🔵رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با رؤسا و مدیران آموزشوپرورش، با تأکید مجدد بر جدی گرفتن مسئله نفوذ در سیستم آموزشی کشور، فرمودند: «به این فکر کنیم چرا آنقدر طواغیت عالم و فراعنه عالم اصرار دارند که در آموزشوپرورش کشورها گاهی اوقات با سروصدا مثل سند ۲۰۳۰ نفوذ کنند؟ اصرار آنها به نفوذ به خاطر تأثیر آموزشوپرورش است. دشمن قصد دارد کاری را که بهوسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راههایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسانهایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملتها فراهم شود. الآن هم شنیدهام سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار بهوسیله آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود؛ این را باید بهطورجدی دنبال کنید.» رهبر انقلاب همچنین نسبت به رها بودن وضعیت مهدکودکها انتقاد کردند و فرمودند: «وضعیت مهدکودکها بههیچوجه خوب نیست» تنها چند ساعت پس از این سخنان، درستی دغدغه و هشدار رهبر انقلاب در خروجی رسانههای معاند نمایان شد؛ اغلب این رسانهها و اکانتهای اصلی ضدانقلاب در فضای مجازی بهصورت هماهنگ و پرضرب، به این هشدار، هجمه کردند که نشان دهنده نقطه زنی دقیق رهبر انقلاب در هدف قرار دادن یک راهبرد اساسی جریان نفوذ است.
@ghotbnama
نتایج دیدار الکاظمی و ترامپ
🔴به گزارش خبرگزارى رسمى عراق (واع) الكاظمى در گفتگوى استراتژيك خود با ترامپ توانسته است موافقت رئيس جمهور آمريكا براى خروج نيروهايش از عراق را به دست آورد و طرفين عراقى و آمريكايى درخصوص تشكيل تيمى براى مناقشه درخصوص مكانيزم و موعد انتشار دوباره نيروهاى ائتلاف به رهبرى آمريكا در خارج از عراق به توافق رسيدند.
🔴 در همين رابطه نيز دونالد ترامپ تصريح كرد:
🔹تأكيد مى كنم كه نيروهاى ائتلاف به خروج از عراق در مدت 3 سال پايبند خواهند بود.
🔹به طور بسيار گسترده اى از عراق عقب نشينى كرديم و فقط نيروهاى كمى در آنجا مانده اند.
🔹الكاظمى شخصيتى است كه با او منسجم مى باشم.
🔹نيروهاى بسيار كمى در عراق داريم و حضور ما در اين كشور براى مواجهه با هر اقدامى از طرف ايران است و نيروهاى ما در عراق آماده هستند كه اگر ايران اقدام به كارى در آنجا بكند، به عراق كمك كنند.
🔹اميدواريم كه از عراق زمانى خارج شويم كه هيچ نيازى در آنجا نداشته باشيم.
🔹در عمليات و فرآيند حفارى نفت عراق مشاركت داريم.
🔹از عراق تا زمانى كه بتواند از خود دفاع كند، حمايت مى كنيم.
🔹خارج كردن نيروهاى آمريكايى از عراق را آغاز كرده ايم و بر روى ايجاد روابط بين دو كشور بر مبناى منافع دو كشور كار خواهيم كرد.
🔹نيروهاى عراقى عملكرد مهمى از خود در مواجهه با داعش نشان دادند.
🔹بغداد و اربيل همكارى خوبى در مواجهه با داعش از خود نشان دادند و ما از اين كار حمايت خواهيم كرد.
🔹عراق كشورى داراى حاكميت ملى است و مناسب نيست كه براى مدت زياد در آنجا بمانيم.
🔴 همچنين الكاظمى نيز درخصوص اين ديدار تصريح كرد:
🔹عراق از شركت هاى و سرمايه گذارى هاى آمريكايى استقبال خواهد كرد.
🔹دخالت نظامى تركيه غير قابل قبول است و ما اجازه چنين چيزى را نخواهيم داد.
🔹اجازه نخواهيم داد كه از اراضى عراقى براى هجوم به كشورهاى همسايه استفاده شود.
🔹آمريكا به عراق در جنگ با داعش و رهايى از نظام صدام حسين كمك بسيارى كرد و ما براى ايجاد روابطى مشترك مبتنى بر اصول اقتصادى و منابع مشترك كار خواهيم كرد.
@ghotbnama
💢چرخش خواص تعیین کننده جدال جبهه حق و باطل
📌آنچه که در محرم سال ۶۱ ه ق به وقوع پیوست بی شک در نتیجه چرخش خواص بوده است.
🔻درست است که انقلابها و فرو پاشی آنها را در طول تاریخ مردم عوام رقم می زنند ، ولی مقدمات آن را خواص فراهم میکنند.
اگر خواص را به دو دسته خواص جبهه 🔺حق و خواص جبهه باطل تقسیم کنیم یک رابطه، همیشه در بین این دو وجود دارد و آن اینست که ؛
🔸سکوت خواص جبهه حق و عدم حمایت جدی آنان از حق ، مساوی است با قدرت گرفتن خواص جبهه باطل و قدرت گرفتن باطل.
🔹اگر حوادث صدر اسلام تا کنون که تاثیر عمیقی بر حوادث دنیای اسلام داشته را بررسی کنیم به خوبی در می یابیم که سکوت خواص حق در سقیفه بنی ساعده و چرخش خواصی چون سعدبن عباده و سایرین چطور موجب تضعیف جبهه حق(امیرالمومنین علی ع)گردید ، و برعکس چرخش خواص حق و میل آنها به حق و تبعیت مردم و آن بیعت بی نظیر با امیرالمومنین ع در سال ۳۵ه ق ، که باز جبهه حق در موضع قدرت قرار میگیرد و باطل ضعیف می شود.
♦️دیری نمیپاید که چرخش خواصی چون طلحه و زبیر و ... از امیرالمومنین ع به سمت باطل ، و خیانت افرادی چون خالد بن معمر در جنگ صفین و فقدان افرادی چون خزیمه و عمار و ... موجب قدرت مند شدن معاویه و نهایتا حکمیت و پیروزی معاویه می شود و جبهه حق ، باز در موضع ضعف قرار گرفته و موجب شهادت امام میگردد.
▪️ در زمان امام حسن ع که باز با گرایش افرادی چون عبیدالله بن عباس ، و پیوستن او به معاویه ، امام حسن مجتبی ع مجبور به پذیرش صلح می گردد.
🔺و نهایتا کار در زمان امام حسین ع کار بسیار دشوار می شود ؛ که اگر شخصیتهایی چون عبدالله بن عمر، عبدالله بن زبیر ، شریح قاضی ، مختار و ... به موقع عمل می کردند و خواص باطلی چون شمر که سردار سپاه امام علی ع در جنگ صفین بود و عمربن سعد و ... میل به باطل نمی کردند ، نتیجه حادثه کربلا حمایت مردم و پیروزی حق را بدنبال می داشت ، که اینگونه نشد!
و اما در زمان امام سجاد ع که فرمودند در مدینه بیش از ۲۰ نفر ما را دوست ندارند.و آنچنان کار در ۶۰ سالگی انقلاب پیامبرص، بر جبهه حق سخت شد که امام به تقیه پناه می برد ، و با توسل به دعا و تفسیر قرآن به مقابله با جبهه باطل و خواص باطل می پردازد و با کادر سازی تا پایان امامت خود بیش از ۱۷۰ نفر خواص اهل حق را تربیت می کند که می شوند پشتوانه حرکات امامان بعدی.
✅اکنون در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی ، نیز این چرخشها دائما در حال انجام است .
🔰بدیهی است با عنایت امام زمان ع و درایت رهبر معظم انقلاب ، و حمایت اکثریتی خواص جبهه حق ، و در قلت بودن خواص جبهه باطل , به قول مقام معظم رهبری این پیچ تاریخی را نیز پشت سر گذاشته و مانع تکرار واقعه سقیفه ، حکمیت ، صلح امام حسن ع و نهایتا کربلا شویم و جامعه اسلامی نیز گرفتار امثال عبدالملک مروان ها و حجاج بن یوسف ثقفی ها که بنا بر گواهی تاریخ بیش از ۱۰۰هزار نفر را در مدت زمامداری خود قتل عام کردند ، نخواهد شد .
☑️بنابر این درسهایی از عاشورا برای تداوم انقلاب در زمان حاضر و پابرجایی حق ضروری است تا تاریخ امویان و عباسیان تکرار نگردد؛
۱.پایداری و استقامت خواص جبهه حق و متمایل نشدن به جبهه باطل
۲.بصیرت بخشی به جامعه و بعضاعوام توسط جبهه حق و آزادی از قید سکوتهای مصلحتی
۳.بصیرت افزایی مردم در ابعاد مختلف و شناخت جبهه حق از باطل
۴.پیروی از خواص جبهه حق و ایستادگی در برابر جبهه باطل
۵. افشای چهره باطل و در انزوا قرار دادن آن
۶. تربیت کادر انقلابی برای تداوم این نهضت
@ghotbnama
🔴 #تحلیل| اسب تروای اسرائیل در سرزمین شیوخ عرب‼️
فرود نخستین هواپیمای خطوط هوایی رژیم صهیونیستی در فرودگاه ابوظبی عملاَ مفهومی جز ورود اسب تروای اسرائیل به سرزمین شیوخ عرب ندارد.
🔹دکترین سیاسی ـ امنیتی رژیم صهیونیستی بعد از کمپ دیوید بر پایه سه اصل «هم پیمانی با بازیگران عمده منطقهای و بینالمللی»، «تحکم و تسلط بر منطقه» و «حفظ برتری نظامی بر سایر کشورهای منطقه» پایهگذاری شد.
🔹صهیونیستها در این راهبرد با ایجاد بازارهای مشترک منطقهای در خاورمیانه عربی، آسیای مرکزی و قفقاز، آفریقا و اقیانوس هند میخواهند از نفوذ اقتصادی به عنوان ابزاری برای نفوذ و سیطره سیاسی ـ امنیتی بهره بگیرند لذا سعی کردند با ایجاد پوششی بر نیات پلید خود، صورت ظاهری ماجرا را در حوزههای هدف، نه بر پایه «سیاست رعب و تهدید» که به شکل «سیاست تبادل و شکوفایی» تصویر کنند.
🔹صهیونیستها با درک واقعیات میدانی و وزن حقیقی خود در منطقه یا باید به خصومت دائمی با اعراب تن میدادند که با توجه به منابع انسانی محدود و عمق راهبردی اندک نمیتوانستند، یا باید شرایط صلح مدنظر خود را بطرف مقابل تحمیل میکردند.
🔹نکته اینکه؛ هر جا (مانند لبنان، سوریه، غزه و...) دستشان خوانده و در مقابل نقشه شومشان ایستادگی شده، همچنان همان سیاست مشت آهنین تداوم دارد.
@ghotbnama
مسافران اولین پرواز تلآویو-ابوظبی چه کسانی بودند؟
🔹 اسامی و مسئولیت ها
🔴 #پیشنهاد : تحلیل در خصوص راهبرد اسرائیل در کشورهای عربی با عنوان " اسب تراوی صهیونیستی" در کانال تحلیلی زمانه مطالعه فرمایید
@ghotbnama
🔴 #تحلیل | نسبت نخست وزیر جدید لبنان با خواست های سه گانه ی حزبالله
🔻کابینه جدید لبنان اگرچه به لحاظ تعلق گروههای سیاسی به بلوکهای قدرت در بینالملل و منطقه نمیتواند کاملا از تأثیر بیرونی به دور باشد، اما به طور واقعی آنچه در شکلگیری کابینه مؤثر بوده، عمدتاً «توافق داخلی» است.
🔹 میتوانیم دولت مصطفی ادیب را مانند برخی دولتهای پیشین، «دولت وحدت ملی» بنامیم و این میتواند پس از حدود یک سال شرایط نیمه بحرانی، به آرامش لبنان بینجامد.
🔹 حزبالله لبنان که هم در آبان ماه سال گذشته با استعفای حریری مخالف بود بعد از استعفای دیاب در بازگشت حریری به نخستوزیری ملاحظه داشت، کما اینکه میشلعون رئیسگروه مارونی آزاد ملی و رئیسجمهور با بازگشت حریری موافق نبود و در نهایت اضلاع جریان ۸ مارس روی معرفی فردی که به المستقبل و حریری نزدیک باشد، تا بتواند حمایت اهل سنت را به دست آورد، توافق کردند و زمانی که جریان ۱۴ مارس دریافت که در عمل و خارج از قانون امکان شکلگیری کابینه بیطرف وجود ندارد، به معرفی ادیب تن داد.
🔹 با این وصف باید گفت سید حسن نصرالله صحنه سیاسی لبنان را به گونهای مدیریت کرد تا از داخل آن فردی با مشخصات ادیب بیرون آید.
🔻 حزبالله در دیدارهای مختلف گفته بود که من سه خط قرمز -و به تعبیری سه نه- دارم؛
1⃣ انتخابات زودهنگام پارلمانی، نه
2⃣ تشکیل دولت بیطرف، نه
3⃣ هر کسی که از سوی سفارت آمریکا مطرح شود، نه.
🔹 آنچه در عمل اتفاق افتاد توأم با رعایت این سه خط قرمز حزبالله بود و البته حزبالله به گونهای هوشمندانه عمل کرد تا خط قرمزهایش با منافع لبنان و مصالح احزاب دیگر هم انطباق داشته باشد.
🖌 #سعدالله_زارعی
@ghotbnama
🌺زیارت مجازی مزار سید الشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی در گلزار شهدای کرمان در لینک زیر👇
http://soleimany.ir/tour/
🌷روز جمعه است برای شادی روح حاج قاسم سلیمانی و شهدای اسلام و همه گذشتگان فاتحهای قرائت کنید
📢 #صدای_انقلاب شماره: 169
💠 چیستی مکانیزم ماشه
🎙 دکتر سیامک باقری؛ کارشناس مسائل بین الملل
@ghotbnama