❣
📚 این متنو باید با آب طلا نوشت
هم مسجدو هم کعبه وهم قبله بهانه است
دقت بکنی نور خدا داخل خانه است
در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟
اول تو ببین قلب کسی را نشکستی؟
اینگونه چرا در پی اثبات خداییم؟
همسایه ی ما گشنه و ما سیر بخوابیم
در خلقت ما راز و معمای خدا چیست؟
انسان خودش آیینه یک کعبه مگر نیست؟
برخیز و کمی کعبه ی آمال خودت باش
چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش
تصویر خدا پشت همین کهنه نقاب است
تصویرخداواضح وچشمان توخواب است
شاید که بتی در وسط ذهن من و توست
باید بت خود ، با نم باران خدا شست
گویی که خدا در بدن و در تنمان هست
نزدیکترازخون و رگ گردنمان هست...
@ghaseedak
🌷🌷🌷
🔰دلايلى قانع كننده براى ميوه خوردن🔰
👈توت فرنگى: مبارزه با سرطان و پيرى🍓
👈موز: افزايش دهندهء انرژى🍌
👈گيلاس: آرامبخش🍒
👈انگور: كاهش فشار خون🍇
👈آناناس: ضد آرتريت🍍
👈بلوبرى: حمايت از قلب🍇
👈كيوى: افزايش تودهء استخوان🍈
👈هندوانه: تنظيم كنندهء ضربان قلب🍉
👈انبه: جلوگيرى از سرطان.🍈
👈پرتقال: محافظت از پوست و بينايى. 🍊
👈سيب: افزايش مقاومت در برابر عفونتها. 🍎
👈هلو: تامين پتاسيم، فلورايد و آهن بدن.🍑
@ghaseedak
🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگه پاشو بیا خونه تنهام
@ghaseedak
🌷🌷🌷
🔳← ●پنیر را با این ها نخورید ●→🔳
● •✍پنیر را خالے نخورید. مصرف پنیر بہ تنهایے بسیار مضر مے باشد و بلغم زا است و فرد را دچار رخوت، سستے مے ڪند.
● •✍ پنیر را نباید با بادام مصرف ڪرد؛ زیرا موجب فساد در معدہ شدہ و گوارش را با مشڪل رو بہ رو مے ڪند و بہ عنوان عامل مهمے در تشڪیل سنگ ڪلیہ و مثانہ محسوب مے شود.
● •✍مصرف پنیر با ماست چڪیدہ و پنیر با بادام باعث لڪہ و پیسے در پوست صورت مے شود.
● •✍پنیر یڪ مادہ پروتئینے با طبع سرد است و نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانہ ڪہ طبع سرد دارند، خورد
● •✍بسیارے از افراد بر اساس عادت همیشگے در صبحانہ و میان وعدہ ها پنیر را با گوجہ و خیار یا هندوانہ مے خورند. این امر باعث بروز بسیارے از عارضہ ها و برخے بیمارے ها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشے و غیرہ مے شود.
● •✍مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانہ و یا سردے هاے دیگر باعث بروز عارضہ ها و بیمارے ها مے شود، این امر عمر را ڪوتاہ مے ڪند. بهتر است افرادے ڪہ تمایل بہ مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجہ و یا هندوانہ را دارند بہ مقدار نصف بہ نصف از گردو استفادہ ڪنند؛ یعنے برابر 50 گرم پنیر، گوجہ و خیار یا هندوانہ از 50 گرم گردو استفادہ ڪنند. پنیر داراے مولڪول هاے پروتئینے پیچیدہ است و براے تجزیہ شدن نیاز بہ مقدار زیادے انرژے دارد. بہ همین دلیل هنگام تجزیہ انرژے زیادے را از بدن دریافت مے ڪند. مصرف همزمان پنیر با گوجہ و خیار یا هندوانہ ڪہ از مواد سرد هستند. باعث تشدید این فرآیند مے شود.
🔶بهترین زمان مصرف پنیر🔶
°🔸خوردن پنیر بہ تنهایے و در وعدہ صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستے و بے حالے و ڪندے در یادگیرے و ڪاهش تمرڪز ذهن مے ڪند.
°🔸بهترین زمان مصرف پنیر، وعدہ شام و بہ همراہ مصلحات آن (گردو، زیره، سیاہ دانہ و آویشن) مے باشد. زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غدہ پاراتیروئید در هنگام شب صورت مے گیرد.
@ghaseedak
🌷🌷🌷