#روز_شصت_و_چهارم
_جزء شانزدهم ، حزب چهار
_۱۰۰۰ صلوات
_آیة الکرسی ۳ مرتبه
_دعای فرج
_زیارت عاشورا
انشالله تعجیل در ظهور🙏
#روز_شصت_و_پنجم
_جزء هفدهم ، حزب یک
_۱۰۰۰ صلوات
_آیة الکرسی ۳ مرتبه
_دعای فرج
_زیارت عاشورا
انشالله تعجیل در ظهور🙏
✨📿✨📿✨📿✨
حكمت صلوات :
صلوات: تنها دعايي هست كه حتما مستجاب مي شود.
صلوات : بهترين هديه از طرف خداوند برای انسان است.
صلوات : تحفهای از بهشت است.
صلوات : روح را جلا ميدهد.
صلوات : عطری است كه دهان انسان را خوشبو ميكند.
صلوات : نوری در بهشت است.
صلوات : نور پل صراط است.
صلوات : شفيع انسان است.
صلوات : ذكر الهی است.
صلوات : موجب كمال نماز ميیشود.
صلوات : موجب كمال دعا و استجابت آن ميشود.
صلوات : موجب تقرب انسان است.
صلوات : رمز ديدن پيامبر صلی الله علیه و سلم در خواب است.
صلوات : سپری در مقابل آتش جهنم است.
صلوات : انيس انسان در عالم برزخ و قيامت است.
صلوات : جواز عبور انسان به بهشت است.
صلوات : انسان را در سه عالم بيمه ميیكند.
صلوات : از جانب خداوند رحمت است و از سو فرشتگان پاك كردن گناهان و از طرف مردم دعا است.
صلوات : برترين عمل در روز قيامت است.
صلوات : سنگينترين چيزی است كه در قيامت بر ميزان عرضه ميشود.
صلوات : محبوبترين عمل است.
صلوات : آتش جهنم را خاموش ميكند.
صلوات : فقر و نفاق را از بين ميبرد.
صلوات : زينت نماز است.
صلوات : بهترين داروي معنوي است.
صلوات : گناهان را از بين ميبرد.
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌱
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
🔰آیا حقيقت داره کسي رو که شب جمعه خاک کنند سوال و جواب
شب اول قبر نداره؟
شب و روز جمعه در بین ایام هفته از یک امتیاز و شرافت خاصی برخوردار است که یکی از آنها این است که اگر انسان مؤمنی در این وقت از دنیا رفت به برکت و شرافت آن برخی از مشکلات و حوادث عالم قبر و برزخ از او برداشته می شود.
از پیامبر اکرم (ص) روایت شده است که جمعه سرور ایام است و خداوند در آن حسنات را مضاعف و گناهان و معاصی را محو می کند، درجات مؤمنان را بالا می برد، دعاها را مستجاب می کند، حوایج را بر می آورد و ...[1] در این باره روایاتی در منابع دینی آمده است که به عنوان نمونه به چند مورد اشاره می شود:
وَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص مَنْ مَاتَ یَوْمَ الْجُمُعَةِ أَوْ لَیْلَةَ الْجُمُعَةِ رَفَعَ اللَّهُ عَنْهُ عَذَابَ الْقَبْرِ.
پیامبر اکرم (ص) فرمود: کسی که در شب یا روز جمعه بمیرد، عذاب قبر از او برداشته می شود.[2]
همین طور از امام صادق (ع) روایت شده است:
قَالَ الصَّادِقُ ع مَنْ مَاتَ مَا بَیْنَ زَوَالِ الشَّمْسِ مِنْ یَوْمِ الْخَمِیسِ إِلَى زَوَالِ الشَّمْسِ مِنْ یَوْمِ الْجُمُعَةِ أَمِنَ مِنْ ضَغْطَةِ الْقَبْرِ.
کسی که بین ظهر روز پنج شنبه تا روز جمعه از دنیا برود، از فشار قبر در امان خواهد بود.[3] به همین مضمون نیز روایاتی وارد شده است؛
وَ قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ ع...وَ مَنْ مَاتَ یَوْمَ الْجُمُعَةِ کَتَبَ اللَّهُ لَهُ بَرَاءَةً مِنْ عَذَابِ الْقَبْرِ وَ مَنْ مَاتَ یَوْمَ الْجُمُعَةِ أُعْتِقَ مِنَ النَّارِ.
کسی که در روز جمعه از دنیا برود عذاب قبر از او برداشته و از عذاب جهنم آزاد می شود.[4]
با وجود این روایات؛ به جهات مختلف نمیتوان این روایات را به صورت کلی پذیرفت، بلکه باید آنها را مشروط به وجود شرایط مختلف کرد؛ زیرا اصل و قوام امور بر اعمال و اعتقادات انسانها پیریزی شده است و اگر امور دیگری دخیل میباشند؛
بر اساس این اصل هستند. مرگ در زمانی مشخص، یک امر اختیاری برای انسان نیست و انسان در آن نقشی ندارد؛ حال چگونه میتوان پذیرفت که امری غیر اختیاری چنین ثمراتی برای انسان داشته باشد. علاوه بر این؛ بسیاری از انسانهای فاسد و فاسق در شب و روز جمعه مردهاند؛ حال چگونه میتوان تنها به جهت مرگ در این زمان خاص، امتیازات مطرح شده در روایات را برای آنان نیز عمومیت داد.
حال که مشخص شد منظور از این روایات، مطلق انسانها نیستند؛ باید به دنبال مراد این دسته از احادیث باشیم.
امام باقر(ع) میفرماید: «شخصی که در روز جمعه بمیرد، در حالیکه به حق ما اهل بیت آگاه باشد؛ خداوند او را از آتش جهنم رهایی میبخشد و او را از عذاب دور میکند».[5] این روایت که برخی آنرا از امام صادق(ع) نیز نقل کردهاند[6] نشان میدهد که مرگ در این زمان، تنها کمککننده میباشد.
اگر انسان در زندگی خود راه درست را پیموده باشد و در عین حال خطاهای اندکی از او سر زده باشد، مردن در این ایام به او کمک خواهد کرد. طبیعی است که برخی ایام دارای شرایطی هستند که خداوند آنها را مبارک گردانیده و در آن زمانها رحمت الهی، شامل افراد بیشتری میشود؛ لذا پیامبر اسلام(ص) فرمود: «براى پروردگار شما در دوران عمرتان، نسیمهاى رحمتى است ...».[7]
[1] الکافی، ج 3، ص 414،
[2]منلایحضرهالفقیه، ج 1، ص 138، ح 371
[3] همان، ح 372،
[4] همان، ح 373.
[5]. کافی، ج 3، ص 415.
[6]. الاختصاص، ص 130.
[7]. کشف الأسرار، ج 8، ص 116،
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
آیا می شود با ارواح ارتباط برقرار کرد؟🤔
✅ طبق آیات و احادیث فراوان این حقیقت به اثبات رسیده است که میتوان با ارواح ارتباط برقرار نمود و ارواح نیز میتوانند با افراد صحبت کنند، همان طور که رسول خدا(ص) با کشته شدگان قریش (که آنها را در چاه بدر انداختند) صحبت کرد و به آنها فرمود: "شما چه بد همسایگانی برای رسول خدا بودید...". و در پاسخ به اعتراض عمر که این کار را بی فایده انگاشت فرمود: "ساکت شو ای پسر خطاب، سوگند به خدا که تو از آنها شنواتر نیستی
📚 بحارالانوار، ج 6، ص 254، چ آخوندی.
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
💠یکی از جاهای استجابت دعا سر قبر پدر و مادر است💠
🌷 امیرالمؤمنین علی(ع) میفرمایند:
💢به زیارت قبر مردههایتان بروید، زیرا آنان با زیارت شما خوشحال میشوند و شما خواستههایتان را بر سر قبر پدر و مادرتان از خداوند بخواهید (که خدا به احترام آنها دعای شما را اجابت کند)
🔹زُورُوا مَوْتَاکُمْ فَإِنَّهُمْ یَفْرَحُونَ بِزِیَارَتِکُمْ وَ لْیَطْلُبْ أَحَدُکُمْ حَاجَتَهُ عِنْدَ قَبْرِ أَبِیهِ وَ عِنْدَ قَبْرِ أُمِّهِ بِمَا یَدْعُو لَهُمَا
📕اصول كافي، ج3، ص: 230
✅با مردن بدن میمیرد و میپوسد و درک و فهم باقی میماند، چون درک و فهم مربوط به روح آدمی است، از این رو در روایات سفارش شده به دیدار مردگان به ویژه پدر و مادر بروید تا ضمن خوشحالی آنها، حاجات شما را هم برآورده کنند.
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
🔴 #پرسش:
آیا کسی که میمیرد #روحش میتواند در دنیا #بچرخد؟؟؟
✅ #پاسخ: روح کسانی که می میرد، در عالم برزخ است و این گونه نیست که بتواند در دنیای مادی حاضر شود، اما از ویژگى هاى عالم برزخ این است که میت تا هنگامى که در برزخ به سر مى برد، به کلى از دنیا بریده نمى شود، بلکه گاه گاهى با دنیا ارتباط برقرار مى کند و نسبت به امور این عالم اطلاع پیدا می کند، بنابراین روح در عالم دنیا حاضر نمی شود. زمانی که چند روزی بیشتر از مرگ فرد نگذشته است، به علت تعلقات متوفی نسبت به عزیزانش، هنوز توجهش به کسانی است که عمری با آنها و برای آنها زندگی کرده. بنابراین تا چند روز پس از مرگ به نوعی رفت و آمد میان دنیا و برزخ وجود دارد. در همین شرایط، ممکن است متوفی به خواب نزدیکانش بیاید. ولی پس از چند روز این روابط به تدریج کم می شود سپس به طور کامل قطع می شود. بنابراین بعد از چند ماه یا چند سال از مرگ، این ارتباط به سادگی امکان پذیر نیست.
البته لازم است متوفی اجازه برای ارتباط با عالم دنیا داشته باشد، زیرا برخی افراد به دلیل #اعمالشان، سالی فقط یک بار و بعضی چند بار اجازه سر کشی به دنیا دارند یا روح آنان می توانند با ارواح دیگران ارتباط پیدا کند اما برخی، هر ماه یا هر هفته و شهیدان و اولیای الهی هر وقت بخواهند، بنابراین کیفیت و کمیت ارتباط مردگان با دنیا، به کیفیت زندگی آنها در دنیا و حالات نفسانیِ ایشان بستگی دارد.
امام جعفر صادق علیه السلام می فرماید:«هر انسانِ مؤمن و کافر، پس از مرگ، هر روز ظهر، با خانواده خود دیدار و نظاره گر رفتار آنان خواهند بود». و در حدیثی دیگر می فرمایند:«برخی از اموات، هر جمعه و برخی دیگر با فاصله کمتر یا بیشتری به سراغ اهل و عیال و بازماندگانِ خود می روند.
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
🔴اصرار بر گناه :
✍اصرار بر گناه و تکرار آن حالتی در روح انسان به وجود میآورد که با آن وضعیت، دیگر یاد خدا هم فایدهای نخواهد داشت و آن حالت عبارت است از سبک شمردن امر الهی، بیپروا بودن در هتک حرمت او و خود را در پیشگاه مقدسش بزرگ شمردن و بدیهی است که با پدید آمدن چنین حالتی در انسان، دیگر روح بندگی در وجود او باقی نمانده و در نتیجه یاد خدا هم اثر و نتیجهای نخواهد بخشید البته باید دانست که این جریان در صورتیست که تکرار گناه و اصرار بر آن، از روی علم و عمد باشد.
👈 گناهان کبیره، گناهانی هستند که در قرآن و روایات به کبیره بودن یا عذاب آنها تصریح شود که در صورت استغفار و تصمیم بر عدم برگشتن بهسوی آنها دیگر گناهان ـگناهان صغیرهـ نیز به لطف و عنایت الهی بخشوده میشود. از جمله گناهانی که در قرآن و سنت به کبیره بودن آنها تصریح شده است، اصرار بر گناهان حتی صغیره میباشد که گناه صغیره را تبدیل به کبیره میکند.
📚شیخ حر عاملی، محمدبن الحسن؛ وسایل الشیعه، مؤسسه آل البیت لإحیاء التراث، چاپ اول، ۱۴۱۲ق، ج.۱۵، ص۳۲۹، ح۳۳
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
💠آیا اموات بعد از مرگ با خانوادههای خود ارتباط دارند؟💠
✅جالبه که بدانید هم مؤمنین با خانوادههای خود ارتباط دارند و هم کفار، ولی بین اینها تفاوت هست:
1⃣ دسته اول مومنین هستند که مطابق با میزان مقام و جایگاهی که دارند با خانوادههای خود ارتباط دارند و هرچه مقامشان بالاتر باشد با فاصله کمتر و عمق بیشتر از خانواده خود مطلع میشوند به طوری که بعضی هر روز و بعضی دو روز و بعضی هفتهای و بعضی ماهی یکبار میتوانند به خانواده خود سر بزنند و نکته مهم این است که چون نباید در برزخ روح مومنین آزار ببیند، فقط از خوبیهای خانواده مطلع میشوند نه از بدیهایی که بر خانواده اتفاق میافتد، و طبق برخی روایات حضور آنها هم به شکل یک پرنده لطیف غیرمادی هست که به منزل سر میزنند و در عین اینکه از وضعیت خانواده مطلع میشوند، تقاضاهای خود را مطرح میکنند و میگویند به یاد ما باشید و برای ما ثواب بفرستید و ...
2⃣ دسته دوم کفار و فساق هستند که با اینکه مقام و جایگاهی ندارند ولی امکان دیدن وضعیت خانواده خود را دارند که این میتواند از باب عذاب آنها باشد زیرا اولا فقط از بدیهایی که بر خانواده اتفاق میافتد مطلع میشوند و از خوبیها مطلع نمیشوند و عذاب دوم این است که میبینند درآمدهایی که از راه حرام به دست آوردهاند در چه راههای بدی مصرف میشود و اگر هم در راه خوب مصرف بشود باز عذاب میشوند، زیرا میبینند ورثه آنها با همان اموال حرامشان بهشتی میشوند .
📕از بیانات حجتالاسلام استاد محمدی در رادیو معارف
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
🔴آیا رفتن به قبر اموات سودی دارد؟
✍ امام صادق عليه السلام در پاسخ به داوود رقّى كه عرض كرد: انسان سر قبر پدر خود و خويشاوند و غريبه مى رود. آيا اين كار براى او سودى دارد؟ فرمود:
آرى، همان طور كه اگر به يكى از شما هديه اى داده شود خوشحال مى گردد، مرده نيز از كار شما خوشحال مى شود.
📚 بحار الأنوار : ۱۰۲/۲۹۶/۶
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
#روز_شصت_و_ششم
_جزء هفدهم ، حزب دو
_۱۰۰۰ صلوات
_آیة الکرسی ۳ مرتبه
_دعای فرج
_زیارت عاشورا
انشالله تعجیل در ظهور🙏
💠 کسانی که نگران بعد از مرگ هستند بخوانند
🔻امام صادق(ع) فرمود:
🔹«لَا یَتْبَعُ الرَّجُلَ بَعْدَ مَوْتِهِ إِلَّا ثَلَاثُ خِصَالٍ صَدَقَةٌ أَجْرَاهَا اللهُ لَهُ فِی حَیَاتِهِ فَهِیَ تَجْرِی لَهُ بَعْدَ مَوْتِهِ وَ سُنَّةُ هُدًى یُعْمَلُ بِهَا وَ وَلَدٌ صَالِحٌ یَدْعُو لَهُ»
🔸پس از مرگ؛ هیچ عملى جز سه چیز انسان را همراهی نخواهد بود(یعنى: اجر و پاداش این سه عمل، پس از مرگ نیز به انسان میرسد):
◽️ صدقهاى که -به توفیق الهى- در حال حیات جارى ساخته، که پس از مرگ نیز [تا روز قیامت] برایش جریان خواهد داشت،
◽️ و شیوه و رفتار هدایت بخشى که [از خود به یادگار گذاشته و] دیگران بدان عمل کنند،
◽️ و فرزند شایستهاى که برایش دعا کند.
📚تحف العقول: 363
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
💠لحظه مرگ دوستان خدا💠
❓میدونستید انسانهای #مؤمن که از دنیا میرن چه اتفاقی براشون میافته؟
❓عزرائیل بهشون چی میگه؟
❓چطور وارد بهشت برزخیشون میشن؟
❓کیا اونجا منتظرشون هستن؟
✅در این روایت به همه اینها اشاره شده:
🌷 امام محمّد باقر (ع) فرمودند:
هرآينه هر كدام از شما چون جانش به گلويش برسد، در آن حال ملك الموت بر او فرود میآيد و به او ميگويد:
آنچه را كه اميد داشتی به تو بخشيده شد؛
و از آنچه را كه میترسیدی، در امن و امان واقع شدی؛
آنگاه دری از بهشت بسوی منزلش باز ميشود و به او گفته ميشود:
نگاه كن بسوی مسكن خود در بهشت،
نگاه كن اينها رسول خدا و عليّ و حسن و حسين عليهم السّلام، رفقای تو هستند؛
✅اين همان قول خدای تعالي است که فرموده:
كسانی كه ايمان آوردند و رويّۀ آنان تقوی بوده، برای آنان بشارت است در زندگی دنيا و آخرت.
🔷 إنَّمَا أَحَدُكُمْ حِينَ يَبْلُغُ نَفْسُهُ هَبهُنَا يَنْزِلُ عَلَيْهِ مَلَكُ الْمَوْتِ فَيَقُولُ: أَمَّا مَا كُنْتَ تَرْجُو فَقَدْ أُعْطِيتَهُ وَ أَمَّا مَا كُنْتَ تَخَافُهُ فَقَدْ أَمِنْتَ مِنْهُ، وَ يُفْتَحُ لَهُ بَابٌ إلَی مَنْزِلِهِ مِنَ الْجَنَّةِ، وَ يُقَالُ لَهُ: انْظُرْ إلَی مَسْكَنِكَ فِی الْجَنَّةِ، وَ انْظُرْ هَذَا رَسُولُ اللَهِ وَ عَلِيٌّ وَ الْحَسَنُ وَالْحُسَيْنُ عَلَيْهِمُ السَّلَامُ رُفَقَآؤُكَ، وَ هُوَ قَوْلُ اللَهِ: الَّذِينَ ءَامَنُوا وَ كَانُوا يَتَّقُونَ * لَهُمُ الْبُشْرَی' فِی الْحَيَو'ةِ الدُّنْيَا وَ فِی الا خِرَةِ.
📕 بحارالانوار ج ۶ ص ۱۷۷
💐خوشا به حال و احوال اینها
💐 ان شاء الله که ما هم جزو این دسته از مؤمنین باشیم
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
🔥 زشتی زنا و مفاسد آن 🔥
❌ «زنا» در تمام شرايع حرام بوده است. قرآن کریم، درباره «زنا» فرموده است كه: «وَ لا تَقْرَبُوا الزِّنى إِنَّهُ كانَ فاحِشَةً وَ ساءَ سَبِيلًا»؛به زنا نزديك نشويد، كه كار زشت و راه بدى است. (إسراء/ 32)
🔥رابطۀ نامشروع جنسى (زنا)، مفاسد و زيان هاى فردى، اجتماعى و خانوادگى فراوانى را به دنبال دارد و لذا در اسلام حرام شده است و در قرآن كريم، در كنار شرك، قتل و سرقت آمده است.
❣ حضرت على (عليه السلام) ترك زنا را مايۀ استحكام پیوندهای خانوادگی وترك هم جنس بازى را عامل حفظ نسل مى داند. «وَ تَرْكَ الزِّنَى [الزِّنَا] تَحْصِيناً لِلنَّسَبِ وَ تَرْكَ اللِّوَاطِ تَكْثِيراً لِلنَّسْلِ»
(نهج البلاغه، حكمت 252)
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
🔴اهمیت رفتن سر قبر اموات!
💥بهترین زمان زیارت اموات عصر پنجشنبه است که پیامبر فرموده است، شاید بهتر از آن صبح جمعه بین الطلوعین باشد.
🌺از امام صادق(علیه السلام) سؤال شد که:
اگر شخص سر قبر کسی برود، آیا او به درد آن شخص میخورد؟
🌹امام فرمود : بله. این مثل هدیه ای است که به زندهها میدهید و او را کاملاً خوشحال میکنید.
✅یکی از نزدیکان رجبعلی خیاط میگفت:
ما با ایشان به قبرستان ابنبابویه رفته بودیم و قبر مادر من هم آنجا دفن بود. من سر قبر مادرم نرفتم.
🍃سر چند تا قبر فاتحه خواندیم. وقتی میخواستیم از قبرستان بیرون بیاییم، ایشان گفتند که مادر شما اینجا دفن است؟ گفتم: بله.
🍀گفت: مادر شما در عالم برزخ داشت از شما گله میکرد. برگشتیم و سر قبر مادرم رفتیم.
🔴اگر کار خیری که میکنیم، به تعدادی از اموات هدیه کنیم آیا از ثواب آن کم میشود؟
💠خیر.اگر شما یک صلوات به کل اموات مؤمنین و مؤمنات هدیه کنید به خاطر کار ارزشمندی که شما کردید و همه را در نظر گرفتید و بخل نورزیدید، خدا ثوابش را به همه میدهد و از هیچ کس هم ثوابی کم نمیشود.
🌹پیامبر فرمود :
وقتی انسان آیت الکرسی را بخواند و ثوابش را برای همهی اهل قبور مومنین و مؤمنات بفرستد خدا ثواب را به هر کدام از اموات میدهد.
🔹🔹💠🔹🔹💠
📗 بیانات حجت الاسلام عالي،برنامه سمت خدا
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
🔴چکار مي توان کرد که از ترس و وحشت شب اول #قبر کاسته شود ؟
در روايتي پيامبر(ص) فرمود: سخت ترين ساعات شب اول قبر است . فرمود بر اموات خود رحم کنيد اولاً با صدقه دادن در آن هنگام و بعد اگر نتوانستيد دو رکعت نماز هديه کنيد .
اين دورکعت نماز به غير از آن دو رکعت نماز ليلة الدفن است . دو رکعت نماز به کيفيت نماز صبح است که آن را هديه مي کنيم.
پيامبر(ص) در روايتي فرمود: اين دو رکعت نماز که شما کوچک مي شماريد، نمي دانيد براي او چکار مي کند...
📚حجت الاسلام عالی
#یاد_مرگ
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
🌍دنیا ازمنظرعارف بالله🌎
🌹مرحوم آیت الله بهجت (ره):
💥دنيا مقصد نيست، هدف نيست، دنيا مزرعه است، دنيا محل تجارت است، كساني كه با دنيا تجارت كردهاند دنيا را وسيله قرار دادهاند.
👌مي توان با دنيا به گنج معرفت رسيد به مدارج عالي بهشت دست يافت اما اگر كسي وضعيت دنيا را نشناخته باشد عوضي ميگيرد و دنيا را ميخرد و دين خود را از دست ميدهد.
☄دين فروشي ميكند به چيزي كه برايش نميماند از اين جهت كه دنيا گاهي آلوده است و دلدادگان به دنيا بدترين آلودگيها را پيدا ميكنند كه حب دنيا راس خطاهاست..
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
🔴 آیا کسی که میمیرد #روحش میتواند در دنیا #بچرخد؟؟؟
✅ #پاسخ: روح کسانی که می میرد، در عالم برزخ است و این گونه نیست که بتواند در دنیای مادی حاضر شود، اما از ویژگى هاى عالم برزخ این است که میت تا هنگامى که در برزخ به سر مى برد، به کلى از دنیا بریده نمى شود، بلکه گاه گاهى با دنیا ارتباط برقرار مى کند و نسبت به امور این عالم اطلاع پیدا می کند، بنابراین روح در عالم دنیا حاضر نمی شود. زمانی که چند روزی بیشتر از مرگ فرد نگذشته است، به علت تعلقات متوفی نسبت به عزیزانش، هنوز توجهش به کسانی است که عمری با آنها و برای آنها زندگی کرده. بنابراین تا چند روز پس از مرگ به نوعی رفت و آمد میان دنیا و برزخ وجود دارد. در همین شرایط، ممکن است متوفی به خواب نزدیکانش بیاید. ولی پس از چند روز این روابط به تدریج کم می شود سپس به طور کامل قطع می شود. بنابراین بعد از چند ماه یا چند سال از مرگ، این ارتباط به سادگی امکان پذیر نیست.
البته لازم است متوفی اجازه برای ارتباط با عالم دنیا داشته باشد، زیرا برخی افراد به دلیل #اعمالشان، سالی فقط یک بار و بعضی چند بار اجازه سر کشی به دنیا دارند یا روح آنان می توانند با ارواح دیگران ارتباط پیدا کند اما برخی، هر ماه یا هر هفته و شهیدان و اولیای الهی هر وقت بخواهند، بنابراین کیفیت و کمیت ارتباط مردگان با دنیا، به کیفیت زندگی آنها در دنیا و حالات نفسانیِ ایشان بستگی دارد.
امام جعفر صادق علیه السلام می فرماید:«هر انسانِ مؤمن و کافر، پس از مرگ، هر روز ظهر، با خانواده خود دیدار و نظاره گر رفتار آنان خواهند بود». و در حدیثی دیگر می فرمایند:«برخی از اموات، هر جمعه و برخی دیگر با فاصله کمتر یا بیشتری به سراغ اهل و عیال و بازماندگانِ خود می روند.
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
☘روایتی از زمان پیامبر(ص)☘
👈مردی خدمت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) رسید و عرض کرد یا رسول الله، بر من عملی بیاموز که خدا مرا دوست داشته باشد و مردم نیز مرا دوست داشته باشند و مال من زیاد گردد و بدن من سالم باشد و عمر من طولانی شود و با شما در قیامت محشور گردم.
پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در جواب فرمودند این شش خصلت است و احتیاج به شش خصلت نیز دارد:
🌱۱- هرگاه بخواهی خداوند تو را دوست بدارد، از غیر او پروا کن و تقوا پیشه ساز.
🌱۲- هرگاه بخواهی مردم تو را دوست بدارند، به آنان نیکی کن و چشم طمع به دارایی آنان نداشته باش.
🌱۳- هرگاه بخواهی خداوند ثروتت را افزون کند، آن را پاک گردان.
🌱۴- هرگاه بخواهی خداوند بدنت را سلامت بدارد، بسیار صدقه بده.
🌱۵- هرگاه بخواهی خداوند عمرت را طولانی کند، صله رحم کن.
🌱۶- هرگاه بخواهی خداوند تو را با من محشور گرداند، سجده هایت را طولانی کن.
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
🔵 موسیقی های بهشت😊
✍ شخصی از امام صادق(ع)
پرسید: در بهشت موسیقی هم
هست؟
حضرت فرمودند: بله، درختی است که وقتی باد و نسیمی در آن می افتد، آهنگی دارد که به گوش احدی نخورده است.
بعد فرمودند: این برای کسی است که گوش دادن به موسیقی حرام را در دنیا از ترس خدا ترک کرده است.
📚 کتاب بهشت و جهنم
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8
🔴چرا بعضیاز مومنین به سختی می میرند ؟
.
در سختى و آسانى جان دادن اصلى كلّى وجود ندارد كه مۆمن راحت جان مىدهد و غیرمۆمن با سختى. بسیارى از مۆمنین هستند كه لطف خداوند شامل حالشان مى شود و بعضى گناهانشان به واسطه سختى جان كندن جبران مى شود كما اینكه فرمایش امام هادى(علیه السلام) نیز به این موضوع دلالت مى كند «مرگ آخرین مهلت است براى تو كه گناهانت را از خود بزدایى و خویش را از بدىها پاكسازی کنی». با اینكه شخص مۆمن از دنیا مىرود، ولى این نحو جان دادن براى آن است كه پاك رحلت كند و پاك وارد جهان آخرت شود و به تعبیرى اصلاح شود.
✅پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله میفرماید: «المَوتُ کَفارةٌ لِذُنوبِ المُۆمِنینَ.» مرگ (و سختیهای آن) سبب جبران گناهان مۆمنین است.
📚 ( بحارالانوار، ج6، ص151، ح3)
✔️#زندگی_تا_مرگ_در_ایتا⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4088332598C63f3117fd8