هدایت شده از خبرنگار بدون مرز
تملق بیمرز، بیراههی خیانت به باورها و ارزشها را پر رهرو میکند!
رضا رضوی؛ کارشناس فرهنگ و رسانه
▪️امروز متنی عجیب در قالب یک عکسنوشته منتشر شد که یکی از دوستان یک رئیس سازمانی، آن را برای تجلیل از وی منتشر کرده بود. در این متن مثلاً آمده بود که، نعوذ بالله، تنها "صاحب این عصر و زمان" میتواند اجر تلاش شبانهروزی و دغدغههای او را بدهد.
▪️از باب وظیفه دینی، لازم میدانم نکاتی را در این خصوص یادآوری کنم. این نوع رفتارها، تیشه به ریشه اعتقادات مذهبی میزنند. چرا که:
1⃣اولاً، ممکن است کسی بر این باور باشد که دوستش دغدغهمند و پرتلاش است؛ اما این نظر شخصی، الزاماً نظر دیگران نیست و نباید آن را به عنوان حقیقتی مطلق عرضه کرد.
2⃣ثانیاً، منظور از "صاحب این عصر و زمان" کیست؟ اگر مراد، امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف روحی فداه) باشد، آیا از مقام و منزلت ایشان خجالت نمیکشیم که چنین قطعیتهایی را به محضرشان حواله میدهیم؟ برادران من! اندکی تأمل کنید. در حال سخن گفتن از چه جایگاهی هستید؟
3⃣در تعابیر دینی شنیدهایم، مسئولان در حکومت اسلامی مستقیماً به آتش دوزخ وعده داده شدهاند، مگر اینکه اعمالشان به فریادشان برسد. قضاوت این اعمال با کیست؟ کسی غیر از خدای متعال ؟
4⃣خارج از باور دینی نیز، مگر یک مسئول حتی در حکومت اسلامی کارها را مفت و داوطلبانه انجام میدهد که شما به شکلی غیرمستقیم، تقدیر از او را به مقام منیع عصر و زمان نسبت میدهید؟
▪️والله که من شرمنده شدم. عرض تسلیت دارم به حضرت صاحب زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که در دورهای زندگی میکنم که چنین پیامهایی منتشر میشود. در این دوران، باید رگ غیرت دینداران و بلکه همه مردم، که اربابان این مسئولان هستند و گاهی زیر فشار منت و تملق برخی انگشت شمار از مسئولان کمر خم کردهاند، در دیدن این «نافرهنگ» بجنبد و زبان به نهی باز کنند.
▪️دست بردارید آقایان! به خود بیایید!
هشداری برادرانه و دلسوزانه میدهم؛ به آن مسئول رحم کنید و با اینگونه پیامها، خدای نکرده، شریک تباهی ارزشهای انسانی نشوید. به جای مطالبی که تملق و چاپلوسی تنها معنایی است که از آن برداشت میشود، بیایید نقد سازنده و مطالبهگری عادلانه را جایگزین کنید تا جامعه به سوی پیشرفت و سلامت روانی حرکت کند.
پانوشت: ای کاش این آقایان و امثالهم این تجلیل را از سید شهیدان مقاومت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی میکردند...
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
سوژه های خودتان را برای ما بفرستید:
👇👇
@Reza_razavi_ghased
🌟 دعوت به همکاری افتخاری با نشریه قاصد امروز 🌟
📢 اگر دغدغه پیشرفت و رفع مسائل
را دارید، صدای شما برای ما مهم است!
نشریه قاصد امروز در راستای بررسی دقیقتر مسائل شهری و با هدف بهرهگیری از نظرات و توانمندیهای ارزشمند شما، از تمامی فعالان علمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی دعوت به همکاری افتخاری مینماید.
💡 با تکمیل فرم زیر، در فهرست علاقمندان به همکاری قرار بگیرید:
🔗https://digiform.ir/ghasedeemrooz1
https://digiform.ir/ghasedeemrooz1
https://digiform.ir/ghasedeemrooz1
پس از بررسی توانمندیهای شما، برای هماهنگیهای بیشتر با شما تماس خواهیم گرفت.
📌 بیایید با هم برای ساختن شهری بهتر گام برداریم!
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
هدایت شده از شهرنامه
18.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️اتاق شیشهای
✅کمربندی شمالی میراثی شبهه دار
👈در اتاق شیشهای شهر با ما بمانید
#شهرنامه
@shahrnamehnews
نشریه قاصد امروز
⛔️اتاق شیشهای ✅کمربندی شمالی میراثی شبهه دار 👈در اتاق شیشهای شهر با ما بمانید #شهرنامه @shahrnam
کمربندی شمالی؛ پیدا شدن معارضین یا غفلت مسئولین؟
رضا رضوی؛ روزنامه نگار
▪️کمربندی شمالی اسلامشهر، که قرار بود مسیری برای توسعه و کاهش ترافیک باشد، امروز به صحنهای از ادعاها و اعتراضات برخی مالکان تبدیل شده است. رسانه تصویری "شهرنامه" اخیراً با انتشار گزارشی، به موضوع مالکان املاک معارضاین پروژه پرداخته و سوالات جدی را متوجه دستگاههای مسئول، از جمله شهرداری و شورای شهر، کرده است.
▪️این سوالات نه تنها شفافسازی درباره صحت این ادعاها را میطلبد، بلکه فراتر از آن، نیازمند معرفی مقصرینی است که هزینههای سنگین این مسئله را بر دوش اسلامشهر و شهروندانش تحمیل کردهاند. چه کسانی در فرآیندهای تصمیمگیری یا اجرا، غفلت یا کوتاهی کردهاند که اکنون چنین معضلاتی پدید آمده است؟
▪️بیتالمال، که امانت مردم در دستان مسئولان است، نباید قربانی سوءمدیریت، بیتدبیری یا منافع شخصی شود. برخورد مناسب و عبرتآموز با افرادی که در هر جایگاه و مقامی موجب هدررفت منابع عمومی میشوند، ضرورتی انکارناپذیر است. تنها با شفافیت و پاسخگویی میتوان از تکرار این اشتباهات جلوگیری کرد و سلامت نظام مدیریتی را تضمین نمود.
▪️انتظار میرود که شهرداری، شورای شهر، و دیگر دستگاههای ذیربط با جدیت به این مسئله ورود کنند و علاوه بر ارائه پاسخهای شفاف به مردم، اقدامات لازم را برای رفع این چالش و جلوگیری از تحمیل هزینههای بیشتر به شهر انجام دهند. آینده اسلامشهر به مدیریتی متعهد و پاسخگو وابسته است که مسئولیتپذیری را سرلوحه کار خود قرار دهد.
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
💢 بزرگترین ابهام جشنواره «بچههای ایران» در سایه خبرسازیها
🔹 انتشار گسترده اخبار مربوط به جشنواره ملی! «بچههای ایران» در رسانههای ملی، استانی و شهرستانی بدون شک نشاندهنده تلاش بیوقفه در برجسته سازی برگزاری یک رویداد فرهنگی از طریق اخبار است. اما آیا این خبرسازیها پاسخگوی سوالات مهم و مبهمی است که پشت پرده این جشنواره وجود دارد؟
🔹 سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اسلامشهر، که میزبان این رویداد پر سر و صدا بوده، هنوز هیچ گزارشی از هزینههای کلان و منابع تأمین مالی این جشنواره منتشر نکرده است. این در حالی است که شهرداری بهعنوان نهادی که از بودجه عمومی بهرهمند میشود، موظف است شفافیت کامل در هزینهکرد خود داشته باشد.
🔹 آیا همین ادعای حضور بیش از ۷۱ هزار نفر و برگزاری ۱۶۰ سانس سینمایی به مدت دو ماه، نیازمند هزینههای سنگین نبوده است؟ دقیقاً چه مبلغی از جیب مردم اسلامشهر برای این برنامهای که برخی فعالان رسانهای شهرستان ادعای «فاخر» و «شایسته» بودن آن را دارند، خرج شده و چه کسانی از این هزینهها منتفع شدهاند؟
🔹 همچنین، کدام شاخصهای ارزیابی فرهنگی و اجتماعی این برنامه را بهعنوان یک رویداد موفق معرفی کرده است؟ آیا گزارشی از نتایج این جشنواره برای فرهنگ عمومی کودکان و نوجوانان اسلامشهر وجود دارد یا صرفاً به آمارهای بزرگ و پر زرقوبرق بسنده شده است؟
🔹نکته مهم دیگر اینکه چطور یک برنامه با جغرافیای برگزاری شهر اسلامشهر، به عنوان برنامه «ملی» معرفی میشود ؟ یعنی اگر سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری به ناصواب از عنوان «ملی» برای یک برنامه استفاده کند، رسانهها هم باید قانع شوند که یک برنامه ملی رقم خورده است؟ مثلا میتوان انتظار داشت فاکتور هزینههای رسانهای این برنامه هم به سمع و نظر مردم برسد.
🔹 انتظار میرود سازمان فرهنگی شهرداری، با تأکید بر شفافیت و مسئولیت پذیری، به جای افتخار به فهرست بلندبالای رسانههایی که این جشنواره را پوشش دادهاند، به دغدغههای مالی و مدیریتی آن که رسانهها اصرار به آن دارند پاسخ دهد. شایسته است جزئیات هزینههای این برنامه و همچنین نحوه تأمین مالی آن را منتشر کنند تا مردم اسلامشهر نیز در جریان واقعیات قرار بگیرند.
🔹با عبور از سومین هزینه کرد بزرگ این سازمان در برگزاری این نوع باصطلاح جشنوارهها و عدم اطلاعرسانی مناسب از جزییات مالی برگزاری آنها شاید وقت آن رسیده که سازمانهای بازرسی و نظارتی به این مطالبه رسانهای بیپاسخ مانده جواب دهند که بالاخره این برنامه به ظاهر بزرگ تا کنون چه مقدار برای شهر تولید هزینه کرده است و با چه سنجه ای رسانهها آن را به عنوان یک موفقیت بزرگ «جا زدهاند».
🔹همچنان منتظریم که اعضای شورای اسلامی اسلامشهر به حسب وظیفه ای که برای آنها در قانون برای نظارت بر حسن عملکرد شهرداری و دستگاههای ذیربط آن قید شده پاسخگوی سوالات پر تکرار رسانه ها باشند.
#شفافیت_مالی
#شهرداری_اسلامشهر
#حقوق_شهروندی
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
آیا چکاد موسیقی اسلامشهر به اهداف خود رسید؟
🔹جشنواره موسیقی چکاد اسلامشهر، که انتظار میرفت محملی برای رشد هنری و انگیزهبخشی به هنرجویان باشد، پرسشهایی را درباره کیفیت برگزاری و نحوه مدیریت خود برانگیخته است. آیا این رویداد توانست انتظارات شرکتکنندگان و جامعه هنری را برآورده کند؟
🔹از شنیدهها بر میآید که یکی از موضوعاتی که جای بررسی دارد، رعایت نکردن شرایط سنی و تفکیک گروههای سنی شرکتکنندگان بود. آیا بهتر نبود رقابتهای هنرجویان زیر و بالای ۱۵ سال بهصورت جداگانه برگزار شود تا عدالت بیشتری در قضاوتها برقرار شود؟ این موضوع، چه تأثیری بر انگیزه و اعتماد شرکتکنندگان به جشنواره داشت؟
🔹موضوع دیگر، بومی نبودن تعدادی از شرکتکنندگان است. آیا این تصمیم با اهداف محلی جشنواره هماهنگ بود؟ و آیا چنین رویکردی باعث شد که هنرجویان اسلامشهری کمتر دیده شوند؟ آیا در مستندات دبیرخانه بومی بودن افراد شرکت کننده احراز شده است؟
🔹نحوه داوری نیز از مواردی است که توجهها را به خود جلب کرده است. آیا حضور یک داور در چندین عنوان جشنواره و احتمال رأی دادن به شاگردان خود، شائبههایی در مورد بیطرفی قضاوتها ایجاد کرده است؟ این شرایط -در صورت وقوع- چه تأثیری بر اعتماد عمومی به نتایج جشنواره میگذارد؟
🔹از سوی دیگر، کاهش زمان اجرای هنرجویان بهدلیل حضور میهمانان متعدد و اجرای عوامل اجرایی، این پرسش را به میان میآورد که آیا اولویتهای جشنواره به درستی تعیین شده بود؟ و آیا نباید بیشتر بر فرصتدهی به هنرجویان و نمایش تواناییهای آنان متمرکز میشد؟
🔹همچنین، حواشی مربوط به انتصاب هیئت مدیره جدید انجمن موسیقی بدون برگزاری انتخابات، پرسشهایی را درباره نحوه مدیریت و شفافیت این نهاد فرهنگی مطرح میکند. آیا این انتصابات بدون نظرخواهی از اعضا بوده است؟ آیا این فرایند بر اعتبار انجمن تأثیر نمیگذارد؟
🔹نکته دیگر اینکه آیا فرصت اعتراض برای شرکت کنندگان به صورت رسمی و مکتوب و مستند فراهم شده است؟ این مهلت اعتراض با کدام مستندات رسمی و اصولی شده است؟
🔹در نهایت، با توجه به این چالشها، آیا نباید جشنوارههایی از این دست، به سمت شفافیت بیشتر، رعایت عدالت در رقابتها، و تمرکز بر اهداف اصلی خود حرکت کنند؟ این جشنواره تا چه اندازه توانسته است الگویی مناسب برای برگزاری رویدادهای هنری محلی ارائه دهد؟ پرسشهایی که پاسخهای روشن آنها میتواند مسیر اصلاح و ارتقای این رویداد را هموار کند.
🔹آیا قبل از رسانه ای شدن این پرسش ها رسیدگی جدی به اعتراض تعدادی از هنرمندان شناخته شده عرصه موسیقی شهرستان شده است ؟ و اگر رسیدگی انجام شده شرح رسیدگی و صورتجلسه مربوطه در اختیار رسانه ها قرار گیرد.
🔹اگر در اندیشه رونق برگزاری این گونه برنامه ها و جشنواره ها هستیم باید پاسخ این پرسش ها حتما از طرف برگزار کنندگان چکاد و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اسلامشهر به رسانه ها و افکار عمومی ازائه گردد.
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
تلاش برای انحصار جریان انقلابی: چرا باید اجازه نداد اسلامشهر به حیاط خلوت عدهای تبدیل بشود؟
✍ رضا رضوی؛ فعال سیاسی و اجتماعی
سرگشاده با آقای سعید جلیلی که امروز میهمان اسلامشهر شدند.
🔹آقای جلیلی، بهعنوان یکی از چهرههای شناختهشده جریان انقلابی، جایگاه شما در میان مردم انقلابدوست و وفادار به آرمانهای انقلاب اسلامی کاملاً واضح است. اما این روزها شاهد تجمعات و نشستهای خانگی و محفلی در اسلامشهر هستیم که در آن عدهای خود را بهعنوان نماینده انحصاری جریان انقلابی معرفی میکنند و به نام انقلاب، از مردم بهویژه جوانان و فعالان اجتماعی و سیاسی بهرهبرداری میکنند. سوال اینجاست که آیا این نشستها و تجمعات واقعاً نمایندهای از خواستههای مردم و نه تنها یک گروه خاص هستند؟
🔹چرا باید اجازه داد عدهای خاص، به عنوان تنها مرجع تصمیمگیریهای انقلابی در اسلامشهر شناخته شوند؟ چه تضمینی وجود دارد که این جریان به جای ایجاد بسترهای واقعی و پایدار برای مردم، به حیاطخلوتی برای منافع شخصی و سیاسی تبدیل نشود؟ آیا تاکنون کسی از این جریان ها به نتایج اعمالشان پاسخگو بوده اند؟ آیا شما بهعنوان یکی از چهرههای تاثیرگذار جریان انقلابی، نمیبینید که چنین روندهایی میتواند تضعیفکننده واقعیات انقلاب و ارزشهای آن باشد؟
🔹ما بهعنوان کسانی که همچنان به انقلاب و آرمانهای آن پایبندیم، نمیخواهیم اسلامشهر تبدیل به مکانی برای منافع گروهی و انحصارطلبی شود. جامعه اسلامی و انقلابی ما نیازمند فضای باز و تعامل واقعی است، نه اینکه یک گروه خاص با استفاده از نام انقلاب، خود را بر دیگران تحمیل کند. آیا اینطور نیست که انقلاب اسلامی در راستای عدالت، مشارکت همگان و برقراری شرایط مناسب برای همه مردم شکل گرفته است؟
🔹ما امیدواریم که شما و امثال شما، که همچنان در قلب انقلاب قرار دارید، بتوانید فضای سالم، باز و منصفانهای برای همه دلسوزان انقلاب ایجاد کنید تا اسلامشهر از بند انحصارها و تنگنظریها رهایی یابد.
🔹ما به عنوان بخشی از جریان انقلابی از شما انتظار داریم قبل از حضور در مجالس خاص، بررسی های لازم و مبصرانه را به عمل آورید تا مبادا جمعی بخواهند خدای نکرده، از حضور شما به نفع خود و اهدافشان بهره برداری نمایند و به نام تمام انقلابی های شهرستان ثبت کنند!
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6