eitaa logo
غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
149.5هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
7هزار ویدیو
2 فایل
آموزش انواع غذاهای۳سوته، کیک و دسرها تبلیغات پربازده مجموعه کانالهای اشپزی https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb ❌ارسال مطالب با لینک مجاز است ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
🍽 🌭اگر سوسیس را پیش از سرخ کردن ، مدت پنج دقیقه⏰ در آب بجوشانید ، کمتر از حد معمول چروکیده و یا جمع خواهد شد و به هیچ عنوان ترک نخواهد خورد . غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
🥘 😋 🔸يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغن و زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه (با حوصله سرخ بشه لطفا😉)سينه مرغ با آلو خورشتي و قيصي (به مقدار دلخواه)به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ سر پُر رب گوجه🥫 و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك اضافه رو حرارت ملايم تفت ميديم 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه ميكنيم خورشت كه به جوش اومد حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت بايد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم اين خورش بايد با صبر و حوصله پخته بشه و در اينصورت يه خورش مجلسي و عالي غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
هدایت شده از شام چی بپزم😋 آشپزی
امروز با دیدن این پیام کلی ذوق کردم 😍😍 اصلا من الان رو ابرهام 😍😍 ممنون که اینقدر مهربونین همین دعا های خوبتون بهم کلی انرژی میده برای ادامه ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود سیب زمینی و مرغ😋 این غذا با سبزیجات معطری پخته میشه که باعث میشه مزه خیلی خوب و خاصی داشته باشه👌 از جمله نعناع گشنیز و فلفل سبز👆 یه وعده غذایی جدید و متفاوت🤗 غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
هدایت شده از شام چی بپزم😋 آشپزی
دروغ تو کارم نیست خواهر گلم نمیخوام یا دروغ بگم این ست ۱۲۰ تومنه و ۵۰ تومنه بکشونمت تو کانال بعد بیای قیمت بالای ۵۰۰تومن و یک تومن ببینید نه خواهرم نمیخوام مالمو حروم کنم برای جذب شما ولی خواهر گلم این کانال منه تمام سعیمو کردم با سود کم مال حلال کسب کنم دوست داشتید خوشحال میشم از کانالم دیدن کنید 👇 https://eitaa.com/joinchat/2791112728C7c5779314c راستی حراجی هم داریم ست کیف و روسری ۲۴۰ تومنه
هدایت شده از شام چی بپزم😋 آشپزی
**سود کم و فروش بالا و انصاف حرف اولو میزنه تو کار ما تشریف بیارید تو کانالمون خوشحال میشیم😍😊👆 ** عضو شدی میخوام پاک کنم هاااا😍👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋😋😋 بریم سراغ مواد اولیه👇 گوشت گوسفندی سیصد تاچهارصد گرم (بسته به وسعتون🙈)🥩 هویج (اگه در شهرتون زردک دارید بهتره از زردک استفاده کنید) سه تا چهار عدد🥕🥕🥕 برنج سه پیمانه🍚🍚 کشمش سه چهارم پیمانه پیاز پنج عدد(این غذا پر پیازه😉) کمی زعفرون و نمک و فلفل .. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 و اما طرز تهیه این خوشمزه جان😋👇 ابتدا پیازها رو خلالی و سرخ میکنیم ،کمی که از سرخ شدن گذشت ،یک سوم لیوان آب🍶 داخل پیازها ریخته و درب قابلمه رو میذاریم ،دو دقیقه بعد تکه های گوشت🥩 رو داخلش میریزیم و کمی زعفرون اب شده روش میدیم و میذاریم آب بندازه ،وقتی آبش رو تقریبا کشید آب میریزیم و میزاریم بپزه تا حدی که در پایان حدود چهار پیمانه آب داشته باشه،نمکش رو میزون میکنیم . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 در تابه دیگه هویج های🥕🥕 خلالی شده رو سرخ میکنیم و در پایان کشمش ها رو هم اضافه میکنیم و دو سه دقیقه باهم تفت میدیم. برنج🍚🍚 شسته شده رو همراه آب گوشت میپزیم وقتی که کمی از آبش مونده هویج و کشمش رو هم اضافه میکنیم و بعد میذاریم واسه دم کشیدن😊 غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
💢برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. ❇️با این کار‌ پیازها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهند كرد. غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
⏰ ترفندهای جلوگیری از چربی گرفتن گاز ووسایل 👇 👈اول اینکه همیشه وقتی میخوام مرغ ماهی یا سیب زمینی سرخ کنم داخل یک قابلمه ی بزرگ اینکار رو انجام میدم که روغن بیرون نپاشه دراین مورد مواظب دستتون باشید به لبه ی قابلمه نگیره وبسوزه . 👈دوم با شعله ی متوسط وکم کار میکنم . 👈اگر غذا سرریز شد یا موقعی که غذا رو آماده ی طبخ میکنم گاز کثیف شد ظرف رو روی شعله ی دیگه ای قرار میدم و اون قسمت رو تمیز میکنم که هنگام پخت چربیها سوخته وعمیق نشه . 👈کتری قوری یا سماور رو از روی گاز برمیدارم که موقع پخت وپز چربی نگیره . 👈موقع کشیدن غذا این کار رو روی گاز انجام نمیدم قابلمه هارو روی کانتر یا میز یا روی زیرانداز روی زمین میذارم و غذا رو میکشم .کشیدن غذا روی گاز باعث کثیف شدن گاز میشه . 👈همیشه روی جا ادویه و وسایل کنار گاز یک پارچه پهن میکنم تا نیاز به شستشوی زود به زود نداشته باشند . غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07