آورده اند موقعی که هارون الرشید از سفر حج مراجعت می کرد . بهلول در سرراه اوایستاد و منتظر بـود
و همینکه چشمش به هارون افتاد سه مرتبه به آواز بلند صدا زد هارون خلیفه پرسید صاحب صدا کیست
گفتند بهلول مجنون است
هارون بهلول را صدا زد و چون به نزد هارون رسید خلیفه گفت من کیستم ؟
تو آن کسی هستی که اگر به ضعیفی در مـشرق ظلـم کننـد تـو را بازخواسـت خواهنـد کـرد . هـارون از
شنیدن این سخن به گریه افتاد و گفت : راست گفتی الحال از من حاجتی بخواه . بهلول گفت :
حاجت من این است که گناهان مرا بخشیده و مرا داخل بهشت کنی . هارون گفت این کار از عهده مـن
خارج است ولی من می توانم قرضهاي تو را ادا نمایم . بهلول گفت :
قرض به قرض ادا نمی شود که تو خود مقروض مردمی . پس شما اموال مردم را به خودشان برگردانید و
سزاوار نیست که مال مردم را به من بدهی . گفت دستور می دهم که براي تامین معاش تو حقوقی بدهند
تا مادام العمر براحتی زندگی کنی .
بهلول گفت : ما همه بندگان وظیفه خوار خدا هستیم آیـا ممکـن اسـت کـه خداونـد رزق تـو را در نظـر
بگیرد و مرا فراموش نماید؟
@ghasedak40
💟حواسمان بـه نگاه خدا باشد،
که چشمش بـه زیباتر شدن،
و لـایق تر شـدن ماست!
سعی کنیم هر روز صبح
خندان تر !
آرام تر ..
مـهربـان تـر ..
بخشـنـده تر ..
صبورتـر ..
با گذشـت تر ..
از دیروز باشیم ...
#قاصدک_تربیت_نیروی_مومن_انقلابی
سلام رفقا، برای معرفی بیشتر محتوای کانال، نیاز به حمایت شما داریم، لینک زیررو برای رفقاتون ارسال کنین و ازشون دعوت کنین، تا از محتوای کانال استفاده کنن.
سپاس از محبتتون🌹
آدرس ما :
http://eitaa.com/joinchat/4263903249Cb4f1ca3f5d
.
اگر همدیگر را دوست ندارید به جایی نمی رسید!
اگر کسی، مومنی را به عنوان مومن در آغوش بگیرد یا با او دیدار کند، مثل این است که خدا را در عرش زیارت کرده است.
چه حرف عجیبی است درباره ی انسان!!
این معنای انسان_شناسی است: «من زار أخاه المومن کمن زار الله فی عرشه»؛ این تعریف انسان است.
یعنی انسان موجودی است که می تواند دیدن او به معنای دیدن خدا باشد.
اما شما می گویید مگر می شود؟
همین «مگر_می_شود»، کار دستت می دهد! ا
گفته که می شود، تو می گویی «مگر می شود»؟!!
از این جهت [در گذشته] مومنین مسافرت می کردند برای زیارت برادر دینی شان، از شهری به شهر دیگر می رفتند که او را ببینند.
اگر همدیگر را دوست ندارید به جایی نمی رسید.
وقتی که دوست نداری از او جدایی، وقتی از او جدایی شیطان تو را تنها گیر می آورد.
وقتی تنها گیرت بیاورد می خوردت، قورتت می دهد، تو تنها بشو، «الشاذ من الغنم للذئب»، اگر یک گوسفندی از گله ی گوسفند جدا شود، گرگ دنبال همان می گردد. شیطان گرگ است دنبال زمانی می گردد که تو از رفقایت جدا شده ای، توصیه می کنم که همدیگر را دوست بدارید و این را به عنوان یک اصل برای خودتان قرار دهید. جدی بگیرید
.
جهت شادی روح ایشان فاتحه ای قرائت فرمایید
▼ حرف روز
👇✳️امنیت گوهر پنهان!
موج واکنشها و محکومیتهای گسترده افکار عمومی عراق، مردم منطقه و سازمانهای بینالمللی پس از چند روز از قتل فجیع و به دار آویخته شدن نوجوان عراقی از سوی معترضان و آشوبطلبان این کشور در میدان الوثبه بغداد ادامه دارد. در این بین، سفارت آمریکا در بغداد بیانیهای صادر کرد که مثل همیشه با استانداردهای دوپهلو و ریاکارانه فلش اتهام را به سمت دولت و نیروهای مقاومت عراق نشانه گرفته و به جای دفاع از نوجوان کشته شده، هر نوع خشونت علیه معترضان را محکوم کرد: «آمریکا اقدامات خشونتآمیز علیه معترضان و ربودن آنها را محکوم میکند. نمیتوان از اقدامات خشونتآمیز علیه معترضان و تهدید و ربودن آنها گذشت. دولت عراق نباید اجازه دهد که چنین اقدامات غیرقانونی ادامه یابد.»
قضایایی مانند قتل این نوجوان مظلوم و شهید کردن علیاوی از فرماندهان عصائب اهل حق در آشوبهای قبلی این کشور نشان میدهد، مثلث غربیـ صهیونیستیـ عربی که طراح و حامی پشت صحنه پروژه بزرگ بیثباتسازی و امنیتزدایی از منطقه غرب آسیا به ویژه کشورهای محور مقاومت است، به شدت تلاش میکنند امنیت گروههای همپیمان خود در منطقه همانند تروریستهای تکفیری داعش، بعثیها، شیعیان لندنی و سنیهای آمریکایی را تأمین و امنیت مدافعان حرم و حافظان حقوق مردم کشورهای محور مقاومت از جمله ایران، لبنان، سوریه و عراق را با چالش و خطر مواجه کنند؛ نکتهای که در بیانیه عادل عبدالمهدی، نخستوزیر مستعفی عراق به روشنی بر آن تأکید شده است: «این جنایت تأکیدی بر این دیدگاه ماست که گروههای سازماندهی شدهای برای قتل و ارعاب و به تعطیلی کشاندن کشور در پوشش تظاهرات فعالیت میکنند که پیشتر بارها درباره آن هشدار داده بودیم. ما هر بار که برای حمایت از امنیت عمومی اقدام کردیم، در کانون تهمتها قرار گرفتیم، اکنون نیروهای امنیتی باید سلاح خود را به دست گرفته و از میدانهای تظاهرات حفاظت کنند.»
اما درس و عبرت این اتفاقات غمانگیز برای ما ایرانیها، قدر دانستن نعمت بزرگ «امنیت» و پاسداشت «حافظان» خودآگاه و بصیر در داخل است که هرگونه تلاشی از داخل و بیرون برای امنیتزدایی همانند فتنه اخیر بنزینی را با قاطعیت خنثی میکنند و از تقدیم جان، آبرو و مال در این راه نیز ابایی ندارند. هنوز به کوری چشم دشمنان جمهوری اسلامی امن است و بیتردید، قدر و اندازه این امنیت در نسبتسنجی با ناامنی مدیریت شده از سوی قدرتهای فضول و مداخلهگر در منطقه غرب آسیا بهتر فهم میشود.
▼ گزارش روز
✳️👇شکستن هر شیشه ۱۰۰ هزار تومان!
دیروز رئیس کلانتری «تهران نو» در جملاتی تأملبرانگیز گفت: «بعد از پاکسازی اتوبان امام علی(ع) و استقرار نیروها، به سمت نیروی هوایی رفتیم، شب بود عدهای در حال تخریب بانکها بودند، اعتراضی در کار نبود افرادی که صورتشان را پوشانده بودند با آجر و سنگ اماکن را تخریب میکردند. وقتی به آنها نزدیک شدیم، جمعیت متفرق شد و فرار را بر قرار ترجیح دادند، اما توانستیم یکی از عاملان تخریب بانکهای خیابان پیروزی را شناسایی کنیم. پسری ۲۳، ۲۴ ساله بود، در اعترافاتش گفت که برای تخریب هر جام شیشه بانک یکصد هزار تومان دستمزد گرفته است. پسر گفت که سه نفر در صحنه حضور داشتند؛ همان جا پول شیشهها را نقداً حساب میکردند. وقتی جیبهایش را گشتیم ۳۰۰ هزار تومان همراهش بود. گفت قرار بود بقیه پول شکستن شیشهها را با او تصفیه کنند که پلیس سر رسید و نگذاشت که پولش را بگیرد.»
هرچه از زمان آشوبها و اغتشاشات آذر ماه میگذرد، زوایای پنهان آن، بیشتر نمایان میشود. تیراندازی افراد اجارهای به مردم و کشتن افراد بیگناه از جمله خیانت داعشیهای وطنی بود. هنر اشرار این بود که اجازه ندادند مردم مطالبات خود را در فضای آرام مطرح کنند. اعترافات صورت گرفته از سوی برخی آشوبگران نشان میدهد، آنها چندین ماه به صورت حضوری یا از طریق فضای مجازی تحت آموزش سرویسهای بیگانه قرار گرفتهاند تا در فرصت مناسب بتوانند آرامش و امنیت جامعه را به خطر بیندازند. اجیر شدن برای تخریب و ضربه زدن به بیتالمال نمونه کوچکی از هویت آشوبگران اخیر است. از این رو با در نظر گرفتن رفتار اغتشاشگران، ابعاد حمایت به موقع و تاریخی رهبر معظم انقلاب اسلامی از تصمیم سران قوا در افزایش قیمت بنزین، بیشتر مشخص میشود. در چنین شرایطی دولت و مجلس باید در ارائه خدمات جبرانی به مردم، تلاش شبانهروزی از خود نشان دهند.
#آیت_الله_حق_شناس
اهـــل بهشت حسرت هیچ
ساعتـی از #عمر خـــود را
نمی خورند ، الا ساعتی را
که در دنـیا در غفلت بودند
و #ذکر پروردگار را نکرده
بودند.
@ghasedak40
#قاصدک_تربیت_نیروی_مومن_انقلابی
سلام رفقا، برای معرفی بیشتر محتوای کانال، نیاز به حمایت شما داریم، لینک زیررو برای رفقاتون ارسال کنین و ازشون دعوت کنین، تا از محتوای کانال استفاده کنن.
سپاس از محبتتون🌹
آدرس ما :
http://eitaa.com/joinchat/4263903249Cb4f1ca3f5d
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👇✳️مسؤولین در نظام اسلامی نباید به لذّات و شهوات و جمعآوری ثروت دل بسپارند
إِنَّ الَّذينَ تَوَلَّوْا مِنْكُمْ يَوْمَ الْتَقَى الْجَمْعانِ إِنَّمَا اسْتَزَلَّهُمُ الشَّيْطانُ بِبَعْضِ ما كَسَبُوا (155/آل عمران)
همانا آنان كه از شما در جنگ احد به جنگ پشت كردند و منهزم شدند شيطان آنها را به سبب نافرمانى و بدكرداريهای که از قبل داشتند به لغزش افكند (155).
✅👇امام خامنه ای در دیدار کارگزاران نظام ۱۳۸۲/۰۵/۱۵
مهار نفس هم مهمّ است. در جنگ اُحد میدانید چه اتّفاقی افتاد. پیروزی پیش آمد، بعد این پیروزی تبدیل به شکست و خسارت شد؛ بهخاطر اینکه جمعی نتوانستند نفس خود را مهار کنند. آیه قرآن میفرماید: «انّ الذین تولّوا منکم یوم التقی الجمعان انّما استزلّهم الشّیطان ببعض ما کسبوا»؛ آنهایی که در جنگ اُحد نتوانستند خود را حفظ کنند و پایشان لغزید، شیطان بهخاطر بعضی از کارهایی که خودشان بر سر خود آورده بودند - نانی که خودشان در سفره خود گذاشته بودند - آنها را به این بلا دچار کرد. خودشان برای خودشان مشکل ایجاد کرده بودند؛ این عدمِ مهار نفس است. ما باید نفس خود را مهار کنیم. ما در مسؤولیتهایی که قرار گرفتهایم، باید به لذّات و شهوات و جمعآوری ثروت دل نسپاریم. مقطع ما، مقطع عظیمی است؛ در تاریخ، یکی از مقاطع بسیار حسّاس و برجسته است. بدانید همه ما زیر ذرّهبین قضاوت مردم در طول صدها سال آینده قرار خواهیم داشت؛ روی اعمال و کارهای ما قضاوت میکنند. اگر خطا کنیم، بلغزیم و دل به لذّت و راحت و شهوت دنیا بدهیم - که این برای انقلاب گران تمام خواهد شد - در پرونده ما در تاریخ ثبت خواهد شد. پیش خدای متعال هم که معلوم است و عرض کردیم چقدر هم دشوار است.
✅توجه :
اگر کسانی امروز در فتنه های بعد انقلاب رفوزه میشوند؛ نشان میدهد از گذشته هم انقلابی نبودند چند روزی جو گیر شده بودند
﷽
☘☄☘
هرکس مومنی را به گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه مرتکب شود.
[ #امام_صادق علیه السلام ]
اصول کافی: ۲/۳۵۶/۳
❣ازعالمی پرسیدند🌹
برای خوب بودن کدام روزبهتر است؟
عالم فرمود:
یک روزقبل ازمرگ
گفتند:
ولی مرگ راهیچکس نمیداند!
عالم فرمود:
پس هر روز زندگی راروزِآخرفکر کن و خوب باش شایدفردایی نباشد
🍃
🌺🍃 @ghasedak40
آیت الله فاطمی نیا:
عده اي گمان ميكنند صاحبان كرامت فقط با نمازهاي طولاني و روزه هاي زياد به اين مقامات ميرسند!
بله! صاحبان كرامت و اولياء خدا همه ي اين عبادات را نيز انجام ميدهند، اما مطلب مهم اين است كه ريشه ي كرامت آنها تسليم بودن در برابر خداست
كسي كه تسليم خداست ، خوابش هم عبادت است
آيت الله العظمي بهجت در اوايل جواني كه در نجف بودند، به امر پدرشان تمام مستحبات را ترك كرده بودند و فقط اشتغال به واجبات داشتند،
روزي يكي از دوستانشان ميگويد اينجا (نجف) كه پدرت نيست و اگر مستحبات انجام دهي متوجه نميشود؛ پس چرا انجام نميدهي؟! جواب داده بودند انجام دادن مستحبات خلاف رضايت پدرم است! (چه متوجه بشوند چه نشوند)
ولي همين آيت الله بهجت در سن شانزده سالگي صاحب كرامت بود و ريشه ي آن هم حالت تسليم ايشان بود. آیت الله بهاءالدینی را نماز شب بیدار می کردند. به انسان در حالت تسلیم همه چیز می دهند، کرامت خاصه و عامه هردو را می دهند.
@ghasedak40
▼ حرف روز
الگوی حکمرانی انقلابی
حرکت به سمت حکمرانی مطلوب یکی از دغدغههای نظام اسلامی است. انقلاب اسلامی، یک ایده جدید حاکمیتی بود که بدون هیچگونه تجربهای در سدههای اخیر و فقط با تکیه بر اندیشه حکمرانی رسول اکرم(ص) و امام علی(ع) که متأسفانه جامعه امروز کمتر از آن اطلاع دارد، بنیانگذاری شده و توانسته است موفقیتهای بیبدیلی را به دست آورد. در شرایطی که دشمنان انقلاب اسلامی در حد اشباع شده علیه انقلاب اسلامی فعالیت خود را به انجام رساندهاند، نظام جمهوری اسلامی ایران همواره با اقتدار در مقابل این هجمهها ایستاده است، این هجمهها نه تنها نتوانسته نظام را درگیر حاشیه کند؛ بلکه حرکت پیشرونده آن سبب شده است انقلاب اسلامی به مرکز گفتمان حکمرانی انقلابی تبدیل شود. از این رو به دلیل قوت و قدرت نظام اسلامی در حرکتهای انقلابی، پذیرش سخن و نظریه انقلاب در جهان، انگیزههای جویای حقیقت و تقابل با کفر و استکبار را بیدار کرده و آنها را پروانهوار بر گرد انقلاب اسلامی به حرکت در آورده است. دشمنی ریشهای آمریکا با انقلاب اسلامی ناشی از همین حرکتهاست. اگر چه دشمن تلاش میکند با حرکتهای ایذایی در سراسر جهان جمهوری اسلامی را درگیر حاشیههای متعدد کند؛ اما جهتگیری کلی انقلاب اسلامی در حکمرانی انقلابی خود به مسائل مهمی نظر دارد که نه تنها این حاشیهسازیها نمیتواند آن را متوقف و سرگردان کند؛ بلکه اولویت مسائلی مانند استقلال ملی، الهی بودن حکومت، مردمی بودن و ظلمناپذیری را هیچگاه از دستور کار خود خارج نمیکند و بلکه بر مداومت آنها اصرار بیشتر میکند.
در سال جاری، مرحله دیگری از حکمرانی انقلابی سبب نگرانی دشمنان شده است و با حربههای گوناگون میکوشند در انتخابات اسفند ماه مردم را از انتخابات مأیوس کرده و اگر در این زمینه موفق نشدند، مردم را به انتخاب نیروهای وابسته به غرب ترغیب کنند.
در چنین وضعیتی مردم هم وظیفه دارند با انتخاب عناصر شایسته تراز حکمرانی نظام را افزایش دهند و افرادی را انتخاب کنند که بتوانند نماینده شایستهای برای قابلیتها، ظرفیتها، افکار عمومی استان، شهر و محله خود باشند. رفتار مسئولانه همه اقشار و افراد جامعه در قبال تعیین نماینده مطلوب، نه تنها توطئههای دشمنان را بیاثر میکند؛ بلکه در عرصه ملی و بینالمللی دامنه نفوذ و اثرگذاری و حکمرانی انقلاب را بیشتر میکند
▼ گزارش روز
تغییر تاکتیک!
نه امروز که تغییر بدون پیوست و تدبیر قیمت بنزین، نارضایتیها از عملکرد دولت روحانی را به بالاترین میزان خود رسانده است، بلکه از همان فردای انتخابات ریاستجمهوری سال 1396 و دعوا بر سر حضور حداکثری اصلاحطلبان در پستهای کلیدی و سهم بردن بیشتر حزب اعتدال و توسعه از دیگر حامیان انتخاباتی رئیسجمهور روابط میان اصلاحطلبان و دولت شکرآب شده بود! هر چه پیش آمدیم راهبرد عبور از حسن روحانی به دلیل ناتوانی دولت در حل مشکلات و نگرانی این جریان از شریک بودن در پیامدهای این ناکارآمدی در میان اصلاحطلبان بیش از پیش بروز کرد! رسانهها و چهرههای جریان اصلاحات در فاصلهگذاری با دولت با هم رقابت میکردند تا شاید بتوانند خاطره حمایت تمام قد از حسن روحانی در انتخابات را از ذهن جامعه بزدایند، تلاشی که از ابتدا نیز محکوم به شکست بودن آن واضح بود! در آستانه انتخابات اسفندماه و به صدا درآمدن آژیر خطر سبد رأی اصلاحطلبان در انتخابات مجلس به نظر میرسد تاکتیک «فرار از مسئولیت و فاصلهگذاری با دولت» اصلاحطلبان به تاکتیک «پذیرش مسئولیت و معرفی خود به عنوان راه حل» تغییر یافته است!
اعلام پشیمانی «صادق خرازی» دبیر کل حزب ندای ایرانیان بابت حمایت از روحانی و اعلام اینکه «چرا ما صادقانه به مردم نگفتیم که برخی شعارها از سوی روحانی در پسابرجام، زیبنده نیست؟ ما اصلاحطلبان باید همان روز واکنش نشان میدادیم» و اظهارات «محمد قوچانی» سردبیر روزنامه سازندگی در این باره که «به هر حال آقای روحانی انتخاب جریان اصلاحطلبی بوده و حتی به آقای عارف ترجیحش دادند. ما موظفیم مسئولیتهای این جریان را بر عهده بگیریم»، تنها دو نمونه از چرخش رویکرد اصلاحطلبان است که پیشنهاد «عباس عبدی» مبنی بر استعفا حسن روحانی و برگزاری انتخابات زودهنگام در اسفند ماه آن را تکمیل میکند. با این اوصاف هیچ بعید نیست این جریان با شعار استیضاح حسن روحانی در عرصه انتخابات مجلس یازدهم پا بگذارد!