8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #سخنرانی استاد پناهیان
شب جمعه باید رفت کربلا
#اَللّهُمَّ_ارْزُقْنا_حرم
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#شب_جمعه
🌹 @ghorun ☘
🖍✒️🖍✒️🖍✒️🖍✒️🖍✒️🖍✒️
فرازی از صحیفه سجادیه
دعا در هنگام بردن نام شیطان
دعای هفدهم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ حَوِّلْ سُلْطَانَهُ عَنَّا، وَ اقْطَعْ رَجَاءَهُ مِنَّا، وَ ادْرَأْهُ عَنِ الْوُلُوعِ بِنَا.
خدایا درود بر محمد و آل او فرست، و و او را بر ما چیره مساز و امید او را از ما ببرّ. و او را از هوس گمراهى ما باز دار.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ اجْعَلْ آبَاءَنَا وَ أُمَّهَاتِنَا وَ أَوْلادَنَا وَ أَهَالِيَنَا وَ ذَوِى أَرْحَامِنَا وَ قَرَابَاتِنَا وَ جِيرَانَنَا مِنَ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ مِنْهُ فِى حِرْزٍ حَارِزٍ، وَ حِصْنٍ حَافِظٍ، وَ كَهْفٍ مَانِعٍ، وَ أَلْبِسْهُمْ مِنْهُ جُنَنا وَاقِيَةً، وَ أَعْطِهِمْ عَلَيْهِ أَسْلِحَةً مَاضِيَةً.
خدایا، درود بر محمد و آل او فرست، و پدران و مادران و فرزندان و کسان و خویشان و نزدیکان و همسایگان ما را از مؤمنین و مؤمنات در دژ محکم و حصار استوار و پناه گاه امن محفوظ دار و به سپرهاى محکم آنان را از شیطان نگاه دار و سلاح برنده، به دستشان ده، که با او در آویزند.
#صحیفه_سجادیه
🆔 @ghorun ⬅️
🌾💐🌾💐🌾💐🌾💐🌾💐🌾💐🌾💐
حکمت ۱۹۶ نهج البلاغه:
عبرت آموزی از مال تلف شده
وَ قَالَ (علیه السلام): لَمْ يَذْهَبْ مِنْ مَالِكَ مَا وَعَظَكَ
و فرمود (ع): از مال تو آنچه از دستت رفته و سبب عبرت تو بوده است، از دستت نرفته است.
#نهج_البلاغه
🌾💐 @ghorun
🌾🌾🌿==================
🌾🌿
🌿
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره زمر آیه ۷ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
🌿〰〰〰〰〰〰〰
آیه۷) إِنْ تَكْفُرُوا فَإِنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ عَنْكُمْ وَلَا يَرْضَىٰ لِعِبَادِهِ الْكُفْرَ وَإِنْ تَشْكُرُوا يَرْضَهُ لَكُمْ وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ ثُمَّ إِلَىٰ رَبِّكُمْ مَرْجِعُكُمْ فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
آیه۷) اگر كافر شوید [زیانی به خدا نمیرسانید؛ زیرا] خدا از شما بینیاز است، و كفر را برای بندگانش نمیپسندد؛ و اگر سپاس گزاری كنید، آن را برای شما میپسندد. و هیچ سنگین باری، بار [گناه] دیگری را برنمیدارد. سپس بازگشت شما به سوی پروردگارتان خواهد بود، و شما را به آنچه انجام میدادید، آگاه خواهد كرد؛ زیرا او به نیّات و اسرار سینهها داناست.
🌿〰〰〰〰〰〰〰
تفسیر آیه۷) در این آیه، به مسأله شکر و کفران پرداخته و جوانب آن را مورد بررسى قرار مى دهد.
نخست مى گوید:
✨ نتیجه کفران و شکر شما به خودتان باز مى گردد، و اگر کفران کنید خداوند از شما بى نیاز است (و همچنین اگر شکر نعمت او را به جا آورید نیازى به آن ندارد) (إِنْ تَکْفُرُوا فَإِنَّ اللّهَ غَنِیٌّ عَنْکُمْ).
آن گاه مى افزاید: این غنا و بى نیازى پروردگار مانع از آن نیست که شما را مکلف به شکر و ممنوع از کفران سازد، چرا که تکلیف خود لطف و نعمت دیگرى است، آرى او هرگز کفران را براى بندگانش نمى پسندد، و اگر شکر او را به جا آورید آن را براى شما مى پسندد (وَ لایَرْضى لِعِبادِهِ الْکُفْرَ وَ إِنْ تَشْکُرُوا یَرْضَهُ لَکُمْ).
✨بعد از بیان این دو مطلب، به مسأله سومى در این رابطه، مى پردازد، و آن مسئولیت هر کس در برابر عمل خویش است ; چرا که مسأله تکلیف بدون این معنى کامل نمى شود، مى فرماید: هیچ کس بار گناه دیگرى را بر دوش نمى کشد (وَ لاتَزِرُ وازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرى).
و از آنجا که تکلیف بدون کیفر و پاداش معنى ندارد،
✨در مرحله چهارم، به مسأله معاد اشاره کرده، مى گوید: سپس بازگشت همه شما، به سوى پروردگارتان است، و او شما را از آنچه انجام مى دادید آگاه مى سازد (ثُمَّ إِلى رَبِّکُمْ مَرْجِعُکُمْ فَیُنَبِّئُکُمْ بِما کُنْتُمْ تَعْمَلُونَ).
و چون مسأله محاسبه و جزا، بدون علم و آگاهى، از اسرار نهان امکان پذیر نیست، آیه را با این جمله پایان مى دهد: او به آنچه در سینه ها نهفته، و بر آن
حاکم است آگاه است (إِنَّهُ عَلِیمٌ بِذاتِ الصُّدُورِ).
و به این ترتیب، مجموعه اى از فلسفه تکلیف و خصوصیات آن، و همچنین مسئولیت انسان ها و مسأله جزا و پاداش و کیفر را، در جمله هائى کوتاه و منسجم بیان مى دارد.
ضمناً، این آیه، پاسخ دندان شکنى است به طرفداران مکتب جبر، که متأسفانه در میان فرق اسلامى کم نبوده اند، چرا که با صراحت مى گوید: او هرگز راضى به کفران کردن بندگانش نیست، و این خود، دلیل روشنى است بر این که، هرگز اراده کفر در مورد کافران نیز نکرده (آن چنان که پیروان مکتب جبر مى گویند).
زیرا هنگامى که راضى به چیزى نباشد، حتماً اراده آن را نخواهد کرد، مگر ممکن است اراده او از رضاى او جدا باشد؟
و عجب از متعصبانى است، که براى پرده پوشى بر این عبارت روشن خواسته اند کلمه عباد را محصور در مؤمنان یا معصومان کنند، در حالى که این کلمه مطلق است و به وضوح، همه بندگان را شامل مى شود، آرى، خداوند کفر و کفران را براى هیچ یک از بندگانش نمى پسندد، همان گونه که شکر را براى همه آنها بدون استثناء، مى پسندد.
🔸این نکته نیز، قابل توجه است که: اصل مسئولیت هر کس در برابر اعمال خویش، از اصول منطقى و مسلم در همه ادیان آسمانى است.
البته گاه، ممکن است انسان شریک جرم دیگرى باشد، اما این در صورتى است که به نحوى در ایجاد مقدمات، یا اصل آن عمل، دخالت داشته باشد، مانند کسانى که بدعت شومى مى گذارند، و یا سنت زشت و غلطى، که هر کس به آن عمل کند، گناه آن را بر مسبب اصلى مى نویسند، بى آن که از گناه عاملین به آن چیزى کاسته شود.
تفسیر نمونه
💐 @ghorun ⬅️
🌿صلوات خاصه امام باقر علیه السلام
🌸 میلاد با سعادت امام محمد باقر (ع) و حلول ماه مبارک رجب مبارک باد.
#ميلاد_امام_محمد_باقر
#اين_الرجبيون
💐 @ghorun ✨
🌼🔸🌼🔸🔸🌼🔸🔸🌼🔸🌼
امام کاظم (ع) در فضیلت ماه رجب میفرمایند: هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد، آتش جهنم یک سال از او دور میشود و هر کس ۳ روز از آن را روزه بگیرد، بهشت بر او واجب میشود.
#حدیث
#این_الرجبیون
💐 @ghorun ✨