🔺نگاهی به صدای بلند برادران لیلا تاهنر فیلمسازی آن!!
👇👆
🔸چند سکانس ترند در شبکه های اجتماعی فیلم سینمایی برادران لیلا را برای شما گذاشتم، فیلمی که با توجه به دریافت جوایز از جشنواره های خارجی، توقیفی بوده و در این چند روز، نسخه قاچاق آن آمده است.
🔹سعید روستایی که خود را با ساخت فیلم هایی چون "متری شش و نیم" و "ابد و یک روز" در ژانر اجتماعی و آسیب های آن مطرح نموده است حال با ساخت فیلم سینمایی "برادران لیلا" خود را در ژانرسیاسی هم معرفی کرده است!
🔹فیلم برادران لیلا در مورد خانواده ای است که با تصمیمات نادرست پدر و مادر خانواده آینده و زندگی فرزندان آنها دستخوش تغییر قرار گرفته است.
🔹در پوسته فیلم شاید مخاطب با نگاه اول فکر کند هدف کارگردان نقد برروی سنت ها و فرهنگ های ایرانی باشدولی وقتی کمی عمیق می شویم میبینیم که فیلم کاملا سیاسی که پدر آنهانمادحکومت و فرزندان نماد مردم کشور می باشند!
🔹لیلا به همراه 4برادرش در داستان حضور دارندکه هرکدام از برادران لیلا نماد یک تفکر و احزاب مختلف در جامعه می باشند.
🔹روستایی در این فیلم به جای استفاده ازهنرفیلمسازی که پیام خود را انتقال بدهد با استفاده از دیالوگ ها مفهوم ضد اجتماعی خود را به خورد مخاطب می دهد چرا که حتی کار از سیاه نمایی در جامعه را هم فراتررفته است.
🔹میتوان گفت میشد از نگاهی بهتر و کمی امیدوارانه به این سوژه پرداخت اما با یک سکانس چک دختر به پدر هدف های عمیق آن نمایان می شود
🔹فیلم خیلی هوشمندادنه پخش و قاچاق شد آنهم دقیقا قبل از تعطیلات نوروزی، جایی که تمام خانواده ها کنارهم قرارگرفته اند و به خاطر بازدید عید جامعه آماری بیشتری این فیلم را مشاهده می کنند خصوصا با کمک فضای مجازی و ساخت کلیپ های متعدد از آن
🔹شوک اصلی فیلم زمانی به مخاطب وارد می شود که نقش اصلی داستان یعنی پدر خانواده از تنها دختر خانواده چک می خورد هرکسی این سکانس را می بیند حالش بد می شود چرا که احترام به بزرگتر خصوصا به پدر و مادر در پوست و گوشت یک ایرانی عجین است.
🔹 این سوژه و داستان را که بخشی از جامعه ایرانی می باشد می توانست کارگردان با نگاه دیگری بسازد نه با نگاه خودتحقیری و سیاه نمایی که دست به دامن دیالوگ های فلسفی بشود چرا که اگر ما هر مشکلی داشته باشیم به خود ما مربوط می شود نه به کسی غیر ما!!!
🔹این فیلم اگر در داخل و جشنوارههای داخلی پخش میشد بهتر میتوانست عمل کند تا اینکه در جشنواره های خارجی پخش شود!!!!
🔹در هر حال با کج سلیقگی و شیطنت عوامل سازنده آن به آنچه که می خواستند از جمله تشویق جشنوارههای خارجی، ترویج حس خود تحقیری و نا امیدی در جامعه، ترند شدند در شبکه های مجازی، حرف های ناگفته سیاسی خود رسیدن.
این خیلی مهم است که تو به مسایل چجوری نگاه کنی و آن را روایت کنی!!!
#برادران_لیلا
#غزاله_شعبانی_سرخنی
@ghazaleh_shabani
خانم تحلیل گر
🔺نگاهی به صدای بلند برادران لیلا تاهنر فیلمسازی آن!! 👇👆 🔸چند سکانس ترند در شبکه های اجتماعی فیلم سین
سلام من دیشب خوابم برد وسط نوشتن این متن😂😂😂😂
@ghazaleh_shabani
May 11
1.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاد بودن تنها انتقامی هست که میشه از زندگی گرفت...
#زندگی #شادی
#غزاله_شعبانی_سرخنی
@ghazaleh_shabani
1.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلیل تنهایی ما...
توجه چیزی هست که میشه انگیزه باشه برای ادم ها....
سعی کنیم انگیزه و امید باشیم برای اطرافیانمون...
#غزاله_شعبانی_سرخنی
@ghazaleh_shabani
امضا کنید:
کارزار درخواست تاسیس آرامگاه مشاهیر گیلان در رشت
https://www.karzar.net/69847
#مشاهیر
#کارزار
#غزاله_شعبانی_سرخنی
@ghazaleh_shabani
2.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرگ یک حیوان...
🔺پست بعدی رو بخوانید از بیوگرافی یک حیوان در پوست انسان...👇👇👇
فقط خنده هاش...
#قاتل
@ghazaleh_shabani
مرگ یک حیوان
عامیتسور کوهن رو شاید تا همین چند ماه قبل کسی نمیشناخت؛ الان هم اگر کسی مستند طنطوره را ندیده باشد، احتمالاً او را نمیشناسد.
کوهن یک قاتل بالفطره بود که آخر عمرش جلو دوربین نشست و با خنده از کشتارهایش گفت.
او فرزند یک خانواده یهودی بود که پدر، مادر و برادرش از اعضای گروه تروریستی و زیرزمینی #هاگانا (پیش از تاسیس دولت اسرائیل) بودند.
هاگانا در آن سالها با رهبری افرادی مثل #دیوید_بنگوریون، بزرگترین گروه تروریستی یهودی بود ولی ظاهراً حس خونریزی عامیتسور را ارضا نمیکرد.
او رفت و عضو لخی (لحی)شد.
لخی یک گروه تروریستی زیرزمینی دیگر به رهبری افرادی مثل #اسحاق_شامیر بود که سال ۱۹۴۰ تشکیل شد و چون یهودیها دنبال بیرون کردن انگلیس از #فلسطین و بدست گرفتن این سرزمین بودن، یکی از کارکردهایش ترور سران انگلیسی، انفجار و خرابکاری بود تا انگلیسیها زودتر بروند.
برای همین، هم انگلیس و هم سازمان ملل این گروه را مثل خیلی از گروههای زیرزمینی دیگر یهودی در آن سالها، در لیست تروریستی قرار داده بودند.
عامیتسور، آدم کُشی را در همین گروه یاد گرفت و گفت: «من آماده بودم که بدون تردید بکُشم»
بعداً با تاسیس دولت اسرائیل در سال 1948، گروههای زیرزمینی با هم یکی شدند و ارتش #اسرائیل تشکیل شد.
عامیتسور هم عضو تیپ الکساندرونی شد.
اعضای این تیپ درسال 1948 وقتی اسرائیلی ها داشتن فلسطینیها را سلاخی میکردند تا دولتشان را تثبیت کنند، به #روستای_طنطوره رفتند، کُشتند و کُشتند و کُشتند.
عامیتسور بعدها در مصاحبهای گفت: «لحظاتی فرا میرسد که حیوان میشوی» بعد توضیح داد که چطور اعراب فلسطینی این روستا را با اینکه پرچم سفید در دست داشتند، قتل عام کردند.
اما شهرت این روزهای او بخاطر سخنان صریح و جنجالیاش در #مستند_طنطوره است.
او در این مستند جلوی دوربین، خیلی رنگی و با خنده قتل عام مردم روستای طنطوره را توضیح داد و وقتی صاحبه کننده پرسید چند نفر را کشتی، با قهقهه جواب داد: «نمی دانم، نشمردم. من یک مسلسل داشتم با 250گلوله.»
کوهن بر سن 96 سالگی مُرد.
#قاتل
@ghazaleh_shabani