🔸♦️🔸♦️🔸♦️🔸♦️🔸♦️🔸♦️
فرازی از صحیفه سجادیه
دعا به وقت ختم قران
دعای چهل و دوم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ اجْبُرْ بِالْقُرْآنِ خَلَّتَنَا مِنْ عَدَمِ الْإِمْلاقِ، وَ سُقْ إِلَيْنَا بِهِ رَغَدَ الْعَيْشِ وَ خِصْبَ سَعَةِ الْأَرْزَاقِ، وَ جَنِّبْنَا بِهِ الضَّرَائِبَ الْمَذْمُومَةَ وَ مَدَانِىَ الْأَخْلاقِ، وَ اعْصِمْنَا بِهِ مِنْ هُوَّةِ الْكُفْرِ وَ دَوَاعِى النِّفَاقِ حَتَّى يَكُونَ لَنَا فِى الْقِيَامَةِ إِلَى رِضْوَانِكَ وَ جِنَانِكَ قَائِدا، وَ لَنَا فِى الدُّنْيَا عَنْ سُخْطِكَ وَ تَعَدِّى حُدُودِكَ ذَائِدا، وَ لِمَا عِنْدَكَ بِتَحْلِيلِ حَلالِهِ وَ تَحْرِيمِ حَرَامِهِ شَاهِدا.
خدایا! درود بر محمد و آل او فرست، و به قرآن تنگدستى ما را جبران کن، که محتاج نباشیم و آسایش زندگى و فراوانى روزى نصیب ما کن، و از سرشت بد و خوى زشت برکنار دار، و از پرتگاه کفر و داعیه نفاق حفظ کن تا قرآن در آن روز ما را سوى خشنودى و بهشت تو کشاند و در دنیا از خشم و نافرمانى تو باز دارد و نزد تو گواهى دهد که ما حلال آن را حلال دانستیم و حرام آن را حرام.
#صحیفه_سجادیه
📖 @ghorun 🖋
🖌📝🖌📝🖌📝🖌🖌🖌🖌🖌🖌
حکمت ۳۸۸ نهج البلاغه: بیماری دل، بدتر از فقر و بیماری تن
وَ قَالَ (عليه السلام): أَلَا وَ إِنَّ مِنَ الْبَلَاءِ الْفَاقَةَ، وَ أَشَدُّ مِنَ الْفَاقَةِ مَرَضُ الْبَدَنِ، وَ أَشَدُّ مِنْ مَرَضِ الْبَدَنِ مَرَضُ الْقَلْبِ؛ أَلَا وَ إِنَّ مِنْ صِحَّةِ الْبَدَنِ تَقْوَى الْقَلْبِ.
فقر زدايى و سلامت (اقتصادى، بهداشتى):
و درود خدا بر او، فرمود: آگاه باشيد كه فقر نوعى بلا است. و سخت تر از تنگدستى بيمارى تن و سخت تر از بيمارى تن، بيمارى قلب است، آگاه باشيد كه همانا عامل تندرستى تن، تقواى دل است.
#نهج_البلاغه
📖 @ghorun 🖋
🍁•°•°•°•°•°•°•°•°•🍁°•°•°•°•°•°•°🍁
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره یس آیه ۴۱ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
▫️〰▫️〰▫️〰▫️
آیه۴۱) وَآيَةٌ لَهُمْ أَنَّا حَمَلْنَا ذُرِّيَّتَهُمْ فِي الْفُلْكِ الْمَشْحُونِ
〰🍁〰🍁〰🍁〰
آیه۴۱) برای آنان نشانهای دیگر [از قدرت و رحمت ما] این [است] كه فرزندانشان را در كشتیهایی پر [از اجناس و وسایل] حمل كردیم،
▫️〰▫️〰▫️〰▫️
تفسیر آیه۴۱) حرکت کشتیها در دریاها نیز آیتى است
گر چه بعضى از مفسران مانند قرطبى نخستین آیه مورد بحث را از پیچیده ترین آیات این سوره، شمرده، ولى دقت در این آیات و پیوندشان با آیات قبل نشان مى دهد، پیچیدگى خاصى در تفسیر این آیات نیست; زیرا در آیات پیشین سخن از نشانه هاى پروردگار، در آفرینش آفتاب و ماه و شب و روز، و همچنین زمین و برکات زمین بود، و در آیات مورد بحث، سخن از دریاها و بخشى از نعمتها و مواهب دریا یعنى حرکت کشتیهاى تجارى و مسافربرى بر صحنه آنها مى باشد.
به علاوه، حرکت این کشتیها در دل اقیانوسها بى شباهت به حرکت کواکب آسمان در اقیانوس فضا نیست.
لذا نخست، مى فرماید: این نیز براى آنها آیت و نشانه اى است از عظمت پروردگار که ما فرزندانشان را در کشتیهائى که مملو از وسائل زندگى است حمل کردیم (وَ آیَةٌ لَهُمْ أَنّا حَمَلْنا ذُرِّیَّتَهُمْ فِی الْفُلْکِ الْمَشْحُونِ).
ضمیر لَهُمْ نه تنها به مشرکان مکّه ، بلکه به همه عباد و بندگان خدا، باز مى گردد، که در آیات گذشته از آنها سخن در میان بود.
ذُرِیّه چنان که راغب در مفردات آورده: در اصل، به معنى فرزندان کوچک است هر چند، گاهى در تعبیرات متعارف، به همه فرزندان، اعم از کوچک و بزرگ، اطلاق مى شود، این کلمه، هم به معنى مفرد استعمال مى شود، و هم معنى جمع.
و این که: مى گوید: ما فرزندان آنها (یا فرزندان کوچک آنها را) بر این کشتیها حمل کردیم بى آن که از خودشان سخنى بگوید، شاید به این مناسبت است که فرزندان، نیاز بیشترى به این مرکب راهوار، دارند; چرا که بزرگترها براى پیاده روى، و پیمودن سواحل دریاها آماده ترند.
از این گذشته، این تعبیر، براى تحریک عواطف آنها مناسبتر مى باشد.
تعبیر به مَشْحُون (پر) اشاره به این است که: نه تنها خودشان بر کشتى سوار مى شوند، بلکه مال التجاره و وسائل مورد نیاز آنها، نیز با آن حمل و نقل مى گردد.
و این که: بعضى فُلک را در آیه فوق، به خصوصِ کشتى نوح تفسیر کرده اند و ذُریّه را به معنى آباء و پدران (از ماده ذرأ به معنى آفرینش)، تفسیر بعیدى به نظر مى رسد، مگر این که: منظور بیان یک مصداق روشن بوده باشد.
به هر حال، حرکت کشتیها که بزرگترین و مهمترین وسیله حمل و نقل بشر مى باشد، و کارى که از آنها ساخته است هزاران برابر مرکبهاى دیگر است، نتیجه خواص ویژه آب، و وزن مخصوص اجسامى که کشتى از آن ساخته شده، و خاصیت بادها (در کشتیهاى بادبانى) و نیروى بخار (در کشتیهاى موتورى) و انرژى اتمى (در کشتیهائى که با نیروى اتم کار مى کند) مى باشد.
و همه اینها قوا و نیروهائى است که خدا مسخر انسان ساخته، و هر یک از آنها، و نیز مجموعه آنها آیتى از آیات الهى است.
تفسیر نمونه)
🍁 @ghorun 🍂
🍃 فرازی از زیارت اربعین
🏳اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن
وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین
وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن
وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین
#اربعین
#امام_حسین ع
🆔 @ghorun
آقا-منم-بیام-؟.mp3
5.34M
🎙 #سخنرانی استاد پناهیان
💔 آقا منم بیام!؟
✨اللهم الرزقنا زیارت الحسین ع
#اربعین
#امام_حسین ع
▪️ @ghorun ▫️
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂
فرازی از صحیفه سجادیه
دعا به وقت ختم قران
دعای چهل و دوم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ هَوِّنْ بِالْقُرْآنِ عِنْدَ الْمَوْتِ عَلَى أَنْفُسِنَا كَرْبَ السِّيَاقِ، وَ جَهْدَ الْأَنِينِ، وَ تَرَادُفَ الْحَشَارِجِ إِذَا بَلَغَتِ النُّفُوسُ التَّرَاقِىَ، وَ قِيلَ مَنْ رَاقٍ؟ وَ تَجَلَّى مَلَكُ الْمَوْتِ لِقَبْضِهَا مِنْ حُجُبِ الْغُيُوبِ، وَ رَمَاهَا عَنْ قَوْسِ الْمَنَايَا بِأَسْهُمِ وَحْشَةِ الْفِرَاقِ، وَ دَافَ لَهَا مِنْ ذُعَافِ الْمَوْتِ كَأْسا مَسْمُومَةَ الْمَذَاقِ، وَ دَنَا مِنَّا إِلَى الاْخِرَةِ رَحِيلٌ وَ انْطِلاقٌ، وَ صَارَتِ الْأَعْمَالُ قَلائِدَ فِى الْأَعْنَاقِ، وَ كَانَتِ الْقُبُورُ هِىَ الْمَأْوَى إِلَى مِيقَاتِ يَوْمِ التَّلاقِ
خدایا! درود بر محمد و آل او فرست، و سختى جان کندن را هنگام احتضار به برکت قرآن بر ما سهل گردان، ناله هاى پر مشقت و پیچیدن نفس در گلو را وقتى که جان به ترقوه مى رسد بر ما آسان کن، آنه هنگام که گویند کیست درمان کننده؟ و فرشته مرگ براى گرفتن جان ها از پشت پرده هاى غیب خویش را بنماید و از کمان مرگ تیرهاى وحشتناک فراق سوى جانها پرتاب کند، و جامى به طهم شرنگ از زهر ناب پرورده سازد، هنگام بار بستن سوى آخرت فرا رسیده است. کردارها چون طوق بر گردن ها بسته، خانه گور تا روز قیامت جاى ماندن ما خواهد بود.
#صحیفه_سجادیه
📚 @ghorun 🌱
🌾➿🌾➿🌾➿🌾➿🌾➿🌾➿
حکمت ۳۸۹ نهج البلاغه: برتری عمل بر حسب و نسب
وَ قَالَ (عليه السلام): مَنْ أَبْطَأَ بِهِ عَمَلُهُ، لَمْ يُسْرِعْ بِهِ نَسَبُهُ.
وَ فِي رِوَايَةٍ أُخْرَى: مَنْ فَاتَهُ حَسَبُ نَفْسِهِ، لَمْ يَنْفَعْهُ حَسَبُ آبَائِه.
ضرورت عمل گرايى (اخلاقى، اجتماعى):
و درود خدا بر او، فرمود: آن كس كه كردارش او را به جايى نرساند، بزرگى خاندانش، او را به پيش نخواهد راند.
[در نقل ديگرى آمده كه]: آن كس كه ارزش خويش را دست بدهد، بزرگى خاندانش او را سودى نخواهد رساند.
#نهج_البلاغه
📚 @ghorun 🌱
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره یس آیه ۴۲ به همراه ترجمه تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
...........................
آیه۴۲) وَخَلَقْنَا لَهُمْ مِنْ مِثْلِهِ مَا يَرْكَبُونَ
...🍂...🍂...🍂...
آیه۴۲) و برای آنان چیزهایی مانند كشتی [چون اسب، قاطر و دیگر وسایل نقلیه] آفریدیم كه بر آن سوار میشوند،
...........................
تفسیر آیه۴۲) و براى این که: توهم نشود: تنها مرکب خداداد کشتى هاست، در آیه بعد مى افزاید: و ما براى آنها مرکبهاى دیگرى مانند آن آفریدیم (وَ خَلَقْنا لَهُمْ مِنْ مِثْلِهِ ما یَرْکَبُونَ).
مرکبهائى که در خشکى، یا در هوا و فضا راه مى رود، و انسانها و وسائل آنها را بر دوش خود حمل مى کند.
گر چه بعضى، این آیه را تفسیر به خصوص شتر کرده اند که کشتى صحرا نام گرفته، و بعضى، به همه چهار پایان، و بعضى، به هواپیماها و سفینه هاى فضائى که در عصر ما اختراع شده (و تعبیر به خَلَقْنا در مورد آنها از این نظر است که مواد و وسائل آن قبلاً آفریده شده است). ولى، اطلاق آیه، مفهوم وسیعى را ترسیم مى کند، که همه اینها و غیر اینها را فرا مى گیرد.
البته در بعضى، از آیات قرآن کراراً انعام (چهار پایان) در کنار فلک (کشتى ها) قرار گرفته است، مانند: وَ جَعَلَ لَکُمْ مِنَ الْفُلْکِ وَ الأَنْعامِ ما تَرْکَبُونَ: از کشتى ها و چهار پایان موجوداتى آفرید که بر آنها سوار مى شوید و نیز در آیه ۸٠ سوره مؤمن مى خوانیم: وَ عَلَیْها وَ عَلَى الْفُلْکِ تُحْمَلُونَ: بر چهار پایان و کشتى ها حمل (سوار) مى شوید .
ولى، این آیات نیز منافاتى با عمومیت مفهوم آیه مورد بحث ندارد.
تفسیر نمونه)
📘 @ghorun 🖌
🍃 فرازی از زیارت اربعین
🏳اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن
وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین
وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن
وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین
#اربعین
#امام_حسین ع
🆔 @ghorun
✏️🖌✏️🖌✏️🖌✏️🖌✏️🖌✏️🖌
حکمت ۳۹۰ نهج البلاغه: سبک زندگی اسلامی
وَ قَالَ (عليه السلام): لِلْمُؤْمِنِ ثَلَاثُ سَاعَاتٍ؛ فَسَاعَةٌ يُنَاجِي فِيهَا رَبَّهُ، وَ سَاعَةٌ يَرُمُّ مَعَاشَهُ، وَ سَاعَةٌ يُخَلِّي بَيْنَ نَفْسِهِ وَ بَيْنَ لَذَّتِهَا فِيمَا يَحِلُّ وَ يَجْمُلُ. وَ لَيْسَ لِلْعَاقِلِ أَنْ يَكُونَ شَاخِصاً إِلَّا فِي ثَلَاثٍ: مَرَمَّةٍ لِمَعَاشٍ، أَوْ خُطْوَةٍ فِي مَعَادٍ، أَوْ لَذَّةٍ فِي غَيْرِ مُحَرَّمٍ.
برنامه ريزى صحيح در زندگى (اخلاقى، اجتماعى، اخلاق خانواده):
و درود خدا بر او، فرمود: مؤمن بايد شبانه روز خود را به سه قسم تقسيم كند، زمانى براى نيايش و عبادت پروردگار، و زمانى براى تأمين هزينه زندگى، و زمانى براى واداشتن نفس به لذّت هايى كه حلال و مايه زيبايى است.
خردمند را نشايد جز آن كه در پى سه چيز حركت كند: كسب حلال براى تأمين زندگى، يا گام نهادن در راه آخرت، يا به دست آوردن لذّت هاى حلال.
#نهج_البلاغه
📘 @ghorun 🖌
💫🍁💫💫🍁💫💫🍁💫💫🍁💫
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره یس آیه ۴۳ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
----------------------------
آیه۴۳) وَإِنْ نَشَأْ نُغْرِقْهُمْ فَلَا صَرِيخَ لَهُمْ وَلَا هُمْ يُنْقَذُونَ
--------🍁🍁🍁-------
آیه۴۳) و اگر بخواهیم آنان را غرق میكنیم در این صورت هیچ فریادرسی برای آنان نخواهد بود، و نجات هم نیابند،
----------------------------
تفسیر آیه۴۳) آیه بعد، براى روشنتر ساختن این نعمت بزرگ، حالتى را که از دگرگون شدن این نعمت به وجود مى آید، بیان مى کند مى گوید: اگر بخواهیم آنها را غرق مى کنیم، آن چنان که نه فریادرسى داشته باشند، و نه کسى که آنها را از دریا بگیرد (وَ إِنْ نَشَأْ نُغْرِقْهُمْ فَلا صَرِیخَ لَهُمْ وَ لا هُمْ یُنْقَذُونَ).
به یک موج عظیم، فرمان مى دهیم کشتى آنها را واژگون کند!
یا به یک گرداب، مأموریت مى دهیم آنها را در کام خود فرو بلعد!
یا به یک طوفان، دستور مى دهیم آنها را مانند یک پر کاه بردارد، و در وسط امواج پرتاب کند!
و اگر بخواهیم، خاصیت آب و کشتى و نظم وزش باد، و آرامش دریا را بر هم مى زنیم، تا همه چیز آنها به هم ریزد، این مائیم که: این نظام را تداوم مى بخشیم، تا آنها بهره گیرند، و اگر گهگاه، حوادثى از این قبیل مى فرستیم براى این است که با توجه به آن، اهمیت نعمتى را که در آن غرقند، بدانند.
صَرِیخ از ماده صراخ به معنى فریادرس است.
و یُنْقَذُون از ماده انقاذ به معنى بر گرفتن و نجات دادن است.
تفسیر نمونه)
📙 @ghorun 🍁
🍃 فرازی از زیارت اربعین
🏳اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن
وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین
وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن
وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین
#اربعین
#امام_حسین ع
🆔 @ghorun
khoshtiplq_337999.mp3
8.92M
🎙 روایت جذاب حاج حسین یکتا
🌸 راوی خوش بیان #دفاع_مقدس، قصه ی خوش تیپ از جبهه و دانشگاه تا پیاده روی اربعین را روایت می کند...
#هفته_دفاع_مقدس
#امام_حسین ع
#اربعین
#شهادت
#شهدا را یاد کنید با یک صلوات
🌷 @ghorun 🌱
🌿 #ارسالی از مخاطبان محترم کانال
قطعه شعر من
تقدیم به
طلبه شهیــد: مصطفی ردانی پور
من مصطفایم انکه شد خوابم چوتعبیر
دردل مرا بود حاجتی سخت و زمینگیر
می خـواستم دامـاد زهــــرا باشم از دل
هر جا قـدم بـرداشتند پایـم به زنجیـــر
عشق به زهــرای بتـــول بـود آبرویــــم
ورد زبانم شــد فقــط یک لحـظه تصویر
در شام وصـل یـار، بردل یـاد یــــــاران
این عشق سوزان میکشاندم پای تقدیر
یک یک نوشتم پیک دعوت بهـر ایشان
دردل شکایـتها زدوری و ز تأخیــــــــر
چارده نمـاد نـوکری را مُهـــر کـــــــردم
یکجا نشستم گــریه کردم یک دل سیـر
یـک نامه را در آن حریــم عشــق بردم
بایاد مادر(س)، حضرت معصومه(س) تفسیر
یـک نامه را در جمــکران عشــق بردم
ابراز غــم کردم از این دوری و تقصیر
پیکی فرستادم به مشهد هرچه مانده
جمعی سپردم بر رضای حق چنان شیر
دل در دل غمـدیـده ام غــرق تلاطـــم
در خواب آمد کوثر احمد (س) به تأثیر
فرمود دعوت کرده ای کی رد شود هان؟
جمعی به مجلس آمدیم ای پاک و تطهیر
هستــی عـزیـز قلب ما ای مصــطفی باز
از چه نشسـته گشـته ای اینگـونه دلگیــر؟؟
از شادی این جمــع یاران ذوق کـــــــردم!
با خواب خوش هم کرده اند لطفی جهانگیر
نامم ردانــی پــور شد یاران بدانیـد
آواره ام آواره مـــــادر به تکثیـــر
شادی روح طلبه شهید سرافراز مصطفی ردانی پور
*3 صلوات *
کد شماره ۲۳
#دفاع_مقدس
#مسابقه
#رفیق_شهیدم
eitaa.com/fatemi_ar
✨〰✨〰✨〰〰〰〰〰〰〰
فرازی از صحیفه سجادیه
دعا به وقت ختم قران
دعای چهل و دوم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ بَارِكْ لَنَا فِى حُلُولِ دَارِ الْبِلَى، وَ طُولِ الْمُقَامَةِ بَيْنَ أَطْبَاقِ الثَّرَى، وَ اجْعَلِ الْقُبُورَ بَعْدَ فِرَاقِ الدُّنْيَا خَيْرَ مَنَازِلِنَا، وَ افْسَحْ لَنَا بِرَحْمَتِكَ فِى ضِيقِ مَلاحِدِنَا، وَ لا تَفْضَحْنَا فِى حَاضِرِى الْقِيَامَةِ بِمُوبِقَاتِ آثَامِنَا.
خدایا! درود بر محمد و آل او فرست، و فرود آمدن این سراى نو را بر ما مبارک گردان، که باید در آن پوسیده شویم و دیرزمانى میان طبقه هاى نمناک درنگ کنیم و خانهگور را پس از مفارقت دنیا بهترین منزل ما قرار ده و تنگى لحد را براى ما فراخ کن و به گناهان بزرگ در پیشگاه حاضران عرصات ما را رسواى مساز.
#صحیفه_سجادیه
📙 @ghorun 🍁
🍂✨🍂✨🍂✨🍂✨🍂✨🍂✨
حکمت ۳۹۱ نهج البلاغه: دعوت به زهد و نهی از غفلت
وَ قَالَ (عليه السلام): ازْهَدْ فِي الدُّنْيَا، يُبَصِّرْكَ اللَّهُ عَوْرَاتِهَا، وَ لَا تَغْفُلْ فَلَسْتَ بِمَغْفُولٍ عَنْكَ.
ضرورت ترك حرام و غفلت زدگى (اخلاقى، اعتقادى):
و درود خدا بر او، فرمود: از حرام دنيا چشم پوش، تا خدا زشتى هاى آن را به تو نماياند، و غافل مباش كه لحظه اى از تو غفلت نشود
#نهج_البلاغه
📙 @ghorun 🍁
▫️▪️▪️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▪️▪️▫️
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره یس آیه۴۴ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
~~~•~~~•~~~•~~~•
آیه۴۴) إِلَّا رَحْمَةً مِنَّا وَمَتَاعًا إِلَىٰ حِينٍ
▪️▪️▫️▪️▪️▫️▪️▪️
آیه۴۴) مگر [اینكه] رحمتی از سوی ما [نجاتشان دهد] و تا مدتی [از زندگی دنیا] بهرهمندشان كنیم،
~~~•~~~•~~~•~~~•
تفسیر آیه۴۴) سرانجام، در آخرین آیه مورد بحث، براى تکمیل این سخن مى افزاید: مگر باز هم رحمت ما شامل حال آنها شود، و تا زمان معینى که پایان زندگى آنهاست از این زندگى بهره گیرند (إِلاّ رَحْمَةً مِنّا وَ مَتاعاً إِلى حِین).
آرى، با هیچ وسیله اى آنها نمى توانند، نجات یابند جز این که: نسیم رحمت ما بوزد، و لطف ما به یارى آنها بشتابد.
حِین به معنى وقت، در آیه فوق، اشاره به پایان زندگى انسان و اجل او است، و بعضى، آن را به پایان جهان تفسیر کرده اند.
آرى، آنها که بر کشتى سوار شده اند (اعم از کشتیهاى بادبانى کوچک قدیم و یا کشتیهاى کوه پیکر اقیانوس پیماى امروز) به خوبى عمق تعبیر این آیه را درک کرده اند، که عظیمترین کشتیهاى جهان در برابر امواج عظیم دریا و طوفانهاى هولناک اقیانوسها همچون یک پر کاه است، و اگر رحمت الهى شامل حال انسانها نباشد، نجات آنها ممکن نیست.
او مى خواهد، در این باریکه اى که در میان مرگ و زندگى است، قدرت عظیم خود را به انسانها نشان دهد، شاید، گم گشتگان راه به خود آیند، و از این طریق راهى به سوى او بگشایند.
تفسیر نمونه)
▪️ @ghorun ▫️