مرده از فیض تو احیاگر جان میگردد
عالم پیر از این نشئه جوان میگردد
سر تسلیم به پای تو فرود آوردم
که به انگشت ولای تو جهان میگردد
@ghasedak40
#نکات_تربیتی_خانواده ۴۷
💠 مردم به همون چشم به #همسرتون نگاه میکنند که شما معرفیاش کردید.
💠 اگر خودتون به همسرتون #بیاحترامی کنید دیگران زودتر از شما به او بیاحترامی میکنند!
💠 حتی اگر با همسرتون #اختلاف سلیقه یا اختلاف نظر دارید جلوی جمع آن را نمایان نکنید تا احترام و حرمت همسرتان #حفظ گردد.
@ghasedak40
👇🌹امید به آینده در دعای ندبه و بیانیه گام دوم
امید نقش مهمی در پویایی زندگی دارد. ضرب المثل انسان به امید زنده است گویای این نکته است.
روح اصلی بیانیه گام دوم نیز امید به آینده است.
مقام معظم رهبری امید را محور فعالیت جوانان در چله دوم انقلاب قرار دادند."پیش از همه چیز، نخستین توصیهی من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همهی قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت. آنچه میگویم یک امید صادق و متّکی به واقعیّتهای عینی است. اینجانب همواره از امید کاذب و فریبنده دوری جستهام، امّا خود و همه را از نومیدی بیجا و ترس کاذب نیز برحذر داشتهام و برحذر میدارم. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید، این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است. نشانههای امیدبخش ــ که به برخی از آنها اشاره شد ــ در برابر چشم شما است. "
دعای ندبه از ذخایر مهم شیعه است.در این دعا تاریخ شیعه از ابتدای آفرینش انسان تا ابد آمده است. جریان حقی که با آفرینش حضرت آدم علیه السلام شروع و با ظهور حضرت مهدی استمرار و در قیامت با تجلی حقانیت شیعه با ساقی بودن حضرت علی علیه السلام در حوض کوثر ابدی می شود.
دعای ندبه بازگوی تاریخ پر فراز و نشیب شیعه و عبور آن از تونل زمان است. تاریخی که گاهی شادی را به لب می نشاند و گاهی به حدی تلخ است که برای ندبه و گریه برآن باید کنار هم جمع شد و ندبه سرایی کرد.
در این دعا آینده امید بخشی به شیعه داده شده"اذ کانت الارض لله يورثها من يشاء من عباده و العاقبة للمتقين"
امید است دغدغه مندان با کوشش بیشتر هم چنانکه مقام معظم رهبری فرمودند:"انقلاب را به آرمان بزرگش یعنی ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ نزدیک" کنند.
☘🌹
@ghasedak40
#نیمه_شعبان نمایشی یا بامحتوا؟!
نیمه شعبان، روز منتظران یا مستضعفان؟!
#نیمه_شعبان را چند مدل میتوانیم #جشن بگیریم:
1- #جنگ_شادی برگزار کنیم. با خواننده و نمایش طنز، استندآپ کمدی، شعبده بازی، فشفشه زدن و مسابقه ماست خوری سعی کنیم لحظات شاد و مفرحی برای مردم ایجاد کنیم، به نیت امام زمان (عج) البته.(که گفتهاند إن احب الاعمال الی الله ادخال السرور فی قلب المومن!). احیاناً مراقب هم هستیم که الفاظ رکیک گفته نشود.
2- زورمان نمیرسد یا از این اعمال بیهوده و آلوده به لغو و لاطائلات بدمان میآید. #ایستگاه_صلواتی راه میاندازیم و شیرینی و شربت توزیع میکنیم. قدری هم چراغانی و بادکنک و کاغذ رنگی و ساتن یا پرچم برای زیباسازی فضا استفاده میکنیم.
3- دوست داریم برنامه نیمه شعبانمان #محتوا هم داشته باشد و تاثیری روی مخاطب بگذارد. #سخنرانی، #مولودی_خوانی، #دعا و #زیارت و اعمال مخصوص نیمه شعبان، #پخش_کلیپ و...؛ اینها هم برنامههای ما برای محتوا داشتن مراسم جشن.
اینها اشکال مرسومی از بزرگداشت نیمه شعبان هست که در معرض دید مخاطبان قرار میگیرد، از تمامی شبکههای صداوسیما، سایتها و کانالها و اینستاگرام، تا مسجد و حسینیه و هیئت محل، تا خانه و خیابان و پارک و فرهنگسرا و...
امام خمینی(ره) در این مورد می فرمایند:
«باید #چراغان بکنید با محتوا؛ نه صِرف چراغان. صرف چراغان خوب است اما آن فایدهای که برای اسلام باید داشته باشد [ندارد]. خصوصاً چراغان برای کسی که #قیام میکند، چراغان برای #قیام للَّه. یک پرتوی باشد این چراغان از قیام للَّه، از جلوگیری از مفاسد، از ریشه کندن این ریشههای فاسدی که الآن بین مردم منتشر هستند باز؛ این ریشههایی که میخواهند نگذارند این نهضت پیش برود...»
نظر #امام_خمینی است. جشن میلاد منجی موعود و عید #مستضعفین جهان در نگاه اسلام ناب اینگونه باید باشد. نگاهی که متاسفانه در میان همهمه و شلوغی برداشتها و تحلیلهای حداقلی و فرعی، با همه جذابیت و فعال بودن و نو بودن، مهجور و مغفول مانده است.
در نگاه #اسلام_ناب، باید «علاوه بر اظهار ارادت و شادی، از این خاطرهی تاریخی، یا از این اعتقاد شیعی درس بگیریم.». درس بگیریم که «نابود کردن بنای #ظلم در سطح جهان، نه فقط ممکن است، بلکه حتمی است.». جشن نیمه شعبان باید #زمینه_ساز_ظهور باشد. یعنی «توانایی ایستادن بر روی حرف حق خود در مقابل قدرت مادی #مستکبران عالم» را به ما بیاموزد. بخاطر همین هم این روز در تقویم خمینیون، روز جهانی #مستضعفین است.
الهم عجل لولیک الفرج
@ghasedak40