سردار حجازی به لقاءالله پیوست
🔸مرحوم سردار حجازی پس از دفاع مقدس در سپاه و بسیج و نیز ستاد کل نیروهای مسلح مسئولیتهای خطیر و مهمی عهدهدار شد
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/329700
اللهم انی اسئلک....
💫الهی!
دستانم خالیست و به درگاه جلال و جبروت تو چه دارم که عرضه کنم؟
چه چیزی شایسته ی خدایی چون توست؟
✨الهی من به امید بخشش تو امده ام!
و جایی جز در خانه ی تو برای گدایی ندارم
ای مهربان، رحم کن بر این بنده ی مسکین و ببخش تقصیراتم را
✨یا راحم المساکین
#خادم_نوشت🍁
🌷 دوست بد انسان را جهنمی میکند:
🌷روزقیامت، انسان ظالم ،دست خود را از شدّت حسرت به دندان میگزد و میگویدای كاش با رسول خدا ص بودم!
كاش بافلان گمراه دوست نبودم
اومرا گمراه کرد۲۷تا۲۹فرقان
🌷آیه دیگر:
🌷جهنمی ها میگن ۴ چیز ماراجهنمی کرد:
۱.نماز نمیخواندیم
۲.به نیازمندان غذانمیدادیم
۳.بانااهلان دوستی میکردیم
۴.قیامت راانکارمیکردیم...سوره مدثر
🌷 امام زين العابدين (ع) ميفرمايد:
علامات المؤمن خمس:
الورع في الخلوة و الصدقة في القلة و الصبر عند المصيبة و الحلم عند المصيبة و الحلم عند الغضب و الصدق عند الخوف
🌷پنج چيز نشانه ايمان است :
🌷۱. ورع از محارم الهي در خلوت
🌷۲.صدقه در تنگ دستي
🌷۳.صبر در مصيبت
🌷۴. حلم و بردباري هنگام عصبانیت
🌷۵. راستگویی هنگام ترس
بحار ج۶۷ ص ۲۹۳ ح ۱۵
همیشه!!!!
مراقب حرف هایی
که میزنی باش!!
مخصوصا وقتی
عصبی یادلخور هستی.
بعضی کلمات
همچو تَرکِشی می ماند
که کنارِ قلب می نشیند.
نمی کُشد!!
ولی.....
تاآخر عمر عذاب میدهد
🔴 سردار حجازی: #حاج_قاسم گفت: کارگردان خداست، ما بازیگریم
🔻 #سردار_حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس در گفتگو با Khamenei.ir گفته بود:
🔹به حاج قاسم گفتیم آمریکاییها و اسرائیلیها خیلی تهدید میکنند، مراقب باشید. نقش شما در این جبهه منحصربهفرد است، اگر به شهادت برسید این جبهه ضربه میخورد. ایشان گفت همه این کارهایی که شده کار خداست. کارگردان اوست، ما بازیگریم. با آمدن و رفتن ما هم چیزی عوض نمیشود.
#سردار_حجازی
#حاج_قاسم
#حاج_قاسم_سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 وقتی کریم بودن خداوند بهانهای برای بیپروایی نسبت به ارتکاب گناه میشود.
#شهید_مطهری
#موعظه_خوبان
📚 آزمایش کرونا
💠 سوال: آیا انجام #تست_کرونا که بوسیله نمونه گیری از حلق و بینی با داخل کردن چیزی شبیه گوش پاک کن انجام میگیرد، موجب باطل شدن روزه می شود؟
جواب: مجرد آزمایش کرونا - تا زمانی که چیزی از حلق پایین نرود - موجب باطل شدن #روزه نمی شود.
#احکام_روزه #تست_کرونا_هنگام_روزه #pcr
دو شنبه ۳۰فروردین ماه ۱۴۰۰
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
دامنه نوسان
«محمدعلی دهقان دهنوی» رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، تغییر دامنه نوسان به مثبت ۶ و منفی 3 و بازنگری دستورالعمل گره معاملاتی را از مهمترین تصمیمات هیئتمدیره سازمان بورس اعلام کرد و گفت: «بر اساس مصوبه شورای عالی بورس، به هیئتمدیره سازمان بورس اجازه داده شد تا دامنه نوسان بهصورت تدریجی افزایش یابد. ازآنجاکه این موضوع بعد از سه روز کاری قابلاعمال است، از ابتدای اردیبهشت دامنه نوسان جدید اعمال میشود و تا پایان اردیبهشت برقرار است. سپس سازمان بورس نسبت به افزایش تدریجی و مجدد، تصمیمگیری میکند. دامنه نامتقارن نوسان پس از کشوقوس فراوان و بااینکه کارشناسان بازار سهام درباره پیامدهای آن هشدار داده بودند، از روز ۲۵ بهمنماه اجرایی شد و دامنه نوسان خریدوفروش سهام از مثبت و منفی ۵ درصد به منفی ۲ تا مثبت ٦ درصد تغییر کرد.
نکات تحلیلی: 1- اجرای دامنه نوسان نامتقارن، صفهای فروش را هر روز متراکمتر کرد و ادامهدار بودن دامنه نوسان باعث شد فشار فروش به دلیل پایین بودن میزان درصد منفی سهام تخلیه نگردد و خریداران قدرت چندانی برای جمعکردن صف فروش که اغلب نمادها را شامل میشود، نداشته باشند. 2- مضافاً دامنه نوسان کار نوسانگیران را سخت کرده بود، چون نوسانگیران هم دیگر طمع نکرده و دست از نوسانگیری برداشتهاند. 3- عدم خریدوفروش و یا ایفای نقش بازارگردانان در نمادهای مختلف هم در پروسه زمانی نشاندهنده این بود که در یک ماه گذشته بازارگردانان نقشی در جمعکردن صفهای فروش و ایفای تعهدات خود نداشته و اغلب نمادها در صف فروش خود روزها را سپری میکنند. درصورتیکه یکی از اصلیترین وظایف بازارگردانان در بازار سرمایه، افزایش نقد شوندگی سهمهاست و حال اینکه عدم نقد شوندگی ریسک بزرگی است که بر بازار سرمایه سایه افکنده است.
نکته راهبردی: بورس در هر کشوری نماد یک بازار رقابتی کامل است؛ زیرا تعداد خریداران و فروشندگان در آن بسیار زیاد است، اطلاعات بهطور کامل در دسترس همگان قرار دارد و مهمتر از همه، قیمت توسط افراد فعال بازار بر اساس مکانیزم عرضهوتقاضا تعیین شده و درنتیجه امکان دیکته قیمتها از جایی خارج از بازار نیست، اما به نظر میرسد این مکانیزم کمتر در بازار سرمایه کشورمان رعایت میگردد و بازار ایران با فرمت سیاسی و رانت اطلاعاتی اداره میگردد و میبایست فکری اساسی برای حل این معضل بشود. صرفاً با تغییر در دامنه نوسان بعید است تعادل را بشود به بازار برگرداند. (نویسنده: علی قاسمی)
▼گزارش روز
تصمیم متزلزل
رئیسجمهور آمریکا طی سخنانی اعلام کرد که قصد دارد نیروهای آمریکایی را تا ۱۱ سپتامبر سال جاری (شهریورماه) از افغانستان خارج کند. این در حالی است که طبق توافق دوحه، نیروهای آمریکایی باید تا ۱۵ اردیبهشت از افغانستان خارج شوند؛ اما این تصمیم بعد از روی کار آمدن بایدن نقض شد و اکنون تاریخ جدیدی از سوی آمریکا معرفی شده است.
گزارههای تحلیلی: 1- اشغال افغانستان بزرگترین حضور نیروهای آمریکایی در یک کشور است که اکنون واشنگتن به دلیل هزینههای کلان و عدم دستاورد میدانی، تصمیم گرفته به آن پایان دهد. 2- آمریکا با شعار مبارزه با تروریسم افغانستان را اشغال کرد، اما در طی این مدت نهتنها تروریسم در افغانستان از بین نرفت، بلکه عملیاتهای تروریستی نیز افزایش یافته است. حتی حضور نیروهای آمریکایی در این کشور، محلی برای سازماندهی گروههای تروریستی همچون داعش شده و داعشیهای بختبرگشته در سوریه و عراق، برای گذران عمر تروریستی خود، توسط آمریکا به این کشور گسیل میشوند. 3- بااینوجود، آمریکا بر اساس برنامهریزی جدید، از ۱۱ سپتامبر از افغانستان خارج خواهد شد، اما این تصمیم بعید است به منصه ظهور برسد؛ زیرا تاکنون آمریکا هیچکدام از توافقات خود را عملی نکرده است. این تصمیم به نظر میرسد بیشتر برای جلوگیری از ایجاد تنش با طالبان و مصون نگهداشتن نیروهایش صورت گرفته است؛ زیرا طالبان اعلام کرده که بعد از ۱۵ اردیبهشت (که مهلت قیدشده در توافق این گروه با آمریکا برای خارج شدن نیروهای آمریکایی از افغانستان است) به نیروهای خارجی حمله خواهد کرد.
گزاره نهایی: افغانستان به باتلاقی برای نیروهای آمریکایی مبدل شده است و دیر یا زود خروج آنها از افغانستان حتمی است؛ بااینوجود، خروج از افغانستان یک فرآیند زمانبر خواهد بود؛ اما باید به این نکته توجه کرد که خروج نیروهای خارجی نباید منجر به ایجاد خلأ امنیتی در افغانستان شود؛ زیرا خلأ امنیتی ایجادشده منجر به قدرت گرفتن گروههای تکفیری و تروریستی میشود و همین امر بر امنیت همسایگان افغانستان تأثیرگذار خواهد بود. (نویسنده: محمدرضا فرهادی)
▼ خبر ویژه
نگاه حزبی و جناحی به «لغو تحریمها» در آستانه انتخابات
این روزها باز هم موضوع «مذاکره و ابعاد و چگونگی آن» به یکی از کلیدواژههای رسانهای کشور تبدیل شده است. رهبر انقلاب در صحبت اخیر خود در آغاز ماه مبارک رمضان فرمودند: «سیاست کشور را در خصوص برجام و تحریمها در سخنان عمومی اعلام و در جلسات با مسئولان یا بهصورت مکتوب نیز به آنها بیان کردهایم؛ بنابراین سیاست کشور معلوم است که باید چهکاری انجام بدهند. حال تشخیص مسئولان این است که بروند مذاکره کنند تا همین سیاست را اِعمال کنند که در این زمینه بحثی نداریم اما باید مراقبت شود که مذاکره فرسایشی نشود، چراکه برای کشور ضرر دارد.» هرچند گروههای سیاسی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری تلاش دارند تا از پرونده هستهای نمدی برای کلاه انتخاباتی خود ببافند، آنچه اما از سخنان رهبر انقلاب برداشت میشود این است که رویکرد ایشان صرفاً مبتنی بر «تأمین منافع ملی» است. ایشان چه آنگاه که برای استفاده از تجربیات قبل و عدم تکرار اشتباهات، برخی رفتارهای گذشته مانند عجله کردن در امضای برجام را نقد میکنند و چه آنگاه که از تیم مذاکرهکننده حمایت و برای آنها دعا میکنند، هدفی جز پیشبرد اهداف کشور و تأمین منافع ملی ندارند. این در حالی است که متأسفانه برخی دائماً به دنبال مصادره به مطلوب کردن کلام رهبری و سوءاستفادههای سیاسی و تبلیغاتی از آن هستند. بر این اساس؛ چه آن گروهی که بر تعجیل در مذاکرات اصرار دارند و در تلاشاند که به هر قیمت، موفقیتی را برای خود دستوپا کنند و چه آن جناحی که زحمات و تلاشهای نظام برای رفع تحریمها را زیر سؤال ببرند، هر دو به یک میزان از خط رهبری و منافع ملی فاصله گرفتهاند. هیچ اهمیتی ندارد که پیگیری لغو تحریمهای ظالمانه، قبل از انتخابات یا پسازآن به نتیجه برسد، بلکه آنچه برای مردم اهمیت اساسی دارد، قطعیت واقعی لغو همه تحریمها و تحریمناپذیر کردن کشور است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جلسه 5 | حجت الاسلام والمسلمین رفیعی
📖 تفسیر موضوعی قرآن کریم با موضوع سبک زندگی اسلامی ویژه ماه مبارک رمضان سال 1400
🔸دوشنبه 6 رمضان 1400/01/30
هر دانه ی خرما بر سفره ے افطار طعم لبخند تو رامےدهد
و من به عشقت روزه ام راباز میکنم
بسم الله و بالله و فی سبیل الله وعلی ملت الرسول الله ،
دلتان نگیرد از تلخی ها..
یک نفر هست همین
حوالی دورتر از نگاه آدم ها
"نزدیک تر از رگ گردن" ....
روزی چنان دستتان را
می گیرد که مات می شوند
تمام کسانی که روزی
به شما "پشت پا" زدند..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خدا معامله کن رفیق..😇💙
•.❀
روزے این انتظار به پایان خواهد رسید
و فراق به وصال تبدیل مےشود❣,
زمین رو به روشنایی رفته
و آفتابِ🌤 عالمتاب طلوع مےڪند!
و من بیشتر از ھمیشه دوستت دارم
و مےدانم مےآیے و گره از
ڪار جھان بازخواهےڪرد.🌱
به امید آن روزِ وعده داده شده...
❞اللهمعجللولیکالفرج❝
#زمزمههایانتظار
#خادمنوشٺ 🍁
═•⊰❈°•〇⃟ ✧•°❈⊱•═
سه شنبه۳۱فروردین ماه ۱۴۰۰
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
نهضت ثبتنام
مسئله کاهش شديد پايگاه اجتماعي و عدم تمايل به مشارکت، در کنار چگونگي عبور از فيلتر شوراي نگهبان، به دو چالش مهم اردوگاه اصلاحطلبان بدل گرديده است. کارنامه دولت دوازدهم آنقدر ضعيف است که اصلاحطلبان از پس پاسخگويي به دليل حمايت تمامقد از اين دولت برنیایند! از سويي ديگر کارنامه منسوبين به اين جريان نيز آنقدر پرابهام است که احراز صلاحيت آنان توسط شوراي نگهبان نيز در هالهاي از ابهام قرار داشته باشد.
گزارههاي تحليلي: 1- اصلاحطلبان براي آنکه حرکت در فرآيند موفقيت در انتخابات 1400 هموار گردد، مجموعهای را با عنوان نهاد اجماعساز (جبهه اصلاحات ايران) طراحي کردهاند که بهعنوان طراح صحنه انتخابات و فصلالخطاب عمل خواهد کرد. 2- نهاد اجماع ساز روال کار را اینگونه راه انداخته است که بحث در مورد نامزد نهايي اصلاحطلبان را به پس از بررسي صلاحيتها توسط شوراي نگهبان موکول نمايد. چراکه بحث قبل از آن ميتواند هم بر اختلافات بيفزايد و هم اقدام بيهودهاي باشد که با ردصلاحيت شوراي نگهبان مواجه گردد! اين تصميم تقریباً مورد وفاق احزاب سياسي اصلاحطلب هم قرار گرفته است. آنان به همه نامزدهايشان اجاره دادهاند که به ميدان آمده و «نهضت ثبتنام» به راه اندازند. اين نهضت ميتواند کار را بر شوراي نگهبان دشوار ساخته و درنهایت يکي دو سه نفر از فيلتر شوراي نگهبان عبور کنند. افراد تأیید صلاحيت شده نيز متعهد شدهاند که درنهایت به نفع گزینهای که نهاد اجماع ساز بر سر آن به اجماع برسند، در صحنه رقابتهای انتخاباتي باقي بماند! 3- طبيعي است که در اين زمان همه گمانهزنیها در مورد گزينه پاياني اصلاحطلبان بياعتبار است و آنان ترجيح ميدهند که پس از نظر نهايي شوراي نگهبان، در مورد گزينه اصلي خود سخن بگويند! لذا اظهارت در مورد ظريف، لاريجاني، جهانگيري و ... تنها با هدف ارزيابي افکار عمومی داغ شده است و البته با اين هدف که اين افراد را به حضور در مرحله ثبتنام در انتخابات ترغيب نمايند. 4- در سومين نشست مجمع عمومي جبهه اصلاحات ايران که چند روز پيش برگزار شد، تکليف فرآيند ورود نامزدها به مرحله ثبتنام و بررسي نيز طراحي گرديد و تکليف چگونگي رسيدن به نامزد نهايي مشخص شد. در اين فرآيند هم چگونگي رأیگیری در داخل نهاد اجماعساز مشخص شد و هم بر نظرسنجي ملي معتبر تأکید گرديد که حاصل آن رسيدن به نامزد نهايي خواهد بود. با اين تدابير، تکليف چگونگي ورود اين جريان به انتخابات کاملاً مشخص شده است و مانعي براي چگونگي سامان اردوگاهي وجود ندارد. برخلاف جريان مقابل که فرآيند رسیدنشان به نامزد نهايي، همچنان در پردهای از ابهام قرار دارد. (نویسنده: مهدی سعیدی)
▼گزارش روز
مشکل «هاشمی طبا» با سیاستهای منطقهای ایران
«مصطفي هاشميطبا» فعال سياسي اصلاحطلب در مصاحبهاي بیان داشته: «ما در منطقه در حال يک چالش بزرگ هستيم... بيترديد موضع ما حق است و طبعاً پايداري بر اين موضع حق موجب محروميتهايي براي ملت ميشود... رئيسجمهور اگر معتقد به تداوم اين سياست است بايد تبعات آن را براي مردم روشن کند. وعده معيشت بهتر در تداوم موضع حق يادشده نوعي نفاق و پوشاندن حقايق از مردم است. نامزد رئيسجمهور بايد روشن کند که آيا موافق سياست کنوني منطقهاي و ادامه چالش با آمريکا هست؟ و در اين صورت تبعاتش را به مردم بگويد و نيز سياستهاي داخلي براي مقابله با مسائل را مطرح کند يا روشن کند که بايد بهنوعی تفاهم (البته صریحاً بگويم سازش) در منطقه رسيد تا گشايش اقتصادي براي کشور و مردم حاصل شود».
گزارههای تحلیلی: نظر و دیدگاه آقای هاشمیطبا از مشکلات عدیدهای رنج میبرد؛ اولاً جمهوری اسلامی ایران با رویکرد منطقهگرایی، سیاست خارجی خود را بر محور همکاریهای سازنده شکل داده است. شاهد مثال اینکه جمهوری اسلامی از ابتدای سال 57 تاکنون نسبت به هیچکدام از کشورهای منطقه چشم طمع ندوخته است، حال آنکه برعکس آن روی داده است. ثانیاً آقای هاشمیطبا این واقعیت را ندیده و یا اینکه نمیخواهد ببیند که مشکل و عامل اصلی بحران منطقه غرب آسیا، سیاستهای آمریکا در منطقه است. سیاستهایی که بر اساس آن آمریکا منافع خود را از مسیر جنگافروزی در منطقه و تبدیل منطقه به انبار تسلیحات دنبال میکند. چراغ سبز به رژیم بعث عراق برای حمله به ایران و حمایت تمامعیار از صدام حسین، حمله به عراق و افغانستان در سالهای 2001 و 2003، سازماندهی و حمایت از گروه تکفیری داعش و به راه انداختن آتش جنگ در سطح منطقه، تنها گوشهای از بحرانآفرینی آمریکاییها در منطقه است. در این شرایط بسیار طبیعی و ضروری است که جمهوری اسلامی با ائتلافسازی هوشمندانه به مقابله با سیاستهای جنگافروزانه و تجزیهطلبانه آمریکا و عوامل منطقهای آن بپردازد.
سیاست ائتلافسازی ایران تنها در یک فقره، نابودسازی سازمان تروریستی داعش و ایجاد ثبات و امنیت در سطح منطقه و خاصه برای جمهوری اسلامی بوده است. این سیاست در کنار فعالسازی ظرفیتهای همسایگی و منطقهای سبب تولید منافع اقتصادی برای کشور و باعث شکست فشار حداکثری آمریکا علیه کشورمان شده است. توصیه به سازش از سوی هاشمیطبا که آن را تفاهم نامیده است، هیچ معنایی جز از بین رفتن استقلال سیاسی کشور و تمامیت ارضی ایران ندارد. تاریخ، سرنوشت کشورها و عناصری که به سمت سازش با آمریکا رفتهاند را در جلوی دیدگاه همه قرار داده است. (عزیز غضنفری)