💌 لبخندی برای شروع روزتان…
دعایی برای برکت دادن به راهتان…
آهنگی برای تحمل سختی ها…
پیامی برای آرزوی یک روز خوب…
برایتان آرزومندم
صبحتان پر از عشق و امید🌸🌸🌸
https://eitaa.com/ghemie_313
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استاد_شجاعی
✘ توی خونهمون دعا گذاشتن، شوهرم از اینرو به اونرو شده !
✘ ما رو جادو کردن، هر روز باهم دعوامون میشه !
✘ بخت بچهمو بستن، تموم برنامههای ازدواجش بهم میخوره !
من چکار باید بکنم ؟
https://eitaa.com/ghemie_313
وَ إِذٰا سَمِعُوا اَللَّغْوَ أَعْرَضُوا عَنْهُ وَ قٰالُوا لَنٰا أَعْمٰالُنٰا وَ لَكُمْ أَعْمٰالُكُمْ سَلاٰمٌ عَلَيْكُمْ لاٰ نَبْتَغِي اَلْجٰاهِلِينَ
و هنگامی که سخن بیهوده ای بشنوند، از آن روی برمی گردانند و می گویند: اعمال ما برای ما و اعمال شما برای شما، سلام بر شما [سلام متارکه]، ما خواستار [همنشینی و معاشرت با] نادانان نیستیم🌼
💐 ( آیه 55) سوره مبارکه قصص💐
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🍃 خودت را خوار نکن!🍃
🌴 قالَ مَولَانَا أمِیرُالمُؤمِنِینَ عَلَیهِالسَّلَامُ: «رَضِیَ بِالذُّلِّ، مَنْ کَشَفَ عَنْ ضُرِّهِ».
🌸 امام علی علیهالسّلام میفرمایند: كسى كه ناراحتى هايش را (نزد اينوآن بدون هيچ فايدهای) فاش كند، به ذلّت خويش راضى شده است.
🌼 جز برای گرفتن مشورت، اعاده حیثیت، حلّ مشکل و امثال ذلک با کسی دردودل نکن!
💐حکمت دو نهج البلاغه💐
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
https://eitaa.com/ghemie_313
پسر جوانی بیمار شد. اشتهای او کور شد و از خوردن هر چیزی معدهاش او را معذور داشت.
حکیم به او عسل تجویز کرد.
جوان میترسید باز از خوردن عسل دچار دلپیچه شود لذا نمیخورد. حکیم گفت: بخور و نترس که من کنار تو هستم. جوان خورد و بدون هیچ دردی معدهاش عسل را پذیرفت.
حکیم گفت: میدانی چرا عسل را معده تو قبول کرد و پس نزد و زود هضم شد؟
جوان گفت: نمیدانم.
حکیم گفت: عسل تنها خوراکی در جهان طبیعت است که قبل از هضم کردن تو، یکبار در معده زنبور هضم شده است.
پس بدان که عسل غذای معده توست و
✔️سخن غذای روح توست.
و اگر میخواهید حرف تونو بپذیرند و پس نزنند و زود هضم شود، سعی کنید قبل سخن گفتن، سخنان خود را مانند زنبور که عسل را در معدهاش هضم میکند، شما نیز در مغزت سبک سنگین و هضم کن سپس بر زبان بیاورید!
🌹🌹🌹
https://eitaa.com/ghemie_313
▪️🍃🌹🍃▪️
📝 #یادداشت_تحلیلی/ راهبرد «توافق کوچک با نتایج برابر»
🔹سیاست خارجی ایران در مواجهه با آمریکا دو دهه درگیر دو گزاره متناقض «هر توافقی بهتر از عدم توافق است» و «عدم توافق بهتر از توافق بد است» بوده است. توجه به هر یک از این گزارهها از سوی دستگاه سیاست خارجی مسیر مواجهه با غرب را بین یک نگاه حداقلی و دیدگاه حداکثری دچار تغییر کرده است.
🔺با شناختی که از دنیای غرب داریم، اگر در روی پاشنه گزاره اول که همان «رسیدن به توافق به هرقیمت ممکن» است بچرخد، آنگاه دادهها بر ستاندهها فزونی خواهد داشت و لاجرم کفه ترازو به نفع طرف مقابل سنگین خواهد شد و دقیقاً نتایج به دست آمده همان میشود که در دولت دوازدهم به دست آمد و اگر گزاره دوم که همان «یا هیچ یا آنچه ما میخواهیم» را دنبال کنیم، باید پاشنه در مذاکره را از جا درآوریم؛ چرا که نه میزی برای مذاکره چیده خواهد شد و عملاً نه دادهای و نه ستاندهای خواهد بود. این مدل را پیشتر در برههای از تاریخ آزمودهایم و حاصل آن نتایجی بود که هنوز با آنها گلاویز هستیم.
🔹واقعیت آن است که هیچ یک از این دو نگاه و گزاره صفر و صدی منافع ملی را تأمین نخواهد کرد و اینجاست که یک سیاستمدار هوشمند، آرمانخواه و واقعبین میطلبد تا از تألمات اقتصادی بکاهد و ترسی هم برای نشستن پشت میز مذاکره نداشته باشد؛ چرا که استخوان هویت و غرور ملی آنچنان محکم است که در مقابل زیادهخواهی بیگانگان تسلیم نمیشود.
✅اینجاست که نقش توازنگرای دیپلماسی دولت سیزدهم نمایان میشود؛ زیرا دولت سیزدهم سعی کرده است تا همزمان با ارتقای ارتباط با شرق همچنان بر سر میز مذاکره با غرب نیز بماند، چرا که مناسبات اقتصادی ما سالها از این مسیر دنبال شده است. بنابراین به ناچار باید راهی بینابین را جستوجو کرد، راهی که بتواند در حصول به توافق میان داده و ستانده تعادل نسبی برقرار کند.
👈🏻از آنجایی که رسیدن به یک «توافق بزرگ با نتایج برابر» حداقل در کوتاهمدت دور از دسترس به نظر میرسد، دستیابی به چندین «توافق کوچک با نتایج برابر» میتواند تا حدودی از بار تنشها بکاهد. توافق اخیر میان ایران و آمریکا را در این راستا میتوان ارزیابی کرد.
✍🏻حسین حسینینژاد
══•ஜ۩🥀۩ஜ•══
https://eitaa.com/ghemie_313