8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آهنگ بسیار زیبای مرد آفرین
شعر و نوا: عبدالحسین شفیع پور
همخوانی: گروه سرود ساقی کوثر
#مرد_آفرین
#موسیقی_سالم👇
┏━━ °•❤️•°━━┓
@moosighi_salem
┗━━ °•❤️•°━━┛
⭕️خصوصیات پیغمبر اکرم (ص)
🔹#پیغمبر (ص) در رفتار خود🌸 #مدبرانه عمل کرد و
🌸#سرعت عمل داشت.
🌸نگذاشت در هیچ قضیهای وقت بگذرد.
🌸 #قناعت و 🌸#طهارت شخصی داشت و🌸 #هیچنقطهضعفی در وجود مبارکش نبود.
او 🌸#معصوم و 🌸#پاکیزه بود؛ این خودش مهمترین عامل در اثرگذاری است. ما باید یاد بگیریم؛ مقدار زیادی از این حرفها را باید به بنده بگویند؛ من باید یاد بگیرم؛ مسؤولان باید یاد بگیرند. اثرگذاری با عمل، به مراتب فراگیرتر و عمیقتر است از اثرگذاری با زبان.
او🌸 #قاطعیت و 🌸#صراحت داشت. پیغمبر (ص) هیچ وقت دو پهلو حرف نزد.
البته وقتی با دشمن مواجه میشد، 🌸کار سیاسىِ دقیق میکرد و دشمن را به اشتباه میانداخت.
در موارد فراوانی، #پیغمبر (ص) 🌸دشمن را غافلگیر کرده است؛ چه از لحاظ نظامی، چه از لحاظ سیاسی؛
اما با مؤمنین و مردم خود، 🌸همیشه #صریح، #شفّاف و #روشن حرف میزد و سیاسی کاری نمیکرد و در 🌸موارد لازم نرمش نشان میداد...
بیانات مقام معظم رهبری ۸۰/۰۲/۲۸
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#پيامبر_اکرم
#قرآنتصویریاخلاق 👇
┏━━━━ °•❤️•°━━━━┓
@ghoran_tasviri_akhlagh
┗━━━━ °•❤️•°━━━━┛
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌 بزرگترین کاری که میتونیم برای فرزندمون انجام بدیم
#موسیقی_سالم👇
┏━━ °•❤️•°━━┓
@moosighi_salem
┗━━ °•❤️•°━━┛
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌍 حکم مأموریت: برای تمام جهان!
💠چه زیباست وقتی به آیات قرآن دقت میکنیم؛
تنها پیامبری که خداوند، حوزه رسالتش را برای تمام مردم جهان تعریف کرده، حضرت محمد مصطفی(ص) است!
حضرت نوح، موسی و عیسی علیهم السلام، همه به سوی قومی فرستاده شدند...
اما این فقط حضرت محمد(ص) است که در مقامش فرموده:
💌 وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِينَ
ﺗﻮ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﺮﺍی ﺍﻳﻦ ﺑﻪ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮی ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻳﻢ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺣﻘﺎﻳﻖ، ﺑﺮﺍی ﺟﻬﺎﻧﻴﺎﻥ ﻣﺎﻳﮥ ﺭﺣﻤﺖ ﺑﺎشی
آیه ۱۰۷ سوره انبیاء
🎙 استاد سید محسن میرباقری
#قرآنتصویریاخلاق 👇
┏━━━━ °•❤️•°━━━━┓
@ghoran_tasviri_akhlagh
┗━━━━ °•❤️•°━━━━┛
بسمه تعالی شانه
حدیثی در مورد پیامبر ص
قسمت اول
امام صادق(ع) می فرمایند: «اِنَّ اللهَ عَزَّ وَ جَلَّ اَدَّبَ نَبِيَّهُ عَلىٰ مَحَبَّتِهِ»
خدای عزّوجل پیامبرش را براساس عشق و محبّت خود تأدیب کرد، ادب آموخت، تربیت کرد و پرورش داد. اشرف و افضل انبیا و گل سر سبد بوستان خلقت و آفرینش پیغمبراکرم(ص) است. حالا ببینیم خداوند چطور پیامبر را تربیت کرد؟ بر اساس #عشق و محبّت.
در مسیر سلوک الی الله روش های مختلفی وجود دارد؛ ولی راه میانبر، راهی که زودتر از همه راه ها انسان را به مقصد می رساند، راه عشق و محبّت است. خداوندمتعال هم از این راه پیغمبراکرم(ص) را به اوج قلّه ی «ثُمَّ دَنیٰ فَتَدَلّیٰ؛ فَکانَ قابَ قَوْسَیْنِ اَوْ اَدْنیٰ» رساند. «اِنَّ اللهَ عَزَّ وَ جَلَّ اَدَّبَ نَبِيَّهُ عَلىٰ مَحَبَّتِهِ»
پیامبراکرم (ص) فرمودند: «اَدَّبَنِی رَبّی فَاَحْسَنَ تَاْدِيبِی» پروردگارم مرا ادب آموخت، تربیت کرد و چه نیکو تربیت کرد. معنای نیکو تربیت کردن در حدیث امام صادق(ع) معلوم می شود؛ نیکو تربیت کردن خدا این است که بر اساس عشق و محبّت پیامبر را پرورش داد. او را در جاذبه ی عشق الهی قرار داد و مغناطیس عشق الهی او را تا اوج قلّه ی کمال، جایی که هیچ احدی و هیچ اندیشه ای راه نمی برد که بفهمد چه خبر است، حقیقت وجود پیغمبر و امام نه تنها قابل وصول و رسیدن نیست، شناخت آن هم قابل دستیابی نیست.
امام رضا (ع) فرمودند: «اَيْنَ الْعُقُولُ» اصلاً عقل ها کجا و این کجا؟ «وَ هُوَ بِحَيْثُ النَّجْمُ» مثل ستاره می-ماند که از « اَيدِی الْمُتَناوِلِينَ» خارج است؛ از دسترس کسانی که می خواهند دستشان را دراز کنند و ستاره را بگیرند بیرون است. نه اینکه نمی¬شود به حقیقت وجودی پیغمبراکرم (ص) و ائمّه علیهم السلام رسید، نه، به شناخت آن حقیقت هم نمی شود رسید. همان طور که پیغمبراکرم(ص) به امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: یا علی نشناخت خدا را مگر من، نشناخت مرا مگر خدا و تو، نشناخت تو را مگر خدا و من. دیگر حساب بقیه روشن است؛ یعنی این حقیقت قابل شناخت نیست.
عظمتی که در وجود رسول خدا(ص) ناشناخته است، محصول سیر حبّی و سیر عاشقانه ی رسول الله به سوی خدا است.
جذبه ی عشق، پیغمبراکرم(ص) را تا اوج قلّه ی کمال رساند؛ لذا در بین انبیا پیامبر است که لقب حبیب_الله را دارد. حبیب الله یعنی چه؟ یعنی معشوق خدا، کسی که خدا عاشق اوست. راجع به حضرت ابراهیم(ع) خلیل الله داریم؛ یعنی کسیکه دوستی خالصانه ای نسبت به خدا دارد. این از این طرف است، ابراهیم خلیل الله است، دوستدار صادق خداست؛ امّا پیغمبراکرم(ص) #حبیب_الله است، معشوق تمام عیار خداست، خدا عاشق اوست.
لذا خدا در قرآن به پیغمبراکرم(ص) امر کرد که به مردم بگو: «اِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللهَ فَاتَّبِعُونی يُحْبِبْكُمُ اللهُ» اگر شما بهراستی خدا را دوست دارید «فَاتَّبِعُونی» از من تبعیّت کنید. پیغمبر چطور سِیر کرده است؟ سِیر حبّی و سِیر عشقی داشته است. فرمود از من در سلوک تبعیّت کنید تا به «يُحْبِبْكُمُ اللهُ» برسید؛ جایی که خدا عاشق، محبّ و دوستدار شما شود. آنجا جایی است که در حدیث قدسی داریم: «كُنْتُ سَمْعَهُ الَّذِی يَسْمَعُ بِهِ» من خدا گوش این بنده می شوم که می شنود، چشم این بنده می شوم که می بیند، دست این بنده می شوم که کار انجام می دهد، زبان این بنده میشوم که می گوید؛ فرد از آن جاها سر در می¬آورد.
همان طور که راجع به امیرالمؤمنین(ع) داریم: «السَّلَامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ النّاظِرَةَ» سلام بر تو ای دیدگان بینای خدا «السَّلَامُ عَلیک یا اُذُنِ اللهِ الْواعِيَةِ» سلام بر تو ای گوش¬های شنوای خدا «اَلسّلامُ عَلیکَ یا لِسانَ اللهِ الناطِقَة» سلام بر تو ای زبان گویای خدا «اَلسّلامُ عَلیک یا یَدَاللهِ الباسِطَة» سلام بر تو ای دستان گشاده¬ی خدا. این میوه ی دنبال پیغمبر رفتن است.
گفت: ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز. اگر کسی می خواهد این سِیر را برود، مقتدایش رسولالله(ص) است؛ رسول الله ای که در مکتب عشق الهی به این قلّه رسید. امام صادق(ع) فرمودند: «اِنَّ اللهَ عَزَّ وَ جَلَّ اَدَّبَ نَبِيَّهُ عَلىٰ مَحَبَّتِهِ»، فرمود: «اِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللهَ فَاتَّبِعُونی» از من تبعیّت کنید «يُحْبِبْكُمُ اللهُ» میرسید به نقطه ای که محبوب خدا میشوید، خدا دوستدار شما میشود.
ادامه دارد
التماس دعا
صادقزاده
بسمه تعالی شانه
نکاتی ناب پیرامون حقیقت نبوت مطلقه
قسمت 6
خداوند در قرآن خطاب به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم میفرماید: إِنَّكَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِيمٍ (قلم/۴). این آیه و خطاب بسیار سنگین است. ذات احدیت، به عزیزترین مخلوق خودش یعنی حضرت ختمی مرتبت میفرماید إِنَّكَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِيمٍ؛ همانا تو بر خُلق عظیم هستی! باید دید که این خُلق عظیم چیست که خداوند، پیغمبر ما را اینچنین ستوده است... إِنَّكَ همراه با تاکید إِنَّ، اشاره به ذات و حقیقت حضرت ختمی مرتبت دارد. نباید اینجا تَخَلُّق را وارد کنیم، تخلُّقی در کار نیست بلکه خُلق است. تخلّق برای غیر از حضرات ۱۴ معصوم علیهم السلام است. تَخَلُّق، به دست آوردن آن اخلاق و صفات الهی است به تدریج. لذا خطابِ تَخَلَّقُوا بِأَخْلاقِ الرُّوحَانيّين برای افرادی است که ناقص و مقید هستند لذا باید تخلّق داشته باشند. اما در خطاب به پیغمبر صلی الله علیه و آله میفرماید إِنَّكَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِيمٍ... تو بر خُلق عظیم هستی...
این عظیم را چه کسی میگوید؟! خیلی حرف بزرگی است. یک وقتی هست که ما میگوییم پیامبر اعظم... اصلا همین که ما بگوییم پیامبر اعظم، تنزل مقام حضرت است. ما از اعظم چه میفهمیم؟!! نهایت فهم ما از اعظم چیست؟!! ما اصغر هستیم. مثلاً یک مورچه چه میفهمد که کُرات و افلاک و دریاها چه هستند؟! فرض بفرمایید از جناب مورچه درباره افلاک ۹ گانه بپرسیم و او هم بگوید عظیم است!! عظیم گفتن او به اندازه خودش نیست؟! عظیم گفتنِ ما مطلبی است و عظیم گفتنِ کسی که خود خالق عظمت است نیز مطلبی است! اصلا عظموت برای اوست و ظهور اوست... او بگوید إِنَّكَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِيمٍ! آن هم نه به عنوان تخلُّق! خُلق دفعی است و تدریجی نیست. خُلق صفت است. هرگاه پیرامون اخلاق الله صحبت میکنیم و میگوییم تَخَلَّقُوا بِأَخْلاقِ الله أی تَلَبَّسُوا بِأَسمَاء الله. اگر میگوییم اخلاق انسان دارای اخلاق الهی باشد، مگر خدا خُلق دارد؟ بله. مثلا او جواد است، رحیم، رزاق، علیم، رئوف و... است، شما هم باید متخلّق به این خُلق ها باشید. خدا جواد است، تو هم جواد باش. خدا ستارالعیوب است، تو نیز ستارالعیوب باش. خدا همین را از ما میخواهد.
خُلق حال نیست بلکه مقابل حال است. حال، سریعالزوال است. میآید و سریع هم از بین میرود. مثلا بر فرض مثال در همین حادثه زلزله اخیر، شخصی هست که نه زکات میدهد و نه خمس، اما اکنون احساساتش به غلیان آمده که باید به زلزله زدگان کمک کند. این خوب است اما خیلی اوقات حال است ، اما ملکه و خُلق آن است که اگر عطا و جود نداشته باشی، آرام نگیری و بیمار شوی. در غیر معصومین، جناب حاتم طایی و جناب عبدالله بن جعفر مشهورند، امام حسن مجتبی علیه السلام که مطلق بوده است! در اینجا، جوادیت، ذات او شده و این صفت، با حقیقت و جان او عجین شده است و او خودش و ذاتش جواد است. این خُلق است. حالا در خطاب به پیغمبر ما میفرماید که إِنَّكَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِيمٍ... تو خُلق و صفت عظیم را داری. این صفت عظیم چیست؟! این سخن بسیار بزرگی است. به نظر من بزرگترین وصف حضرت ختمی مرتبت صلی الله علیه و آله در قرآن همین آیه است... این یعنی اینکه همهی اسماء و صفات الهی عین جان شما است و جان شما تمام اسماء و صفات الهی است لذا در آیه نیز با استعمال لفظ إِنَّكَ، اشاره به کنه ذات پیغمبر کرد...
ادامه دارد
التماس دعا
صادقزاده
زمین خورده آسمانیم ما
بهاری به شکلِ خزانیم ما
که در بوته امتحانیم ما
خدا هرچه خواهد همانیم ما
فقیران صاحب زمانیم ما
پریشانتر از گیسوی دلبریم
#امام_زمان
#اللهمعجللولیکالفرج
#قرآنتصویریاخلاق 👇
┏━━━━ °•❤️•°━━━━┓
@ghoran_tasviri_akhlagh
┗━━━━ °•❤️•°━━━━┛
🌹الهی تا جهان باشد
🧡به شادی درجهان باشی
💐الهی از بلاهای الهی
🧡درامان باشی
🌸مراد و مطلبت را
🧡من نمیدانم خدا داند
🌺الهی صاحب زیباترینها
🧡در جهان باشی
تقدیم به شما عزیزان🌹
#صبح_بخیر
#قرآنتصویریاخلاق 👇
┏━━━━ °•❤️•°━━━━┓
@ghoran_tasviri_akhlagh
┗━━━━ °•❤️•°━━━━┛
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💞﷽💞
@ghoran_tasviri_akhlagh
🌹#ارتباط_ظرافتآفرینش_باآزمایشالهی
🌸سرچشمه تمام برکات،خداوند و قدرت اوست. تَبارَکَ الَّذِی بِیَدِهِ الْمُلْکُ
🌺 آفرینش مرگ،آزمایشی برای ظهور صبر،و آفرینش حیات،آزمایشی برای ظهور شکر است. خَلَقَ الْمَوْتَ وَ الْحَیاهَ لِیَبْلُوَکُمْ
🌼جوهره انسان در لابلای گرفتاری ها و تلخ و شیرینی ها روشن می شود.خَلَقَ الْمَوْتَ وَ الْحَیاهَ لِیَبْلُوَکُم
🌸آزمایش الهی برای آن است که عملی از ما صادر شود.لِیَبْلُوَکُمْ أَیُّکُمْ أَحْسَنُ عملا
🌺ملاک عمل،کیفیّت است نه کمیّت.أَحْسَنُ عَمَلاً
🌼 آزمایش الهی همیشگی وبرای همه است. لِیَبْلُوَکُمْ
🌸به خوب بودن کار،قانع نباشیم،باید بهترین کار انجام شود.أَحْسَنُ عَمَلاً
🌺نظام آفرینش بر اساس رحمت خداوند است.فِی خَلْقِ الرَّحْمنِ
🌼 نظام موجود،نظام احسن است و در نظام آفرینش،هیچ نقص و کمبودی وجود ندارد.ما تَری فِی خَلْقِ الرَّحْمنِ مِنْ تَفاوُتٍ
🌸برای کسب معرفت،یک بار دیدن و نظر کردن کافی نیست. فَارْجِعِ الْبَصَرَ_ثُمَّ ارْجِعِ الْبَصَرَ کَرَّتَیْنِ
🌺خداوندی که کار خود را محکم و حکیمانه انجام داده است،از دقّت نظر دیگران نگران نیست،بلکه دیگران را به بازدید دعوت می کند. فَارْجِعِ الْبَصَرَ_ثُمَّ ارْجِعِ الْبَصَرَ
🌼آفریده های الهی در عین استواری و استحکام، «سَبْعاً شِداداً» ز زینت ویژه ای برخوردارند.زَیَّنَّا السَّماءَ الدُّنْیا
🌸در برابر دشمن نباید انفعالی برخورد کرد؛برخورد ما با دشمن باید تهاجمی باشد. رُجُوماً لِلشَّیاطِینِ
🌺شیاطین به آسمان ها نیز طمع دارند.
🌼 شیاطین،ضربه پذیرند.
#تلاوت تصویری ترجمه گویا تفسیر مختصر سوره ملک۱_۵