هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب: مردم بدانند اثر انتخابات تا چند سال باقی خواهد ماند / کسانی که نرفتن به پای صندوق را ترویج میکنند دلسوز مردم نیستند
🔻 حضرت آیت الله خامنهای، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: به مردم عزیزمان عرض میکنم؛ ملت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند.
👈 در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلق به خودتان بدانید که متعلق به شماست و از خدا کمک و هدایت بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه که درست و حق است و به کسی که شایسته است و بروید پای صندوق و رأی بدهید.
⛔️ به حرف این کسانی که ترویج میکنند که فایدهای ندارد، نرویم، نمیرویم پای صندوق رأی اعتنا نکنید. اینها دلسوز مردم نیستند. کسی که دلسوز مردم است مردم را از رفتن پای صندوق منع نمیکند. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#بسته_خبری | #انتخاب_درست_کار_درست
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 از کسانیکه نجیبانه با تشخیص شورای نگهبان برخورد کردند تشکر مضاعف میکنم
👈🏻 عدم احراز صلاحیت به معنای بیصلاحیتی نیست
🔻 حضرت آیت الله خامنهای، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: شورای محترم نگهبان بر طبق وظیفهی خودش آنچه را که باید انجام بدهد و لازم میدانست انجام داد، نامزدها را مشخص کرد.
🔹 من اولاً لازم میدانم از همهی کسانی که وارد عرصهی نامزدی شدند تشکر کنم. بسیاری از این افراد یقیناً بخاطر احساس مسئولیت وارد میدان شدند.
🔹 ثانیاً از آن کسانی که صلاحیتشان را شورا تشخیص نداد و احراز نکرد و اینها نجیبانه با این مسئله برخورد کردند از آنها هم تشکر مضاعف باید بکنیم. حتی بعضی مردم را تحریص کردند که در انتخابات شرکت کنند، پای صندوقها بروند.
🔺 عدم احراز صلاحیت به معنای بیصلاحیتی نیست. عدم احراز صلاحیت معنایش این است که شورای نگهبان نتوانسته تشخیص بدهد که این آقا صلاحیت دارد. نه اینکه تشخیص داده که صلاحیت ندارد، نه، ممکن است صلاحیت بالایی هم داشته باشد اما حالا گزارشها، امکانات، عرض کنم که آشناییهای شورای نگهبان نتوانسته این را تشخیص بدهد. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#بسته_خبری | #انتخاب_درست_کار_درست
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 حدیث نصب شده در محل سخنرانی رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی . ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
🔸 قال علی علیهالسلام : «فَلَيْسَتْ تَصْلُحُ الرَّعِيَّةُ إِلَّا بِصَلَاحِ الْوُلَاةِ» | نهجالبلاغه - خطبه ۲۱۶
🔻 حالِ مردم نيكو نگردد، جز آنگاه كه حاکمان نيكورفتار باشند.
🔖 نگار | @Khamenei_ir
🔴دو سال قبل دختر آقای مهرعلیزاده با مدرک کارشناسی رشته طراحی دوخت به عنوان "دبیر شورای راهبردی گردشگری سلامت منطقه آزاد کیش" منصوب شده است
➕ ایشون میخواد مملکت درست کنه؟!
✅ @ghateee
هدایت شده از علیرضا پناهیان
🔴 اگر جاافتاده بود که مبنای مشارکت «تکلیف» است نه «حق»، امروز نمیگفتند «مشارکت کم است، چون دعوای جناحی نیست!»
🔴 ما فکر میکردیم شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است، نگو انگیزۀ انتخابات، شرکت در یک جنگ و دعواست که اگر دعوا نباشد کسی برای تماشا نمیآید!
🔴 حالا اگر جنگ و دعوا باشد، معمولاً چهکسی میبَرد؟ هرکسی محکمتر فحش بدهد یا تیکه بیندازد. آیا چنین کسی، بهتر کار میکند؟!
🔻علیرضا پناهیان در همایش مبلغین - ۱۴۰۰.۰۳.۰۵
➖در جامعۀ ما رسماً توسط برخی فرقههای سیاسی تلاش شده که سیاست از دیانت جدا بشود و سالها کار کردهاند که در این کشور گفته نشود «شرکت در انتخابات یک تکلیف است».
➖شهید سید محمد باقر صدر، که تنها کسی است که امام برای او سه روز عزای عمومی اعلام کرد، میفرماید تفاوت آزادی در اسلام با آزادی در غرب این است: در غرب آزادی را یک «حق» میدانند، اما آزادی در اسلام یک «تکلیف» است! تو وظیفهات است که خودت را آزاد بکنی. دوزخ الهی منتظر تو خواهد بود اگر اجازه بدهی آزادیت را مستکبران و زورگویان عالم ببرند و بدزدند. این در اسلام «تکلیف» است ولی در غرب «حق» است، و بعد ایشان میفرماید: وقتی گفتند حق است، یعنی آدم میتواند از حق خودش صرفنظر کند.
➖در کشور ما برای بسیاری از مردم جا انداختند که انتخابات حق است و نه تکلیف، تا در موقع خودش بگویند ما از این حق صرفنظر میکنیم، یا ما دلمان نمیخواهد از حقمان استفاده کنیم، یا ما دلمان میخواهد از این حقمان اینجوری استفاده کنیم. حوزۀ علمیه و ما طلبهها هم موفق نبودیم جلوی این تحریف بزرگ را بگیریم.
➖اینقدر موضوع حق را در مقابل تکلیف قرار دادند تا تکلیف به محاق برود و اصلاً دِمُده بشود، و بیکلاسی تلقی بشود که کسی بگوید «انتخابات تکلیف الهی است». حتی انتخابات را یک تکلیف اجتماعی و عقلانی هم نمیخواهند معرفی کنند تا در فرهنگ سیاسی جامعه دلبخواهیها در انتخابات تعیینکننده باشد.
➖ضرورت انسانی و الهی شرکت در انتخابات را انکار و پنهان میکنند و انتخابکردن را امری عقلانی معرفی نمیکنند، تا بتوانند به موقع، با عوامفریبی در انتخاب مردم تأثیر بگذارند و منافع ملت را چپاول کنند. اینها پایههایی است که باید درست بشود.
➖انتخابات را در ذهن مردم طوری جا انداختند که انگار طرف میخواهد رنگ لباسش را انتخاب کند! مگر شما در انتخاب مرجع تقلید میتوانید دلبخواهی از روی قیافه یا هنر سخنوریِ او انتخاب کنید؟
➖الان طوری شده که میگویند «اگر تنوع در نامزدها نباشد، مشارکت پایین میآید» بله تنوع اثر دارد ولی به چه قیمتی؟ آیا واقعاً باید افراد بدون صلاحیت با انواع ترفندهای دروغ و دغل وارد بشوند تا مشارکت افزایش پیدا کند؟! ما فکر میکردیم شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است، نگو انگیزۀ انتخابات، شرکت در یک جنگ و دعواست که اگر دعوا نباشد کسی برای تماشا نمیآید!
➖حالا اگر جنگ و دعوا باشد، معمولاً چهکسی میبَرد؟ هرکسی محکمتر فحش بدهد یا تیکه بیندازد. اما مگر کسی که محکمتر فحش بدهد و بدتر تیکه بیندازد، بهتر کار میکند؟! دیدید که مملکت را این جماعتِ تیکهبینداز و عوامفریب به چه روزی رساندند.
➖اگر در مناظرهها، تیکه انداختن و فحشدادن، بیشتر از «داشتنِ برنامه» نقش دارد و مناظرهگری مهمتر از داشتن برنامه است، پس ما هنوز به انتخابات حقیقی نرسیدهایم. اگر حتماً و حتی با زیر پا گذاشتن قانون، باید همۀ فرقههای سیاسی در انتخابات حضور داشته باشند، پس هنوز به انتخابات مطلوب و صحیح نرسیدهایم.
➖در یک جامعه سالم، برای یک انتخابات حقیقی، اصلاً تبلیغات زیادی مضر است، اغواگری هم ممنوع است، چهرسد به دوقطبیسازیهای کاذب که بدتر از همه است. انتخابات حقیقی، انتخاباتی است که بستر انتخاب صحیح برای مردم پدید بیاید.
➖اگر در جامۀ ما جابیفتد که اصل شرکت در انتخابات یک تکلیف است، آنوقت دچار خیلی از این چالشها نمیشویم، مثلاً اینکه الان برخی میگویند «از همۀ فرقههای سیاسی حضور ندارند!»
➖خب همۀ فرقههای سیاسی آدمهای دارای صلاحیت میفرستادند! آیا نمیتوانستند کسانی را بفرستند که عزیزترین کسانشان مقیم کشورهای استکباری نباشند؟ این دیگر تقصیر نظام که نیست! مردم که نباید تاوانش را پرداخت کنند!
➖اصل مشارکت و مسئلۀ انتخابات نباید تحت تاثیر جنگ و دعوای فرقههای سیاسی مخرب قرار بگیرد. انگیزۀ مشارکت باید یک انگیزۀ سالم انسانی و الهی باشد تا جامعه به سعادت و به منافع خودش برسد.
#انتخابات
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣️ پنجشنبههای شهدایی ❣️
✅ @ghateee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از علیرضا پناهیان
🔴 این انتخابات، فصلی ایجاد کرده برای انتخاب حقیقیتر؛ یعنی انتخابی که دوقطبیسازی دروغین در آن نباشد
🔴 انتخاباتی که رقابت تندِ جناحی و دوقطبی در آن باشد، نوعاً منجر به انتخاب صحیح نمیشود
🔴 دشمنان جمهوریت نظام، همانها هستند که میگویند «اگر ما یکبار در انتخابات نباشیم، دیگر دموکراسی نیست!»
🔻علیرضا پناهیان در همایش مبلغین - ۱۴۰۰.۰۳.۰۵ - قسمت دوم
➖اتفاق خوبی که در این انتخابات افتاده این است که رقابت بین نامزدها، رقابت تند دوقطبی نیست. اگرچه رقابت بین برخی جریانهای مختلف سیاسی هست. چرا این خوب است؟ برای اینکه انتخاباتی که رقابت تند جناحی و دوقطبی در آن باشد، نوعاً منجر به انتخاب صحیح نمیشود؛ به دلائل مختلف.
➖جناحکشی سیاسی، دو قطبیسازی کاذب و دروغین، مثل دوقطبی اصلاحطلب و اصولگرا-که کاملاً دروغین است- موجب میشود هیچوقت از مردم جامعه، رأی خوب بیرون نیاید. چون طرفداران هر دو جناح مجبورند به «مقبولترین» فرد رأی بدهند نه لزوماً «شایستهترین» فرد.
➖در صورتی که انتخابات، شدیداً دو قطبی شود، مردم برای پیروزی بر رقیب رأی میدهند نه بر اساس شایستهسالاری. خُب این چه طرز رأیدادن است؟ بگذارید مردم واقعاً تشخیص بدهند کدام فرد برای مدیریت کشور شایستهتر است؟
➖این انتخابات یک فصلی را ایجاد کرده برای انتخاب حقیقیتر؛ یعنی انتخابی که دعواهای جناحی و دوقطبیسازیهای کاذب و دروغین در آن نباشد.
➖هرچند اگر دعواهای انتخاباتی شدید باشد، نامزدها جنجالآفرینی میکنند و هیجان انتخابات بیشتر میشود، اما نوعاً انتخابهای خوبی را بهدنبال نخواهد داشت. در هیجانات برآمده از منازعات تند انتخاباتی، هم رشد سیاسی اتفاق نمیافتد و هم معمولاً هر کسی بیشتر دیگران و یا نظام را تخریب کند، رأی میآورد، نه کسی که توان بیشتری برای حل مشکلات دارد.
➖متاسفانه برخی افراد دلسوز هم میگویند که الان انتخابات رقابتی نیست! درحالیکه واقعاً رقابت بین افراد دارای سلایق مختلف هست. بله، برخی جریانها نماینده در بین کاندیداها ندارند که باید به فکر میبودند و اشخاص واجد صلاحیتهای اولیه را وارد انتخابات میکردند.
➖بله؛ اینبار رقابت بین جناحهای کاذب، و بین کسانی که میخواهند با اغواگری و تخریب در مناظرات شرکت کنند، وجود ندارد، اما باز هم اختلاف نظر بین نامزدها و اختلاف بین مشیِ مدیریتی آنها بهطور جدی وجود دارد.
➖اگر ما بدون این دوقطبیهای کاذب و هیجانهای تند جناحی، و علیرغم عملیات روانی دشمن، یک انتخابات پرشور داشته باشیم برای ایجاد تحول در جامعه، واقعاً بُرد کردهایم و مردم پیروز شدهاند.
➖اینبار رقیب اصلی همه نامزدها، دشمنان انتخابات هستند که میخواهند به بهانۀ نبود رقابت شدید و تندِ دوقطبی، مردم را از شرکت در انتخابات دلسرد کنند. دشمنان جمهوریت نظام همانها هستند که میگویند اگر ما یکبار در انتخابات نباشیم دیگر دمکراسی نیست.
➖همه میدانند اینهایی که فریادشان درآمده است که «وای جمهوریت نظام از بین رفت!»، نامزدهای مورد نظرشان که تایید صلاحیت نشدند، در نظرسنجیها مجموعاً ده درصد آراء را هم ندارند.
#انتخابات
@Panahian_ir
🔴کاندیدای دعواچی = بدون برنامه!
امروز رهبرانقلاب نکته ای را فرمودند که باید آویزه گوشمان کنیم!
هر نامزدی شروع به توهین و تخریب طرف مقابلش کرد یعنی هیچ برنامه ای برای کشور ندارد و قرار است "شیطان بختکی" مملکت را اداره کند!
اگر برنامه برای اداره کشور داشته باشد فرصتی برای تخریب دیگران ندارد
✅ @ghateee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از علیرضا پناهیان
➖امام صادق(ع):
🔻ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است.
➖مستدرک الوسائل، ج۶، ص۱۰۶
➖رسول خدا(ص):
🔻هیچ گاه مالى بر اثر صدقه دادن کم نشده است. پس عطا کنید و نترسید.
➖من لایحضره الفقیه، ج۴، ص۳۸۱
▫️شما مخاطبان گرامی میتوانید صدقات و کمک های خود را از طریق لینک زیر هدیه دهید و از ثواب و برکات آن بهرهمند شوید.
▫️با صدقات جمع آوری شده، به نیت سلامتی امام زمان(ع) و شفای همه بیماران، گوسفند قربانی میشود و گوشت آن بین نیازمندانی که توسط شبکۀ معتمدین محلی ما شناسایی شدهاند، توزیع خواهد شد.
👈🏻 درگاه آنلاین
📎 ghadir.org/hamdeli
#مواسات_و_همدلی
@Panahian_ir
هدایت شده از علیرضا پناهیان
chera-bayad-reghabat-entekhabati-ba-doshmani-bashad.mp3
1.69M
⚠️ چرا میخواهید رقابت انتخاباتی حتما تند و توأم با دشمنی باشد؟
#انتخابات
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همین اندازه مسئولیتپذیر در سخنان
👤 عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی:
📅 ۱۱ اسفند۹۷: دلار به کانال ۱۱ هزارتومان برمیگردد.
📅 ۱۸ فروردین۹۸: هیچگاه نگفتهام که دلار ۱۱ هزار تومان میشود.
#حافظه_تاریخی
#دولت_سوم_روحانی
✅ @ghateee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕آیا میدانید زن و شوهر پس از تولد فرزندشان، به چه مقامی میرسند؟
🎙 #گزیده_سخنرانی حجت الاسلام واعظ موسوی
💌 عزیزانتان را به دیدن این کلیپ مهمان کنید.
✅ @ghateee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دلیل درست بودن تصمیم شورای نگهبان در یک دقیقه!
✅ @ghateee
🔴 بیشتر از ۱۰ سال است، هرکس که روی صندلی شمارهی یک اتاق بیضی کاخ سفید نشسته، همه رقم نقشه کشیده تا "اسد" از سوریه برود یا او را بکشند! اما رئیس جمهور شام که سگش به خیلی از روسای جمهور دنیا میارزد، درحالی هنوز مرد اول دمشق است که نه ترامپ، رئیس است، نه اوباما و نه بوش پدر یا پسر!
✍️محمد پاداش
✅ @ghateee
🔴 مگر نگفتید روحانی را ما رئیس جمهور کردیم؟!
♦️مردم، نام چند حزب از 19 حزب و گروه عضو "جبهه اصلاحات" را شنیده اند؟ آیا حتی پنج درصد مردم، این گرو ها را می شناسند:
🔹"سازمان عدالت و آزادی، مجمع محققین و مدرسین قم، انجمن اسلامی مهندسان، انجمن اسلامی پزشکان، مجمع نیروهای خط امام، جمهیت زنان مسلمان نواندیش، مجمع زنان اصلاح طلب، جمعیت حقوق بشر زنان، مجمع دانش آموختگان ایران، اتحاد ملت، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه، انجمن اسلامی معلمان، حزب آزادی، حزب همبستگی دانش آموختگان، حزب پیشرو اصلاحات، مجمع ایثارگران، مجمع فرهنگیان و سازمان معلمان"
♦️برخی از اینها را حتی نزدیکان شان هم جدی نمی گیرند، اما ادعا دارند چون نامزدی در انتخابات ندارند، انتخابات فراگیری و مشروعیت ندارد! این ادعا در حالی است که هم اکنون، آقایان همتی و مهر علیزاده به عنوان دو فعال اصلاح طلب، در گود رقابت حضور دارند.
🔹همتی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران (یکی از سه حزب برادر بزرگ تر در جبهه اصلاحات) و رئیس کل بانک مرکزی است. مهر علیزاده هم معاون رئیس دولت اصلاحات و استاندار خراسان بوده، و در دولت روحانی، استانداری اصفهان و عضویت هیئت مدیره منطقه آزاد کیش را تجربه کرده است.
♦️طبق نظرسنجی ها، اولویت ترغیب کننده مردم برای حضور در انتخابات، جدیت در مبارزه با فساد و بهبود معیشت عمومی است، نه تنوع نامزد ها.
🔹در نظرسنجی چندی پیش مرکز دولتی «ایسپا»، از افرادی که تصمیم قطعی برای شرکت در انتخابات نگرفتهاند، پرسیده شده بود «هر یک از موارد تا چه حد شما را برای شرکت در انتخابات ترغیب خواهد کرد؟». پاسخها قابل توجه بود:
🔻بیشترین عامل ترغیبکننده (۵۶.۸ درصد)، «داشتن برنامه جدی برای مبارزه با فساد» است و در رتبههای بعدی، «برنامه جدی برای رفع بیکاری با ۵۶ درصد، و برنامه جدی برای بهبود وضعیت اقتصادی با ۴۹.۱ درصد قرار گرفتهاند. فقط ۳۸ درصد گفتهاند اگر کاندیدای مورد نظرشان تأیید شود، بر تصمیمشان تاثیر دارد
🔹باید عنایت داشت آقایان جهانگیری، آخوندی، شریعتمداری، لاریجانی، پزشکیان، محسن هاشمی و ...، نماینده وضع موجود (ناکارآمد) دولت بوده اند و بنابراین تایید آنها نمی توانست تاثیر مهمی در مشارکت داشته باشد. مقبولیت دولت در نظرسنجی ها، زیر هفت درصد است.
♦️به گفته آقای زیباکلام؛ "مردم دیگر به اصلاح طلبان رای نمیدهند. لاریجانی تایید صلاحیت هم می شد، رای نداشت. با حضور رئیسی هیچ شانسی برای دیگر نامزدها وجود ندارد. دلم میخواست از لاریجانی بپرسیم به چه امیدی نامزد شده است؟".
🔹می شود گفت عدم تایید برخی از نامزد های ائتلاف حاکم بر دولت، بهانه مظلوم نمایی برای آنهاست و نه محدودیت. آنها اگر واقعا اعتباری برای خود قائل باشند، باید از آقای همتی یا نوبخت حمایت کنند؛
♦️مگر نه این که هم هاشمی و هم طرفداران خاتمی، مدعی بودند روحانی سه درصد رای بیشتر نداشت و ما با اعتبار خود، رای او را به بالای 50 درصد رساندیم؟ بسم الله! حالا وقت راستی آزمایی ادعاست. این بار جای هاشمی، چند نفر دیگر رد شده اند.
🔹چرا دبّه کرده اند؟ چون می دانند علت تصاعد ناگهانی رای روحانی، وعده های فریبنده ای بوده که امروز خلاف واقع بودن اغلب آنها برای مردم یقینی شده و بنابراین هر کس که مُهر "اصلاحات و اعتدال" پای نامزدی اش بخورد، نزد مردم بی اعتبار می شود. این بومرنگ دروغی است که هشت سال اوج گرفت؛ اما حالا به سمت پرتاب کنندگان کمانه کرده است.
✍️ محمد ایمانی
✅ @ghateee
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀 غروب جمعه دلت گرفته؟
💥از این فرصت فوقالعاده استفاده کن!
#تصویری
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خیلی دیر آمدید آقای وزیر؛ ما منتظر آقای رییسی هستیم
گلایه اصحاب تولید از وزیر صمت در سفر به آذربایجان غربی
📎 #مشارکت_عمومی
📎 #انتخاب_درست
📎 #ایران_قوی
📎 #نوسازی_کشور
✅ @ghateee
🎯برنامه زمان پخش برنامه ها از سیما
#حمایت برای روی کار آمدن دولت انقلابی...
با انتشار در گروه های خانوادگی و دوستان
#انتخابات_1400
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_درست_کار_درست
✅ @ghateee
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔻 انتشار برای اولین بار
🔰شرححدیث | از جدل بیهوده و و عیبجویی و طعنهزنی پرهیز کنیم
🔹يا اَباذَرٍّ! لا تَكُن عَيّاباً وَ لا مَدّاحاً وَ لا طَعّاناً وَ لا مُمارياً.
🔸پیامبر (ص) به اباذر فرمود: ای اباذر! عیبجوی این و آن نباش! که مدام انسان این و آن را تعییب کند، عیب این را بگیرد، عیب آن را بگیرد، عیب آن [دیگری] را بگیرد عیّاب یعنی کثیرالتّعییب؛ بعضیها این جور هستند دیگر؛ مرتّباً در فکر این هستند که یک عیبی از کسی پیدا کنند و آن را ذکر کنند...
🔸نقطهی مقابلش هم این است: مدّاحِ این و آن نباش! همین طور مدام تعریفهای زیادی، بیش از حد؛ این هم مَنهی (نهش شده) است در این روایت. مدح زیادی هم همین جور است، حالا یک وقت انسان منصفانه در مقامی که لازم است تمجیدی از کسی میکند امّا اینکه همین طور مدام مدح یکی را بکند یا مدح همه را بکند یا مبالغهآمیز دربارهی کسی حرف بزند و مدح بکند، ممنوع است؛ بخصوص مدح صاحبان قدرت و ثروت که عیب آن و زشتی آن خیلی بیشتر هم هست.
🔸طعنهزن به این و آن [نباش]. طعنهزنی غیر از عیبجویی است. کارهای افراد را طعنه میزند، یک چیزی را در یک کسی مستمسک قرار میدهد. میبینیم دیگر این روزها طعنه زدن به این و آن متأسّفانه رایج است بخصوص در این مطبوعات و روزنامهها و مانند اینها. یک کسی یک حرفی زده که مثلاً یک خردهای به نظر مبالغهآمیز میآید؛ این را به یک شکلی، [مثلاً] مسخرهآمیز تیتر کنند در روزنامه و بزرگ کنند.
🔸️ و اهل جدل هم نباش. «ممارات» یعنی مجادله کردن، مباحثههای بیخودی؛ سر یک چیزی کوچکی یا بحث علمی یا بحث غیر علمی مدام سر و کله زدن و مدام بحث کردن و مدام استدلال کردن و مانند اینها. خب همهی حرفهای دنیا را میشود یک دلیلی برایش ذکر کرد، و بر همهی دلیلهای دنیا هم میشود یک اشکالی ــ وارد یا ناوارد ــ وارد کرد؛ این [یکی] به آن اشکال کند، آن به این اشکال کند؛ تمامشدنی نیست. ۱۳۸۵/۵/۱۵
▪️شرح حدیث اخلاق توسط رهبر انقلاب در جلسه درس خارج فقه
🔍 مطالعه شماره جدید نشریه خط حزب الله👇
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=47940
هدایت شده از ایدهوانه | اندیشکده فرهنگی
#یک_پیشنهاد_انتخاباتی
📚کتاب #اثر_انگشت در بردارنده خاطرات و وصایای #شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات امام و رهبری.
🌀 این کتاب بانثری روان به موضوع حضور حداکثری و انتخاب اصلح پرداخته است.
👈 خرید کتاب اثر انگشت
•═•••••◈ 🇮🇷🗳 ◈•••••═•
📃| #وصایای_شهدا
🗳| #انتخابات
📣| #نشر_حداکثری
╔═ 🍃💠🍃═════════╗
💬 @ideavane | بانک ایدههای فرهنگی
╚═════════════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
✍ پیام حاجقاسم:
هموطن عزیزم!
من هرگز
میدان جنگ را خالی نکردم
تو نیز هرگز
میدان انتخابات را خالی نکن...
#پای_کار_انتخاباتیم_همانند_شهدا
🇮🇷 ما شهدا را مستند روایت میکنیم:
@khakriz1
#حاج_قاسم #سردارسلیمانی #سرداردلها #مردمیدان
#مشارکت_حداکثری
✅@ghateee
⭕️ حکم #رای_سفید و بی نام
🔹سوال: حکم رأی دادن سفید و بی نام چیست؟ در صورت عدم شناخت و تحقیق ، یا تحقیق کافی و عدم وصول به نتیجه و تحیّر در انتخاب اصلح چطور؟
🔸جواب: در هر صورت اگر رأی سفید دادن موجب تضعیف نظام اسلامی باشد، #حرام_است.
📚استفتائات آیتاللهالعظمی امامخامنهای
#مشارکت_عمومی
#انتخاب_درست
#ایران_قوی
✅ @ghateee
🔴 بسته انتخاباتی (۱۴۰۰/۳/۷)
🔹مهرعلیزاده: میانگین سنی دولتم از ۴۵ سال عبور نمیکند؛ تورم را در ۴ ماه نخست متوقف میکنم..
🔸رضایی: برنامه دولت من کنترل تورم و گرانیهاست، من اقتصاددان هستم و حرفهای بدون مبنا درخصوص اقتصاد نزده و نخواهم زد..
🔹قاضیزاده هاشمی: نهادهای اداری کشور برای دوره رضاخان است؛ کنکور، نهاد اداری، سربازی کهنه هستند و از سال ۱۳۱۰ تاکنون حفظ شده است..
🔸رئیسی: ۷۰ درصد ظرفیتهای اقتصادی کشور غیر فعال است که میتوان این ظرفیت اقتصادی خالی کشور را راهاندازی کرد..
🔹زاکانی: اولین رویکرد که فوریت دارد مربوط به حوزه اقتصاد و مدیریت است؛ عدالت هم در تولید و هم در توزیع ثروت اهمیت دارد..
🔸جلیلی: باید با تورم به شکل اساسی و نه بهصورت مسکّن و شیوههای یکروزه و چند روزه برخورد کرد..
🔹همتی: من از دو سال و نیم پیش تا به حال بخشی از تغییر وضعیت موجودم نه بانی وضعیت موجود..
#مشارکت_عمومی
#انتخاب_درست
#ایران_قوی
پ ن:ببینید آقای همتی چه فرمودند😳😄تا حالا بخشیش بوده اگه پست بالاتر بگیره چه شود😭
✅ @ghateee