eitaa logo
غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
149.4هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
7هزار ویدیو
2 فایل
آموزش انواع غذاهای۳سوته، کیک و دسرها تبلیغات پربازده مجموعه کانالهای اشپزی https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb ❌ارسال مطالب با لینک مجاز است ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات خمیر همه کاره😎 پارت اول مواد لازم : نصف لیوان آب ولرم ۱ ق غ خمیر مایه فوری و ۱ ق غ شکر اضافه کنید ۱۰ دقیقه استراحت بدید تا عمل بیاد ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات خمیر همه کاره😎 پارت دوم 😍😍🌹🌹🌹______ ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
30.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🍛 يه پلو مخلوط دامغانى خوش عطر و خوش طعم 😋 مواد لازم برای ۴نفر👇 برنج :۳ پیمانه لپه: ۲ پیمانه گوشت: ۴۰۰ گرم پیاز :۱ عدد بزرگ رشته پلویی: ۱۰۰ گرم کشمش پلویی: دو سوم لیوان زرشک: ¼ لیوان زعفرون نمك و فلفل و زردچوبه پودر دارچين و ادويه پلويى نکته ❗️ لپه هارو طورى بپزين كه له نشن گوشت و زرشك و كشمش رو ميتونين با هم مخلوط كنين و لايه به لايه وسط برنج بريزين و بعدش بذارين دم بكشه من جدا سروش كردم رشته پلويى و برنج خيس خورده رو همزمان بريزين تو آب جوش بعد ١٥ دقيقه كه ميخواين برنج رو آبكش كنين لپه هاى پخته رو اضافه كنين تا له نشن. ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خورشت خوشمزه‌س که مطمئنم یکبار امتحانش کنید عاشقش میشین😍😋 ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍆 🍆 ۳۰۰ گرم ماست ۳ عدد بادنجان ✅یک قاشق پنیر لبنه ✅۳عدد گردو ✅یک حبه سیر(کوچیک) ✅یک عدد موسیر ✅نصفِ لیموترش تازه ✅نعناع+آویشن+فلفل سیاه و نمک .. 💯بادمجون هارو بشورید، خشک کنید ، سطحش رو چندتا برش بزنید تا خوب مغزپخت بشن.. به مدت ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر تا بپزه.. بعد روی شعله گاز چند دقیقه قرار بدید تا پوستش بسوزه و بوی دودی و کبابی بگیره .. پوستش رو بگیرید ؛ اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد با ماست و بقیه مخلفات مخلوط کنید. 🔴 میتونید از ماست چکیده استفاده کنید؛ ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
دیزاین 😍😋 💕💕💕 ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین و‌پیش گیلانی واقعا چرا اینقدررر خوشمزست آخهههه😋 قشنگا به شدت پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید ما گیلانی ها ذائقه ترش پسندی داریم شما قشنگا به ذائقه خودتون ترشی این خوشمزه رو تنظیم کن عزیزم ما این خوشمزه رو گاهی خالی خالی و گاهی قبل غذا و گاهی کنار غذا و گاهی هم با برنج بجای خورشت میخوریمش😁 # 🍆🧄 بادمجان کبابی متوسط ۵ عدد گردو سابیده یا رنده شده ۳۰۰ گرم انار ترش سابیده ۳ قاشق پر (یا رب انار به اندازه دلخواه) اب انار ۴ قاشق سیر پوره شده ۲تا ۳ حبه گلپر ۱ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه نصف قاشق سبزی معطر شمالی: چوچاق و جعفری و کوتکوتو ۴ قاشق ( اگه نداشتید نعناع و جعفری) بادمجونا رو کبابی و ساطوری کنید بریزید داخل ظرف مورد نظر گردو چرخ شده سبزی اب انار انار سابیده نمک و‌فلفل و گلپر و سیر همه رو با هم خوب مخلوط کنید بزارید یخچال ۳ تا ۴ ساعت استراحت کنه مواد خوب به خورد هم برند وبعد نوش جان کنید برای تزیین روش میتونید از دونه انار استفاده کنید ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ این پیتزا با نمونه ی بازاریش مو نمیزنه 😍 خمیرش فوق العادست مواد لازم برای خمیر آب ولرم ۱ لیوان خمیر مایه ۱ ق غ سرپر شکر ۱ق چ سرپر روغن ۴ق غ آرد نول۳تا ۴لیوان آب رو با خمیرمایه و شکر هم بزنید و بهش روغن رو اضافه کنید . نصف آرد رو روش الک کنید بعد نمک رو اضافه کنید و بقیه‌ی آرد رو توی چند مرحله الک کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد . بعد ۱۰دقیقه ورزش بدید تا چسبندگیش از بین بره .داخل کاسه رو چرب کنید خمیر رو بزارید روی خمیر رو هم چرب کنید نایلون چرب شده هم روش بزارید . ۱ ساعت داخل یه جای تاریک مثل کابینت استراحتش بدید کف سینی رو چرب کنید خمیر رو که از قبل پهن کردید داخلش بزارید روش با چنگال سوراخ ایجاد کنید و سس بزنید برای سس از ( دو ق غ سس مایونز جعفری خرد شده یک حبه سیر رنده شده بهمراه آویشن استفاده کردم ) پنیر پیتزا و مواد پیتزا که من سینه ی مرغ رو نواری برش زدم سه چهار دقیقه داخل تابه تفت دادم با زردچوبه ونمک و فلفل . زیادی مواد روی نون نزارید .روی مواد نیاز نیست دیگه پنیر باشه دمای فر گازی ۲۳۰ درجه ۱۵دقیقه فر برقی ۲۲۰ تستر ۲۲۰ سه دقیقه ی آخر گریل ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
هدایت شده از پیشنهاد ویژه آشپزی و ترنج
این بار خودت رو سوپرایز کن😍 ما خانم ها: کیف و روسریِ سِت رو خیلی دوست داریم☺ بهت کمک میکنم تا سِت موردعلاقه ات رو انتخاب کنی👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2791112728C7c5779314c با افتخار، پر فروش هستیم😊👆 ۵۰ درصدی 😍😱
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 اگه از صبحونه تکراری خسته شدی این املت خورشیدی پنیری رو حتما امتحان کن😋👌🏼 مواد لازم: تخم مرغ ۳عدد شیر۳چهارم لیوان پیاز ۱عدد گوجه ۱عدد پنیر ورقه ای ۲عدد نمک و آویشن مقداری طرز تهیه: دیگه فیلم کاملا گویاست فقط اینکه تخم مرغ و شیر و نمک رو خوب بزنید و بعد به پیاز داغ و گوجه اضافه کنید در تابه رو بزارید تا خوب خودشو بگیره و بعد پنیر ورقه ای رو روش بزارید تا باز بشه و تمام... از پیج بانو @ashpazi_jazaab ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
مواد لازم تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایه خشک فوری ۱ قاشق غذاخوری آب ولرم نصف لیوان فرانسوی شیر ولرم نصف لیوان فرانسوی شکر ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری آرد ۳ لیوان فرانسوی برای داخل نان فلفل قرمز ۱ عدد نگینی شده پیازچه ۴ تا ۵ عدد خورد شده جعفری ساطوری شده کمی پنیر رنده شده یک فنجان کوچک سیاه دانه، زیره سیاه یک ق چ (در صورت تمایل) ♦️طرز تهیه داخل ظرف گودی شیر و تخم مرغ و آب ولرم خمیر مایه و شکر را بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید. سپس پنیر سفید رنده شده، فلفل، جعفری و پیاز چه ریز خرد شده و نمک را مخلوط کرده، ابتدا بخشی از آرد را اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید و بقیه آرد را کم کم اضافه کنید چون مقدار آرد نسبت به سایز تخم مرغ و کیفیت آرد تغییر خو‌اهد کرد. تا جایی آرد بزنید که خمیر به دست نچسبد و ‌لطیف باشد و خیلی سفت نشود. خمیر را درون ظرف چرب شده قرار داده و نیم ساعت استراحت دهید. از خمیر به اندازه گردو برداشته گرد کرده و وسط آن را با ماسوره سوراخ ایجاد میکنیم، یک ربع استراحت می‌دهیم (روی خمیر ها را بپوشانید) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌ • ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎