#احکام_بانوان
☑️سئوال
آیا مىتوان #غسل جنابت را در حال #حیض انجام داد؟
✅پاسخ
همه مراجع (به جز امام خمینى و آیت الله خامنهاى): آرى، #غسل_جنابت در حال حیض، صحیح است و از جنابت پاک مىشود.
[آیت الله مکارم، استفتاءات، ج 1، س 87، آیت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 163 و آیت الله تبریزى، منهاج الصالحین، ج 1، م 233، احکام الحائض، به نقل از پرسمان.]
امام خمینى و آیت الله خامنه اى: بنابر احتیاط واجب غسل جنابت در حال حیض صحیح نیست.
[آیت الله خامنهاى، اجوبة، س 175 وامام خمینى، تعلیقات على العروة، ج 1، م 43، احکام الحائض، به نقل از پرسمان]
مداحی آنلاین - داستان بنده و آزاد - شهید دستغیب.mp3
1.06M
🌸 #میلاد_امام_موسی_کاظم(ع)
♨️داستان بنده و آزاد در بیان امام موسی بن جعفر(ع)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤 #شهید_دستغیب_شیرازی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
دوشنبه ۲۰ مرداد ماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
ضعف حکمرانی در حوزه اقتصاد
جهش ناگهانی قیمتها اعم از ارز، طلا و یا کالاهای مصرفی مردم به امری عادی در اقتصاد ایران تبدیل شده است. جهش قیمت دلار از 20 هزار تومان به 26 هزار تومان، پرواز قیمت سکه تا 11 میلیون تومان و ... تنها نمونههایی از این تغییرات قیمتی هستند؛ البته گاهی اوقات نیز با کاهش ناگهانی قیمتها مواجه هستیم ولی غالباً جهش کاهش قیمتها کوتاهتر است. کاهش حدود 2000 تومانی قیمت دلار در روز گذشته نیز یک نمونه از این تغییرات است. سؤالی که در اینجا مطرح میشود این است که چرا نوسانات قیمت در ایران اینقدر زیاد است؟
نکات تحلیلی: 1- مسئولین دولتی و حکومتی و حتی نمایندگان مجلس بارها رفتارهایی را از خود بروز دادهاند که حاکی از عدم توانایی آنها در کنترل قیمتهاست و بهصورت ضمنی پذیرفتهاند که قیمتگذاری در خارج از حوزه تصمیمگیری دولت انجام میگیرد. 2- کشورهای پیشرفته و تعداد قابلتوجهی از کشورهای درحالتوسعه با نوسانات اقتصادی به اندازه ایران مواجه نیستند و دولتها در حوزه حکمرانی اقتصادی از اشرافیت و ابزارهای لازم برای اعمال قدرت برخوردار هستند. 3- تحلیلگران اقتصادی سه عامل را زیربنای تورم در کشورمان میدانند؛ مدیریت بانک مرکزی، استقراض دولت از بانک مرکزی برای جبران کسری بودجه و ضعف دولت در حوزه حکمرانی اقتصادی که وزن حکمرانی اقتصادی بهمراتب بیش از دو عامل دیگر است. 4- مجلس شورای اسلامی با تغییر و تکمیل قانون مالیات بر خانههای خالی گامی اساسی در حکمرانی اقتصادی دولت در حوزه مسکن برداشت، موضوعی که در کشورهای توسعهیافته سالهاست که اجرا و نهادینه شده است. در این طرح به جای استفاده از مُسکنهای زودگذر در حل مشکل مسکن، موضوع بهصورت ریشهای و با تشکیل بانک اطلاعات جامع اسکان حل میشود و علاوه بر تأمین اطلاعات موردنیاز برای اخذ مالیات از خانههای خالی، اشرافیت نظام را در حوزه مسکن ارتقاء میدهد. این بانک اطلاعاتی میتواند در بسیاری از حوزههای دیگر نیز کارگشا باشد.
تحلیل راهبردی: برای حل مشکلات در حوزه حکمرانی اقتصادی، مجلس نقشی تعیینکننده دارد. خبر خوش گشایش اقتصادی از سوی رئیسجمهور نیز اگرچه اهمیت خاص خود را دارد و امید است که بتواند گشایشی معیشت مردم ایجاد کند ولی نمیتواند جایگزین اصلاحات ساختاری اقتصاد ایران شود. تلاش برای اصلاح ساختار بودجه، اصلاح نظام بانکی، نظام گمرک و مالیات، نظام تأمین اجتماعی و ... با همکاری مجلس و دولت نمونههایی از اقداماتی است که حکمرانی نظام را در حوزه اقتصاد بهبود خواهد بخشید.
▼گزارش روز
سرنوشت آمریکا در تهران رقم میخورد!
پذیرش این نکته سخت نیست که در آمریکا کسی مسئولیت نمیگیرد یا برکنار نمیشود، مگر اینکه ارتباط آن با ایران از قبل روشن شده باشد. در روزهای گذشته شاهد استعفای مرتبطترین فرد با ایران در دستگاه حاکمه آمریکا بودیم که به خاطر کند بودن تیغ ایران ستیزیاش مجبور به استعفا شد تا سایر مسئولان آمریکایی از تیغ انتقاد فرار کنند. او یکی از شخصیتهای ضد ایرانی دولت آمریکا بود که در سال ۲۰۱۸ بر مسند «میز اقدام ایران» تکیه زد. او که زیر نظر مستقیم وزیر خارجه آمریکا کار میکرد، تلاش داشت که تمام اقدامات ضد ایرانی در دولت آمریکا و سایر کشورهای جهان را مدیریت کند؛ ولی اکنون پس از ۲ سال تلاش نافرجام استعفا داد.
گزارههای خبری: 1- آمریکا یک برنامه بلندمدت برای جلوگیری از لغو تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران تدارک دیده بود و «برایان هوک» مسئول مستقیم ایران هراسی در رابطه با این موضوع بود. او در یکی از آخرین مصاحبههایش گفته بود: «سفرهایی به تعدادی از کشورهای اروپایی و عربی خواهم داشت تا تهدیدات ایران برای کشورهای منطقه و ضرورت تمدید تحریم تسلیحاتی این کشور را توضیح دهم.» هوک همچنین سفرهای متعددی به کشورهای عضو شورای امنیت داشت که آنها را مجاب به پذیرش خواسته آمریکا کند. 2- هوک همچنین گفته بود، هدف کارزار فشار حداکثری اقتصادی علیه ایران این است که دسترسی این کشور به منابع مالی خود برای تأمین هزینه برنامههای موشکیاش را قطع کند. 3- برایان هوک فردی بسیار ضد ایرانی بود و حتی نسبت به «صدای آمریکا» هم انتقاد داشت و میگفت که ایران را سیاهتر معرفی کنید. او در یادداشتی نوشته بود: «بخش فارسی صدای آمریکا که از سوی کنگره تأمین مالی میشود، سال گذشته بیش از ۱۷ میلیون دلار بودجه از پول مالیاتدهندگان آمریکایی دریافت کرد. لازم است صدای آمریکا عملکرد بهتری در مقابله با پروپاگاندای ایران و انتشار اطلاعات نادرست از سوی این کشور داشته باشد.»
نکته راهبردی: جیمی کارتر، رئیسجمهور اسبق آمریکا پس از شکست در انتخابات ریاست جمهوری سال 1980 چنین گفت: «سرنوشت یک رئیسجمهور در مبارزات سخت انتخاباتی، با رقیب آمریکاییاش نه در میشیگان یا پنسیلوانیا و یا در نیویورک، بلکه در ایران، تعیین میشود!» اراده و مقاومت ایران اسلامی قدرتی دارد که شخصیتهای تندروی آمریکایی را از گردونه سیاست به زیر میکشد، زندگینامه هرکدام از شخصیتهای آمریکایی را تورق کنیم، در زندگی خود چندین شکست از ایران را در پرونده دارند که در کتابهای خاطراتشان آنها را ذکر کردهاند. پروندههای ایرانی هرکدام از رئیسجمهورهای آمریکایی، از ریگان و کارتر، کلینتون و بوشها گرفته تا ترامپ، مملو از ناکامی است و در گام دوم انقلاب، ناکامی سیاستهای آمریکایی بر علیه جمهوری اسلامی ایران به شکل بیسابقهای در حال نمایان شدن است.
14-DAHA13-Hashemi Nejad - emam kazem va rah peleh ishan-(www.Rasekhoon.net).mp3
916.1K
🔖کظم امام کاظم علیه السلام
♦️عفو و بخشش امام کاظم علیه السلام
#امام_کاظم علیه السلام
#استاد_هاشمی_نژاد
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
🔴 #گاز_و_ترمز_زندگی
💠 یک ماشین هم نیاز به #ترمز دارد و هم محتاج گاز است. اگر فقط ترمز داشته باشد اصلاً حرکت نمیکند و اگر فقط #گاز داشته باشد حرکت میکند امّا هر لحظه ممکن است تصادف کرده یا در درّه سقوط کند.
💠 اگر بخواهیم در زندگی مشترک نقش گاز و ترمز را مشخص کنیم #صلابت در عقیده و پایبندی به حلال و حرام نقش ترمز را دارد و #صمیمیّت در رفتار و گفتار و خوش خلقی، نقش گاز را دارد.
💠 گاهی زن یا مرد برای امر به معروف و نهی از منکر در خانه فقط از خود #صلابت در عقیده را نشان میدهند و بعضاً با داد و بیداد و بداخلاقی نسبت به رعایت حلال و حرام با همسر خود رفتار میکنند. حتّی گاهی پس از نشان دادن صلابت و پایبندی خود به حلال و حرام با همسر خود #قهر کرده و یا رابطهشان را با همسر، #سرد میکنند.
💠 از آن طرف زن و شوهرهایی هستند که نسبت به حلال و حرام در زندگی و اعمال غیر شرعی و #گناه همسرشان، هیچ صلابت و پایبندی نشان نمیدهند و غیرت دینی ندارند گرچه در ظاهر با همسرشان خوشرفتار و #صمیمی هستند امّا این شیوه نیز بسیار خطرناک است و به تدریج و موریانهوار، پایههای زندگی را تخریب کرده و طبق وعدهی الهی باعث #سقوط زندگی در آتش و فتنههای نامحسوس میشود.
💠 شیوهی #صحیح اسلامی این است که باید اقتدار و صلابت دینی به همراه مهربانی و #صمیمیّت در رفتار باشد. یعنی هر کدام از زن و مرد باید برای همسر خود فرد #مقتدرِ_مهربان باشد.
💠اگر دینداری و صلابت در عقیده به همراه اخلاقنرم، مهربانی و خوشزبانی باشد #لذّت و آرامش را در زندگی چندین برابر خواهد کرد.
🆔 @khanevadeh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻کارشناس صهیونیست:
🔹تندیس سليمانی به سمت اسرائیل اشاره میکند!
🔹پرچم های ایران را در مرزهایمان می بینیم
سه شنبه ۲۱مرداد ماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
فساد ستیزی قانوني
يکي از مشکلاتي که در نظام سياسي میتواند تبعات مختلفي داشته باشد، برخوردهايي است که به ظاهر صورت قانوني گرفته است، اما در ذات خود برآمده از رانتهايي است که صورتبندی آن خارج از روند قانوني بوده است. در دهه پنجم انقلاب اسلامي، انتظار آن است که با چنين مواردي از تخلفات قانوني که مصداق فساد اقتصادي است برخورد شود و در اين مواجهه تفاوتي بين هيچ فرد و دستگاهي نباشد. در همين راستا رئيس بنياد مستضعفان با حضور در يک برنامه تلويزيوني در خصوص مستغلات تحت تملک افراد خاص و ارگانها، افشاگري بیسابقهای کرد که با واکنشهایی همراه بود. در مورد اين اظهارات توجه به چند نکته ضرورت دارد:
1- برخورد با رانت و فساد، انتظار فراگيري است که همه ملت خواهان تحقق آناند و قاطعيت در اين زمینه حقيقتي است که به گفتماني فراگير در جامعه اسلامي بدل شده است. لذا در اين زمینه نبايد مماشات نمود و کوتاه آمد. 2- برخورد با تخلفات قانوني، خود بايد قانوني باشد. بدان معنا که هر ادعايي در اين زمينه نيز بايد مبتني بر اسناد و مدارکي باشد که قابل ارائه به دادگاه بوده و از طرح حرفها و ادعاهاي بدون پشتوانه پرهيز گردد. 3- راهکارهاي قانوني براي رسيدگي به چنين مواردي وجود دارد که انتظار آن است فسادستیزی در اين زمينه، از آن طرق قانوني دنبال شود. خروج از مسيرهاي قانوني و عمومیسازی غيرمدبرانه ادعاهاي بدون پشتوانه و رسانهای کردن آن، بدون آنکه همه ابعاد آن مبتني بر راهکارهاي قانوني احصا شده باشد، بدون شک خطاي فاحشي است که ميتواند هم راه مبارزه با فساد را سد کند و هم افکار عمومی را بدون دليل درگير موضوع کند و زمينه را براي متهم ساختن افراد و دستگاههای مختلف نظام اسلامي فراهم سازد و هم بستر را براي بهرهبرداری بيگانگان هموار کند. 4- اظهارات آقاي فتاح در رسانه ملي بدون آنکه مقدمات مشخصي داشته و بدون آنکه تريبون انتخاب شده بستر مناسبي براي طرح چنين ادعاهايي باشد، مسير ناصوابي است که انتظار نميرود به سرانجام صحيحي بينجامد. طرح افشاگرانه این نوع موضوعات از طريق رسانه ملي، بدون شک دستاوردي براي جامعه نخواهد داشت و جامعه را بيش از آنکه به حقايقي برساند، به سمت ترديدافکني و سياهنمايي و شایعهسازی سوق خواهد داد که بايد از آن پرهيز نمود.
فراموش نبايد کرد که مبارزه با فساد از شاهراه قانون ميگذرد و کشاندن آن به جادههاي خاکي خود اقدامي انحرافي و ناصواب و فسادزا خواهد بود.
▼گزارش روز
مطالبه مردمی در آستانه سفری خارجی
بنا بر اعلام برخی رسانههای عربزبان، الکاظمی، نخستوزیر عراق در دومین سفر خارجی خود، بعد از ایران، هفته آینده به آمریکا عزیمت میکند.
گزارههای خبری: 1- کاخ سفید در بیانیهای اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا در ۲۰ اوت (30 مردادماه) با مصطفی الکاظمی در کاخ سفید دیدار خواهد کرد. 2- در همین ارتباط، «محمد کریم» نماینده ائتلاف الفتح گفته است که الکاظمی در جریان سفر آینده خود به آمریکا، پیامی برای این کشور منتقل خواهد کرد. وی با اشاره به اینکه پیام این است که عراق، محلی برای درگیریهای بینالمللی و منطقهای نخواهد بود، تصریح کرد: «الکاظمی در جریان دیدار با ترامپ، به مصوبه پارلمان مبنی بر اخراج نیروهای خارجی از کشور و در صدر آن، نیروهای آمریکایی پایبند خواهد بود.» 3- «امجد العقابی» نماینده ائتلاف سائرون عراق نیز در خصوص سفر الکاظمی به آمریکا، اعلام کرد: «باید تکلیف مسائلی مشخص شود که مهمترین آن اخراج فوری نیروهای آمریکای اشغالگر از خاک عراق است.» 4- طرح اخراج فوری نیروهای آمریکایی، بعد از آخرین حمله هوایی این نیروها به برخی مقرهای نیروی مردمی الحشدالشعبی در دیماه 98، در پارلمان عراق به تصویب رسید. در جلسه بررسی این طرح، نمایندگان حاضر در مجلس با ابراز تنفر از اقدامات ضدعراقی آمریکا، یکصدا شعارهای «کلا کلا آمریکا» (آمریکا هرگز) و «بغداد حره حره» (بغداد آزاد میشود) و «آمریکا اطلعی بره» (آمریکا برو بیرون) سر دادند.
گزاره تحلیلی: تا پیش از تصویب طرح اخراج نیروهای آمریکایی، حضور این نیروها در خاک عراق قانونی بود، اما چرا به یکباره خروج این نیروها به مطالبه جدی مردم و برخی از گروههای سیاسی عراقی تبدیل شد؟ نیروهای آمریکایی با خروج از عراق در آذرماه 1390، به بهانه مبارزه با داعش، در خرداد 1393 مجدداً به این کشور بازگشتند و با وجود اعلام کشور عراق در 18 آذرماه 1396 مبنی بر پایان جنگ داخلی در این کشور، آمریکا حاضر به خارج کردن نیروهایش از عراق نشد. از سویی دیگر، عملکرد این نیروها علیه امنیت ملی و تمامیت ارضی عراق در هدف قرار دادن چندباره مقرهای نظامی این کشور، انجام عملیات تروریستی همچون ترور شهید سلیمانی که به دعوت رسمی عراق وارد بغداد شده بود و ابومهدی المهندس، از فرماندهان سرشناس عراقی و سایر اقدامات مغایر با منافع ملی عراق موجب شده است که افکار عمومی این کشور و گروههای مردمی خواسته اول خود از الکاظمی در سفر به آمریکا را باز پس گرفتن حاکمیت کشورشان با پیگیری خروج فوری نیروهای آمریکایی مطرح کنند.