🌷 امام صادق (عليه السّلام) :
✍ عليکم بتلاوة القرآن فان درجات الجنة علي عدد آيات القرآن فاذا کان يوم القيامة قيل لقاري القرآن اقرأ و ارقأ.
👌 بر شما باد به تلاوت قرآن ؛ به درستي که درجات بهشت به تعداد آيات قرآن است ، پس زماني که روز قيامت شود به قاري قرآن گفته مي شود :
✨ قرآن بخوان و بالا برو.
📚 وسائل الشيعه، ج 2، ص 842
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅همه ی آدما حسادت میکنن......
#استادپناهیان
🔰 با شوخی بیجا، اطرافیان را مجروح نکنید
اگر میخواهید با همسرتان حرف بزنید یا شوخیای کنید، با عقلت مشورت بکن. بگو اگر او، این طور مطایبهای با من بکند، خوشم میآید یا بدم میآید؟! اگر بدت میآید، این شوخی را نکن.
ما در قالب شوخی کردن، انتقام خودمان را میگیریم. بعد که میگویی چرا این جوری با من حرف زدی؟! میگوید: شوخی کردم! میخواستم ادخال سرور کنم (خوشحال کنم) !
یک کسی توی غذایش یک دانه ریگ کوچکی بود. مهمان بود، به خویشاوندش که میزبان بود گفت: یک سنگ قبری کنار قبر آقای بروجردی گم شده!
خب! این چه ربطی دارد؟!
این حرف را برای مطایبه و شوخی گفت، ولی در واقع این حرف، شوخی نیست؛ چراکه این خورشت، محصول زحمت میزبان است. وقتی میخواهی تذکری بدهی، خیلی با لطافت تذکر بده؛ طوری که طرف مجروح نشود. گاهی ما با شوخیمان، خانوادهمان را مجروح میکنیم.
ببینید! درست است که «ادخال سرور» خوب است؛ ولی ما در تطبیق مفهوم به مصداق مشکل داریم!
ما هرچه سرمان میآید از دورۀ عملیمان است. در تئوری مشکل نداریم. در دورۀ عملی و بالینیمان مشکل داریم.
🔹آیت الله حائری شیرازی
#آیت_الله_حائری_شیرازی
#موعظه_خوبان
📚 صحبت کردن پشت سر نامزدها
💠 سوال: در ایام #انتخابات جهت شناخت نامزد مناسب، می بایست نواقص، عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر نامزدها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
✅ جواب: در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد.
#احکام_انتخابات #غیبت
▼حرف روز
دوقطبیهای مثبت و فرهنگ انتخاباتی!
انتخابات خرداد 1400 همچنان مهمترین مسئله سیاست داخلی است و طبیعی است که مسئولان کشور به هر میزان که میتوانند باید در مسیر تمهید برگزاری خوب و دعوت از مردم برای مشارکت حداکثری در این انتخابات تلاش نمایند؛ اما مرز بایدها و نبایدهای این تلاشها کجاست؟ مشارکتآفرینی آنهم از نوع حضور باشکوه حداکثری مردم، لازم است؛ اما آیا میتوان با هزینه منکر به این معروف توصیه کرد؟!
نکات تحلیلی: 1- رئیسجمهور هفته گذشته در جلسه هیئت دولت، اظهاراتی داشت که به شائبه دخالت در انتخابات، دوگانهسازی و تغییر دغدغههای مردم دامن زد! آقای روحانی در فرازی از سخنانش تصریح کرد: «کاندیداها استراتژیشان را بیان کنند، مردم باید بفهمند که این فرد دنبال تعامل با جهان است و یا به دنبال دعوا با جهان!»؛ قطبیسازی جامعه در کنار رقیبهراسی، دو شگرد مهم و البته نخنمای هر رقابت انتخاباتی در دنیا بهویژه در انتخابات کشورمان در سالهای اخیر است که در گستره و طیفی وسیع از رسانههای بیرونی تا رسانههای زنجیرهای اصلاحات و اعتدال تا بالاترین مقام دولت در این دوره و برای انتخابات پیش رو دنبال میشود. 2- البته دوقطبی سازی هم بر دو گونه است؛ مثبت و انگیزشی و منفی و مخرب! طبعاً، دوگانههای مثبت خود عاملی برای مشارکتآفرینی بوده و مستحسن است، اما دوگانهسازی مخرب میتواند افراد، شخصیتها و هنجارها و ایستارهای نظام و مردم را تخریب نماید و بر دشمنیها بهجای حل مسائل بیفزاید. 3- دوقطبیسازی منفی جامعه چراغ سبز به رقیب هراسی و حاکمیت دروغ، فریب و اغواگری است و بهتبع آنها متضرر اصلی مردمی است که در این زمین و زمینه قرار میگیرند و حل مشکلاتشان در حاشیه قرار میگیرد. 4- دوقطبیسازیهای مخرب در انتخابات زمینه کنشگری و تأثیرگذاری برخی جریانها، عوامل خارجی و ضدانقلاب در انتخابات را تقویت میکند. دوقطبیسازیهای مخرب آنهاییاند که اولاً میان منافع حقیقی و مجازی مردم تضاد ایجاد میکنند و ثانیاً در خلال آنها، سیاستها، راهبردها، آرمانها، شعارها و رفتارهای نظام به کانون منازعه تبدیل میشود.
نکته راهبردی: رقیب هراسی و دوقطبیسازیهای مخرب در انتخابات، ابزار دشمن برای جلوگیری از تحقق راهبردهای نظام بهویژه در بحث مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح در انتخابات است. ترس کاسبان قطبیساز این است که نگاه انقلابی که بیشتر به دوقطبیهای عملی مثل کارآمدی در برابر ناکارآمدی و فسادستیزی در برابر فساد انگیزی فکر میکند، پیروز شود. برای پرهیز از دوقطبیهای مخرب، باید مطالبه دوقطبیهای مثبت از سوی مردم را به فرهنگ انتخاباتی تبدیل کرد. (نویسنده: فتحالله پریشان)
▼گزارش روز
درس ذلتناپذیری!
در تجاوزات نظامی اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه، ۲۰۰۰ واحد مسکونی بهطور کامل تخریب شد و ۱۵ هزار واحد دیگر خسارت دید. همچنین وزیر اقتصاد ملی فلسطین اعلام کرد که در جنگ ۱۱ روزه رژیم صهیونیستی علیه غزه، ۱۱ کارخانه و کارگاه در منطقه صنعتی نوار غزه تخریب شد و خسارتهای اولیه آن نیز میلیونها دلار برآورد شده است. طبق گزارشهای رسیده، شمار شهدا به 260 تن و تعداد مجروحین بیش از 6 هزار نفر بوده است؛ حال سؤال این است که در مقابل این صدمات و آسیبها، چه چیزی نصیب ملت فلسطین شد؟
گزارههای تحلیلی: در جنگ نابرابر اخیر، نیروهای مقاومت فلسطینی بیش از 4 هزار موشک و راکت به سمت اراضی اشغالی پرتاب کردند که بخشی از این موشکها با کاربردهای بسیار بالا، پیچیدگیهای بیشتر و از نوع پیشرفته بود که به 280 کیلومتری شمال اراضی اشغالی رسیده و حتی یکی از شمالیترین شهرهای اراضی اشغالی را مورد هدف قرار داد. درنتیجه این اقدامات دفاعی، فرودگاه بینالمللی «بن گوریون» 12 روز درگیر شده و بخشی از پالایشگاه حیفا نیز آتش گرفت؛ آب آشامیدنی اراضی اشغالی به دلیل مورد هدف قرار گرفتن تصفیهخانه و آبشیرینکن حیفا، جیرهبندی شد؛ اتوبوسهای حامل نظامیان صهیونیستی هدف قرار گرفت و تعدادی از صهیونیستها نیز کشته و زخمی شدند. این موارد برای اولین بار است که در اراضی اشغالی دیده شد. توان و ظرفیت اثرگذاری موارد فوق که منجر به عزتمندی بیشازپیش فلسطین مظلوم و روسیاهی بیشازپیش خودفروختگان عرب شد را در باور و عمل به گزارههای مهم و کلیدی زیر دانست: توکل بر خداوند متعال و اعتماد به وعدههای الهی؛ داشتن روحیه ذلت ناپذیری و عزتمندی؛ ظلمستیزی توأم با دشمنشناسی قوی؛ زمانشناسی دقیق و اقدام بهموقع؛ آمادگی، شجاعت و ثبات قدم در این نبرد نابرابر.
نکته پایانی: برای صهیونیستها رفاه و امنیت، خط قرمز حضور در فلسطین اشغالی است. این جنگ نابرابر معاملههای قرن را به کما و نابودی کشاند و خط قرمزهای ذاتی صهیونیستها را برای همیشه زیرسوال برد و باطل کرد. بدیهی است با تداوم این روند، صهیونیستها ناچار خواهند شد از ظرفیت تابعیت دوگانه خود، استفاده و اراضی اشغالی را به سمت اروپا و امریکا ترک کنند. باید نگرانی جدی اروپا و آمریکا نسبت به آینده رژیم اسرائیل را از همین منظر دانست و این همان نوید پیروزی بزرگ جبهه مقاومت است که تحقق صددرصدی آن درگرو این فرمایش رهبر معظم انقلاب در پیام پیروزی مقاومت فلسطین در جنگ دوازده روزه با رژیم صهیونیستی بیان شد: «آمادهسازی و حضور قدرتمندانه درصحنه، تعطیلبردار نیست». (نویسنده: حسین عباسیان)
▼ اخبار
معامله قرنی که با موشکهای مقاومت فروریخت
«عبدالباری عطوان» سردبیر رأی الیوم و تحلیلگر برجسته عرب میگوید: «امروز عید مقاومت و عید پیروزی و روز به خاک مالیده شدن بینی نتانیاهو و اسرائیل است، مقاومت با موشک سخنش را بیان کرد و این اتفاقی بیسابقه تلقی میشود. در حال حاضر تمامی برنامهها فروافتاد، معامله قرن فروافتاد، عادیسازی و توافقنامههای ابراهیم فروافتاد. همزیستی با صهیونیستها فروافتاد، حتی دشمن اسرائیلی فروافتاد. شلیک چهار هزار موشک از مهمترین دستاوردهاست. ما روزگاری فقط باید با تفنگ، چند گلوله شلیک میکردیم. نتانیاهو به دروغگویی پناه برد و گفت ما دویست تروریست را در نوار غزه کشتهایم، کدام تروریست؟ آنهایی که کشته شدند همه از زنان و کودکان بودند، پیروزی به چه بهایی؟ میگوید تونلها را ویران کردیم، زیرساختها را ویران کردیم، همه دروغ است؛ آنان خانههای مردم را ویران کردند؛ برجهای مسکونی را ویران کردند؛ برجهایی را که محل استقرار خبرنگاران بود، ویران کردند تا نتوانند شکست اسرائیل را پوشش خبری دهند».
30بیل روحانی
روحانی گفته ما دوتا بیل میخاستیم ک بزنیم به کمر "کرونا وتحریم"
@AkhbareFori
https://instagram.com/fori_plus?igshid=la45abwlch90
بياد سوم خرداد سالروز حماسه هميشه تاريخ ايران ...آزادی خرمشهر
مسجد جامع خرمشهر، قلب شهر بود که می تپيد و تا بود مظهر ماندن و استقامت بود. مسجد جامع خرمشهر، مادری بود که فرزندان خويش را زير بال و پر گرفته بود و در بی پناهی پناه داده بود و تا بود مظهر ماندن و استقامت بود و آنگاه نيز که خرمشهر به اشغال متجاوزان درآمد و مدافعان ناگزير شدند که به آن سوی شط خرمشهر کوچ کنند باز هم مسجد جامع، مظهر همه آن آرزوهايی بود که جز در پازپسگيری شهر برآورده نمی شد. مسجد جامع، همه خرمشهر بود.
خرمشهر از همان آغاز، خونينشهر شده بود. خرمشهر خونين شهر شده بود تا طلعت حقيقت از افق غربت و مظلوميت رزمآوران و بسيجيان غرقه در خون ظاهر شود. و مگر آن طلعت را جز از منظر اين آفاق می توان نگريست؟ آنان در غربت جنگيدند و با مظلوميت به شهادت رسيدند و پيکرهاشان زير شنی تانکهای شيطان تکه تکه شد و به آب و باد و خاک و آتش پيوست. اما… راز خون آشکار شد. راز خون را جز شهدا درنمی يابند. گردش خون در رگهای زندگی شيرين است اما ريختن آن در پای محبوب، شيرينتر است؛ و نگو شيرينتر، بگو بسيار بسيار شيرينتر است.
راز خون در آنجاست که همه حيات به خون وابسته است. اگر خون يعنی همه حيات… و از ترک اين وابستگی دشوارتر هيچ نيست پس، بيشترين از آن کسی است که دست به دشوارترين عمل بزند. راز خون در آنجاست که محبوب خود را به کسی می بخشد که اين راز را دريابد. آن کس که لذت اين سوختن را چشيد در اين ماندن و بودن جز ملالت و افسردگی هيچ نمی يابد.
آنان را که از مرگ می ترسند از کربلا می رانند. مردان مرد، جنگاوران عرصه جهادند که راه حقيقت وجود انسان را از ميان هاويه آتش جستهاند. آنان ترس را مغلوب کردهاند تا فتوت آشکار شود و راه فنا را به آنان بياموزد.
آنان را که از مرگ می ترسند از کربلا می رانند. وقتی که کار آن همه دشوار شد که ماندن در خرمشهر معنای شهادت گرفت، هنگام آن بود که شبی عاشورايی برپا شود و کربلائيان پای در آزمونی دشوار بگذارند…
کربلا مستقر عشاق است و شهيد سيد محمد علی جهانآرا چنين کرد تا جز شايستگان کسی در آن استقرار نيابد. شايستگان، آنانند که قلبشان را عشق تا آنجا آکنده است که ترس از مرگ، جايی برای ماندن ندارد. شايستگان جاودانند؛ حکمرانان جزاير سرسبز اقيانوس بی انتهای نور نور که پرتوی از آن همه کهکشانهای آسمان دوم را روشنی بخشيده است.
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا