دوستای خوشگل و نازنینم خوبین ؟
میگما اگه میونه شما با گوشت قرمز زیاد خوب نیست این کوکو رو جدیدا کشف کردم که خیلی خیلی خوشمزس اصن یه چیزیه 😍😋
#کوکو_بادمجان_و_کدو
.
بادمجان ۳ عدد . کدو ۳ عدد .سیب زمینی ۴ عدد . پیازچه سه ساقه ...گوجه فرنگی یک عدد متوسط . فلفل دلمه ای خرد شده سه چهار ق غ.تخم مرغ چهار الی پنج عدد
فلفل سیاه. آویشن. پودر سیر یا دوحبه سیر له شده نمک .. ( قارچ هم دلخواه اگه دوس داشتین کمی بریزین)
ابتدا بادمجونا رو پوست بگیرین و حدود سه الی چهار ساعت داخل اب و نمک بخوابونید تا تلخیش گرفته بشه و روغن کمتری بخوره. و بعد نگینی ( بصورت مکعبی ریز) خرد کنید.کدو و سیب زمینی را هم نگینی خرد کرده و ابتدا سیب زمینی را با کمی زردچوبه سرخ کنید دربیارین و کنار بزارین. سپس کدو را کمی سرخ میکنیم در حدی که نرم بشه کفایت میکنه پس زیاد روغن نریزین.
درنهایت بادمجونا رو سرخ میکنیم با حرارت کم درتابه رو بزارین تا نرم بشه اینجوری روغن کمتری میخواد بعدش در تابه رو برداشته و اجازه بدین سرخ بشه.
همه مواد رو مخلوط کنید بهش فلفل دلمه و پیازچه و گوجه فرنگی خرد شده و ادویه را اضافه کنید وقتی خنک شد تخم مرغ را اضافه کنید و دو ق غ ارد گندم هم بهش اضافه کردم و خوب هم زدم میزان تخم مرغ چشمی میریزم خوب هم میزنیم باید کمی مایه کوکو شل باشه ..درون تابه روغن بریزین وقتی داغ شد مایه کوکو رو داخل تابه بریزین و با پشت قاشق صافکنید درتابه رو بزارین وقتی سفت شد برگردونید طرف دومش هم بپزه .این کوکو خیلی خوشمزس
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
عضوشدی👆⁉️
هدایت شده از شام چی بپزم😋 آشپزی
سلام دوستای خوب من صبور باشید برای اینکه تعدادمون بیشتر بشه مجبور به تبادلیم😊😍 صبور باشید جایی نرید😍😉
اینقدر تنوع غذا های مرغی زیاده که تموم نمیشه منتظر باشید بعد از این غذاهای فست فودی مرغ شکم پر میزاریم به راحتترین روش😍😍😍🐣🐥🐣🦆🐤🐔🐔🍗🍖🥘
تمام رازهای پخت مرغ شکم پر رو میزاریم😊😉
هدایت شده از شام چی بپزم😋 آشپزی
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کله جوش
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
هدایت شده از شام چی بپزم😋 آشپزی
این کاله جوش تو هر شهری یک جور درست میشه ولی خیلی خوشمزس من دوست دارم
بچه های من خیلی بد غذا هستن ولی کله جوش رو دوست دارن .من این غذا رو برای ناهار درست میکنم وقتایی که شام یا صبحانه سنگین خوردیم خیلی غذای سبک و راحتیه
هدایت شده از غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌮🌮طرز تهیه #کوکو_عدس
** غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 **
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#کیک توپی
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
هدایت شده از غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋طرز تهیه بادمجان شکم پر🍲
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻مرغ رست شده مستر تابه
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
#مرغ_شکم_پر
برای داخل شکم مرغ
اول دو عد پیاز رو خلالی وسرخ کنید،بهش یه حبه سیر رنده شده اضافه کنید ودو قاشق رب گوجه فرنگی+دو قاشق رب انار (ترش یا ملس هرکدوم که دوس دارید) وکمی نمک وفلفل وزردچوبه هم اضافه کنید در آخر بهش تعدادی آلو بخارا (من ۱۰تا ریختم)وحدودا سه قاشق گردوی خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بردارید .
مرغتون رو حتما از شب قبل با نمک وفلفل وساقه جعفری پیاز وحلقه های لیمو ترش مزه دار کنید.
حالا از مواد داخلی شکم مرغ رو پر کنید واگه دوس داشتید میتونید شکم مرغ رو بدوزید که در زمان پخت بیرون نریزه من روی پوست مرغ رو مقداری زعفرون زدم تا در هنگام پخت خو شرنگتر بشه وداخل کیسه پخت بزارید و درش رومحکم ببندید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰درجه بزارید حدودا سه ساعت طول میکشه تا کاملا پخته وبریون بشه.
برای تهدیگ هم قبل از اینکه سیب زمینی ها رو کف قابلمه بزارم یه برگ ریحون گذاشتم وسیب زمینی رو روی اون قرار دادم به همین سادگی.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
#نان بربری خونگی😋😍
آب ۲۴درجه ۲۰۰ گرم
پودر خمیر مایه ۷گرم
شکر ۱قاشق چایخوری
ارد سفیدقوی ۴۵۰ گرم
نمک دریایی تصفیه شده ۱و۱/۲قاشق چایخوری .
برای رومال: ۱ق چ اب + ۱ق چ ماست + ۱ق چ تخم مرغ زده شده .
.شکر وخمیر مایه را به ارد اضافه کنید ،آب را کم کم اضافه کنید ،۱۰ دقیقه بزنید با همزن .ده دقیقه استراحت دهید ،نمک را اضافه کنید ،با سرعت متوسط بزنید تا نرم ویکدست شود ،در کاسه ای روغن بزنید وبا پلاستیک بپوشانید تا دوبرابر شود
خمیر را به ۶قسمت مساوی تقسیم کنید ،چون گیری کنید ،وبگذارید یک ربع بماند
هر چونه را با انگشتان خیس شکل دهید و رومال بزنید ودر فر از قبل گرم شده ۲۳۰ درجه برای مدت ۱۵ دقیق بگذارید .
.
پ.ن؛در فر را بعد دودقیقه باز کنید و اسپره آب بزنید
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07