11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫💫💫▫️💫💫💫▫️💫💫💫
🌾رهبری به نام طاغوت
کَذلِکَ ما أَتَى الَّذینَ مِنْ قَبْلِهِمْ مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ قالُوا ساحِرٌ أَوْ مَجْنُونٌ
أَ تَواصَوْا بِهِ بَلْ هُمْ قَوْمٌ طاغُونَ
بدین سان هیچ فرستادهاى از جانب خدا به سوى کسانى که پیش از اینان بودند نیامد مگر این که گفتند: او جادوگر یا دیوانه است. آیا یکدیگر را به گفتن این سخن سفارش مىکردند؟ نه! بلکه همهشان سرکش بودند.
#سوره_ذاریات ، 52 و 53
#قرآن_کریم
🌺 @ghorun 🍃
➿🍂🍂🍂🍂➿➿➿➿➿➿➿
📚حلیة المتقین
✨رنگهای مستحب و مکروه
حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) منقول است: بپوشید جامه سفید، که آن نیکوتر و پاکیزه ترین رنگ ها است، و مرده های خود را در آن کفن کنید.
از امام جعفر صادق(علیهالسلام) منقول است: جبرئیل در روز آخر ماه مبارک رمضان بر حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) نازل شد، بعد از نماز عصر، چون به آسمان رفت حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) فاطمه علیها السلام را طلب فرمود: شوهر خود علی(علیهالسلام) را بطلب. پس چون حاضر شدند امیرالمؤمنین(علیهالسلام) را در جانب راست نشانید و دستش را گرفت و بر دامن خود گذاشت و حضرت فاطمه را در جانب چپ نشانید و دستش را گرفت و بر دامن خود گذاشت، پس فرمود: می خواهید شما را خبر دهم به آنچه جبرئیل مرا به آن خبر داد؟ گفتند: بلی یا رسول اللَّه. فرمود: جبرئیل گفت که در قیامت من در جانب راست عرش خواهم بود و خدای تعالی دو جامه به من پوشاند، یکی سبز و دیگری سرخ به رنگ گل، تو یا علی!در جانب راست عرش باشی و دو جامه چنین در تو پوشانند. پس راوی عرض کرد که مردم رنگ سرخ چنین را مکروه می دانند. حضرت فرمود: چون خدا حضرت عیسی را به آسمان برد، دو جامه چنین بر او پوشانید..
از حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) منقول است: مکروه است سیاه مگر در سه چیز: در موزه و عمامه و عبا.
#حلیة_المتقین
#حدیث
🌺 @ghorun 🍃
♦️🌸🌸🌸♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
📚ثواب الاعمال
✨ثواب قرآن خواندن جوان مؤ من
امام صادق عليه السلام فرمودند: جوان مؤ منى كه #قرآن بخواند، قرآن با گوشت و خونش مخلوط مى شود و عامل همنشينى او با فرشتگان بزرگوار وحى كه هرگز مرتكب گناهى نشدهاند، خواهد شد. و در روز قيامت نيز قرن مانعى براى او در مقابل آتش خواهد بود. قرآن د آن روز (خطاب به خداوند) مى گويد: هر عمل كننده اى به پاداش عمل خود رسيد. جز عمل كنندگان به من . پس بهترين عطاياى خود را به او عنايت فرما. خداوند عزوجل نيز دو لباس بهشتى به او مى پوشاند و بر سرش تاج كرامت مى گذارد. آنگاه خطاب به قرآن مى فرمايد: آيا راضى شدى ؟ و قرآن مى گويد: من بهتر از اين را براى او مى خواستم . آنگاه خداوند در امان بودن را به دست راست و جاودانگى در بهشت را به دست چپش مى دهد. سپس وارد بهشت مى شود. و در بهشت به او مى گويند: يك آيه بخوان و يك درجه بالا برو. آنگاه به قرآن خطاب مى شود: به ارزويت رسيدى و راضى شدى ؟ و قرآن مى گويد: خداوندا! بله . امام عليه السلام فرمودند: كسى كه خيلى قرآن بخواند و آن را حفظ نمايد، خداوند دوباره اين ثواب را به او مى دهد.
#ثواب_الاعمال
#حدیث
#قرآن_کریم
🌺 @ghorun 🍃
🌺🌺🍀🌺🌺🍀🌺🌺🍀🌺🌺🍀
🌸🌸🍀🌸🌸🍀🌸🌸🍀🌸🌸🍀
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره صافات آیه ۱۱ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
🍀≈≈🍀≈≈🍀≈≈🍀≈≈
🌺آیه۱۱) فَاسْتَفْتِهِمْ أَهُمْ أَشَدُّ خَلْقًا أَمْ مَنْ خَلَقْنَآ إِنَّا خَلَقْنَاهُمْ مِنْ طِينٍ لَازِبٍ
🌺≈≈🍀≈≈🌺≈≈🍀≈≈
🌿آیه۱۱) از منكران معاد بپرس: آیا آفرینش آنان سختتر است یا آنچه [مانند فرشتگان، آسمانها، زمین، كوهها و...] آفریدهایم؟ [به یقین آفرینش آنان كاری ناچیز است چون] ما آنان را از گِلی چسبنده آفریدهایم،
🍀≈≈🍀≈≈🍀≈≈🍀≈≈
🌺تفسیر آیه۱۱)آنها که هرگز حق را پذیرا نمى شوند
این آیات، همچنان مسأله رستاخیز و مخالفت منکران لجوج را تعقیب مى کند، و به دنبال بحث گذشته از قدرت خداوند و خالق آسمان و زمین بر همه چیز، مى فرماید: از آنها بپرس: آیا آفرینش و معاد آنها سخت تر است یا آفرینش فرشتگان و آسمان ها و زمین ؟! (فَاسْتَفْتِهِمْ أَ هُمْ أَشَدُّ خَلْقاً أَمْ مَنْ خَلَقْنا).
آرى ما آنها را از موضوع ساده اى، از گلِ چسبنده آفریده ایم ! (إِنّا خَلَقْناهُمْ مِنْ طِین لازِب).
گویا مشرکان که منکر معاد بودند، بعد از شنیدن آیات گذشته در مورد آفرینش آسمان و زمین و فرشتگان اظهار داشتند، آفرینش ما از آن مهم تر است.
قرآن در پاسخ آنها مى گوید: آفرینش انسان ها در مقابل آفرینش زمین و آسمان پهناور و فرشتگانى که در این عوالم هستند، چیز مهمى نیست; چرا که مبدأ آفرینش انسان، یک مشت خاک چسبنده بیش نبوده است.
اِسْتَفْتِهِم از ماده اِسْتِفْتاء در اصل به معنى مطالبه اخبار جدید است، و این که به نوجوان، فَتى گفته مى شود، نیز به خاطر تازگى جسم و روح او است.
این تعبیر، اشاره به این است که، اگر به راستى آنها آفرینش خود را مهمتر و محکم تر از آفرینش آسمان و فرشتگان مى دانند، مطلب جدید و بى سابقه اى مى گویند.
واژه لازِب به گفته بعضى، در اصل لازم بوده که میم آن تبدیل به ب شده است و اکنون به همین صورت استعمال مى شود، و در هر حال، به معنى گِل هائى است که ملازم یکدیگر یعنى چسبنده اند; زیرا مبدأ آفرینش انسان، نخست خاک بود، سپس با آب آمیخته شد، کم کم به صورت لجن بدبوئى درآمد، و بعد به صورت گل چسبنده اى شد (و با این بیان جمع میان تعبیرات گوناگون در آیات قرآن مجید مى شود).
تفسیر نمونه)
🍀✨🍀✨🍀✨
🌺 @ghorun 🍀