به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، روسای کمیسیونهای تخصصی مجلس در نامهای به رئیس جمهور درمورد مشکلات اقتصادی ومعیشتی وگرانی های اخیر تاکید کردند:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضور ریاست جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای دکتر روحانی
با سلام و تحیت
اکنون که در آستانه ورود به هشتمین سال از دوران خدمت شما تحت عنوان عالی ترین مقام اجرایی کشور هستیم و مجلس یازدهم با هدف احیای ارزشهای انقلاب اسلامی کار خود را آغاز نموده ، شاهد وضعیت دردناکی هستیم که آن را شایسته ملت شهید پرور ایران اسلامی نمیدانیم، از این روی و براساس وظیفه انقلابی و قانونی خویش مبنی بر نظارت بر قوه مجریه و همچنین به موجب اصل هشتم قانون اساسی و به عنوان نمایندگان ملت غیور ایران لازم است نکاتی را به شما به عنوان مسئول اجرای قانون اساسی که در اصل یکصد و سیزدهم این قانون بر آن تاکید شده است تذکر دهیم.
جناب آقای رئیس جمهور
شما در پیشگاه قرآن کریم و در برابر ملت ایران به خداوند متعال سوگند یادکرده اید که پاسدار قانون اساسی باشید، قانونی که داشتن مسکن مناسب را حق هر فرد دانسته و وظیفه ایجاد امکان اشتغال برای هر فرد را بر عهده دولت گذارده است ، قانونی که بر منع انحصار، احتکار و اسراف و همچنین افزایش تولیدات کشاورزی، دامی و صنعتی تا رسیدن به خودکفایی و رهیدن از وابستگی تاکید دارد. اما اکنون در آستانه 8 سالگی دولت شما فاصله نظام مقدس جمهوری اسلامی با این اصول چه میزان است؟ آیا این حجم گسترده از جوانان بیکار از کشوری جز ایران بر این خاک قدم میگذارند؟ آیا آنانی که در تامین معیشت خود درمانده اند و برای حداقلهای زندگی خود مجبور به چند نوبت کار در روز هستند شهروندان ایران نیستند؟ ای کاش در مسیری که به محل کار میروید صورت کودکانی که از فقر مشغول کار هستند یا زباله گردانی که برای لقمه ای نان میجنگند را هم بنگرید.
آقای دکتر روحانی
آیا از قیمت روز افزون مواد غذایی اطلاع دارید؟ آیا از نسبت حداقلهای یک سبد غذایی با حقوق یک کارگر، یک کارمند و یک معلم اطلاع دارید؟ افزایش تورم در بخش مسکن اعم از خرید و اجاره به گوشتان رسیده است؟ نرخ رو به فزونی خدمات در بخش حمل و نقل و قیمت تهیه خودرو شخصی را میدانید؟ اگر میدانید از جوان تحصیلکرده بیکار توقع کدام امید را در دولت تدبیر و امید دارید؟ آمار افزایشی طلاق و کاهش ازدواج، کاهش فرزندآوری و روند صعودی آسیبهای اجتماعی به سمع و نظر شما میرسد؟ صعوبت و سختی های پیش روی کارآفرینان و سنگ اندازی در مقابل صنعتگران در ساختار اداری دولت شما با وظایفی که همین دولت در برنامه ششم توسعه برای خود هدف گذاری کرده است چه همخوانی دارد؟ مسئولی که در مقابل سوء عملکرد دستگاه زیر نظر خود به جای اصلاح روندها و عملکردها تاسف میخورد چه نسبتی با روحیه جهادی و اسلامی دارد؟ بی انگیزگی و رخوت در برخی اطرافیان شما موج میزند و این پدیده موجب ایجاد حس رهاشدگی از منظر اقتصادی در بین مردم شده است. این تنها ارزش پول ملی نیست که هر روز رو به کاهش است بلکه امید و آرزوی صدها هزار جوان است که دستخوش ناملایمات و تغییرات مکرر اقتصاد دولت شما میشود.
آقای رئیس جمهور
حساسیت مسئولیت شما ایجاب میکند که همچون پدری دلسوز و نگاهبانی تیزبین اوضاع و احوال جامعه و جهان را رصد کنید و برای حوادث واقع شده پیش از بحران تدبیری اندیشید، به قول شیخ اجل سعدی : علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد/ دریغ سود ندارد چو رفت کار از دست
به روزگار سلامت سلاح جنگ بساز / وگرنه سیل چو بگرفت، سد نشاید بست
اینکه رییس دولت پس از وقوع حوادث و فجایع از آنها با خبر شود و به آنها لبخند بزند در کدامین منطق پذیرفته است؟ از شما تقاضامندیم نصیحت این برادران ایمانی خود را بپذیرید و روند هفت ساله مدیریت خود را تغییر دهید چرا که مجلس یازدهم با هدف احیای انقلابیگری پا به میدان گذاشته و بر سر آرمانهای خود خواهد ایستاد پس بنای آنچه سابقا با مجلس داشته اید را کنار بگذارید و بدانید نمایندگان مردم در مجلس یازدهم در مقابل حقوق مردمی که در طول تاریخ بی نظیرند، سکوت نخواهند کرد.
۱_حمیدرضاحاجی بابایی ،کمیسون برنامه وبودجه ومحاسبات
۲_حجه الاسلام مجتبی ذوالنور امنیت ملی وسیاست خارجی
۳_حجه الاسلام مرتضی آقاتهرانی فرهنگی
۴_محمدرضا پور ابراهیمی اقتصادی
۵_فریدون عباسی،انرژی
۶_سید جواد ساداتی نژاد،کشاورزی
۷_حسینعلی شهریاری،بهداشت ودرمان
۸_علیرضا منادی،آموزش وتخقیقات وفناوری
۹_عیسی زاده،اجتماعی
۱۰_محمدصالح جوکار،شوراها وامورداخلی
۱۱_ محمدرضارضایی کوچی،عمران
۱۲_عزت الله اکبری تالارپشتی،صنایع ومعادن
تهرانیها به خاطر «اشتباه معاون شهرداری تهران» جریمه میشوند!
🔹علیرغم اینکه معاون شهرداری تهران اعلام کرده که طرح ترافیک در دوران کرونا از ساعت ۸ تا ۱۶ بوده و رانندگان میتوانند از ساعت ۱۴ یک خروج رایگان از محدوده طرح داشته باشند اما تمام رانندگانی که از ساعت ۱۴ اقدام به خروج از طرح کرده اند، جریمه شده اند!
🔺در حال حاضر در سایت «تهران من» ساعت مجاز خروج از محدوده طرح ۱۴:۳۰ اعلام شده که این زمان با آنچه مناف هاشمی اعلام کرده کاملا متفاوت است.
🌸رهمنودهای مرحوم حضرت آیت الله محمّدتقی بهجت برای حل مشکلات :
1⃣ قرآن کوچکی را همیشه همراه داشته باشید.
2⃣ معوذتین را بخوانید و تکرار نمایید.
3⃣ آیت الکرسی را بخوانید و در منزل نصب نمایید.
4⃣ چهار قل را بخوانید و تکرار کنید ، خصوصاً وقت خواب.
5⃣ در موقع اذان با صدای نسبتا بلند ، اذان بگویید.
6⃣ روزی 50 آیه از قرآن کریم با صدای نسبتا بلند بخوانید.
شمیم رضوان
شکیبایی زیبا و قابل توجه با استقامت بدون جزع و فزع
☘🍃☘🍃
اگر انسان در مشكلات و مصائب ، خويشتن داري را از دست ندهد، يعني سخني و حركتي برخلاف رضاي خدا نگويد و نكند و پيمانه صبرش لبريز نگردد و سفره مشكلات و سختيها را پيش اين و آن باز نكند،
صبر نيكو دارد.
خداي سبحان در قرآن كريم پيامبران را خصوصا مؤمنين را عموما به صبر دعوت ميكند.
اما راز و نياز با خداي بينياز در مورد مشكلات و سختيها ناصبوري نيست، بلكه استعانت از ذات متعال براي تحمل فشار و حل مشكلات است و اين يك نوع ثبات قدم و درخواست صبر جهت تحمل سختيها از بارگاه ربوبي است. اما آنهايي كه به مقام رضا رسيده اند مشكلات خود را در محضر خداي متعال نيز به زبان نميآورند، چون كه به زبان آوردن هر چند كه شكوه از سختي نيست اما شائبه آن را دارد، اظهار درد، پيش خدا به نوعي تغيير وضع موجود را از خدا طلبيدن است و اين با مقام رضا سازگار نيست
🍂🍁🍂🍁
صبر جمیل سه بار در قرآن آمده است👇
1⃣ وَ جٰاؤُ عَلىٰ قَمِيصِهِ بِدَمٍ كَذِبٍ قٰالَ بَلْ سَوَّلَتْ لَكُمْ أَنْفُسُكُمْ أَمْراً 👈 فَصَبْرٌ جَمِيلٌ وَ اَللّٰهُ اَلْمُسْتَعٰانُ عَلىٰ مٰا تَصِفُونَ (١٨)یوسف
2⃣ قٰالَ بَلْ سَوَّلَتْ لَكُمْ أَنْفُسُكُمْ أَمْراً. 👈 فَصَبْرٌ جَمِيلٌ عَسَى اَللّٰهُ أَنْ يَأْتِيَنِي بِهِمْ جَمِيعاً إِنَّهُ هُوَ اَلْعَلِيمُ اَلْحَكِيمُ (٨٣)یوسف
3⃣ فَاصْبِر. 👈ْ صَبْراً جَمِيلاً (٥)معارج
شكوه بندگي در خاكساري است
خضوع و بندگي پيش خدا كن
🌻 اُسْجُدْ وَ اِقْتَرِبْ (١٩) علق
🌻🌻🌻
تو غرق نعمت پروردگاري
بيا و حقّ نعمت را ادا كن
💐 َ اُشْكُرُوا نِعْمَتَ اَللّٰهِ (١١٤) نحل
💐💐💐
نشان حق شناسي در #نماز است
جفا تا كي؟ بيا قدري وفا كن
🌷 وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكاً وَ نَحْشُرُهُ يَوْمَ اَلْقِيٰامَةِ أَعْمىٰ (١٢٤) طه
🌷🌷🌷
ركوعي، سجدهاي، اشكي، خضوعي
به پيش آن يكي، قامت دو تا كن
🌼 وَ مِنَ اَللَّيْلِ فَاسْجُدْ لَهُ وَ سَبِّحْهُ لَيْلاً طَوِيلاً (٢٦) انسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️گناه کسی را بازگو نکن
👆👆👆👆👆👆👆👆
✅✅✅✅✅✅✅✅
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمان برایت تنگ شده😭
حاج قاسم سلیمانی
اينجا ميدان جنگ است؛ مراقب باش!
همه پژوهشگران حوزه رسانه، معتقدند که رسانه ها، بخصوص رسانه هاي ديداري و شنيداري، بر فکر، زندگي و رفتار مخاطبانشان اثر ميگذارند؛ اما در اينکه هر کدام به خودي خود چقدر تاثيرگذارند، اختلاف نظر وجود دارد.
نظريه گلوله جادويي، زماني مطرح شد که هيتلر توانست در جنگ جهاني اول به وسيله راديو، اثري جادويي بر مخاطبان بگذارد. اين نظريه جزء اولين نظريه هايي ست که به موضوع اثرگذاري رسانه هاي جمعي بر نوع نگاه و رفتار مخاطب پرداخته و بر اين اصل استوار است که رسانه، اثري مستقيم، قوي و يکسان بر مخاطبان دارد و مخاطب در مقابل پيام آن خلع سلاح است و خواسته و ناخواسته آن را ميپذيرد.
اما اين ديدگاه در سال 1950 ميلادي به اين خاطر که حاصل مشاهده محبوبيت مطبوعات و رسانههايي مانند فيلم و راديو و نه حاصل کاوش هاي علمي بود، پس از مدتي توسط پژوهشگران کنار گذاشته شد.