🔴. چرا باید رأی بدهیم ؟!!
👈 چون نظام ما بر اساس مردم سالاری دینی بنا نهاده شده و مردم باید دولت و مجلس را با رأی مستقیم خودشون انتخاب کنند.
👈 چون دشمن با تمام رسانه هاش اومده پای کار تا مردم را از حضور در انتخابات مجلس ناامید کنه ، و این نشون میده حضور ما بسیار مهمه و باید توی دهن دشمن بزنیم.
👈 چون مجلس جایگاه بسیار مهمی داره و ما باید نمایندگان خوب و شایسته ای را روانه مجلس کنیم. اگه مجلس اصلاح بشه ، بسیاری از مشکلات اقتصادی مردم حل میشه.
👈 چون وظیفه قانونی و شرعی ماست. باید از قانون کشور اطاعت کنیم و از اسلام حمایت کنیم. نظام جمهوری اسلامی نیاز به حمایت و تایید مردمی دارد . و بهترین حمایت ، حضور گسترده در پای صندوق رأی هست.
👈 چون امنیت کشور به حضور گسترده مردم و حمایت از نظام بستگی داره ، همه چیز را با نگاه صرفا اقتصادی دنبال نکنیم. حضور پر رنگ مردم پای صندوق رأی دشمنان اسلام را ناامید می کنه.
👈 چون رهبر عزیزمون فرمودن مردم حضور گسترده داشته باشند و اطاعت از رهبر معظم انقلاب شرعا واجبه.
👈 چون این نظام جمهوری اسلامی با خون هزاران شهید تا اینجا رسیده و باید با حمایت ما ، راه شهدا ادامه پیدا کنه.
✌ فریب عملیات روانی سنگین دشمن تو فضای مجازی را نخوریم ، از اصلاح امور کشور ناامید نباشیم ، نگیم همشون مثل همند ، اینطور نیست ، خداوند تو قرآن می فرماید : ( فاسقان و مومنان یکسان نیستند). 👈 نماینده مومن و انقلابی انتخاب کنید. 👈 نماینده پاک دست انتخاب کنید .👈 نماینده شجاع و مردمی انتخاب کنید. 👈 ان شاالله که مردم گوش به حرف رهبر معظم انقلاب بدهند. و یه مجلس خوب و در تراز انقلاب اسلامی روی کار بیاد.✌✌
▼ حرف روز🌺✳️🌺
ملاحظات پاياني يک انتخاب
کمتر از 48 ساعت تا آغاز رأیگيري و شروع آزموني بزرگ براي ملت ايران باقي مانده و همه چشمها منتظر است تا حرکت بزرگ ملت ايران را در روز دوم اسفند نظارهگر باشد. رفتن به پاي صندوقهاي رأي با ملاحظات و نکاتي همراه است که آن را با هم مرور ميکنيم:
1ـ ضرورت حضور پرشور و حداکثري مردم در پاي صندوق رأي مهمترين شاخص انتخابات مطلوب نظام اسلامي است که تا روز جمعه بايد براي تحقق آن تلاش شود. حضور در انتخابات «جهادی عمومی» است که به فرموده همه بزرگان ديني و مراجع عظام تقليد حضور در آن فريضهاي الهي و واجبي عيني است و ترک آن بدون عذر شرعي جايز نیست؛ از این رو ضمن اینکه خودمان در انتخابات شرکت خواهيم کرد، بايد سعي کنيم آشنایان، وابستگان دور و نزديک و همه آنهايي را که به نحوي بر رأي و نظرشان تأثيرگذار هستیم، به حضور در پاي صندوقهاي رأي دعوت کنیم.
2ـ نکته ديگر توجه به حرمت «رأي سفيد» است. در استفتائي از رهبر معظم انقلاب اسلامي پرسيده شده است: «حکم رأي دادن سفيد و بينام چيست؟ در صورت عدم شناخت و تحقيق، يا تحقيق کافي و عدم وصول به نتيجه و تحير در انتخاب اصلح چطور؟» معظمله در جواب فرمودهاند: «در هر صورت اگر رأي سفيد دادن موجب تضعيف نظام اسلامي باشد، حرام است.» با وجود چنين استفتائي بايد از اين عمل پرهيز کرد.
3ـ حکيم انقلاب اسلامي از گذاشتن جاي خالي در ليست انتخاباتي نيز پرهيزمان دادهاند و تأکيد دارند: «توصيه من اين است که[مردم] از همه حقشان استفاده کنند؛ مثلاً در تهران که ما 30 نفر را بايد انتخاب کنيم و همچنين در هر نقطهاي، هر تعدادي که نامزد انتخاباتي آنجا هست.» (1386/12/24)
تحقق اين امر با مشورت با افراد آگاه و قابل اعتماد يا مراجعه به ليستهايي که کارشناسان امين آن را براي انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان تنظيم کردهاند، ممکن خواهد شد.
همه اين تلاشها و دقت نظرها براي آن است که در نهايت مجلسي قوي شکل گيرد که بتواند بر مشکلات فائق آيد و به فرموده حکيم انقلاب: «يک مجلس قوي داشته باشيم؛ مجلسي که در مقابل توطئههاي دشمن، با وضع قوانين لازم، با هدايت دولتها به سمت مطلوب، بتواند کشور را مصونيت ببخشد.» (1398/11/29) و اين مهم به حول و قوه الهي با حضور ملت در پاي صندوقهاي رأي محقق خواهد شد
▼ گزارش روز🌺✳️🌺
فشار حداکثری هم به تاریخ پیوست
«جان بولتون» مشاور امنیت ملی اخراجی کابینه ترامپ که در دانشگاه «دوک» سخن میگفت در پاسخ به سؤالی درباره کارآمدی سیاست فشار حداکثری دولت ترامپ علیه ایران گفت: «سیاست (فشار حداکثری) در حال شکست خوردن است. دولت ترامپ فقط با سردادن شعار فشار حداکثری نمیتواند ایران را به تسلیم بکشاند، بلکه باید فشار کافی وارد کند.»
اینکه سیاستهای فشار حداکثری در حال شکست خوردن است، برای ملت ایران مسئله تازهای نیست! ملت بزرگ ایران از ابتدا و آغاز این سازوکار در دولت ترامپ اهمیتی برای این رویکرد ضد ایرانی قائل نبود. حتی شکست این فشار برای دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی که از ملت مقاوم ایران ذرهای شناخت داشته باشند نیز موضوعی کاملاً قابل پیشبینی بوده است و بر خلاف انتظار نیست. با این وجود چرا اعتراف جان بولتون از همیت زیادی برخوردار است؟ گفتههای مشاور پیشین ترامپ از این منظر اهمیت دارد که بدانیم جان بولتون یکی از طراحان اصلی فشار حداکثری علیه ایران است و خود او وعده داده بود نظام اسلامی در تهران به جشن چهلسالگی خود نخواهد رسید! اما حالا این سیاستمدار آمریکایی پس از برگزاری چهلویکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی میگوید فشار حداکثری شکست خورده است! اعترافی که میتوان آن را مقدمه تغییر در سیاست کاخ سفید در مقابل جمهوری اسلامی ایران دانست. دقت و توجه به استراتژی جایگزین و فهم آنچه آمریکاییها در روزها و ماههای آینده به عنوان راهبرد جایگزین فشار حداکثری برای مقابله و دشمنی با انقلاب اسلامی در پیش خواهد گرفت، برای مقابله با توطئهها و اقدامات شیطان بزرگ از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین باید هوشیار بود که بسیاری از صاحبنظران این شکست و اظهارات عجزآلود سران آمریکایی را به عنوان فرصت مذاکره و دیپلماسی با آمریکا در کشور جا نیندازند تا زمینه را برای تحقق آنچه آمریکاییها از طریق فشار حداکثری به دست نیاوردند، از راه مذاکره فراهم کنند.
#امام_حسن_علیه_السلام
هر که خدا را #بندگی کند
خداونــد همه چیز را بنده
او می کند.
تنبیه الخواطر ج۲ ص۱۰۸
🌺روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🍂 اولین مولفه قوی شدن مجلس قوی است. 🍂
🔸قَالَتْ إِحْدَاهُمَا يَا أَبَتِ اسْتَأْجِرْهُ إِنَّ خَيْرَ مَنِ اسْتَأْجَرْتَ الْقَوِيُّ الْأَمِينُ
(قصص/٢۶)
⚡️ ترجمه :
يكى از آن دو (دختر، خطاب به پدر) گفت: اى پدر! او را استخدام كن، زيرا بهترين كسى كه (مى توانى) استخدام كنى، شخصِ توانا و امين است.
❌ بنابراین؛ اولا:
در گزينش ها، به بهترين ها توجّه كرده و لایقترین را انتخاب کنیم. «خير من استأجرت»
💥ثانیا:
براى انتخاب افراد، به دو عنصر توانايى (تخصّص) و امانتدارى (تعهّد)، توجه کنیم. «القوىّ الامين»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتخابات، خنثی کننده نیت آمریکاییها
🔴تصویری از آخرین باری که #سردار_سلیمانی رای دادند....
در کنار یک جانباز مدافع حرم در سال 96
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
.✳️🔰 اگر مسئولیّتی داشتیم و عمل نکردیم، خدای متعال با ما برخورد میکند
فَلَوْ لا أَنَّهُ كانَ مِنَ الْمُسَبِّحِينَ (143)
لَلَبِثَ فِي بَطْنِهِ إِلى يَوْمِ يُبْعَثُونَ (144)
پس اگر یونس از تسبيح گويان نبود، تا روز قيامت در شكم ماهى مىماند.
🔰✴️امام خامنه ای در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
و من این را به شما برادران عزیز که جامعهی مدّاحی را تشکیل دادهاید و نقشآفرینی میکنید عرض بکنم که این مسئولیّت، مسئولیّت مهمّی است؛ اگر به مسئولیّت هدایت به همین شکلی که عرض شد، عمل نکنیم، مسئولیم پیش خدای متعال؛ یعنی وقتی یک وظیفهای متوجّه ما شد، آن وظیفه را باید عمل کنیم؛ اگر عمل نکنیم خدای متعال به خشم میآید. ببینید یک نمونه در قرآن حضرت یونس، پیغمبر بزرگوار الهی [است که] از قوم خودش قهر کرد؛ از نظر ما کار بیمنطقی هم نکرد، سالها دعوت کرده بود اینها را به هدایت و اینها روی کفر و ضلالت پافشاری کرده بودند؛ دیگر این آدم چه کار کند؟ قهر کرد و [از میان آنها] بیرون آمد، امّا در منطق الهی نباید قهر میکرد؛ وَذَا النّونِ اِذ ذَهَبَ مُغاضِبًا فَظَنَّ اَن لَن نَقدِرَ عَلَیه؛خیال کرد ما بر او سخت نخواهیم گرفت؛ فَنادی فِی الظُّلُمتِ اَن لا اِلهَ اِلّا اَنت؛خدای متعال او را دچار آن حادثهی عجیب کرد که اگر چنانچه این ذکر را نمیگفت، این توسّل را نمیکرد، لَلَبِثَ فی بَطنِه! اِلی یَومِ یُبعَثون تا قیامت آنجا بنا بود بماند؛ ببینید! او چون پیغمبر است مجازاتش سنگینتر از دیگران است. اگر مسئولیّتی داشتیم و عمل نکردیم، خدای متعال با ما برخورد میکند؛ فَظَنَّ اَن لَن نَقدِرَ عَلَیه،خیال میکند که ما بر او سخت نخواهیم گرفت؛ نه، سخت میگیریم؛ خداوند سخت میگیرد. اگر شاعرید، اگر مدّاحید، اگر گویندهاید، اگر واعظید، هر چه معرفت شما بالاتر و بیشتر است، هر چه رتبهی معنوی شما بالاتر است، در بارگاه عدل الهی و در محضر حق، توقّع از شما بیشتر و بالاتر است؛ این را همیشه باید به یاد داشته باشیم؛ از خدا هم باید کمک بخواهیم.
❤️حق پدر و مادر
✍از محضر مقدّس خاتم الأنبياء (ص) سؤال شد ، ای رسول خدا ! حقّ پدر چيست ؟حضرت فرمود اينكه تا زنده است ، از او اطاعت كنى
سؤال شد ، حقّ مادر چيست ؟
حضرت فرمود هيهات ، هيهات (که کسی به حقّ مادر برسد) ، اگر کسی به تعداد ريگهای بيابان ، و به اندازه قطره هاى باران در همه عمر دنيا در برابر مادرش بايستد ( و خدمت كند ) ، معادل روز باردارى مادر و حملِ فرزند در شكم نمی شود
📚مستدرک السائل ۱۵ / ۱۸۲
✅یاد مرگ
✍امام الصادق (علیه السلام) :
ياد مرگ : خواهشهاى نفس را مىميراند ، و رويشگاههاى غفلت را ريشهکن مىکند، و دل را با وعدههاى خدا نيرو مىبخشد ، و طبع را نازک مىسازد ، و پرچمهاى هوس را درهم مىشکند ، و آتش حرص را خاموش مىسازد ، و دنيا را در نظر کوچک مىکند .
📚 بحار الأنوار ، ج ۶ ، ص ۱۳۳
▼ حرف روز
پایان انتخابات، آغاز حرکت
دیروز، جمعه دوم اسفند ماه به عنوان روزی که تجلیگر و نشاندهنده مردمسالاری دینی در جمهوری اسلامی است، ثبت شد. از همان آغاز مشخص بود، انتخابات دوره یازدهم مجلس که پس از سلسلهای از رخدادها و تحولات مهم داخلی و منطقهای برگزار شد، دارای اهمیت و نقش تعیینکننده در روندهای آینده باشد. انتخابات در کشورمان به خودی خود از این نظر که تشکیلشده از جمعی کاندید و مردمی است که نقش انتخابکننده دارند و نیز سازوکارها و قواعدی که در این زمینه وجود دارد، امری ثابت و دارای خصوصیاتی مشابه است؛ اما آنچه هر انتخابات را متمایز، متفاوت و دارای معنا و پیام خاصی میکند، در نظر گرفتن زمان و موقعیتی است که انتخابات در آن برگزار میشود. برشمردن متغیرهای داخلی منطقهای و بینالمللی مؤثر بر انتخابات یازدهم مجلس، فراوان و متعدد است؛ اما نقطه اوج و هسته مرکزی شرایط و مؤلفههای کنونی مؤثر بر انتخابات دوره یازدهم مجلس، اعلام و اعمال راهبرد و سیاست فشار حداکثری و جنگ اقتصادی است که آمریکا از سال گذشته علیه ملت ایران به کار گرفته است تا به گمان خود ایران را مجدداً پای میز مذاکره بکشاند و جمهوری اسلامی را این بار در زمینههای غیر هستهای، مانند موشکی و منطقهای به دادن امتیاز وادار کند. در سطح درونی نیز این انتخابات اولین انتخابات پس از حوادث سالهای 1396 و 1398 و نارضایتیهای اقتصادی و معیشتی شمرده میشود؛ بنابراین مشارکت بامعنا و سرنوشتساز مردم در این دوره انتخابات، باید با لحاظ این وضعیت و شاخصها بررسی و تحلیل شود.
موضوع مهم دیگر در این زمینه آن است که حضور مردم جدا از اینکه پیام سیاسی خود را به دشمنان ملت ایران منتقل کرد، مشارکت مردم در این شرایط، اقدامی تأثیرگذار بر معادلات و ترتیبات سیاسی و امنیتی محیط داخلی و منطقهای به حساب میآید؛ به عبارتی، آنچه وظیفه مردم بود، تحقق یافت؛ اما از حالا به بعد این انتخابات، نقطه شروع قلمداد میشود؛ نقطه آغازی برای حرکت به سمت حل مسائل اصلی و اولویتدار کشور و توجه به مشکلاتی که مردم این رزوها با آن دست و پنجه نرم میکنند. نمایندگان منتخب باید با درک و عبرت از تجربیات گذشته، مسیر حرکت مجلس را در عرصه خارجی برای عزت، اقتدار و تأمین منافع ملت ایران و در حوزه داخلی بر گرهگشایی از معضلات اقتصادی مردم تنظیم کنند.
▼
▼ گزارش روز
جنگ روانی با FATF
FATF با انتشار بیانیهای اعلام کرد با پایان مهلت تهران برای تصویب و الحاق به لوایح پالرمو و CFT، ایران را در لیست سیاه خود قرار داده است! رسانههای ضد ایرانی و ضد انقلاب از روز گذشته موج گسترده روانی را درباره اثرات مخرب و افزایش مشکلات اقتصادی کشور آغاز کردند و با بمباران رسانهای که البته در داخل نیز برخی رسانهها و جریانها در همان راستا حرکت میکنند، تلاش دارند اقتصاد و افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهند؛ اما واقعیت چیست؟ آیا رفتن در لیست سیاه FATF اقتصاد کشور را به بنبست میکشاند؟ یا شاهد شوک در اقتصاد کشور خواهیم بود؟ یا اینکه اگر به FATF میپیوستیم همه مشکلات حل میشد؟ پاسخ این پرسش را میتوان در میان اظهارات مقامات دولتی که خود نیز به سختی در پی تصویب لوایح دوقلوی ضد پولشویی و پیوستن به FATF بودند، جستوجو کرد؛ «محمدجواد ظریف» چند ماه پیش در جلسه علنی مجلس در این باره گفته بود: «نه بنده و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین دهیم که با پیوستن به لایحه حمایت مالی از تروریسم، مشکلاتمان حل خواهد شد؛ اما میتوانیم تضمین بدهیم که با نپیوستن به این لایحه آمریکا بهانه مهمی را برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد.» «عبدالناصر همتی» رئیس بانک مرکزی در هفتههای گذشته در واکنش به احتمال قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF اعلام کرده بود: «یک احتمال وجود دارد که ایران وارد لیست سیاه شود، اما یک احتمال دیگر نیز است که در این لیست قرار نگیرد؛ اما هر اتفاقی که رخ دهد، باید توجه داشت که مبادلات تجاری و ارزی ما از طریق مسیرهای تحریمناپذیر انجام میشود.» وی تأکید کرد با توجه به اینکه ایران اکنون به دلیل تحریمهای آمریکا با بانکهای بینالمللی کار نمیکند FATF تأثیری بر روند مالی کشور نداشته است، گفته بود: «از ابتدای امسال تاکنون ۳۵ میلیارد دلار تأمین ارز برای واردات کالا در کشور انجام شده که همین روند را ادامه خواهیم داد.» رئیس بانک مرکزی روز گذشته نیز پس از اعلام نظر FATF و رفتن ایران به لیست سیاه در اینستاگرام خود نوشت: «مردم عزیزمان خوب میدانند که در این دوران سخت تحریمهای ظالمانه و فشار حداکثری، نظام پولی و مالی کشورمان توانسته است ارتباطات تحریمناپذیری با نظام پولی و مالی دنیا، خارج از چارچوب FATF برقرار کند که تا حد زیادی تهدیدهای ناشی از سنگاندازی و دشمنی آمریکا را مهار کرده است. چنین وقایعی، مشکلی برای تجارت خارجی ایران و ثبات نرخ ارز ایجاد نخواهد کرد.»