▪️۲۸ صفر مصادف با رحلت حضرت محمد(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) است. اعمال ۲۸ صفر شامل خواندن زیارت حضرت محمد (ص) و زیارت امام حسن مجتبی (ع) از راه دور، غسل، روزه، دادن صدقه و دعا در حق خود و دیگران است.
🕯رحلت رسول اکرم (ص) و امام حسن مجتبی ع تسلیت باد.
#شهادت_پیامبر_اکرم
#امام_حسن ع
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🏴 @ghorun
🔘 مثل پیامبر زندگی کنیم
خدای متعال به ما مسلمانان دستور داده است که از پیامبر تبعیت کنیم. این تبعیت، در همه چیز زندگی است. آن بزرگوار، نه فقط در گفتار خود، بلکه در رفتار خود، در هیئت زندگی خود، در چگونگی معاشرت خود با مردم و با خانواده، در برخوردش با دوستان، در معاملهاش با دشمنان و بیگانگان، در رفتارش با ضعفا و با اقویا، در همه چیز اسوه و الگوست. جامعه اسلامی ما آنوقتی به معنای واقعی کلمه جامعه اسلامىِ کامل است، که خود را بر رفتار پیامبر منطبق کند. اگر به طور صددرصد مثل رفتار آن حضرت عملی نیست - که نیست - لااقل شباهت به آن بزرگوار باشد؛ عکس جریان زندگی نبىّاکرم بر زندگی ما حاکم نباشد؛ در آن خط حرکت بکنیم
#شهادت_پیامبر_اکرم
🏴 @ghorun
🪴حکمت 259 نهج البلاغه
وَ قَالَ (علیه السلام): الْوَفَاءُ لِأَهْلِ الْغَدْرِ غَدْرٌ عِنْدَ اللَّهِ، وَ الْغَدْرُ بِأَهْلِ الْغَدْرِ وَفَاءٌ عِنْدَ اللَّهِ.
شناخت جايگاه وفادارى (اخلاقى اجتماعى، سياسى):
و درود خدا بر او، فرمود: وفادارى با خيانتكاران نزد خدا نوعى خيانت، و خيانت به خيانتكاران نزد خدا وفادارى است.
#نهج_البلاغه
🏴 @ghorun
▪️🍂🥀🍂▪️▪️▪️🍂🥀🍂▪️
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره مومنون آیه ۱ و ۲ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
آیه۱) بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ قَدْ أَفْلَحَ الْمُؤْمِنُون
آیه۲) الَّذِينَ هُمْ فِي صَلَاتِهِمْ خَاشِعُونَ
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
آیه۱) همانا اهل ایمان به فیروزی و رستگاری رسیدند.
آیه۲) آنان که در نماز خود خاضع و خاشعند.
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
تفسیر آیه)صفات برجسته مؤمنان! در آغاز این سوره به سر نوشت لذت بخش و پر افتخار- مؤمنان پیش از بیان صفات آنها- اشاره شده تا شعلههای شوق و عشق را در دلها برای رسیدن به این افتخار بزرگ زنده کند.
میفرماید: «مؤمنان رستگار شدند» (قَدْ أَفْلَحَ الْمُؤْمِنُونَ). و به هدف نهایی خود در تمام ابعاد رسیدند.
«فلاح و رستگاری» معنی وسیعی دارد که هم پیروزیهای مادی را شامل میشود، و هم معنوی را، و در مورد مؤمنان هر دو بعد منظور است.
*
سپس به بیان این صفات پرداخته و قبل از هر چیز انگشت روی نماز گذارده، میگوید: «آنها که در نمازشان خشوع دارند» (الَّذِینَ هُمْ فِی صَلاتِهِمْ خاشِعُونَ).
اشاره به این که نماز آنها الفاظ و حرکاتی بیروح و فاقد معنی نیست، بلکه به هنگام نماز آن چنان حالت توجه به پروردگار و حضور قلب در آنها پیدا میشود که از غیر او جدا میگردند و به او میپیوندند.
در حدیثی میخوانیم که پیامبر صلّی اللّه علیه و آله مردی را دید که در حال نماز با ریش خود بازی میکند، فرمود: «اگر او در قلبش خشوع بود اعضای بدنش نیز خاشع میشد».
اشاره به این که خشوع یک حالت درونی است که در برون اثر میگذارد.
برگزیده تفسیر نمونه)
🏴 @ghorun