریمها و راستی آزمایی واقعی طرف مقابل را به توافقی کاغذی تنزل میدهند، جای تعجب و تأمل است؛ اما دراینبین هستند چهرههایی که با ابراز نگرانی از این رویه ناصواب، مسیر معقول مذاکره برای دستیابی ملت به حق خود را مطالبه میکنند.
گزارههای خبری: 1- «صادق خرازی» دبیر کل حزب اصلاحطلب ندای ایرانیان معتقد است: «بهرهبرداری انتخاباتی از مذاکرات وین، به حراج گذاشتن امنیت ملی است و هرکسی چنین هدفی داشته باشد، به امر غیرقابلبخششی فکر کرده و بهرهبرداری سیاسی انتزاعی از مقوله منافع ملی و امنیت ملی، خیانت محسوب میگردد». 2- «مالک شریعتی» نماینده مجلس در کانال تلگرامی خود مینویسد: «جناب عراقچی! اگر به سخن "رهبر آگاه" عمل کنید، از تأیید یا تکذیب سخن "منبع آگاه" بینیاز خواهید شد. ابتدا لغو کامل تحریمها، سپس راستی آزمایی واقعی، بعد بازگشت به تعهدات برجام و نتیجه: انتفاع اقتصادی مردم خواهد بود». 3- رستم قاسمی، وزیر اسبق نفت و کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری، طی روزهای اخیر اعلام کرده است: «راستی آزمایی لغو تحریمها در حوزه نفت، حداقل ۳ ماه زمان میبرد». 4- رئیس مرکز پژوهشهای مجلس تأکید میکند: «اساس راستی آزمایی اقدامات آمریکاییها باید توسط مجلس صورت گیرد... این راستی آزمایی در لغو تحریمها سه تا ۶ ماه به طول میانجامد».
گزاره تحلیلی: زمان زیادی به پایان دولت فعلی باقی نمانده و بر اساس قانون و عقل، این دولت هر سیاستی برای اداره کشور در چنته داشته طی سالهای اخیر نشان داده است و محصول آن را برداشته است، پس نباید در اندک زمان باقیمانده از دوران مدیریتی خویش، تعهد و التزام حقوقی برای دولت بعد از خود بر جای بگذارد و به عبارتی مسیر دولت آینده را از هماکنون ریلگذاری کند. از سوی دیگر، تعجیل در دستیابی به توافقی تعهدآور، آنهم در آستانه انتخابات، شائبه بهرهبرداری انتخاباتی از مذاکره با ایجاد دوقطبی در جامعه را قوت میبخشد که این رویه ناصواب، در تضاد با منافع ملی بوده و احتمال فرصتسوزی و کوتاه آمدن از مواضع و خواستههای بهحق ایران در مذاکرات را قوت میبخشد. (نویسنده: حسین عباسیان)
▼ خبر ویژه
تصمیم در وین، تصویب در مجلس
«سلیمی» عضو هیئترئیسه مجلس گفت: «کل تصمیماتی که در وین گرفته میشود، باید بر اساس اصل ۷۷ قانون اساسی در مجلس تصویب شود. تصمیمات هیئت مذاکرهکننده بدون تصویب در مجلس جنبه قانونی ندارد. بحثهایی که در وین مطرح است که برخی از تحریمها برداشته شود و برخی نیز برداشته نشود، این موارد خلاف قانون است». در همین زمینه کمیسیون امنیت ملی مجلس امروز با حضور عراقچی، مسئول تیم مذاکرهکننده کشورمان، جلسه ویژهای برای بررسی پیشرفت مذاکرات وین برگزار میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستانِ خوبم
یادتون باشه ڪه همیشه
از لغات مثبت و انرژے بخش براے توصیف
حالتون استفاده ڪنید⇩
💫وقتے از شما مےپرسند ،
"حالتان چطور است؟" شما با جملاتے مانند؛ "خستهام(سرم درد مےڪند ، اے ڪاش امروز تعطیل بود و...)
پاسخ مےدهید ، در عمل احساس ڪسالت بیشترے خواهید ڪرد.😐
پس بهتر است ڪه👇
هر وقت ڪسے حالتان را پرسید بگویید⇩؛
"عالے ام " . در همه حال بگویید بسیار خوبم
باور ڪنید ڪه به تدریج احساس خوب بودن خواهید داشت
💥 تلاش ڪنید ڪه به عنوان شخصی سرزنده ، شهرت پیدا ڪنید 😉
#الحمدللهعلیکلحال
مثبت باش معجزه میشه👌
نگید نگفتما😉
عصرتون بخیر
حال دلتون عاااالے❣️
#خادم نوشت🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جلسه 11 | حجت الاسلام والمسلمین رفیعی
📖 تفسیر موضوعی قرآن کریم با موضوع سبک زندگی اسلامی ویژه ماه مبارک رمضان سال 1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨عَصَيْناكَ وَنَحْنُ نَرْجُو أَنْ تَسْتُرَ عَلَيْنا
از تو نافرمانی کردیم و حال آنکه
امیدواریم گناه را بر ما بپوشانی
#ابوحمزه_ثمالی
💫 اللهم انے اسێلڪ...
✨الھے! ھرجا ڪه نگاه مےڪنم تو را مےبینم، تویے ڪه ثانیه ثانیه گناه ڪردنم را مےبینے اما باز ھم مرا مےبخشے🍃🌺 .
رحمتے بےپایان و عشقے بےنظیر از تو برجانم وزیده مےشود و❤️ قلبم راپر مےکند.
به راستے ڪه تو بخشنده ے بے ھمتایے
وقتے ڪه تو عاشقانه مرا مےبخشے
چرا من به شڪرانه ے محبتت دیگران رانبخشم؟🍃🌺
💫الھے!
مرابخشندگی بیاموز
تا ذره ای چون تو باشم.🍃❤️
✨ یاارحم الراحمین✨
#مناجات_شبونھ 🌙
#خادم_نوشت 🖋__🍁_
∞| 』∞♡
🌷خدا به پیامبر فرموده 7چیز را از من بخواه:
🌷1.علم زیاد:
قل رب زدنی علما...114طه
🌷2.آمرزش گناهان:
قل رب اغفر وارحم وانت خیرالراحمین..118مومنون
🌷3.از شر شیطان به من پناه ببر:
قل رب اعوذ بک من همزات الشیاطین.97 مومنون
🌷4.منزل بابرکت:
قل رب انزلنی منزلا مبارکا...29 مومنون
🌷5.توفیق صداقت:
قل رب ادخلنی مدخل صدق واخرجنی مخرج صدق واجعلنی من لدنک سلطانانصیرا..80اسرا
🌷6.آمرزش برای والدین:
قل رب ارحمهما کماربیانی صغیرا...24اسرا
🌷7.اگرعذاب گنهکاران را نشانم دادی،
من از آنان نباشم:
قل رب اما ترینی مایوعدون فلاتجعلنی فی القوم الظالمین.93 و94 مومنون
امام على عليه السلام:
مَن أفنى ،عُمرَهُ في غَيرِ ما يُنجيهِ، فقَد أضاعَ مَطلَبَهُ .
هر كه عمر خود را در راه چيزى جز آنچه او را نجات مى دهد صرف كند، مطلوب خود را از دست داده است
غررالحكم حدیث۸۵۳۲
ما فقط يك بار حق و فرصت زيستن داريم و ديگر فرصت دومی برايمان نخواهد بود!
عُمر، نعمت بى نظيری است كه فقط يك بار به انسان عنايت مى شود و دراين نعمت، انسان يا دچار ضرر فراوان مى شود، يا سود فراوانی می برد...
خیلی تعجب داره که مردم برای خرید یک جنس نگاه می کنند ببینند اون جنسی که می خرند از جای دیگه یا از قیمت روی محصول هزار تومن گرون تر نباشه! ولی دو ساعت وقتشون رو به راحتی برای یک کار یا یک برنامه تلف می کنند و اصلا پیش خود فکر نمی کنند که آیا می ارزید این مقدار وقتم رو یا بهتره بگیم عُمرم رو دادم رفت یا نه؟! آیا می ارزید دیشب تا ساعت 2 نشستم فلان برنامه رو نگاه کردم ولی از اون طرف سحرخیزی رو از دست دادم؟؟؟
و هزاران مثال دیگر... که وقتی عُمر به سر آید انسان اگر کل دنیا برای او باشد حاضر است آن را بدهد تا فقط چند دقیقه دیگر زنده باشد و عبادتی و کار خیری و توبه ای را انجام دهد ولی...
#احادیث
1_107519425.mp3
2.69M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅توطئه نظامی آمریکا شکست خورد...
▼حرف روز
چارهاندیشی بههنگام
این روزها خبرهای متعددی از کاهش ۵۰ درصدی بارشها در سال آبی جاری (مهرماه ۱۳۹۹ تا آخر شهریور ۱۴۰۰) میرسد. تازهترین پیشبینی پژوهشکده اقلیمشناسی نشان میدهد، بارش سال آبی جاری تا پایان فروردینماه ۴۳ درصد نسبت به دوره مشابه بلندمدت و 54.7 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است و هیچیک از استانهای کشور طی این دوره بارش، بیش از میانگین سالانه را دریافت نکردهاند. همچنین حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تاکنون به رقم ۲۹ میلیارد و ۶۷ میلیون مترمکعب رسیده در حالی است که پارسال و در همین بازه زمانی ۳۶ میلیارد و ۸۳ میلیون مترمکعب آب در مخازن سدها وجود داشت که کاهش ۱۹ درصدی را نشان میدهد.
نکات تحلیلی: 1- بهترین روش برای برونرفت از این وضعیت، لزوم صرفهجویی و مدیریت مصرف ۱۰ درصدی و رعایت سرانه مصرف آب است. با توجه به کاهش چشمگیر بارندگیها، رعایت سرانه در بین شهروندان تهرانی میتواند جلوی کمآبی را بگیرد؛ بهطور مثال سرانه مصرف آب شرب در شهر تهران ۲۴۰ لیتر در شبانهروز به ازای هر نفر است که با توجه به سرانه ۱۷۰ لیتری در کل کشور، تهرانیها 70 لیتر بیشتر از سرانه کشور مصرف میکنند. 2- عدم رعایت سرانه و مصرف بهینه آب، برداشت از منابع زیرزمینی را افزایش میدهد و این به معنای استفاده از ذخایر آب نسلهای آینده است و مضاف بر آن، کیفیت آب آشامیدنی نیز پایین میآید. 3- با توجه به حجم آب پشت سدها، نیروگاههای برقآبی امسال بهجای ۹ هزار و ۳۰۰ مگاوات رقمی بیش از پنج هزار مگاوات انرژی تولید نخواهند کرد. کاهش 4300 مگاواتی تولید برق، از هماکنون هشدار خاموشیهای ناخواسته در تابستان امسال را میدهد.
نکته راهبردی: با توجه به کاهش نزولات جوی و ایجاد پدیده خشکسالی، مسئولان کشوری و استانی باید قبل از بروز مشکلات بعدی و وقوع نارضایتیها، برنامهریزی مناسب داشته باشند. میبایست با آموزش و تبلیغات، در اقدامی پیشدستانه، این باور و سازگاری در بین مردم ایجاد شود که خشکسالی پدیدهای است که با جغرافیای ایران گرهخورده و یکی از محدودیتهای تاریخی و بلندمدت برای ما به شمار میرود. در کنار آموزش و تبلیغات، میتوان با بکارگیری توان شرکتهای دانشبنیان، مدلهای متنوع کاهنده مصرف را طراحی و عملیاتی کرد تا با بهرهوری در این بخش، بتوان با وضعیت کمآبی در کشور کنار آمد. سهلانگاری و صبر تا زمان وقوع اتفاقاتی همچون جیرهبندی آب و یا خاموشیهای مکرر در تابستان گرم، اقدامی دیرهنگام است؛ الآن وقت چارهاندیشی است. (نویسنده: علی قاسمی)
▼گزارش روز
پاتک آمریکا به ترکیه
رئیسجمهور آمریکا دو روز پیش طی بیانیهای کشتار ارامنه توسط امپراتوری عثمانی در بحبوحه جنگ جهانی اول را نسلکشی اعلام کرد؛ اقدامی که به مذاق مسئولین ترکیه خوش نیامد.
گزارههای خبری: 1- توسط روسای جمهور سابق آمریکا با این موضوع محتاطانه برخورد کرده و از لفظ کشتار استفاده نکرده بودند. 2- این اقدام بایدن بیشتر یک اقدام نمادین بود؛ زیرا وی سال گذشته در جریان مبارزات انتخاباتی خود وعده داده بود که از تلاشهای صورتگرفته برای به رسمیت شناختن این کشتار بهعنوان نسلکشی حمایت خواهد کرد. 3- ترکیه نیز این قضیه را پذیرفته که تعداد زیادی از ارامنه در جریان جنگ جهانی اول توسط نیروهای عثمانی کشته شدهاند، ولی مسئله نسلکشی و کشتار سیستماتیک ارامنه را رد کرده است.
گزارههای تحلیلی: 1- ترکیه همپیمان آمریکا در پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) است و از این منظر اهمیت استراتژیکی برای واشنگتن دارد؛ از بعد دیگر معمولاً روسای جمهور دموکرات آمریکا رابطه یکدست و یکنواختی با ترکیه برقرار نمیکنند. دلیل این امر به دو عامل برمیگردد: الف) قوت یابی ترکیه طی سالهای گذشته و به هم زدن استراتژی توازن قوای منطقهای؛ ب) راهبرد دموکراتها مبنی بر تجزیه کشورهای منطقه بهویژه ترکیه. گرچه این امر بهصراحت اعلام نمیشود، اما رویکرد تجزیه کشورهای منطقه بر اساس طرح «یینون» که ترکیه را هم دربرمیگیرد، در ذهن آمریکاییها صرفنظر از دموکرات یا جمهوریخواه وجود دارد. 2- در مقطع فعلی، ترکیه روابط گستردهای در ابعاد مختلف بهویژه نظامی با روسیه برقرار کرده است؛ خرید اس۴۰۰ و همکاریهای منطقهای بهویژه در پرونده سوریه. این اقدامات، خوشآیند آمریکا نیست؛ زیرا رویکرد ترکیه، منجر به نفوذ بیشتر روسیه در منطقه شده است. در دوران ترامپ، ترکیه آزادی عمل بیشتری در بسط سیاست همکاری با روسیه داشت، اما وقوع تنشهای گسترده بین دولت بایدن با کرملین بر مناسبات حسنه اردوغان با پوتین نیز سایه انداخته است؛ درنتیجه، اقدام اخیر بایدن در به رسمیت شناختن نسلکشی ارمنیها در 1915 میلادی، میتواند یک هشدار و فشار به ترکیه برای کاهش مناسبات با روسیه تعبیر شود. 3- این اقدام یک هشدار دیگر در سطوح منطقهای برای ترکیه است. این هشدار که ترکیه در مسائل منطقهای باید یک بازیگر تابع باشد نه مستقل. درواقع بایدن با به رسمیت شناختن کشتار ارامنه، این پیام را به ترکیه داده که در برابر اقدامات آتی آنکارا، در مسائل منطقهای کوتاه نخواهد آمد و رویکردش بهمراتب سختتر خواهد شد. (نویسنده: محمدرضا فرهادی)
▼ خبر ویژه
نفوذی وابسته به سعودی در وزارت خارجه!
انتشار مصاحبه محرمانه وزیر خارجه کشورمان در رسانه سعودی ایران اینترنشنال، حکایت از نفوذ سازمانیافته در دستگاه دیپلماسی کشور دارد. درهرحال این شکست امنیتی برای دولت که به قول برخی از کاربران شبکههای اجتماعی میتواند سوژه ساخت سریال ضد جاسوسی گاندو ۳ باشد، حاوی نکات جالبی است؛ ظریف در این فایل میگوید؛ شهید سرافراز حاج قاسم سلیمانی به او اجازه نداده است که میدان مبارزه با داعش را فدای دیپلماسی کند. این اعتراف جالب از سوی ظریف به این معناست که اگر حاج قاسم سلیمانی میدان را هم مانند عرصه دیپلماسی به دولت واگذار میکرد، احتمالاً همانطور که هنوز برجام بعد از هزاران بار نقض و رفتوبرگشت همچنان در وین در دست مذاکرههای نافرجام است، میدان مبارزه با داعش نیز باید همچنان بعد از سالها ادامه پیدا میکرد. ظریف همچنین ادعا میکند که برای برخی عملیاتهای مهم نظامی به او از قبل اطلاعاتی داده نشده است. فارغ از اینکه این ادعا چقدر راست یا دروغ است، باید این سؤال را پرسید که چرا باید به وزارت خارجهای که یک فایل صوتی محرمانه در آن قابل حفاظت نیست، اعتماد کرد و اطلاعات حمله سری نظامی را به آن داد؟
سبط اڪبر در مدینه غربت و تنهایے و درد فراق
جان بسوزد بر حسین 😭
در کربلا
از درد و داغ💔
#صلیاللهعلیکیاعطشانع💔
#دوشنبه_های_امام_حسنی💚
#خادم نوشت🍁
@ghasedak40
═•⊰ ❀°•〇⃟ ✦•°❀ ⊱•═
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیانتی بالاتر از این!!
♦️واکنشهایی برخی از کاربران فضای مجازی در مورد صوت منتشر شده از ظریف
🔹حاجی شما یه فایل مصاحبهات رو نمیتونی محافظت کنی و سر از شبکههای سعودی در میاره، چطور انتظار داری خبر عملیاتهای مهم یا آمدن بشار اسد به تهران رو بهت بگن؟
🔹کمتر از یک ماه بعد از اینکه دکتر ظریف گفت از اول تا آخر گاندو دروغ است، فایل صوتی یکی از محرمانه ترین گفتگوهایش که صرفا برای ثبت در آرشیو بیان شده بود در رسانه های ضدانقلاب منتشر شد! جاسوس ها تا کجا در کنار مسئولان ارشد دولت نفوذ کرده اند؟
🔹ظریف مدعی شده در تیر و مرداد ۹۴ سوریه از بحران داعش عبور کرده بود و نیروی سپاه قدس با همکاری نیروی هوایی روسیه صرفا با هدف اخلال در برجام وارد جنگ با داعش شد درحالیکه طبق گاهشمار جنگ سوریه دقیقا در همون زمان، دو سوم خاک سوریه در تصرف داعش بود! یعنی دقیقا زمان اوج حکومت داعش!
🔹فدا کردن "میدان" برای "دیپلماسی" فقط آنجایی که کشتی نجات داشت محاصره مردم مظلوم یمن را میشکست اما با یک تلفن "جان کری" کشتی را مجبور کردند که برگردد
🔹جناب محمدجواد ظریف پس از سالها حضور در عالیترین سطح دیپلماسی، درکی از ایجاد قدرت میدان برای چانهزنی در مذاکره ندارد و فکر میکند این او بوده که دیپلماسی لبخند را برای میدان اقتدار حاج قاسم سلیمانی هزینه میکرده است! این عقبماندگی تحلیلی، برای پایان عمر سیاسی وی کافیست.
🔹میگوید: تا امضای برجام و ورود روسیه، ایران نیروی زمینی در سوریه نداشت. گردش نابغهی دیپلماسی در صنایع موشکی هر زمان تمام شد به مزار شهدای مدافع حرم ببریدش تا تاریخ شهادت آنها را ببیند...
🔹"کاترین اشتون، سعید جلیلی را از پا انداخت و جوادِ ظریف را از کمر"
باورتون میشه این بخشی از گفتگویِ جلویِ دوربینِ یکاستاد روزنامهنگاری و یک وزیرِ خارجه در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری باشد؟
@AkhbareFori