🖼 توییت حساب عبری رهبر انقلاب در ساعت ۲۳.۰۵ دقیقه:
آمریکا و رژیم صهیونیستی نسبت به آنچه که در مقابل ایران و جبهۀ مقاومت انجام میدهند پاسخ دندانشکن دریافت خواهند کرد.
#حیدر
#حیدر
https://eitaa.com/ghilaniha_qom
🌹 #یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ شمسی و مصادف با ۱ جمادیالاولی ۱۴۴۶ قمری 🌹
با عرض سلام و احترام
#روز_ملی_مبارزه_با_استکبار_جهانی
#روز_دانش_آموز
ان شاءالله همه ما در پناه قرآن و مورد عنایت اهل بیت (علیهمالسلام) قرار بگیریم.
🌹 ثواب تلاوت #قرآن امروز رو هدیه میکنیم به #امام_علی(علیهالسلام) و #حضرت_فاطمه_زهرا(علیهاالسلام) و به نیّت ظهور #امام_زمان(عجلاللهتعالیفرجهالشریف)
🌹🌹 اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ و َآلِ مُحَمَّدِِ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 🌹🌹
https://eitaa.com/ghilaniha_qom
بیست و هفتمین سالروز رحلت آیت الله ممجد لنگرودی
آیتالله شیخ علیرضا ممجّد لنگرودی یکی از شخصیتهای برجسته علمی و مذهبی ایران است که در تاریخ ۲۹ آذر ۱۲۹۳ هجری شمسی در شهرستان لنگرود، استان گیلان به دنیا آمد. او فرزند آیتالله حاج شیخ عبدالله ممجّد لنگرودی، یکی از علمای بزرگ این منطقه، بود.
تحصیلات و فعالیتها
او ابتدا به حوزه علمیه مشهد رفت و حدود شش سال در آنجا مشغول تحصیل و تدریس بود. پس از آن، در سال ۱۳۲۵ هجری شمسی به حوزه علمیه قم منتقل شد و تا سال ۱۳۴۵ در این حوزه به تحصیل و تدریس ادامه داد.
وی از شاگردان بزرگانی چون آیتالله بروجردی و امام خمینی بود و در تدریس فقه، اصول، ادبیات عرب و تفسیر قرآن فعالیت داشت. آیتالله ممجّد لنگرودی به عنوان یک معلم سختکوش، تأکید زیادی بر تربیت شاگردان و هدایت آنان داشت. او برای هر طلبه یک دوره آموزشی برگزار میکرد تا استعدادهای آنان را شناسایی کند.
بازگشت به زادگاه
در سال ۱۳۴۵ هجری شمسی، آیتالله ممجّد لنگرودی به زادگاهش لنگرود بازگشت تا در خدمت مردم و طلاب آن دیار باشد. او در این مدت علاوه بر تدریس، به تألیف کتابهای مختلف نیز پرداخت که متأسفانه بسیاری از آنها به چاپ نرسیدهاند.
وفات
آیتالله ممجّد لنگرودی در تاریخ ۱۳ آبان ۱۳۷۶ هجری شمسی در حالی که مشغول تدریس بود، دار فانی را وداع گفت. پیکر او به قم منتقل شد و پس از نماز توسط آیتالله بهجت در قبرستان نو (قبرستان آیتالله حائری) به خاک سپرده شد.
#مفاخرگیلان
https://eitaa.com/joinchat/691798023C0216686926
.
.
📰 دکه روزنامه| دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳
https://eitaa.com/ghilaniha_qom