🔻 پرک لیمو عمانی
🔹فواید دارویی و درمانی لیمو عمانی برای بدن
1. سلامت قلب
لیمو عمانی به دلیل مقادیر بالای پتاسیم موجود در آن به کاهش فشار خون بالا کمک کرده و با تقویت عضلات قلب خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
2. معده و دستگاه گوارش
گفته می شود که لیمو سیاه باعث افزایش اشتها می شود، ناراحتی معده را درمان می کند و با بهبود حرکات روده برای پیشگیری و درمان یبوست و اسهال مفید می باشد.
3. سم زدایی روده ها
لیمو عمانی به دلیل مقادیر بالای ویتامین C که دارد و همچنین به دلیل خواص ضد میکروبی طبیعی به سم زدایی و پاک سازی روده ها کمک می کند.
4. سرطان
گفته می شود که برخی ترکیبات لیمو امانی تقسیم سلولی در بسیاری از سلول های سلولی سرطانی را کاهش داده و خطر ابتلا به سرطان را از بین می برد.
5. تقویت سیستم ایمنی بدن
لیمو عمانی به دلیل مقادیر بالای ویتامین C که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به عفونت های ویروسی را کاهش می دهد.
6. منبع عالی ویتامین D
گفته می شود که مقادیر بالای ویتامین D موجود در لیمو سیاه با تقویت استخوان ها خطر ابتلا به بیماری پوکی استخوان را کاهش می دهد و به تقویت عضلات و دندان ها کمک می کند.
💠 قیمت:بسته 50 گرمی 20.000 تومان
🌸سفارش 👇
@TAYEB_BDON_SANSOR
فروشگاه #غذای_طیب
@ghazayetayeb
🔻 زردچوبه
🔹زردچوبه یکی از پرمصرف ترین ادویه جات به شمار میرود. خاستگاه اصلی آن کشور هند است. عمده ترین ادویه مورد مصرف بویژه در غذاهای آسیایی است که معمولا به تنهایی یا به صورت مخلوط با دیگر ادویه ها استفاده می شود. تقریبا تمامی خورش های ایرانی با پیاز سرخ شده در روغن و زردچوبه آغاز می شوند. همچنین در پزشکی سنتی هند و چین زردچوبه به عنوان یک دارو استفاده می شده است.
🔹ماده اصلی فعال موجود در زردچوبه پلی فنلی بنام کورکومین (Curcumin) است که عامل رنگ زرد زردچوبه و ماده دارویی اصلی آن است. زردچوبه یک منبع عالی منگنز و آهن و یک منبع خوب ویتامین B ، فیبر، مس و پتاسیم می باشد.
🔹زردچوبه بدلیل خصوصیات آنتی اکسیدانی یکی از موثرترین مواد جهت جلوگیری از سرطانی شدن سلول های بدن است.
💠 قیمت:بسته 150 گرمی 10.000 تومان
🌸سفارش 👇
@TAYEB_BDON_SANSOR
فروشگاه #غذای_طیب
@ghazayetayeb
🔻 خواص زردچوبه
🔹زردچوبه ضد تومور ، ضد باکتری، ضد ویروس، ضد بیماریهای التهابی روده است و در درمان ورم مفاصل، درمان بیماریهای شکم، کبد و زخم ها، سرطان های سینه ، پروستات، ریه و روده ی بزرگ، بهبود عملکرد کبد، مقابله با بیماریهای قلبی و عروقی و حمله مغزی، کاهش کلسترول، بادشکن، تصفیه کننده خون، تب بر، محرک، انرژی زا، درمان کمردرد، پشت درد و سینه درد، اسهال و اسهال خونی، درمان رماتیسم و سل، رفع دندان درد و التهاب لثه و دندان بسیار مفید و موثر است. باعث افزایش ترشح انسولین و کاهش قند خون در بیماران دیابتی می شود. مثل داروهای مسکن باعث کاهش درد میشود. مانند یک داروی استروئیدی باعث کاهش التهاب میشود. خواص ضدالتهاب کپسول زردچوبه برای درمان هر دو نوع آرتروزهای استخوانی و روماتوئید عالی است.
🔹کپسول زردچوبه حاوی مادهای به نام لیپو پلی ساخارید است که به تحریک سیستم ایمنی بدن کمک میکند. عوامل ضدباکتری، ضدقارچ و ضدویروس زردچوبه نیز سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. با داشتن اثر آنتی اکسیدانی قویتر از ویتامین C و E یک سیستم ایمنی قوی احتمال ابتلا به سرماخوردگی، آنفلوانزا و سرفه کمتر خواهد شد. اگر به هر یک از این بیماریها مبتلا شدید، یکبار در روز یک قاشق چایخوری زردچوبه به یک لیوان شیر گرم مخلوط کرده و میل کنید.
🔹کپسول زردچوبه برای حفظ وزن سالم بسیار مفید است. ایجاد یا پیشرفت بیماری آلزایمر را نیز کاهش دهد.کپسول زردچوبه نوعی پاککننده طبیعی کبد به شمار میرود.
مقدار مصرف عادی زردچوبه که هر روز میتوان بدون عارضه جانبی از آن استفاده کرد "1.5" تا"3" گرم در روز است.
🔻ساکارز عسل چیست
🔹ساکارز (sucrose) نوعی قند است که نام علمی همین قندها و شکرهایی است که ما روزانه در کنار چای یا در تهیه مربا و کیک و … از آنها استفاده میکنیم، ساکاروز معمولا در چغندر قند و نیشکر وجود دارد.
🔸این قند یا کربوهیدارت در گیاهان و شهد گلها نیز وجود دارد و زمانی که زنبور از شهد گلها تغذیه میکند این نوع قند را هم با خود به کندو میآورد و در آنجا ذخیره میکند.
🔹البته این قند تنها قند موجود در عسل نیست و اتفاقا بخش کوچکی از قندهای موجود در عسل را تشکیل میدهد. بخش زیادی از عسل طبیعی را فروکتوز و گلوکوز تشکیل میدهند که دو نوع دیگر از قندها هستند.
🔸به طور کلی تقریبا حدود ۴۰٪ از عسل را گلوکز، ۳۵٪ فروکتوز و درحدود ۳ تا ۱۰ درصد را ساکارز تشکیل میدهد و مابقی را آب، مالتوز و سایر اجزا تشکیل میدهند.
🔹یکی از اصلیترین شاخصهایی که در آزمایش عسل مورد بررسی قرار میگیرد، مقدار ساکاروز موجود در آن است.
🔸مقدار این ماده در شهد گیاهان بسیار کم بوده و به همین دلیل است که معمولا پایین بودن ساکارز عسل را نشانهی طبیعی بودن عسل میدانند.
🔻روش کار دستگاه تشخیص ساکاروز عسل
🔹یکی از موارد بسیار مهمی که در برگه آزمایش عسل نیز ذکر شده و اندازه گیری می شود ، اندازه گیری درصد ساکاروز عسل است.
این کار در آزمایشگاه ها توسط دستگاه تشخیص ساکاروز عسل انجام می گیرد.
دستگاه تشخیص ساکاروز عسل میزان ساکاروز موجود در عسل که تعیین کننده خلوص و مرغوبیت عسل می باشد را بررسی کرده و میزان دقیق مقدار موجود این پارامتر را مشخص می کنند.
در اندازه گیری میزان ساکاروز موجود در عسل در استاندارد ایران، حداکثر مقدار ۵ درصد برای عسل قابل قبول بوده و این میزان در عسل های مرغوب بسته به میزان مرغوبیت بین ۲ تا ۸ درصد متغیر است.
اما عسل مرغوب با خلوص بالا عسلی است که ساکاروز آن از ۳ پایین تر باشد.
🔸اندازه گیری میزان ساکاروز اصولا با دستگاه ساکرومات و با روش تیتراسیون انجام می گیرد.
البته در تعیین خلوص عسل و یا تقلبی بودن آن موارد دیگری نیز مورد بررسی قرار می گیرد.
🔹 برخی از عسلها مثل عسل کنار و بادام بصورت طبیعی و نرمال ساکارزشان بالاتر از دیگر عسلهاست
🔴 لیست عسل های موجود فروشگاه غذای طیب
🔹 عسل پنبه (دیابتی) ساکارز ۱
یک کیلویی 150.000
🔹عسل بادام ساکارز ۴
یک کیلویی 150.000
نیم کیلویی 76.000
🔹 عسل خار ترنجبین ساکارز ۱.۹
یک کیلویی 100.000
🔹 عسل کنار کنجد ساکارز ۴.۳
یک کیلویی 125.000
🔹عسل کنار ساکاروز
یک کیلویی 95.000
نیم کیلویی 47.000
🔹 عسل آویشن ساکارز
یک کیلویی 85.000
نیم کیلویی 43.000
🔹 عسل گون آویشن ساکارز ۱.۶
یک کیلویی 125.000
🔹 عسل گون ساکاروز 3
یک کیلویی 85.000
نیم کیلویی 44.000
🔹عسل گون اسطوخودوس ساکارز 2.6
یک کیلویی 85.000
نیم کیلویی 43.000
🔹عسل اسطوخدوس ساکارز ۲.۶
یک کیلویی 140.000
نیم کیلویی 71.000
🔹عسل جعفری ساکارز ۲.۲۹
یک کیلویی 90.000
نیم کیلویی 46.000
🔹عسل بهارنارنج ساکارز ۱.۸۷
یک کیلویی 80.000
نیم کیلویی 41.000
🔻خواص عرق گل گاوزبان (طبعیت و خواص درمانی)
🔹این عرق طبیعت گرمی داشته و آرامبخش است، برخی خواص دارویی آن عبارتند از:
🔸جهت رفع مشکلات پوستی، مثل اگزما مفید است..
🔸عرق گل گاوزبان به دلیل داشتن مقدار زیادی کلسیم و آهن و مواد مغذی مثل پتاسیم، روی، ویتامین های C و B و بتاکاروتن برای خانمهایی که دچار کمبود این مواد ضروری هستند مفید میباشد.
🔸این عرق به دلیل دارا بودن خواص تسکیندهنده برای درمان بیماریهای عصبی توصیه میشود.
🔸عرق گل گاوزبان برای درمان افسردگی و ناراحتیهای ناشی از دورههای قاعدگی و یائسگی مفید است.
🔸این عرق نشاط آور بوده و تقویت کننده بدن میباشد.
🔸برای درمان خلط سینه برای کسانی که سرماخوردگی دارند موثر است؛ این افراد باید هر شب و هر صبح یک فنجان از این عرق بنوشند همچنین در درمان تنگی نفس و سینه درد هم مفید است.
🔸تصفیه کننده خون است.
🔸برای رفع گرفتگی صدا و نرم کردن سینه مفید میباشد.
🔸گل گاوزبان تقویت کننده روحیه و اعضای اصلی بدن مثل قلب، کبد و کلیه است.
🔸استفاده از این عرق رنگ چهره را باز و پوست صورت را شاداب میکند.
🔸گیاه گل گاوزبان و عرق آن دارای منیزیم و آنتی اکسیدانها بوده، از بروز سرطان پیشگیری میکند.
◀️ قیمت:هر لیتری 20.000
🌸سفارش 👇
@TAYEB_BDON_SANSOR
فروشگاه #غذای_طیب
@ghazayetayeb
🔻خواص عرق بابا آدم
🔹ریشه باباآدم را هنگامی که گیاه یکساله است و قبل از آن که گل بدهد در اواخر فصل زمستان یا اوایل فروردین جمع آوری می کنند. این گیاه از ایام قدیم مورد استفاده بوده و از آن به عنوان داروی مدر، تصفیه کننده خون و بر ضد بیماری های تناسلی زنان به کار می رفته است.
🔹عرق بابا آدم بیشتر با عنوان برطرفکننده جوش معروف است. از اثرات عرق باباآدم بهبود بیماریهای پوستی مانند ریزش مو، کهیر، آبسه، آکنه، پسوریازیس، دمل، کورک، اگزما، گل مژه، زخمها و دیگر جراحات پوستی است.
🔹برای درد مفاصل و ترک پوست و زخم سر انگشتان که به علت سرمای شدید ایجاد شده باشند مفید است، و همچنین برای سوختگی آتش و زخم های بیخ ناخن مفید است و روی هم رفته برای معالجه زخم های مزمن و اولسر زانو و التهابات مخاط دهان و گلو و آب آوردن انسان منافع شایان دارد.
🔹ریشه بابا آدم دارای خاصیت تصفیه کنندگی خون، پیشاب آور و معرق بوده و از روزگاران دور برای نقرس مورد استفاده بوده است، ریشه بابا آدم برای درمان چاقی و ورم عمومی بدن که در اثر خرابی کلیه و سنگ مثانه می باشد مفید است و برای بیماری های پوستی و جوش غرور جوانی (درمان جوش صورت) نافع است، برای تب های دانه ای همچون مخملک و سرخک استفاده می شود.
🔻دیگر خواص عرق بابا آدم
🔸معرق
🔸ضدچاقی
🔸درمان دردهای رماتیسم
🔸درمان جوش های غرور جوانی
🔸پایین آورنده قند خون
🔸درمان سرخک
◀️ قیمت:هر لیتری 20.000
🌸سفارش 👇
@TAYEB_BDON_SANSOR
فروشگاه #غذای_طیب
@ghazayetayeb
🔖 #چای_سیب
✴طبیعت دمنوش سیب:
دمنوش سیب طبیعتی گرم را دارد.
🔹️خواص دمنوش سیب:
دمنوش سیب برای افرادی که استرس روزانه دارند بسیار آرام بخش می باشد.با نوشیدن روزانه از این دمنوش می توانید خستگی های روزانه را از خود دور نمایید.درهنگام سرماخوردگی می توانید از این دمنوش روزانه دو نوبت استفاده نمایید.مواد داخل آن مناسب برای رفع درد گلو و نیز تب می شود.دمنوش سیب می تواند به بهبود کارکرد سیستم گوارش کمک نماید.این دمنوش می تواند سیستم عصبی بدن را تقویت نماید.
🔸️خواص دیگر دمنوش سیب :
درمان اسهال
درمان نفخ معده
درمان بیماری های عصبی
تقویت نیروی بدن
قیمت : بسته 200 گرمی 18.000 تومان
🌸سفارش 👇
@TAYEB_BDON_SANSOR
فروشگاه #غذای_طیب
@ghazayetayeb
🔻خواص چای سیب:
۱. پیشگیری از سرطان
اثر ضد سرطانی سیب موضوع اصلی مطالعات بسیاری بوده است.
چای سیب با دارا بودن ترکیباتی به نام کامفرول،کاتچین،کوئرستین و دیگر ترکیبات آنتی اکسیدان، ماده طبیعی و بی نظیری در مقابله با سرطان است.
اکثر یافته ها بیانگر تاثیر بالای سیب بر روی سرطان ریه است.
البته تاثیر سیب در بهبودی سرطان سینه و روده نیز مشاهده شده است.
۲. حمایت از باکتریهای مفید بدن
یکی از مهم ترین و غیر قابل انکار ترین بخش های مربوط به سلامت بدن، باکتری های مفیدی هستند که ساکن بدن می باشند.
سیب و چای سیب، سیب تقویت عملکرد باکتریهای مفید (به ویژه انواع ساکن در روده) می شود.
پژوهش های انجام شده حاکی از آنست که ترکیبات سیب باعث تنظیم متابولیسم در سیستم گوارشی و افزایش باکتری های مفیدی می شوند که باکتری های مضر و سموم مواد غذایی را حذف می کنند.
۳. رفع یبوست و تقویت عملکرد روده ها
چای سیب سطح بالای فیبر و مالیک اسید دارد که منجر به این امر می شود.
۴. پشتیبانی از سیستم ایمنی
سیب و چای سیب دو خوراکی مهمی هستند که باید به رژیم غذاییتان اضافه کنید، چرا که این دو مقادیر بالای ویتامین ث و دیگر ترکیبات موثری دارند که بدن را در برابر بیماری ها از جمله انواع خود ایمنی حفاظت می کنند.
برای مثال هنگام دم کردن چای سیب ترکیبات فعالی از سیب آزاد میشود که در مقابله با بیماری پارکینسون موثر است.
۵. کمک به کاهش وزن
۶. جبران کم خونی
سیب و چای سیب دو منبع غنی از آهن می باشند؛ آهن عنصری است که در درمان کم خونی حرف نخست را میزند.
کم خونی به کمبود هموگلوبین در خون اطلاق می شود که با افزایش دریافت آهن قابل جبران است.
آهن جزء لاینفک گلبول قرمز است که در متابولیسم آن نقش ویژه ای دارد.
افزایش ذخیره آهن در بدن به افزایش گلبول های قرمز منتهی میشود، افزایش تعداد گلبول های قرمز هم نه تنها باعث رفع کم خونی می شود بلکه از طریق بهبود کیفیت اکسیژن رسانی به اندامها سبب بهبود عملکرد ارگان های حیاتی بدن می شود.
۷. منبع انرژی
سیب و چای سیب در کاهش ضعف و انرژی بخشی به افراد ضعیف بسیار موثر هستند.
به همین دلیل مصرف آن همواره به افراد بیمار در حال بهبودی که دچار ضعف شده اند توصیه میشود تا به سرعت انرژی از دست رفته خود را بازیابند.
گفته می شود در سیب پروتئین خاصی وجود دارد که با گروهی از ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در آن، ترکیب شده و انرژی زا می شوند.
۸. سم زدایی بدن
چای سیب فرایند حذف مواد سمی از طریق دستگاه گوارش را تسهیل میکند.
۹. پیشگیری از دیابت
در سیب و چای سیب ترکیباتی به نام پلی فنول وجود دارند که در پیشگیری از دیابت اعمال زیر را انجام می دهند:
کنترل نوسانات ناگهانی قند خون
ترکیبات پلی فنولی موجود در سیب، میزان جذب قند از مواد غذایی را کاهش می دهند؛ به این ترتیب نوسان قند خون کاهش می یابد و این یک فاکتور مهم در کنترل دیابت است.
تسهیل اتصال انسولین به سلولها
پلی فنولها گیرنده های انسولین موجود در سطح سلول را فعال میکنند، به این ترتیب هورمون انسولین با اتصال به سلولها قادر خواهد بود قند را از جریان خون خارج کند.
علاوه بر ترکیبات پلی فنولی، قند طبیعی موجود در سیب، فروکتوز، نیز در کنترل قند خون موثر است.
۱۰. پیشگیری از آلزایمر
اگر فعالیت رادیکالهای آزاد سبب تحلیل مغز شود، علایم بیماری آلزایمر ظاهر می شود.
چای سیب سرشار از آنتی اکسیدان بوده و با مهار رادیکالهای آزاد احتمال بروز آلزایمر را کاهش میدهد.
۱۱. تقویت حافظه
یکی از اثرات سیب و چای سیب افزایش میزان انتقال دهنده های عصبی (استیل کولین) در مغز است که نتیجه آن تقویت حافظه و قدرت حل مسئله خواهد بود.
۱۲. پیشگیری از پارکینسون
تخریب خودبخودی سلول های عصبی تولیدکننده ترکیب دوپامین از جمله دلایلی است که منجر به بیماری پارکینسون می شود.
سیب و چای سیب با کمک به حفظ یکپارچگی سلول های عصبی از درصد وقوع این امر می کاهد.
۱۳. بهبود بیماری های تنفسی
دستگاه تنفسی ما نسبت به التهاب بسیار حساس است و تعدادی از مشکلات تنفسی مستقیما به التهاب غشاها و یا سلول های سیستم تنفسی مربوط است.
آسم جدی ترین حالت التهاب ریوی است. این چای گیاهی باخاصیت ضد التهابی بالایی که دارد میتواند در ردیف درمان های گیاهی آسم قرار گیرد.
۱۴. بهبود روماتیسم و تسکین دردهای روماتیسمی
سیب و چای سیب به واسطه مقادیر بالای فلاونوئیدها و دو ترکیب به نام های مایکری ستین و کامفرول می توانند احتمال ابتلا به روماتیسم و مشکلات التهابی از قبیل آرتروز و نقرس را کاهش دهند.
۱۵. مراقبت از پوست
این خاصیت به علت وجود آنتی اکسیدان ها در میوه و پوست سیب است که اثرات منفی افزایش سن، رادیکالهای آزاد و اشعه ها را بر روی پوست کاهش داده و از طرفی هم بازسازی سلول های پوستی پیر و فرسوده را کلید میزند.
🔖 #چای_به
✴️طب سنتی امروز وام دار دمنوش هایی است که هر کدام حاصل یکی از گیاهانی است که دریایی از خاصیت را در خود جای داده اند، دمنوش به هم از جمله همین دمنوش ها است که خواص دارویی و درمانی بسیاری داشته و در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد.
میوه به معروف است به سیب طلایی و برای درمان بسیاری از بیماری ها از قبیل افسردگی ، زخم معده و بیماری های قلبی از گذشته تا کنون مورد استفاده بوده است.از جمله خواص چای به که هر کسی را به نوشیدن آن تشویق می کند می توان از موارد زیر نام برد.
خاصیت ضد سرطان
رفع خستگی
آرام بخش
نشاط آور
خوش بو کننده دهان
کمک به هضم غذا
درمان ورم چشم
شستشو و ضد عفونی زخم
اشتها آور
درمان زخم
تسکین دهنده درد گلو
کاهش فشار خون
قیمت : بسته 200 گرمی 18.000 تومان
🌸سفارش 👇
@TAYEB_BDON_SANSOR
فروشگاه #غذای_طیب
@ghazayetayeb
🔻خاصیت چای به:
🔹 کمک به کاهش وزن
یکی از خواص چای به برای لاغری این است که این چای مانند یک مکمل رژیمی عمل می کند. به دارای مواد مغذی متعددی است و مصرف چای به می تواند با تأمین این مواد مغذی کمک کند تا بهتر رژیم لاغری خود را حفظ کنید و دچار کمبود ویتامین نشوید.
🔹 کمک به درمان زخم معده
پژوهش های متعدد نشان داده اند که یکی از خاصیت های چای به کمک به پیشگیری و درمان زخم معده، حتی زخم معده های ناشی از مصرف الکل است.
در واقع به و چای آن دارای ترکیبات منحصر بفردی هستند که از تشکیل باکتری های اچ. پیلوری که اغلب باعث زخم معده می شوند جلوگیری می کنند.
نوشیدن مرتب چای به می تواند فایده ی زیادی برای سلامتی معده داشته باشد و از ایجاد زخم معده جلوگیری کند.
🔹 خاصیت ضد التهابی
به و چای آن دارای مقادیر بسیار بالایی ویتامین ث هستند و می توانند تا میزان ۲۵ درصد از میزان مصرف روزانه توصیه شده بدن را تأمین کنند. این ویتامین سیستم ایمنی را تقویت می کند و به درمان مشکلات التهابی کمک می کند.
خواص آنتی باکتریال این چای به جلوگیری از رشد و گسترش باکتری های مضر کمک می کنند و مصرف این چای در درمان بیماری ای کولای (E.Coli) و بیماری اﺳﺘﺎﻓﻴﻠﻮﻛﻮﻛﻮس اورﺋﻮس (S. aureus) مؤثر بوده است.
🔹 خواص آنتی اکسیدانی بالا
یکی از چندین خاصیت چای به خواص آنتی اکسیدانی آن است. میوه به سرشار از آنتی اکسیدان است و این مواد به مقابله با رادیکال های آزاد و محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از آنها محافظت می کنند.
چای به در مقابله با التهاب، کاهش استرس متابولیک و پیشگیری از ریسک بیماری های مزمن نقش مهمی دارد.
فلاونویدهای موجود در میوه به (مانند کوئرستین و کامپفرول) می توانند احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و قلبی عروقی را کاهش دهند.
علاوه براین، میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در آب به و چای آن می توانند به جوانسازی پوست و ترمیم آسیب های ناشی از پیری و استرس کمک کنند.
🔹 خواص ضد ویروسی
پژوهش ها نشان داده اند که چای به سرشار از ترکیبات فنولیک است. این ترکیبات سالهاست در طب سنتی و طب غربی برای تقویت فعالیت ضد آنفلوئنزای داروها مورد استفاده قرار می گیرند.
این خاصیت ضد ویروسی، در کنار خاصیت آنتی باکتریال و ضد التهاب چای به، تأثیر زیادی در پیشگیری از سرماخوردگی معمولی، سرماخوردگی فصلی و سایر بیماری های ویروسی مشابه دارند.
🔹 کمک به حل مشکلات گوارشی
یکی از خاصیت های چای به حل مشکلات گوارشی است که هم طب سنتی و هم پژوهش های اخیر آن را تأیید می کند.
در واقع، چای به در محافظت از بافت معده در مقابل اختلالات گوارشی مانند التهاب روده و کولیت خونریزی کننده مؤثر است.
یکی از خواص چای به در بارداری نیز کاهش حالت تهوع و استفراغ به ویژه استفراغ صبحگاهی است.
🔹 مفید برای سیستم قلبی عروقی
به سرشار از اسیدهای کلروژنیک، آنتوسیانین ها، فلاونول ها و کاتچین ها و پروآنتوسیانیدین هایی است که برای سلامت سیستم قلبی عروقی مفید هستند.
🔹 کاهش ریسک ابتلا به سرطان
همانطور که اشاره کردیم چای به دارای خواص آنتی اکسیدانی است و به همین دلیل می تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد. علاوه براین، این چای دارای مواد قابضی مانند کاتچین ها و اپیکاتچین ها است که به آنها ترکیبات تنین می گویند.
این ترکیبات که کمتر شناخته شده هستند، با اتصال به مواد سمی سرطانزا و خنثی کردن آنها، از غشاء مخاطی در برابر سرطان محافظت می کنند.
🔹 کاهش استرس
نوشیدن مرتب چای به برای کاهش استرس در افرادی که سبک زندگی پرسرعت باعث ایجاد استرس در آنها شده، مؤثر است.
چای به به دلیل خواص آرامش بخش آن از نوشیدنی های محبوب یوگی های هندی نیز به شمار می رود و به افزایش تأثیر مراقبه کمک می کند.
🔹 کمک به بهبود سلامت چشم
قرن هاست که در طب سنتی غربی و شرقی از به و چای آن برای درمان مشکلات مرتبط با چشم استفاده می شود. امروزه این خواص توسط پژوهش های مدرن نیز تأیید شده اند.
به علاوه بر بهبود بینایی و وضوح دید، به کاهش احتمال ابتلا به بیماری های چشمی جدی تر نیز کمک می کند.
علاوه بر آنتی اکسیدان های موجود در این چای، سایر ویتامین ها و ترکیبات ضروری موجود در آن مانند ویتامین های ب۱، ب۳، ب۶ و پتاسیم، روی و فولات نیز به محافظت از سلامت چشم کمک می کنند.
🔹 مفید برای کبد
چای به دارای خواص مفیدی برای محافظت از کبد است و می تواند مقاومت بدن در برابر عفونت های ناشی از باکتری ها را افزایش دهد.
🔹 کمک به تسکین علایم آلرژی
به و چای آن به تسکین علایم واکنش های آلرژی های رایج، حملات آسمی و التهاب پوستی آلرژیک کمک می کنند.
این خاصیت به دلیل ترکیبات موجود در این میوه و تخم های آن اتفاق می افتد که از فعالیت سلول های ایمنی که باعث واکنش های آلرژیک می شوند، جلوگیری می کنند.
🔻 اسفرزه
1- نرم کننده شکم
2- ضد زخم روده و معده
3- ضد حرارت و عطش
4- ضد اسهال ساده و خوني
5- ضد خونريزي سينه
6- نشاط آور
7- ضد تب و لرز
🔘 قیمت : بسته ۱۵۰ گرمی 18.000 تومان
🌸سفارش 👇
@TAYEB_BDON_SANSOR
فروشگاه #غذای_طیب
@ghazayetayeb