هدایت شده از کانال حسین دارابی
🔵پاسخ به یک شبهه درباره شهدای گمنام
چقدر شهید گمنام داریم که هنوز دارن تشییع میشن؟
چرا آزمایش DNA نمیگیرن ازشون که گمنام نمونن؟
🔺۱. تاکنون از حدود ۷۰ درصد خانواده معظم شهدای مفقودالاثر نمونهگیری شده است. تعداد قابل توجهی از والدین شهدای مفقود الاثر نیز رحلت کردهاند و امکان نمونهگیری DNA نیست.
🔺۲. نهتنها در ایران بلکه در خارج از کشور هم روند استحصال DNA از جسم سخت همانند استخوانها و دندانها برای شناسایی بسیار دشوار است خصوصا در دو حالت زیر:
الف. استخوان در محیطهای قلیایی مانند مناطق جبهههای جنوب باشد. (اکثر مفقودین دفاع مقدس در این مناطق هستند)
ب. جسم بمدت طولانی در معرض تابش آفتاب بوده باشد.
🔺۳. با توجه به میزان پیشرفت علمی کشورها و تجهیزات فنی در اختیار، روند شناسایی متفاوت است و معمولا از شش ماه تا مدتهای بیشتر بطول میانجامد.
🔺۴. این مسئله فقط مربوط به ایران نیست مثلا جنگ ترکیه و قبرس در سال ۱۹۴۷ میلادی ۲ هزار نفر مفقودالجسد شدند که در طول ۴۸ سال گذشته، فقط هزار نفر پیدا شدهاند و از آنها نیز تنها ۶۰۰ نفر ، آن هم با کمک آمریکاییها شناسایی شدهاند و مابقی حتی با کمک آمریکاییها، شناسایی نشدهاند. پس کشف استخوانهای مفقودین حتی با تجهیزات مدرن امروزی لزوما به شناسایی آنها نمیانجامد.
🔺۵. تاکنون حدود ۴۵ هزار شهید مفقودالجسد شناسایی شدهاند که حدود ۱۰ هزار نفر از آنها بهعنوان شهید گمنام دفن شدهاند و تقریباً ۲۶۰۰ مفقودالجسد دیگر داریم که عملیات تفحص آنها در ایران و داخل عراق ادامه دارد.
توجه: هرمفقود الجسدی، گمنام نیست. از این ۴۵ هزار شهید بسیاری از شهدای مفقودالجسد از طریق پلاک و علایم همانند کارت و .. شناسایی شدند و در قالب شهید گمنام دفن نشدند. شهید گمنام یعنی مفقودالجسدی که کشف ولی شناسایی نشد.
🔺۶. اینکه پیکرهای شهدا جا ماندهاند نه به دلیل عدم ایثار رزمندگان بود بلکه تعداد قابل توجهی از آنها همه با هم شهید و مفقود شدند و کسی نتوانست بازگردد. یا در محاصره قرار گرفتند و تعدادی شهید و تعدادی اسیر شدند. پس مفقودالاثر شدن رزمندگان نتیجه کوتاهی نبوده بلکه اصلا شرایط منطقه متفاوت بوده است وگرنه حتی در عقبنشینیها تا جایی که امکانپذیر بود رزمندگان پیکرها را با خود میآوردند مگر در جاهایی که تعدادی از رزمندگان مجروح شدهبودند و طبعاً باید تحت هر شرایطی با اولویت مجروحین را با خود میاوردند و نه شهدا را
✍حسیندارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
هدایت شده از به روز باش
17.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌جوانی که صادق زیبا کلام را ساکت میکند‼️
#به_روز_باش|عضو شوید👇
@beroooozbash
حمایت 500نویسنده از مردم #فلسطین
🔰 این پوستر حاوی اسامی لاتین بیش از 500نویسنده مهم دنیاست که در برابر نقض #حقوق_بشر در فلسطین موضع گرفتهاند.
#اختصاصی_سعداء
🗓 به مناسبت 5دی، سالگرد انقلاب فلسطین
🔸 دریافت نسخه با کیفیت
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زنی که #امام_خمینی را به گریه انداخت!!
♨️ پاسخ محکم مادر شهید به بنیانگذار انقلاب
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت 6دی، سالروز وفات حضرت #ام_البنین و روز تکریم مادران و همسران شهدا
🔶 دریافت نسخه با کیفیت
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
دکتر شفیعی کدکنی بزرگترین ادیب معاصر درباره زبان فارسی می گوید . . . . بسیار جالب و شنیدنی است . . .
شفیعی کدکنی در ۱۹ مهر ۱۳۱۸[۲] در روستای کدکن از خراسان[۳] در خانوادهای اهل علم دیده به جهان گشود. از افراد مهم این خانواده به میرزا محمد شفیع کدکنی معروف به میرزای عالمیان، وزیر شاه عباس بزرگ، میتوان اشاره کرد.[۴] شفیعی کدکنی هرگز به دبستان و دبیرستان نرفت و از آغاز کودکی نزد پدر خود آ میرزا محمد (که روحانی بود) و محمدتقی ادیب نیشابوری (ادیب نیشابوری دوم) از نزدیکانش به فراگیری زبان و ادبیات عرب پرداخت. او در هفتسالگی تمام الفیهٔ ابن مالک را از حفظ بود و فقه، کلام و اصول را نزد شیخ هاشم قزوینی (معروف به «فقیه آزادگان») فراگرفت. اما پس از مرگ شیخ هاشم، تا آخرین مراحل درس خارج فقه را نزد سید محمدهادی میلانی خواند و در این دوره با سید علی خامنهای رهبر کنونی جمهوری اسلامی ایران، همدرس بود او به پیشنهاد علیاکبر فیاض در دانشگاه فردوسی مشهد نامنویسی کرد و در کنکور آن سال نفر اول شد و به دانشکدهٔ ادبیات رفت و مدرک کارشناسی خود را در رشتهٔ زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه فردوسی، و مدرک دکتری را نیز در همین رشته از دانشگاه تهران گرفت.
محمدرضا شفیعی کدکنی از سال ۱۳۴۸ استاد دانشگاه تهران است. بدیعالزمان فروزانفر زیر برگهٔ پیشنهاد استخدام وی نوشته بود «احترامی است به فضیلت او». شفیعی از جمله دوستان نزدیک مهدی اخوان ثالث، شاعر خراسانی، بهشمار میرود و دلبستگی خود را به اشعار وی پنهان نمیکند.
شفیعی کدکنی روز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۳۸۸ تهران را به مقصد ایالات متحده آمریکا ترک کرد. این سفر بازتاب وسیعی در مطبوعات ایران داشت. او برای استفاده از یک فرصت مطالعاتی به مؤسسهٔ مطالعات پیشرفتهٔ دانشگاه پرینستون رفت تا در باب تاریخ و تطور فرقهٔ کَرامیه تحقیق کند، و پس از نه ماه به ایران بازگشت و پس از بازگشت به ایران بر سر کرسی تدریس خود در دانشگاه تهران حاضر شد.
در مهر ۱۳۹۸ در هفتمین دورهٔ جشنوارهٔ بینالمللی هنر برای صلح، «نشان عالی هنر برای صلح» به او اهدا شد.[۶]
کتابها و اشعار
شفیعی کدکنی سرودن شعر را از جوانی به شیوهٔ قدمایی آغاز کرد و پس از چندی به سبک نو مشهور به نیما یوشیج روی آورد. با انتشار دفتر شعر در کوچه باغهای نشابور نامآور شد. آثار شفیعی را میتوان به سه گروه انتقادی و نظری و مجموعه اشعار خود وی تقسیم کرد. آثار انتقادی این نویسنده، شامل تصحیح آثار کلاسیک فارسی و نگارش مقالاتی در حوزه نظریه ادبی میشود، که بخشی از آنها در زیر آورده شدهاند. در میان آثار نظری شفیعی کدکنی کتاب موسیقی شعر جایگاهی ویژه دارد و در میان مجموعه اشعارش در کوچه باغهای نشابور آوازه بیشتری دارد. زمزمهها، شبخوانی، از زبان برگ، بوی جوی مولیان، از بودن و سرودن، مثل درخت در شب باران، هزاره دوم آهوی کوهی، صور خیال در شعر فارسی، موسیقی شعر، با چراغ و آینه (در جستجوی ریشههای تحول شعر معاصر ایران)، تصحیح اسرارالتوحید نوشته محمدبن منور، تصحیح تاریخ نیشابور نوشته حاکم نیشابوری، تصحیح آثار عطار نیشابوری، تصحیح مختارنامه، تصحیح مصیبتنامه، تصحیح منطقالطیر، تصحیح اسرارنامه، تصحیح دیوان عطار، تصحیح تذکرةالاولیاء و ترجمه آفرینش و تاریخ نیز از جمله آثار محمدرضا شفیعی کدکنی است.
13.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️چند روز پیش، پیرس مورگان مجری شبکهی انگلیسی گفته بود: زنانی که مسلمان میشن، مورد ستم قرار میگیرند!
این خانم مسلمان جواب اون مجری صهیونیست رو به بهترین شکل داد.
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻هرگز نمیخواستم سلاح به دست بگیرم...سلاح به دست گرفتم برای برای دفاع از آن زنِ هراسان...برای آن طفل وحشت زده بیپناه...
#حاج_قاسم
چندوقتی هست بنرهایی باعکس حاج قاسم درسطح شهر زدهاند که فقط جمله اول را نوشته:
"هرگز نمیخواستم سلاح به دست بگیرم" و ادامه جمله رو ننوشتن که باعث ابهام شد. ظاهرا قرار بر این بوده ادامه جملات رو روزهای آینده قرار بدن.
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
@hosein_darabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمااااام مسئله ما با جماعت دوزاری حجاب استایل تو همون چند ثانیه ی آخر این کلیپ خلاصه میشه🫡
اینکه چادر و حجاب رو نوعی استایل معرفی میکنن
درحالی که حجاب حکم خداست، حکم صریح قرآنه
چادر، فرهنگ پوشش و عفاف زنان این کشوره
وقتی میگه "تمام زیبایی استایل من بسته به این چادره" درواقع داره به حجاب و چادر حمله میکنه و اونو صرفاً یه دکور بدون ارزش و عقیده معرفی میکنه وگرنه کیه که ندونه استایل بدون حجاب قشنگتره؟!🫠
⚠️کسی که چادر رو برای قشنگی استایلش انتخاب کنه، قطعاً و بی برو برگرد چند وقت بعد لباس دیگهای انتخاب میکنه، چون ملاک انتخابش، زیبایی استایله نه ارزش حجاب!
#ماه_پنهان💕
هدایت شده از آبگون( مثل آب)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣حریم در خانه
دکتر عزیزی
#تربیت_فرزند
هدایت شده از اخبار دانشگاه فرهنگیان
بسم رب الشهداء و الصدیقین
دست پلید دژخیمان آمریکا و صهیونیزم بار دیگر از آستین شرارت و ترور بیرون شد و در چهارمین سالگرد شهادت سردار دلها و سرباز وطن در روز ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله خون پاک جمعی از انسانهای آزاده و شهروندان بیگناه را بر زمین ریخت و گرچه فیض عظیم شهادت را نصیب آنها ساخت اما همه ما را در غم و اندوه فرو برد. کوردلان سیه روز شیطان صفت آخرین نفسهای خود را میکشند؛ به گمان آنکه با این گونه حملات وحشیانه خللی در عزم و اراده ملت غیور ایران وارد می کنند، غافل از آن هستند که در واقع به ساعت نابودی خود نزدیک میشوند.
با تاسف و تاثر در خیل شهیدان این حادثه تروریستی یکی از دختران عفیف دانشجو معلم عزیز، فائزه رحیمی ورودی سال ۱۴۰۰ رشته امور تربیتی شهد شیرین شهادت را از دست مطهر حضرت صدیقه طاهره (س) نوشید و در جوار قرب الهی در رکاب شهدا وصلحا قرار گرفت.
اینجانب با تسلیت این مصیبت به پدر و مادر این شهیده عزیز و خاندان معزز شهدای اخیر، خود و تمام جامعه دانشگاه فرهنگیان را در این غم شریک میداند و عهد میبندیم در این مسیر نورانی تا رساندن پرچم عزت و افتخار به دست حضرت بقیه الله (عج) با تأسی به مکتب و گفتمان مقاومت حاج قاسم پایدارتر از قبل به پیش خواهیم رفت.
والسَّلامُ عَلى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدى
سعید غیاثی ندوشن
سرپرست دانشگاه فرهنگیان
#دانشجومعلم_شهیده_فائزه_رحیمی
🌐 روابط عمومی سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان
🌐کانال رسمی فیلم و عکس دانشگاه فرهنگیان