eitaa logo
کانال آشپزی قیمه قورمه👩‍🍳🥘
41.7هزار دنبال‌کننده
66 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
📌کانال آشپزی قیمه قورمه 🍲🥘 پر از ترفند های آشپزی مخصوص بانوان سرآشپز و کدبانو👩‍🍳😍 مجموعه تبلیغاتی خاتون صفوی👸🦋🌿 https://eitaa.com/joinchat/541589762Cbe537f5577
مشاهده در ایتا
دانلود
15.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راحت ترین دستور با یه نتیجه ی خوشمزه و عالی 😍👌🏻 مواد لازم 🧑‍🍳 زرده تخم مرغ دو عدد ماست ۱۲۰ گرم بکینگ پودر یک ق چ روغن جامد یا کره آب شده ۶۰ گرم پودر مغز ها یک لیوان (من از ترکیب پودر نارگیل گردو‌بادام و‌پسته استفاده کردم ) پودر قند یک لیوان گلاب به میزان لازم‌ پودر هل یا اسانس هل یک ق چ آرد ۲۵۰ گرم ماست و‌بکینگ پودر رو با هم ترکیب کنید و با زرده ی تخم مرغ و روغن و یک قاشق غذاخوری پودر قند و هل و آرد مخلوط کنید (آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه ) و بذارید یخچال تا یک ساعت استراحت کنه ، تو این فاصله پودر مغزها و پودر قند و مقدار کمی گلاب ترکیب کنید ( گلاب رو‌خیلی کم بریزید به اندازه ای که مواد منسجم بشه ) و طبق فیلم خمیر رو بپیچید و تو‌روغن داغ و شناور سرخ کنید و آروم هم بزنید که به صورت یکنواخت سرخ بشه و بعد وقتی کمی از داغیش کم شد داخل پودر قند بغلتونید و نوش جان ♥️ ‌‌‌‌‌‌‌┅────🎀────┅ 📌کانال آشپزی قیمه قورمه 🍲🥘  👩‍🍳 @gheymeghorme
اینم ماهی شکم پر که درست کردم، محشر شده و چقدرم راحت بود و تو تابه سرخ کردم و خیلی خوب پخته شد.🤤 🔺روغن زیتون، نمک، فلفل قرمز، پودر پیاز، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، زنجبیل رنده شده و‌ ادویه کاری و سرکه یا لیمو ترش ،برای مزه‌دارکردن ماهی، این ادویه‌ها رو باهم مخلوط کنید و سپس اين مواد رو به بدنه ماهی و حتی داخل شکم ماهي بماليد و به مدت یکی دو ساعت اجازه بدین مزه دار شه 🔺حالا مواد داخل شکم را آماده کنید. پیاز رو با کمی روغن تفت دهید و چند حبه سیر رنده شده بهش اضافه کرده و ادویه کاری و فلفل قرمز و نمک بزنید و‌ سپس گشنیز و کمی شنبلیله اضافه کنید. کمی تفت بدید، گردو، زرشک و چند قاشق رب انار رو نیز اضافه کنید و مواد رو کمی دیگر با حرارت ملایم تفت دهید. مواد داخل شکم ماهي آماده است، آن را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا داخل شکم ماهی را با مواد پر کنید و به وسیله خلال دندان دور تا دور ماهی را به هم وصل کنید. و آرد رو به تمام بدنه ماهی بزنید و اضافی آرد رو بگیرید. در تابه روغن بریزید تا داغ بشه و بعد ماهی رو در روغن بزاريد تا چند دقیقه سرخ بشه و بعد ماهی رو برگردونید و هر طرف ماهی باید چند دقیقه‌ سرخ بشه و بعد شعله گاز رو کم کنید تا ماهی کاملا سرخ و خوب پخته بشه ماهی شکم پر آماده است. می‌تونین کنار چلو سرو کرده و نوش جان کنید. ‌‌‌‌‌‌‌┅────🎀────┅ 📌کانال آشپزی قیمه قورمه 🍲🥘  👩‍🍳 @gheymeghorme
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر برنج سنتی😌🍙 ‌‌‌‌‌‌‌┅────🎀────┅ 📌کانال آشپزی قیمه قورمه 🍲🥘  👩‍🍳 @gheymeghorme
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا چیکن آلفردو😎 🍝 ‌‌‌‌‌‌‌┅────🎀────┅ 📌کانال آشپزی قیمه قورمه 🍲🥘  👩‍🍳 @gheymeghorme
11.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسفناج پلو🤓 🥘 ‌‌‌‌‌‌‌┅────🎀────┅ 📌کانال آشپزی قیمه قورمه 🍲🥘  👩‍🍳 @gheymeghorme
22.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذاست یا سالاد؟😎 هم یه دیپ هم سالاد هم مرغ گریل شده باهم یکجا، دیگه چی میخواین؟ 😍🤌 نمک فلفل آویشن سیر له شده آب لیمو روغن زیتون سالاد: کاهو پیازچه گوجه گیلاسی خیار شوید آب لیمو نمک و فلفل دیپ پنیر فتا یک قالب پنیر فتا(صد گرمی) یک عدد خیار شور سیر یک حبه شوید تازه یا خشک مقداری جعفری تازه یک مشت آب لیمو ماست یک چهارم پیمانه این دیپ بی نهااااایت خوشمزست واسه همه چی میتونین ازش استفاده کنین پیاز هم یک عدد کنار مرغ گریل کنین مرغ رو مزه دار کنین نیم ساعت استراحت بدین تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بین ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بسته به سایز سینه مرغ زمان میبره گریل بشه، خودتون چک کنین 😍 ‌‌‌‌‌‌‌┅────🎀────┅ 📌کانال آشپزی قیمه قورمه 🍲🥘  👩‍🍳 @gheymeghorme
سلام سلااام 🙌🏻🥰 حالتون چطوره عزیزان خوب اینم با بافتی بینظیر تقدیم نگاهتون😋❤️ مواد لازم :🧑‍🍳 آرد ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه سر خالی وانیل کمی بیکینگ پودر دو ق چ یا یک بسته هل و زنجبیل هر کدوم یک ق چ گردو (اختیاری )نصف لیوان طرز تهیه :🧑‍🍳 اول از همه کدو رو با پوست با مقدار خیلی کم اب بزارین بپزه و ابش کشیده شه از پوستش جدا کنید و با پشت قاشق له کنید بعد بزارین توی ابکش تا اب اضافیش هم بره مثل همه کیکها اول شکر و تخم مرغ و وانیل رو هم میزنیم تا کرمرنگ و کشدار شه بعد روغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم و و بعد پوره کدو حلوایی رو اضافه کرده دوباره در حد مخلوط شدن هم میزنیم و بعد مخلوط ارد و بیکینگ پودر که قبلا دو بار الک کردیم کم کم اضافه کرده با لیسک هم میزنیم و قالب رو به روغن جدا کننده اغشته کرده مایه کیک رو داخلش میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه ۴۰ الی ۴۵ دقیقه میپزیم 🙃 نکته🌹 اگر خواستید گردو اضافه کنید بعد از اینکه ارد هم به مواد اضافه شد گردو را اضافه کنید. این کیک برای کسانی که طعم کدو را دوست ندارن عالیه چون اصلا طعم کدو نداره پس به خاطر خاصیت بینظیری که داره حتما این کیک بهترین گزینه است. ‌‌‌‌‌‌‌┅────🎀────┅ 📌کانال آشپزی قیمه قورمه 🍲🥘  👩‍🍳 @gheymeghorme