📚 #داســتــان
💫پسری با اخلاق و نیک سیرت،
اما فقیر به خواستگاری دختری میرود...
پدر دختر گفت: تو فقیری و دخترم طاقت رنج و سختی ندارد، پس من به تو دختر نمیدهم ...!
💫پسری پولدار، اما بدکردار به خواستگاری همان دختر میرود، پدر دختر با ازدواج موافقت میکند
و در مورد اخلاق پسر میگوید:
انشا ا... خدا او را هدایت میکند...!
💫دختر گفت:
پدر جان مگر خدایی که هدایت میکند،
با خدایی که روزی میدهد،فرق دارد ...؟!
#اعتماد_به_خدا♥️
پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب تا دقایقی دیگر
🔹حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی امروز به مناسبت فرارسیدن سال نو و عید مبعث پیامبر اعظم صلیالله علیهو آله و سلم بصورت زنده و مستقیم با ملت شریف ایران سخن خواهند گفت.
🔹سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب ساعت ۱۱:۳۰ از شبکههای صدا و سیمای ملی، سایت و اینستاگرام و توئیتر KHAMENEI.IR بصورت زنده پخش میشود.
حکیمانه
✅ فرد مثبت همیشه برنامه دارد.
فرد منفی همیشه بهانه دارد.
✅فرد مثبت همیشه خود جزئی از جوابهاست
فرد منفی همیشه خود بخشی از مشکلات است.
✅فرد مثبت در کنار هر سنگی سبزه ای میبیند.
فرد منفی در کنار هر سبزه ای سنگی میبیند.
✅فرد مثبت برای هر مشکلی راهکاری می یابد.
فرد منفی برای هر راهکاری مشکلی میبیند.
✅فرد مثبت همیشه دوستی ها را زیاد میکند.
فرد منفی دشمنی ها را زیاد میکند.
✅فرد مثبت میگوید اجازه بده انجام پذیر است.
فرد منفی میگوید نمی توانم انجام پذیر نیست.
✅فرد مثبت همیشه با صبر مشکلات را حل میکند.
فرد منفی همیشه با خشم مشکلات را زیاد میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠ظهور کی اتفاق می افتد؟
🔹ماجرای دعوت پادشاه سعودی از رهبر چه بود؟
🔹شرط رهبر برای سفر به عربستان؟
990103_ سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب.mp3
11.9M
🎙 بشنوید | صوت کامل سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب.
۱۳۹۹/۱/
#اخلاق_خوش
پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: ثلاث من لقی الله عز و جل بهن دخل الجنة من أی بابشاء من حسن خلقه و خشی الله فی المغيب و المحضر و ترك المراء و إن كان محقا
سه نفر هستند که هنگام دیدار باخدا از هر دری که بخواهند وارد #بهشت میشوند. کسی که خوشاخلاق باشد. کسی که هم در خلوت وهم درحضور مردم از خدا بترسد و کسی که جر و بحث را رها کند ، حتی اگر حق با او باشد. اصول کافی، جلد۲ ،صفحه ۳۰۰
بر ظلمت شب تو آمدی همچون ماه
مبعوث شدی نشان دهی بر ما راه
بر عالم و آدم تو رسالت داری
لا حول و لا قوه الا بالله
#علی_اکبر_غلامپور
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✴️🔰خداوند از همه پیامبران تعهد گرفت تا پیامبر ختمی مرتبت را یاری کنند با دعوت پیروانشان به اطاعت از او
سوره آلعمران (3): آيات 81
وَ إِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثاقَ النَّبِيِّينَ لَما آتَيْتُكُمْ مِنْ كِتابٍ وَ حِكْمَةٍ ثُمَّ جاءَكُمْ رَسُولٌ مُصَدِّقٌ لِما مَعَكُمْ لَتُؤْمِنُنَّ بِهِ وَ لَتَنْصُرُنَّهُ (81)
و (بياد آور) هنگامى كه خداوند از پيامبرانِ (پيشين) پيمان گرفت كه هر گاه به شما كتاب و حكمتى دادم، سپس پيامبرى به سوى شما آمد كه آنچه را با شماست تصديق مىكرد، بايد به او ايمان آوريد واو را يارى كنيد.
✳️🔰سخنرانی نوروزی امام خامنه ای خطاب به ملت ایران ۱۳۹۹/۰۱/۰۳
مبعث روز بسیار باعظمتی است؛ اهمّیّت مبعث را باید بفهمیم، بدانیم. مبعث پیغمبر اسلام حادثه و واقعهای است که خداوند متعال از پیغمبرانِ دیگر نسبت به این واقعه میثاق گرفته است، تعهّد گرفته است. وَ اِذ اَخَذَ اللهُ میثاقَ النَّبِیّینَ لَما ءاتَیتُکُم مِن کِتبٍ وَ حِکمَةٍ ثُمَّ جاءَکُم رَسولٌ مُصَدِّقٌ لِما مَعَکُم لَتُؤمِنُنَّ بِه! وَ لَتَنصُرُنَّه؛ [طبق] این آیهی شریفه، خدای متعال از پیامبرانِ بزرگِ طولِ تاریخ تعهّد گرفته است که به پیغمبر اسلام که مثل امروزی مبعوث میشود، هم ایمان بیاورند، هم او را یاری کنند. خب ایمان که معلوم است. یاری به معنای این است که او را به کسان خودشان، به امّت خودشان، به پیروان خودشان معرّفی کنند و از آنها بخواهند که به او بگروند و ایمان بیاورند؛ حدّاقلّ نصرت پیغمبران این است؛ خداوند این را از اینها پیمان گرفته. لذا شما ملاحظه میکنید در یک آیهای از قرآن [میفرماید]: اَلَّذی یَجِدونَه مَکتوبًا عِندَهُم فِی التَّوریةِ وَ الاِنجیل؛ یعنی نام و نشان و خصوصیّات پیغمبر ما، در تورات و انجیلِ تحریفنشده وجود داشته است. یا در یک آیهی دیگر، خداوند از قول حضرت عیسی میفرماید: وَ اِذ قالَ عیسَی ابنُ مَریَمَ یبَنی اِسراءیلَ اِنّی رَسولُ اللهِ اِلَیکُم مُصَدِّقًا لِما بَینَ یَدَیَّ مِنَ التَّوریةِ وَ مُبَشِّرًا بِرَسولٍ یَأتی مِن بَعدِی اسمُه اَحمَد؛ حضرت عیسی اسم این بزرگوار را هم بیان میکنند. این بنابراین یک حادثهی این چنینی است که در نهجالبلاغه هم به همین اشاره شده، که حضرت میفرمایند: اِلی اَن بَعَثَ اللَهُ مُحَمَّداً رَسُولَ اللَهِ صلّی الله علیه و آله لِاِنجازِ عِدَتِه وَ تَمامِ نُبُوَّتِه مَأخُوذاً عَلَی النَّبیّینَ مِیثاقُه؛ یعنی از پیغمبران خدای متعال میثاق گرفته است، تعهّد گرفته است که با او این گونه رفتار بکنند.
انقلابی:
📌مبعث، روز اخلاق است یا سیاست؟
🔶 قرآن صریحاً میگوید علت #بعثت انبیاء «درگیری با طاغوت» است(نحل/36)، اما بین ما مشهور شده که #اخلاق است!
🔻 رسول خدا(ص) یک سیاستمدار بزرگ بود که بهدنبال قدرت بود، چون نجات بشر بدون #قدرت امکان ندارد!
🔻 تا وقتی قدرت در جامعه اصلاح نشود، جامعه اصلاح نخواهد شد
🔶 چرا حدیث «بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق» مشهور شده؛ با اینکه سند محکمی ندارد؟
🔻 تمام درگیری انبیاء سرِ مسائل سیاسی بوده، نه سرِ برگزاری کلاس اخلاق!
🔻 دلیل اینهمه اذیت پیامبر(ص) این بود که دنبال قدرت بود
🔰 رسول خدا(ص) یک سیاستمدار بزرگ بود؛ و ما باید برای کتابهای درسی و تبلیغات دینی در جامعۀ خودمان #متأسف باشیم که تصویر دقیق و صحیحی از رسول خدا(ص) به جامعه ارائه ندادهاند
______
#علیرضا_پناهیان
روزمان را با#قرآن آغاز کنیم
🌺🔰تحقق احکام اسلام احتیاج به قدرت سیاسی دارد؛ اگر قدرت سیاسی نباشد، قلدرها زیر بار نمیروند، تنبلها انجام نمیدهند
سوره النساء (4): آيه 64]
وَ ما أَرْسَلْنا مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ لِيُطاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ (64)
و ما هيچ پيامبرى را نفرستاديم مگر براى آنكه با اذن خداوند فرمان برده شود
🌺✳️سخنرانی نوروزی امام خامنه ای خطاب به ملت ایران ۱۳۹۹/۰۱/۰۳
اگر بخواهیم این معارف در فضای عقیدتی جامعه به معنای واقعی کلمه تحقّق پیدا کند، بخواهیم این ارزشها در عمل مردم، در رفتار مردم خودش را نشان بدهد، بخواهیم این احکام که وسیلهی پیشرفت و حرکت است، تحقّق پیدا کند، احتیاج به قدرت سیاسی دارد؛ اگر قدرت سیاسی نباشد، قلدرها زیر بار نمیروند، تنبلها انجام نمیدهند، سیاهیلشکرِ قلدرها و مستکبرین و پولدارها به دنبال آنها حرکت میکنند، یعنی آن مقصود نبوّتها حاصل نمیشود؛ لذا در قرآن میفرماید که «ماِّ اَرسَلنا مِن رَسولٍ اِلّا لِیُطاعَ بِاِذنِ الله». این مربوط به پیغمبر ما فقط نیست، مربوط به همهی پیغمبران است؛ اینها باید بیایند در کشور مورد اطاعت قرار بگیرند، مردم از اینها اطاعت بکنند. لذا وقتی که از یثرب آمدند برای اینکه پیغمبر اکرم را دعوت کنند و اصرار کنند که ایشان به مدینه هجرت کنند، همان جا حضرت با اینها بیعت کرد.
بیعت یعنی اینکه شما تحت امر ما هستید، ما میآییم آنجا به این شرط؛ بعد هم که پیغمبر اکرم وارد شد به مدینه، اوّلکاری که کرد، تشکیل قدرت سیاسی و اجتماعی بود؛ یعنی تشکیل حکومت داد
ایمان از جمله خصوصیاتی است که در پیامبران خدا هست و منظور از ایمان یعنی باور. نشانهی باور داشتن انبیاء این است که خود پیشاپیش دیگران در راهی که مردم را بدان دعوت میکردند، حرکت میکردند.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن