▼حرف روز
کارکرد تحریف!
سخنان رهبر معظم انقلاب درباره تحریف و آثار و پیامدهای آن همچنان در رسانهها انعکاس دارد و بررسی آن از جوانب مختلف بهویژه نگاه تطبیقی به نقش و کارکردهای تحریف در صدر اسلام با مسائل امروزین انقلاب اسلامی، واجد نکات و درسهای بیشمار و عبرتآموزی است. برخی از این نکات را میتوان به شرح زیر احصاء کرد:
نکات تحلیلی: 1- تحریف، تغییر و دگرگونی در واقعیات است، بهگونهای که فاصله عمیق و پرنشدنی با حقیقت واقعیتها ایجاد میکند؛ بنابراین تحریف توان باطل جلوه دادن حق و حق تلقی شدن باطل را دارد و این اهمیت جایگاه آن در نبرد دو جبهه حقوباطل را نشان میدهد. اولین بار ابلیس دست به تحریف زد و امروز شیطان بزرگ در رأس و ایادی آن در خارج و داخل، از این طریق اهداف خود را پیش میبرند. 2- عاشورا محصول تحریف است و زیربنای آن در تحریف پیام غدیر شکل گرفت. سمبل جدیترین و خطرناکترین تحریف، شکلگیری سقیفه بنیساعده است که حق ولایت و امامت علی بن ابیطالب را که چند ماه قبل در حضور 120 هزار حاجی، در راه بازگشت از مکه، توسط پیامبر و به دستور الهی اعلان عمومی شد و تکلیف گردید که حاضران به غایبان و پدران به فرزندان خود تا قیام قیامت برسانند، از مجرای خودش منحرف کرد و اصول اساسی حکومت بعد از پیامبر تحریف شد. این تحریف خسارتبار 50 سال بعد نتیجه خودش را آشکار کرد و جامعه تحت آموزههای تحریف، امام جامعه خود را به مسلخ کربلا برد. 3- امروز هم دشمنان انقلاب در صددند مسائل انقلاب اسلامی را تحریف کنند و روایتی غیرواقع و به دور از حقیقت از اهداف و دستاوردهای عظیم آن ارائه کنند. قلب واقعیات انقلاب و وضعیت امروز نظام اسلامی که درخششهای آن در عرصههای مختلف چشم همگان را خیره کرده است؛ موقعیت علمی، نفوذ منطقهای و جهانی، توانمندی نظامی و موشکی و قدرت مدیریت بحران آن در موقعیتهای سختی چون سیل و بیماری همهگیری مانند کرونا که امروز بسیاری از کشورهای قدرتمند را به زانو درآورده، پارهای از مصادیق تحریف وضعیت امروز کشور است تا تصویری آشفته و ناتوان از نظام مبتنی بر انقلاب بسازند.
نکته راهبردی: امروز هدف غایی، تحریف و تهیسازی نظام جمهوری اسلامی از دستاوردهایش و انتساب ضعفها و شکستها به آن است. در حوزه عمل سیاسی نیز هدف، تغییر ذهنیت جامعه و محاسبات مسئولان برای کشاندن آنها پای میز مذاکره مجدد با آمریکاست؛ حال اینکه دشمن، خود برجام و میز مذاکره را ترک کرد و مذاکرهای که توان تأمین حقوق ملت را نداشته باشد، پشیزی ارزش ندارد
▼گزارش روز
لبنان صحنه تقابل دو دیدگاه
بندر بیروت اصلیترین بندر تجاری و مهمترین مرکز واردات و صادرات لبنان است و سالانه بیش از ۳ هزار کشتی در آن پهلو میگیرد. در این بندر نزدیک به تمامی ذخایر گندم، دارو، مواد غذایی و مایحتاج روزانه مردم لبنان نگهداری میشد که در اثر انفجار اخیر از بین رفت؛ بنابراین میتوان گفت، انفجار روز سهشنبه (14 مردادماه) در این بندر، انفجار در اقتصاد لبنان هم بود. لبنان در چند دهه اخیر بحرانهای اقتصادی متعددی را تجربه کرده است، اما در سالهای اخیر کشورهای غربی با هدف تضعیف حزبالله و رویگردانی مردم لبنان از جبهه مقاومت، این فشارها را شدت دادهاند. لبنان بدهی خارجی نزدیک به 100 میلیارد دلاری دارد و جزو بدهکارترین کشورها به صندوق بینالمللی پول محسوب میشود. همچنین بر اساس پیشبینیها، لبنان رشد منفی 12 درصدی را در سال جاری میلادی تجربه خواهد کرد. جالب است بدانیم که این حجم از بدهیهای خارجی در دوره حکومتداری غربگرایان بر این کشور تحمیل شده است؛ اما در حادثهای که شدت خسارات اقتصادی آن بین 10 تا 15 میلیارد دلار برآورد میشود، همین غربگرایان لبنانی باز هم انگشت اتهام را به سمت حزبالله، تنها نماد اقتدار مردم این کشور نشانه رفتهاند.
گزارههای خبری: اتهامزنی به جبهه مقاومت از همان ساعات ابتدایی حادثه بندر بیروت با نشر شایعات خبری از سوی رسانههای وابسته به جریانهای غربگرای داخلی لبنان و برخی رسانههای عربزبان منطقه آغاز شد و عنوان شد که این حادثه ناشی از انفجار انبارهای تسلیحاتی حزبالله در این بندر بوده است! سید حسن نصرالله در سخنرانی روز جمعه (17 مرداد) با رد این شایعه، افزود: «هدف این رسانهها و شخصیتهای سیاسی از مطرح ساختن ادعاهایی ازایندست، این بود که ملت لبنان را علیه حزبالله تحریک کنند. هدف، تخریب حزبالله بود. من صراحتاً و با قاطعیت وجود هرگونه انبارهای تسلیحاتی و مواد منفجره متعلق به حزبالله در بندر بیروت را رد میکنم.» سید مقاومت مدیریت بندر بیروت توسط حزبالله را نیز دروغی بیش ندانست و گفت؛ این حزب و همه نیروها و کادر و تجهیزات آن در اختیار دولت است تا این بحران را پشت سر بگذارد.
گزاره تحلیلی: در خصوص چرایی هدف دشمنان حزبالله در تضعیف این حزب میتوان به مواضع مردمی و مستقلانه حزبالله در عبور لبنان از مشکلات اقتصادی اشاره کرد؛ ملت لبنان دو انتخاب برای عبور از مشکل اقتصادی شدت یافته با حادثه بیروت پیش روی خود دارد؛ یا همچون دهههای اخیر صحنه مدیریت کشورشان را به غربگرایانی بسپارند که مدیریت عبور از مشکلات را پیش از این با تکیه بر کمکها و بدهیهای کشورهای غربی نشان دادهاند؛ موضوعی که در حال حاضر موجب فشار بیشتر بر مردم شده است، یا بر توان و اراده بومی متوسل شوند، ارادهای که منجر به استقلال این کشور از فرانسه طی 77 سال پیش شد و توانست با سرکوب دشمن صهیونیستی در چندین برهه، بر اشغالگری این سرزمین خاتمه دهد. نگاهی که معتقد است عبور از مشکلات نه صرفاً با وادادگی و دست به دامان اینوآن شدن، بلکه با وحدت ملی، تکیه بر توان داخلی و حفظ روحیه مقاومت در برابر دشمنان امکانپذیر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 #میلاد_امام_موسی_کاظم(ع)
♨️ذکر روایتی از امام موسی کاظم(ع)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #انصاریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃
🍃💙الهی در سکوت شب
ذهنمان را آرام کن
🍃💙و ما را در پناه خودت
به دور از هیاهوی
این جهان بدار
🍃💙الهی شبمان را
با یادت بخیر کن.
🌺🌺🌺
🌺🌺
🌺
فرخنده میلاد حضرت امام کاظم، باب الحوائج و پدر گرامی امام رضا و حضرت معصومه(علیهم السلام) گرامی باد.
💐🌾💐🌾💐🌾
من مناقبه (علیه السلام) أنه کان یدعوا «عَظُمَ الذَّنبُ مِن عَبدِکَ فَلیَحسُنِ العَفوُ مِن عِندِکَ» وَ کانَ یَبکی مِن خَشیَةِ اللَّهِ حَتَّی تَخضَلُّ لِحیَتُهُ بِالدُّموعِ. وَکانَ أوصَلُ النّاسِ لأهلِهِ ورَحِمِهِ وَکانَ یَفتَقِدُ فُقَراءَ المَدینَةِ فی اللَّیلِ فَیَحمِلُ إلیهِم (الزَّنبیلَ) فیهِ العَینُ وَالوَرَقُ وَالأدِقَّةُ وَالتُّمورِ فَیوصِلُ إلَیهِم ذلک وَلا یَعلَمونَ مِن أیِّ جَهَةٍ هُوَ.
(الإرشاد ج۲ص۲۳۱)
🌼🌸🌼🌸🌼🌸
از مناقب امام کاظم (علیه السلام) این بود که آن حضرت پیوسته با جمله «عظم الذنب من عبدک» (گناه بنده ات بسیار شد پس چه نیکوست عفو تو)خداوند متعال را میخواند و چنان گریه مینمود که محاسنش با آب دیده تر میشد و نیکوترین مردم در خرج کردن برای خانواده و فامیل بود و پیوسته به فقرای مدینه در دل شب رسیدگی کرده و جویای احوالشان میشد و زنبیل های خوراکی برایشان میبرد در حالی که آنها نمی دانستند از موسی بن جعفر(علیهما السلام) است.
🌺
🌺🌺
🌺🌺🌺
#احکام_بانوان
☑️سئوال
آیا مىتوان #غسل جنابت را در حال #حیض انجام داد؟
✅پاسخ
همه مراجع (به جز امام خمینى و آیت الله خامنهاى): آرى، #غسل_جنابت در حال حیض، صحیح است و از جنابت پاک مىشود.
[آیت الله مکارم، استفتاءات، ج 1، س 87، آیت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 163 و آیت الله تبریزى، منهاج الصالحین، ج 1، م 233، احکام الحائض، به نقل از پرسمان.]
امام خمینى و آیت الله خامنه اى: بنابر احتیاط واجب غسل جنابت در حال حیض صحیح نیست.
[آیت الله خامنهاى، اجوبة، س 175 وامام خمینى، تعلیقات على العروة، ج 1، م 43، احکام الحائض، به نقل از پرسمان]
مداحی آنلاین - داستان بنده و آزاد - شهید دستغیب.mp3
1.06M
🌸 #میلاد_امام_موسی_کاظم(ع)
♨️داستان بنده و آزاد در بیان امام موسی بن جعفر(ع)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤 #شهید_دستغیب_شیرازی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
دوشنبه ۲۰ مرداد ماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
ضعف حکمرانی در حوزه اقتصاد
جهش ناگهانی قیمتها اعم از ارز، طلا و یا کالاهای مصرفی مردم به امری عادی در اقتصاد ایران تبدیل شده است. جهش قیمت دلار از 20 هزار تومان به 26 هزار تومان، پرواز قیمت سکه تا 11 میلیون تومان و ... تنها نمونههایی از این تغییرات قیمتی هستند؛ البته گاهی اوقات نیز با کاهش ناگهانی قیمتها مواجه هستیم ولی غالباً جهش کاهش قیمتها کوتاهتر است. کاهش حدود 2000 تومانی قیمت دلار در روز گذشته نیز یک نمونه از این تغییرات است. سؤالی که در اینجا مطرح میشود این است که چرا نوسانات قیمت در ایران اینقدر زیاد است؟
نکات تحلیلی: 1- مسئولین دولتی و حکومتی و حتی نمایندگان مجلس بارها رفتارهایی را از خود بروز دادهاند که حاکی از عدم توانایی آنها در کنترل قیمتهاست و بهصورت ضمنی پذیرفتهاند که قیمتگذاری در خارج از حوزه تصمیمگیری دولت انجام میگیرد. 2- کشورهای پیشرفته و تعداد قابلتوجهی از کشورهای درحالتوسعه با نوسانات اقتصادی به اندازه ایران مواجه نیستند و دولتها در حوزه حکمرانی اقتصادی از اشرافیت و ابزارهای لازم برای اعمال قدرت برخوردار هستند. 3- تحلیلگران اقتصادی سه عامل را زیربنای تورم در کشورمان میدانند؛ مدیریت بانک مرکزی، استقراض دولت از بانک مرکزی برای جبران کسری بودجه و ضعف دولت در حوزه حکمرانی اقتصادی که وزن حکمرانی اقتصادی بهمراتب بیش از دو عامل دیگر است. 4- مجلس شورای اسلامی با تغییر و تکمیل قانون مالیات بر خانههای خالی گامی اساسی در حکمرانی اقتصادی دولت در حوزه مسکن برداشت، موضوعی که در کشورهای توسعهیافته سالهاست که اجرا و نهادینه شده است. در این طرح به جای استفاده از مُسکنهای زودگذر در حل مشکل مسکن، موضوع بهصورت ریشهای و با تشکیل بانک اطلاعات جامع اسکان حل میشود و علاوه بر تأمین اطلاعات موردنیاز برای اخذ مالیات از خانههای خالی، اشرافیت نظام را در حوزه مسکن ارتقاء میدهد. این بانک اطلاعاتی میتواند در بسیاری از حوزههای دیگر نیز کارگشا باشد.
تحلیل راهبردی: برای حل مشکلات در حوزه حکمرانی اقتصادی، مجلس نقشی تعیینکننده دارد. خبر خوش گشایش اقتصادی از سوی رئیسجمهور نیز اگرچه اهمیت خاص خود را دارد و امید است که بتواند گشایشی معیشت مردم ایجاد کند ولی نمیتواند جایگزین اصلاحات ساختاری اقتصاد ایران شود. تلاش برای اصلاح ساختار بودجه، اصلاح نظام بانکی، نظام گمرک و مالیات، نظام تأمین اجتماعی و ... با همکاری مجلس و دولت نمونههایی از اقداماتی است که حکمرانی نظام را در حوزه اقتصاد بهبود خواهد بخشید.
▼گزارش روز
سرنوشت آمریکا در تهران رقم میخورد!
پذیرش این نکته سخت نیست که در آمریکا کسی مسئولیت نمیگیرد یا برکنار نمیشود، مگر اینکه ارتباط آن با ایران از قبل روشن شده باشد. در روزهای گذشته شاهد استعفای مرتبطترین فرد با ایران در دستگاه حاکمه آمریکا بودیم که به خاطر کند بودن تیغ ایران ستیزیاش مجبور به استعفا شد تا سایر مسئولان آمریکایی از تیغ انتقاد فرار کنند. او یکی از شخصیتهای ضد ایرانی دولت آمریکا بود که در سال ۲۰۱۸ بر مسند «میز اقدام ایران» تکیه زد. او که زیر نظر مستقیم وزیر خارجه آمریکا کار میکرد، تلاش داشت که تمام اقدامات ضد ایرانی در دولت آمریکا و سایر کشورهای جهان را مدیریت کند؛ ولی اکنون پس از ۲ سال تلاش نافرجام استعفا داد.
گزارههای خبری: 1- آمریکا یک برنامه بلندمدت برای جلوگیری از لغو تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران تدارک دیده بود و «برایان هوک» مسئول مستقیم ایران هراسی در رابطه با این موضوع بود. او در یکی از آخرین مصاحبههایش گفته بود: «سفرهایی به تعدادی از کشورهای اروپایی و عربی خواهم داشت تا تهدیدات ایران برای کشورهای منطقه و ضرورت تمدید تحریم تسلیحاتی این کشور را توضیح دهم.» هوک همچنین سفرهای متعددی به کشورهای عضو شورای امنیت داشت که آنها را مجاب به پذیرش خواسته آمریکا کند. 2- هوک همچنین گفته بود، هدف کارزار فشار حداکثری اقتصادی علیه ایران این است که دسترسی این کشور به منابع مالی خود برای تأمین هزینه برنامههای موشکیاش را قطع کند. 3- برایان هوک فردی بسیار ضد ایرانی بود و حتی نسبت به «صدای آمریکا» هم انتقاد داشت و میگفت که ایران را سیاهتر معرفی کنید. او در یادداشتی نوشته بود: «بخش فارسی صدای آمریکا که از سوی کنگره تأمین مالی میشود، سال گذشته بیش از ۱۷ میلیون دلار بودجه از پول مالیاتدهندگان آمریکایی دریافت کرد. لازم است صدای آمریکا عملکرد بهتری در مقابله با پروپاگاندای ایران و انتشار اطلاعات نادرست از سوی این کشور داشته باشد.»
نکته راهبردی: جیمی کارتر، رئیسجمهور اسبق آمریکا پس از شکست در انتخابات ریاست جمهوری سال 1980 چنین گفت: «سرنوشت یک رئیسجمهور در مبارزات سخت انتخاباتی، با رقیب آمریکاییاش نه در میشیگان یا پنسیلوانیا و یا در نیویورک، بلکه در ایران، تعیین میشود!» اراده و مقاومت ایران اسلامی قدرتی دارد که شخصیتهای تندروی آمریکایی را از گردونه سیاست به زیر میکشد، زندگینامه هرکدام از شخصیتهای آمریکایی را تورق کنیم، در زندگی خود چندین شکست از ایران را در پرونده دارند که در کتابهای خاطراتشان آنها را ذکر کردهاند. پروندههای ایرانی هرکدام از رئیسجمهورهای آمریکایی، از ریگان و کارتر، کلینتون و بوشها گرفته تا ترامپ، مملو از ناکامی است و در گام دوم انقلاب، ناکامی سیاستهای آمریکایی بر علیه جمهوری اسلامی ایران به شکل بیسابقهای در حال نمایان شدن است.