eitaa logo
قاصدک
896 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
4.5هزار ویدیو
121 فایل
#تربیتِ_نیرویِ_مومنِ_انقلابی
مشاهده در ایتا
دانلود
📚خمس بیمه عمر 💠 سؤال: هر ماه مبلغي بابت خدمات پرداخت می کنم ( چیزی شبیه به ) آیا در پایان سال باید برای مجموع مبالغ مذکور، پرداخت کنم؟ ✅ جواب: اگر فقط بابت بیمه عمر ـ بدون ـ پرداخت می کنید، خمس ندارد.
آیت‌الله فِهری زنجانی می‌فرمودند: در مشهد، آیت‌الله العظمی بهجت را دیدار کردم، پرسیدم: یادتان هست پنجاه و پنج سال قبل، نجف با هم در مدرسۀ سید بودیم، دوست بودیم، اگر چه هم‌درس نبودیم، شما پرواز کردید و ما را جا گذاشتید. ما که سید بودیم. چه می‌شد دست ما را هم می‌گرفتید؟! اکنون که مهمان شما هستم، تا عنایت خاصی از امام رضا علیه‌السلام برای من نگویید، از این‌جا نمی‌روم! آیت الله بهجت سرشان را پایین انداختند، آن گاه سر را بالا آوردند و فرمودند: یک‌ بار که به حرم مشرّف شدم، حضرت مرا به داخل روضه نزد خودشان بردند، ده مطلب فرمودند. یکی این بود: مگر می‌شود، مگر می‌شود، مگر ممکن است کسی به ما پناه آورد و ما او را پناه ندهیم؟!
خدایا ببخش کریمی.mp3
5.17M
با خدا 🍃خدایا ببخش ... 🍃عبد گنهکارت دلش بی قراره 🎤حاج 👌
چشم من بر راه است تا بیایی روزی همچو نوری ز میان خورشید و بتابی به دل تاریکم ... منتظرم تا بیایی آخر چشم خود فرش کنم تو نهی پای برآن و من از شوق ببالم بر خود و به شکرانه آن جان به فدای تو کنم ... ✨️یا فارس الحجاز ادرکنی ✨أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج✨
🔴 💠 هنگامیکه مرد مشغول ابراز و احساسات خود است صحبت‌هایش را قطع نکنید! البته نشستن و حرف نزدن برای زن‌ها در این مورد سخت است چون آن‌ها هم دوست دارند احساسات خود را نشان دهند. 💠 مردها باید هنگام صحبت تمرکز کنندخصوصا زمانی که دارند از احساسشان حرف می‌زنند. قطع کردن صحبت مرد باعث می‌شود تمرکزش از بین برود. مردها حین صحبت سکوت می‌کنند تا احساسشان را دهند. 💠 اگر در این میان زن صحبت طولانی کند، مرد تمرکزش را از دست می‌دهد. مردها نیاز دارند که احساس کنند، کارها را درست انجام می‌دهند بنابراین وقتی شما صحبت‌شان را قطع می‌کنید گویی به آن‌ها گفته‌اید: باز هم داری اشتباه می‌کنی! پس من تو را متوقف می‌کنم. 💠 این است كه بدون آنکه صحبت مرد را قطع کنید، فقط گوش دهید و مطمئن باشید که حرف‌هایش را تمام کرده است. 🆔 @khanevadeh_313
🌺۲۵ ذی الحجه، روز خانواده گرامیباد ♦️بنای کار ازدواج، بر سازش دختر و پسر است؛ بروید باهم بسازید.
Sedayeenghelab 161 - صدای انقلاب - سلف نفت، قاسمی.mp3
6.31M
📢 شماره: 161 💠 بررسی ابعاد طرح گشایش اقتصادی در گفتگو با: 🎙 دکتر علی قاسمی؛ کارشناس مسائل اقتصادی ❓1. طرح گشایش اقتصادی چیست و چرا دولت باید چنین طرحی را تدوین و اجرا کند؟ ❓2. موضوع فروش اوراق سَلَف نفت در چه سطوحی باید بررسی و تحلیل شود؟
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊تحلیل دکتر جوانی معاون سیاسی سپاه از فتنه جدید منطقه 🔹چرا امارات اقدام به عادی کردن رابطه با رژیم صهیونیستی کرد؟ 🔹سرنوشت اقدام امارات چه می شود؟ 🔹وظیفه مسلمانان و کشورهای منطقه چیست؟
🔺چرا قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران رأی نیاورد؟ 🔹خبرنگار سی‌بی‌اس در سازمان ملل گزارش داده قطعنامه آمریکا با ۱۱ رأی ممتنع، ۲ رأی موافق و ۲ رأی مخالف به تصویب نرسیده است. موافق: آمریکا و دومینیکن مخالف: چین و روسیه ممتنع: بلژیک، استونی، فرانسه، آلمان، اندونزی، نیجر، سنت ویسنت، آفریقای جنوبی، تونس، بریتانیا و ایرلند شمالی و ویتنام. 🔹نماینده آمریکا در سازمان ملل: وعده خود برای استفاده از مکانیسم بازگشت خودکار تحریم‌ها (مکانیسم ماشه) را برای احیای تحریم‌های ایران دنبال خواهیم کرد. 🔹«هیأت روسیه به پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت در خصوص "تحریم تسلیحاتی" علیه ایران که آمریکا آن را پیشنهاد داده بود رأی مخالف داد. ما همواره با تلاش‌ها با تحمیل "تحریم‌های تسلیحاتی" علیه ایران از طریق شورای امنیت سازمان ملل مخالفیم.پیشنهاد آمریکا نقض آشکار ضمیمه «ب» قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است که صراحت دارد تنها روش مشروع برای تجدیدنظر در تقویم زمانی مربوط به نظام فوق‌الذکر برای انتقال سلاح، تصمیم متفق‌القول کمیسیون مشترک برجام است. آمریکا با توجه به خروج عامدانه‌اش از این توافق در سال ۲۰۱۸ که هیچگاه هم آن پنهان نکرد حق خود برای استفاده از این ابزار را از دست داد.» 🔹چین هم در بیانیه‌اش ضمن تأکید بر پایبندی به برجام به آمریکا یادآوری کرده که زورگویی شکست خواهد خورد. در این بیانیه آمده است:  «امروز شورای امنیت سازمان ملل متحد، پیش‌نویس قطعنامه آمریکا علیه ایران را رد کرد. این نتیجه بار دیگر نشان می‌دهد که یکجانبه‌گرایی از هیچ حمایتی برخوردار نیست و زورگویی شکست می‌خورد. هر تلاشی برای بالاتر قرار دادن منافع شخصی نسبت به منافع مشترک جامعه بین‌المللی به بن‌بست خواهد خورد.اکثریت قاطع اعضای شورای امنیت بر این باورند که باید از برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ دفاع کرده و آن‌ها را اجرا کرد. آمریکا که دیگر جزو طرف‌های مشارکت‌کننده در برجام نیست از هیچ حقی برای درخواست از شورای امنیت جهت فعال کردن مکانیسم ماشه برخوردار. اگر آمریکا بر این اصرار بورزد، تلاشش محکوم به شکست است.» ⁉️با توجه به صراحت بیانیه های روسیه،چین و آلمان مبنی بر خروج آمریکا از برجام، تهدید آمریکا مبنی بر فعال شدن مکانیسم ماشه هم بی تاثیر است.
شنبه ۲۵مرداد ماه ۱۳۹۹ با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید ‌🔰🔰🔰🔰 @ghasedak40
▼حرف روز              مقاومت همچنان در اقتدار انفجار بیروت یکی از بزرگ‌ترین انفجارات تاریخ به شمار می‌رود که خسارت‌های فراوانی را بر اقتصاد، تجارت و معیشت مردم لبنان وارد کرده است. با این وضعیت و با لحاظ چنین خسارت‌هایی در این زمینه، اما از همان لحظات اولیه پس از وقوع حادثه، بسیاری از کارشناسان سیاسی بر این باور بودند که تحولات و پیامدهای امنیتی و سیاسی پس از این انفجار نیز از حیث اهمیت، به یکی از مهم­ترین رخدادهای اخیر منطقه تبدیل خواهد شد. 1-با فاصله کوتاهی پس از این رویداد، همین حالت نیز تحقق پیدا کرد و در طی یک دوره بسیار کوتاه برخی وقایع سیاسی صورت گرفت که همه توجهات را به سمت خودش جلب کرد و البته رخدادهایی که احتمال وقوع آن در روزهای آینده می‌رود. نقطه کانونی خط غربی، عبری و عربی در دوره اخیر نیز بر مقابله و متهم‌سازی مقاومت لبنان و خاصه خلع سلاح حزب‌الله لبنان متمرکز شده است. 2- آن‌قدر سلسله‌ای از فشارها و اقدامات به‌طور ویژه و از حیث رسانه‌ای پرشدت ظهور پیدا کرد که برخی از کارشناسان این مقدار اقدامات تبلیغاتی هماهنگ شده علیه مقاومت لبنان را به اصل شکل‌گیری انفجار بیروت ارتباط دادند و مدعی شدند این بسته‌های فشارهای سیاسی و رسانه‌ای، سناریوی تعمدی بودن حادثه انفجار بندر بیروت را تقویت می‌کند. 3- فعلاً نمی‌توان درباره علت قطعی حادثه اظهارنظر کرد، چون هنوز بررسی­های گروه تحقیق در لبنان به انتها نرسیده، اما سخن اصلی در آن است که خط عملیات روانی پس از انفجار بیروت نشانه آن است که این جریان مخالف مقاومت، بر روی خلع سلاح مقاومت لبنان و یا لااقل قرار دادن حزب‌الله در یک موقعیت ضعیف از حیث امنیتی- نظامی و شکننده از جهت اجتماعی، حساب ویژه باز کرده‌اند؛ از خطی که جریان 14 مارس به همراه شرکای خارجی خود در لبنان بروز دادند و سلسله‌ای از آشوب­ها را تدارک دیدند، می­توان به همین واقعیت پی برد. نکته نهایی: سخنرانی دیروز سید حسن نصرالله جدای از برخی نکات مهمی که در بر داشت، بیش از آن نشانه اعتمادبه‌نفس حزب‌الله و نهادینه شدن جریان مقاومت در محیط اجتماعی و سیاسی منطقه و خاصه لبنان بود. نکته محوری که اقتدار و اعتمادبه‌نفس حزب‌الله را نشان می‌دهد این بخش از سخنان سید مقاومت بود که بیان داشت؛ «اسرائیل به‌خوبی می‌داند که حزب‌الله به شهادت نیروی خود واکنش نشان خواهد داد؛ امشب دوست دارم بگویم که این پاسخ همچنان پابرجاست و مسئله، مسئله وقت است و آن‌ها باید منتظر پاسخ مقاومت باشند».
▼گزارش روز                          خیانت و خباثت بن زاید مسئله فلسطین یکی از مهم‌ترین مسائل ۱۰۰ سال اخیر جهان اسلام است. در طول این دوران تلاش زیادی البته آمیخته با ناکامی برای سامان دادن آن صورت گرفته است؛ اما نقطه ثقل و مشترک همه ناکامی‌ها به راه‌حل‌های پیشنهادی که فاقد منافع ملت فلسطین و توجیه‌کننده اشغالگری رژیم صهیونیستی بوده، برمی‌گردد. گزاره خبری: رئیس‌جمهور آمریکا در توئیتی اعلام کرد که توافق صلح بین محمد بن زاید و بنیامین نتانیاهو برای عادی‌سازی روابط صورت گرفته است. اسرائیل و امارات در جهت آغاز یک برنامه راهبردی برای خاورمیانه و توسعه همکاری‌های دیپلماتیک، تجاری و امنیتی، به آمریکا ملحق خواهند شد. همچنین رسانه‌های صهیونیستی از سفر قریب‌الوقوع «یوسی کوهین» رئيس موساد به امارات برای بررسی جزئیات توافق صلح بین ابوظبی و تل‌آویو، خبر دادند. گزاره‌های تحلیلی: گردانندگان کنونی کاخ سفید تا پیش از این تلاش داشتند از طریق طرح معامله قرن، مسئله اصلی رژیم صهیونیستی (بحران مشروعیت و هویت) را حل‌وفصل کنند. این طرح به دلیل چشم بستن بر روی حقوق ملت فلسطین و ماهیت یک‌جانبه‌گرای آن، هیچ‌گاه ارزش راهبردی پیدا نکرد و تبدیل به یکی از نقاط تاریک سیاست خارجی ترامپ گردید. حال طرح روابط امارات با رژیم صهیونیستی که نسخه تعدیل یافته معامله قرن است، با تأکید بر منافع سه بازیگر آن، با اهداف زیر رونمایی شده است: ۱- امارات چند سالی است به دنبال کسب پرستیژ بین‌المللی بوده و به دلیل ضعف در عمق راهبردی، تمام تمرکز خود را بر پول‌های بادآورده و تکیه بر قدرت‌های فرامنطقه‌ای برای توسعه‌طلبی در منطقه گذاشته است. امارات بی‌نیاز از منافع مالی این توافق، صرفاً با مشارکت در این ابتکار می‌خواهد بخشی از راه‌حل مسئله فلسطین تعریف شود تا از این طریق جایگاه خود را به عنوان یک بازیگر فعال و تعیین‌کننده در منطقه ارتقاء دهد. ۲- این توافق که با طراحی تیم امنیت ملی ترامپ صورت گرفته قرار است تا یک نماد موفقیت‌آمیز از سیاست خارجی آمریکا بسازد. ترامپ با این هدف که این توافق می‌تواند بر محبوبیت وی در داخل افزوده، دولت وی را کارا نشان داده، فضای افکار عمومی را در داخل آمریکا جلب نموده و نهایتاً صندوق رأی را برایش پر کند، از آن رونمایی کرده است ۳- این توافق با هدف سامان دادن به اوضاع بی‌ثبات داخلی رژیم صهیونیستی، خصوصاً حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو و همچنین باز کردن فضای تنفسی برای آن رژیم در شرایط خفگی راهبردی، ایجاد شده است. مضاف بر اینکه می‌خواهد به آن رژیم جعلی مشروعیت بین‌المللی داده و بستر را برای عادی‌سازی روابط اعراب با آن فراهم نماید. 
قلبی یَسلِم عَلیکــ... قلبم بہ سلآم می‌رساند ... ‌‎‌‌‌‎‌‌‌
ضرب الله مثلا للذین امنوا... درآخرسوره تحریم دریک کاربسیارآموزنده،دو مومن و دو کافرمثال میزند وهرچهارموردرا زن مثال میزند مومن مثل حضرت مریم ومثل آسیه همسرفرعون وکافرمثل زن نوح وزن لوط زن ،انسانی است که اگرمومن باشد،مثل آسیه ع،موسی را درخانه فرعون ،حضرت موسی میکند واگرکافرباشدمثل زن نوح ع، پسرنوح را درخانه نوح ع کافربارمی آورد. زن میتواندباحجابش وباتربیت دینی وصحیح فرزندان، خانواده وجامعه راسالم بسازد ومیتواندبانمایش بدن یاحجم بدنش به نامحرمان ،جامعه رابه کثافت بکشد زنان محترم وعزیز بااهمیت وجودشان آشناباشند واجازه ندهندکه شیاطین ،آنهارابه ابزارخودتبدیل کنند
📿 @ahkam_sharei ✍ ☑️سئوال آیا گفتن «الله اکبر» در حال رفتن یا برخواستن از رکوع یا سجده را باطل می‌کند؟ ✅پاسخ مراجع تقلید در این زمینه ‌می‌گویند: ✔️هنگام گفتن ذکرهاى واجب در نماز، بدن باید بى‌حرکت باشد، بلکه بنابر احتیاط واجب، در موقع گفتن ذکرهاى مستحب نیز باید بدن آرام باشد.[1] ✔️حال اگر عمداً ذکر واجب را هنگام حرکت بدن بگوید نماز باطل است و اگر ذکر مستحبی را هنگام حرکت بدن بگوید (مثلًا موقع رفتن به رکوع یا رفتن به سجده تکبیر بگوید)، چنانچه به قصد مطلق ذکر باشد، نماز صحیح است، ولی اگر به قصد ذکرى که در نماز وارد شده (ذکر مستحبی) بگوید، اکثر مراجع می‌گویند، بنابر احتیاط واجب، باید نماز را دوباره بخواند،[2] ولی برخی از فقها، در این صورت هم نماز را صحیح شمرده‌اند.[3] ------------------------- [1]. ر. ک: امام خمینی، توضیح المسائل (محشّی)، گردآورنده، بنی‌هاشمی خمینی، سید محمدحسین، ج‌1، ص 538، م 965، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ هشتم، 1424ق. غیر از ذکر «بحول اللّٰه و قوته اقوم و اقعد» که در حال برخاستن گفته می‌شود. [2]. امام خمینی(ره) در این صورت، فتوا به اعاده نماز می‌دهند. [3]. آیات عظام خوئى، سیستانی و تبریزى؛ ر. ک: امام خمینی، توضیح المسائل (محشّی) ، ج‌1، ص 538، م 966.
1_96378012.mp3
7.45M
من‌فقیرم.... پیش‌تو‌عرض‌حاجت‌میکنم
🔴 👨آقای خانه! 💠 وقتی به خانه برمی‌گردید از همسرتان بپرسید که آیا روز خوبی را پشت سر گذاشته یا نه؟! به حرف‌هایش توجه کنید، اما در مورد کارهایش قضاوت نکنید. با او همدردی کنید، بگذارید هر چه میخواهد گله و شکایت کند. 👸خانم خانه! 💠 حتماً هنگام ورود همسرتان به خانه لبخند به لب داشته باشید، حتی اگر کوهی از مشکلات بر دوشتان سنگینی می‌کند. اصلاً خوب نیست که موقع ورود همسرتان به تلویزیون چسبیده باشید و یا در آشپزخانه یا اتاق پنهان شده باشید! 🆔 @khanevadeh_313
به امید بازگشت حاج احمد، سالگرد بازگشت پرستوهای عاشق به میهن گرامی باد ❤
🌹 تصاویر تاریخی از بازگشت نخستین گروه آزادگان به کشور ✅ ۲۶ مرداد ۱۳۶۹ نخستین گروه از آزادگان پس از سال ها اسارت به میهن بازگشتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکشنبه۲۶مرداد ماه ۱۳۹۹ با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید ‌🔰🔰🔰🔰 @ghasedak40
▼حرف روز                دستگاه قضا ورود کند! محاکمه یکی از متهمان اقتصادی پرونده بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان در اواخر هفته گذشته بهانه‌ای شد تا بار دیگر رسانه‌های گوناگون هرکدام از منظر خود به مسئله ورود پول‌های مشکوک و اصطلاحاً کثیف به سینما بپردازند. ماجرایی که 5 سال است با ورود چنین سرمایه‌ای به سریال شهرزاد خبرساز شد و به دنبال آن حواشی فراوانی در سال گذشته ایجاد شد که اوج آن امضای برخی از سینماگران در پای نامه آزادی یکی از این متهمان از زندان بود. حجم خبر و تحلیلی که دراین‌باره رپرتاژ می‌شود، واجد نکاتی از حیث سلامت روانی شهروندان و پیوند دادن آن به جریان تحریف است که از باب طرح مقدماتی به آن می‌پردازیم. نکات تحلیلی: 1- طرح بحث در زمینه ورود پول‌های کثیف به سینما و شبکه خانگی که منجر به شفافیت شود، خوب است؛ اما آنچه مایه نگرانی است فشار روانی و ناامیدی است که بر روح مردم و پیگیری‌کنندگان این موضوع در این شرایط اقتصادی چنگ می‌زند و تصویری مغشوش از کلیت امور فرهنگی و مدیریتی آن در کشور ارائه می‌دهد؛ درحالی‌که هنوز صحت‌وسقم بسیاری از این اخبار و تحلیل‌ها مشخص و قطعی نیست. 2- این بحث ابعاد مختلفی به لحاظ فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی دارد؛ اما آنچه در این سطور به دنبال طرح آن هستیم، ناامنی روانی و تهدیدی است که از این زاویه در جامعه ایجاد می‌شود. به‌راستی این اخبار منفی سرشار از دزدی،‌ اختلاس، زد و بند، ‌ارتشاء و ... با اذهان مردم چه می‌کند؟ کدام‌یک از روایت‌ها واقعیت دارد؟ چه کسی مسئولیت نظارت بر این امور را بر عهده دارد؟ وزارت ارشاد و مسئولان سینمایی کجایند؟ چرا برخی تهیه‌کننده‌ها و کارگردان‌های بزرگ سینمای کشور که قرار است فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی را با برداشت‌ها و پلان‌های کلوزآپ و بسته خود به جوانان این مرزوبوم یاد دهند، ‌امروز همدیگر را متهم می‌کنند؟ آیا نباید تا مشخص شدن واقعیت از سیاست‌ رسانه‌ای درستی تبعیت کرد که این تبعات را نداشته باشد؟ نکته پایانی: به نظر می‌رسد در راستای دفاع از حقوق عامه که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، باید مدعی‌العموم ورودی دقیق‌تر، ‌سریع‌تر و جدی‌تر داشته باشد تا به هر بهانه‌ای سفره این عقده‌گشایی‌ها، اتهام‌زنی‌ها و فرار از پاسخگویی‌ها باز نشود. باوجود تلاش نستوهانه و عزم قوه قضائیه در ماه‌های اخیر، گاهی طولانی شدن دادرسی‌ها و مفتوح بودن برخی پرونده‌ها، آفتی است که مطلوب نظر جریان تحریف در راستای فضاسازی و القاء ناکارآمدی نظام اسلامی است. باید مراقب و حساس این آدرس غلط دادن و تحریف واقعیت نگاه انقلابی به حوزه فرهنگ و سینما بود که جمع زیادی در آن متعهدانه فعالیت می‌کنند. برای پاسداشت زحمات بخش اصیل و متعهد سینما باید دستگاه قضا ورود کند!
▼گزارش روز               ضعف قدرتی که روزبه‌روز آشکارتر می‌شود جدای از اقدامات تقابلی و مستقیم آمریکا علیه کشورمان، چندین سال است که این تقابل و ضدیت در عرصه بین‌المللی و با استفاده ابزاری ایالات‌متحده از نهادهای بین‌المللی نیز دنبال می‌شود. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، سازمان ملل و به‌خصوص شورای امنیت، صندوق بین‌المللی پول و... ابزار آمریکا در فشار بر حریفان بکار گرفته می‌شود. درواقع ساختار این نهادها به‌گونه‌ای است که تاکنون این امکان را به آمریکا می‌داد؛ ازاین‌رو، عدم توانایی آمریکا در اعمال مجدد تحریم‌های تسلیحاتی از طریق سازمان ملل علیه ایران، نشان دیگری از افول موریانه‌وار قدرت آمریکاست. گزاره‌های خبری: روزنامه انگلیسی «گاردین» در گزارشی به رأی‌گیری روز گذشته در شورای امنیت درباره قطعنامه بازبینی شده واشنگتن علیه ایران اشاره کرد و نوشت: «ایالات‌متحده متحمل شکست تحقیرآمیزی در سازمان ملل شد؛ زیرا طرح پیشنهادی این کشور برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران در رأی‌گیری شورای امنیت، تنها حمایت جمهوری دومینیکن را جلب کرد». «گاردین» نیز آورد: «حجم شکست روز جمعه واشنگتن در شورای امنیت، تأییدی بر انزوای آمریکا در عرصه جهانی بود». «کریس مورفی» سناتور آمریکایی هم توئیت زد: «این یک شکست نبود، بلکه یک فضاحت بود. از 15 عضو شورای امنیت، تنها جمهوری دومینیک همراه ما رأی داد. در شورای امنیت شکست نخوردیم، تار و مار شدیم. این نشان‌دهنده آن است که آمریکا تا چه اندازه‌ای ضعیف شده و بقیه جهان چگونه راهبرد ترامپ در قبال ایران را فاجعه‌بار می‌بینند.» گزاره تحلیلی: نزدیک به چهار سال است که دونالد ترامپ سیاست فشار حداکثری علیه ایران را با هدف کشاندن ایران پای میز مذاکره (بخوانید: گرفتن امتیازهای بیشتر از ایران) به کار برده است. حال این سیاست قلدرمآبانه، تبدیل به شکست حداکثری برای آمریکا شده است. رأی نیاوردن قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت و عدم همراهی بی‌سابقه کشورهای مطرح این شورا با قطعنامه پیشنهادی آمریکا، نیز گویای این نکته است که دیگر دولت‌ها از اقدامات آمریکا در زیرپا گذاشتن قوانین بین‌الملل حمایت نمی‌کنند و این نشانه آشکار افول ابرقدرتی است که روزی همگان جلویش سر تعظیم فرود می‌آوردند.