🔴کوفیان مدرن :
زمانهٔ عجیبی است! امام گذشته را عاشقند امّا امام حاضر را نه! میدانید چرا؟ چون امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسیر میکنند، امّا امام زمان را باید اطاعت کنند و فرمان ببرند.
#شهید_آوینی
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعال رسانهای آمریکایی:
.
به ایرانی ها ثابت کردیم توافق با ما هیچ ارزشی ندارد/فریاد زدیم که به ما اعتماد نکنید...!ولی آنها درکمال تعجب ماراقبول دارند
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مردم عزیز! انقلاب اسلامی رو به حساب این آدمهای دزد و بدردنخور نذارید!
@ghotbnama
تحریف رسانهای ؟
تحریف رسانهای یکی از شیوه های قدیمی است که با برجسته سازی حواشی، متن موضوع تحت الشعاع قرار میگیرد و افکار عمومی از اصل موضوع غافل می شوند.
این تاکتیک در برههای که یک جریان سیاسی به دنبال هدف خاصی است پر رنگ تر می شود، نگاهی به غافل کردن جامعه از هدف سفر رئیس مجلس به مسکو و تحت الشعاع قرار دادن تفاهم راهبردی ایران و مسکو در برابر فشار آمریکا، جنجال سازی گسترده پیرامون خبر حذف نام امام خمینی در قطعنامه پایانی راه پیمایی ۲۲ بهمن (که دروغ بود) یا برجستهسازی شعار توهین آمیز چند موتور سوار در یک خیابان (که البته کار غلطی بود) و موارد مشابه، همه برای پیگیری یک هدف خاصی است که جریان سیاسی حامی و فاعل این جنجال سازی ها دنبال می کند. مهم پی بردن به هدف انها است:
🔸جاده صاف کنی برای مذاکره با آمریکا؟
🔸زمینه سازی برای ایجاد دوقطبی های جدید؟
🔸 اختلاف افکنی میان رقبای سیاسی خود؟
🔸 و یا غوغاسالاری به منظور فرار از پاسخگویی به ملت بابت ضعف تدبیرها؟
🔸یا ...؟؟
@ghotbnama
چرا خاتمی تصمیم بر حذف تاجزاده و حجاریان از اتاق فکر اصلاحات کرده است؟
🔹 تحلیل این روزهای جریان اصلاحات نشان می دهد که محمد #خاتمی برای #انتخابات1400 تمایلی برای نقش آفرینی مستقیم مصطفی #تاجزاده و سعید #حجاریان در جریان اصلاحات ندارد.
🔹 اظهارات محمد خاتمی نشان می دهد که او معتقد است که اصلاح طلبان باید برای تبلیغات انتخاباتی اولویت خود را بر مباحث معیشتی و رفع مشکلات مردم بگذارند ولی تاج زاده و حجاریان به دنبال دعواهای تند سیاسی هستند.
🔺 محمد خاتمی تلاش می کند با جراحی سیاسی اصلاحات امثال تاج زاده و حجاریان را از اتاق های فکر و تصمیم گیری اصلی جریان اصلاحات دور و از مواضع سیاسی تند آنها به صورت غیر مستقیم و بدون هزینه سیاسی بهره بردای کند.
❌ توییت های افراطی اخیر مصطفی تاج زاده گرچه مکنونات قلبی بخشی از جریان اصلاحات است ولی با روندهای اخیر انتخاباتی جریان اصلاحات به رهبری محمد خاتمی همخوانی ندارد.
🔸 محمد خاتمی فعالیت های انتخاباتی اخیر خود را در حالی شروع کرده که امیدوار است در دولت آینده حداقل یک سهم شراکتی همانند دولت روحانی داشته باشد.
🔺 به اعتقاد برخی از فعالان اصلاح طلب توییت های تاجزاده نه تنها کمکی به تصمیمات انتخاباتی خاتمی نمی کند بلکه روند امنیتی و تند سیاسی نیز علیه اصلاحطلبان شکل می دهد. به اعتقاد این فعالان سیاسی روند توییت های تاجزاده نمی تواند مورد تایید خاتمی در شرایط فعلی باشد و با اهداف انتخاباتی وی در تعارض است و انتظار می رود که تاجزاده توسط رئیس دولت اصلاحات توبیخ جدی شود.
@ghotbnama
🔹 قسمت اول
🔰 انتخابات ریاست جمهوری 1400، از یک منظر، انتخابات عجیب و متفاوتی است. تنها سه ماه مانده به ثبت نام نامزدهای این انتخابات و هنوز در میان هیچ یک از گروهها و جریانات سایسی کشور، یک نامزد قطعی مورد توجه وجود ندارد. فضای رسانه ای و اجتماعی کشور به شدت نسبت به این انتخابات سرد و بی توجه است. شاید در دوره های گذشته انتخابات ریاست جمهوری هیچگاه تا این حد با سردی و عدم مشخص بودن نامزدها و کاندیداهای اصلی مواجه نبودهایم. همه جریانات در حال گمانهزنی و سعی و خطا روی نامزدهای مختلف هستند.
ضرورت معرفی کابینه ها در انتخابات
اما طی یکی دو هفته اخیر یک اتفاق حاشیه ای در فضای رسانه ای انتخابات افتاد که شاید در نوع خود بی سابقه بود و البته کم کم به مهمترین اتفاق انتخاباتی روزهای اخیر تبدیل شد و به متن گپ و گفتها و گعدههای انتخاباتی راه پیدا کرد.
معرفی اعضای کابینه به همراه نام نامزد ریاست جمهوری مساله ای بود که شاید از انتخابات سال 96 و تا حدی هم در سال 92 زمزمه هایش در رسانه ها پیچید. برخی جریانات سیاسی تاکید داشتند مردم در معرض انتخاب یک دولت هستند نه فقط یک رئیس جمهور؛ پس مناسبتر است نامزد ریاست جمهوری، دولت و کابینه اش را هم معرفی کند تا مردم قضاوت و انتخاب بهتری در میان نامزدها داشته باشند.
این پیشنهاد از جهتی مهم و قابل توجه بود که سابقه افراد منتخب به عنوان رئیس جمهور نشان داده بود اکثر آنها برخی ناکارآمدیهای خود را به تحمیل برخی افراد به کابینه و نداشتن فرد مناسب در یک وزارتخانه حواله می دادند. از سوی دیگر مردم هم در بسیاری از موارد مشاهده کردند، نامزد منتخب آنها بر خلاف تصورشان، کابینه خود را بر اساس سهمیه بندی قدرت و قبیله گرایی می چیند و کارآمدی اولویتی برای رئیس دولت ندارد.
فارغ از اینکه به لحاظ قانونی نمی توان به یک کابینه رای داد و توقع داشت رئیس جمهور منتخب همان افراد معرفی شده در انتخابات را به عنوان اعضای دولت به مجلس معرفی کند و همچنین فارغ از نقش مجلس در تایید و رد اعضای کابینه، این اقدام بیشتر یک کار نمادین تلقی می شد که شاید تعهدی اخلاقی برای فرد منتخب ایجاد کند و از سوی دیگر شناخت مردم را نسبت به نوع نگاه نامزد به مسائل مختلف کشور بیشتر و بهتر کند تا انتخابی منطقی تر و عقلانی تر صورت گیرد.
اما در همین حد هم هیچگاه در انتخاباتها این اتفاق نیفتاد؛ تا اینکه طی هفته های اخیر در فضای مجازی لیستهای متعددی از کابینه برخی چهره های در مظانّ نامزدی ریاست جمهوری منتشر شد. لیستها و اسامی ای که سر و صدای زیادی لااقل در فضای مجازی ایجاد کرد.
بازی مبتذل با ليست كابينه ها!
اما کنار هم قرار دادن این لیستها و نگاهی گذرا به اسامی و چهره ها نشان می دهد این اقدام بیشتر از آنکه در راستای تسهیل انتخاب عقلانی تر مردم باشد و از سوی نامزدهای مورد اشاره در لیستها صورت گرفته باشد، همگی از یک اتاق عملیات روانی برای به ابتذال کشاندن مساله معرفی کابینه نامزدهای ریاست جمهوری و تخریب برخی مفاهیم ارزشمند مانند دولت جوان و حزب اللهی نشر پیدا کرده است.
تقریبا با اطمینان می توان گفت هیچکدام از لیستهای منتشر شده توسط طرفداران و نزدیکان نامزدهای مطرح شده نوشته نشده اند. برخی از این افراد حتی هنوز خودشان جمع بندی نهایی برای شرکت در انتخابات ندارند. ابتذال این لیستها تا جایی پیش رفت که جوانان فعال فضای مجازی با انتشار کابینه های طنز به تمسخر این فهرستها روی آوردند؛ کابینه هایی متشکل از چهره ها و شخصیتهای سریالها و فیلمهای تلویزیون و سینما، چهرهه های فعال در فضای مجازی و ...
اما کدام اتاق عملیات روانی اقدام به این لیست بازی مبتذل کرده است؟ برای پاسخ به این سوال اولا باید سوابق جریانات در این گونه اقدامات را بررسی کرد و ثانیا باید دید چه جریانی از نرفتن فضای انتخابات به سمت عقلانیت و منطق سود می برد؟
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اروپاییها چطور ایران را سرکار گذاشتند؟
🔹دستیار ویژه رئیس مجلس: من در سال ۸۲ عضو تیم مذاکرهکننده بودم. قرار شد ما غنیسازی را تعلیق کنیم و اروپاییها تحریمها را لغو کنند. ما غنیسازی را تعلیق کردیم، بعد از آن باید در ۳ کمیته چگونگی لغو تحریم بررسی میشد. ما هر ۲۰ روز یکبار باید به ژنو میرفتیم و مدام ما را معطل میکردند.
🔹در دور اول مذاکرات بعد از دو ساعت وقتی که به لغو تحریم رسیدیم، گفتند ما در آستانه تعطیلات ژانویه هستیم و بلیط داریم و باید برویم. در دور دوم هم زمانی که به جای حساس مذاکرات رسیدیم یکی از اعضا گفت رئیسجمهور ما سفر دارد و من باید بروم و درخواست کرد که جلسه به تعویق بیفتد.
🔹در جلسه سوم که بهانه نداشتند، طرف فرانسوی مذاکرهکنندهاش را تغییر داد و فردی را آورد که ۵۰ دقیقه حرف میزد اما به اندازه ۳۰ ثانیه هم صحبتهایش ربطی به موضوع نداشت. در نهایت که دو کمیته اقتصادی و هستهای به نتیجه رسید، آنها گفتند ما در قالب یک پکیج توافق میکنیم و تا مذاکرات سیاسی به نتیجه نرسد، نتایج جلسات را اجرا نمیکنیم.
@ghotbnama
یادداشت کوتاه
✅ موضوع: دشمنی همیشگی مستکبرین با اسلام از منظر قرآن (تقابلِ دایمی ایران و آمریکا)
✍️علی اکبر صیدی
🔹🌺🔸
🔻براساس آیات قرآن، رهبرانِ الهی، همواره دشمنِ دایمی داشته اند که پیوسته علیه جریانِ حق، توطئه می کرده اند (انعام/112؛ بقره/217 و 120).
💠 متن و ترجمه برخی آیات به شرح ذیل است:
1⃣ وَ كَذَالِكَ جَعَلْنَا لِكلُِّ نَبىٍِّ عَدُوًّا شَيَاطِينَ الْانسِ وَ الْجِن؛ اينچنين در برابر هر پيامبرى، دشمنى از شياطين انس و جنّ قرار داديم (انعام/112).
2⃣ لا يَزالُونَ يُقاتِلُونَكُمْ حَتَّى يَرُدُّوكُمْ عَنْ دينِكُمْ إِنِ اسْتَطاعُوا؛ مشركان، پيوسته با شما می جنگند، تا اگر بتوانند شما را از آيينتان برگردانند (بقره/217).
3⃣ وَ لَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ؛ هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد، (تا به طور کامل، تسلیم خواستههای آنها شوی) و از آیین (تحریف یافته) آنان، پیروی کنی. (بقره/120).
4⃣ لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا ؛همانا يهوديان و كسانى را كه شرك ورزيده اند دشمن ترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت (مائده/82).
✅ عده ای از دشمنان سرسخت، یعنی یهود و مشرکین(مائده/82) هیچگاه، زیر بارِ ایمان نرفته، به دشمنی با انبیاء(ع) ادامه دادند تا اینکه با یدِ قدرت الهی، به هلاکت رسیده یا تسلیم شدند(بقره/6 و 120؛اعراف/193؛عنکبوت/37-40 و...).
💠 نتیجه:
❌ دشمنی استکبار جهانی و همدستانشان، با اسلام و جمهوری اسلامی ایران، همیشگی و مستمر است. تنها راه حل، مقاومت با آنان است تا نیل به پیروزی نهایی.
🔺 در مسیر دشمنی، فرقی بین جریان های سیاسی آمریکا(جمهوری خواه و دموکرات و...) نیست.
@ghotbnama
تحلیلی بر حواشی راهپیمایی22 بهمن99
❇️در پی ساختار شکنی عده ای با شعار «مرگ برروحانی!» در برخی شهرها – که جریان انقلابی بشدت آن را محکوم می کند-
جریان لیبرال مثل حسام الدین آشنا، نظام را تهدید به #آشوب میکند! گرچه فتنه گری و آشوب طلبی، کار همیشگی این جریان است. مانند فتنه88، فتنه96، فتنه98 و...
❌اما به این عالیجنابان عرض می کنیم:
1️⃣ما انقلابیون خواستارِ برخورد با این حرمت شکنان هستیم تا حقایق روشن شود که این گروه، از کجا هدایت شده اند؟ آیا دست پروره جریانِ نفاقِ داخلی اند؟ تا در آستانه انتخابات، بهره برداری و مظلوم نمایی کنند. چرا که حلالیت و عذر خواهی آقای روحانی همراه با فرافکنی، در این راستا قابل تبیین است. یا یک عده افرادِ کم بصیرت و جاهل؟
2️⃣طی 42 سال از عمرِ انقلاب، جریان نفاق داخلی، انواع توهین ها و تهمت ها علیه انقلابیون، مخصوصا مقام معظم رهبری، حتی توسطِ آقای روحانی انجام داده اند. آیا تحمل نکرده اند؟
3️⃣ شعار های صریح، و سر پوشیده (مرگ بر دیکتاتور و...) که حامیان لیبرالیسم داخلی علیه رهبری طی این سالها سر داده اند؛ یادتان رفته؟
4️⃣شما ها که به بهانه آزادی، هرچه دلتان خواست به این نظام گفته اید. و خود نیز با حقوق های نجومی ارتزاق کرده اید!
5️⃣ چرا شعاری را که هنوز ماهیتِ آن روشن نشده، (دولت ساخته یا جهالت افراد) تحمل نمی کنید؟
@ghotbnama
اخلال در پیام راهبردی!ایران به روسیه!!!
🔻در روزهای اخیر به بهانه سفر رئیس مجلس به مسکو و تحویل نامه رهبر معظم انقلاب به نماینده پوتین، شاهد اظهار نظراتی از سوی برخی از وزرای دولت و سایر چهرههای رسانهای و سیاسی جریان سیاسی خاص درباره روابط ایران و روسیه بودیم. طرح این موضوع دستمایه تحلیل و بررسی مناسبات تاریخی ایران و روسیه و یادآوری جنگهای روسیه و ایران و این نتیجهگیری شد که روسیه نیز به میزان آمریکا قابلاعتماد نیست و اگر میخواهیم به وصیت امام(ره) در سیاست خارجی عامل باشیم، لازم است به الزامات سیاست «نه شرقی، نه غربی» وفادار باشیم.
❇️نکات تحلیلی:
🔸1-قیاس دو موضوع و دو پدیده زمانی موجه و درست است که جنس آنها یکی باشد. آیا سیاستورزی روسیه امروز در مقابل جمهوری اسلامی همانند آمریکای خبیث یا حتی روسیه سابق است؟ آمریکا پس از مرور چهار دهه از عمر انقلاب و استحکام پایههای قدرت ایران اسلامی، هنوز هم به دنبال براندازی نظام و برگرداندن ایران به مدار غرب است؛ اما روسیه به دنبال شریکی راهبردی در منطقه در برابر آمریکاست و با همین انگیزه دعوت به همکاری مشترک ایران در برابر گروههای تروریستی غربگرا در سوریه را میپذیرد و در تغییر صحنه توازن نظامی منطقه در کنار ایران نقشآفرینی میکند.
🔹2- اساساً روابط ایران و روسیه در دو دهه گذشته، بهویژه با روی کار آمدن «ولادیمیر پوتین» از یکسو و بنبستهای مکرری که در روابط ایران و غرب به دلیل زیادهخواهیها و عدم پایبندیهای غرب به معاهدات هستهای پدید آمد، متفاوت بوده است. روسیه در روند مذاکرات هستهای همواره درصدد سایش خواسته غرب بوده و امروز روند تحولات منطقهای و جهانی بهگونهای است که ایران و روسیه با احساس داشتن دشمن مشترکی مثل آمریکا، خود را در یک جبهه میبینند.
🔸3- دشمنی مشترک آمریکا و اروپا با هر دو کشور نیز یکی دیگر از عوامل تقویت این روابط بهحساب میآید.
💠نکته راهبردی:
🔺 به نظر میرسد جریان غربگرای داخلی با طرح مجدد مذاکره با آمریکا و اروپا، حتی به قیمت قرار دادن مؤلفههای قدرت بازدارندهای همانند قدرت موشکی و نفوذ منطقهای روی میز مذاکره، نهتنها نگران به خطر افتادن سیاست «نه شرقی و نه غربی» نظام جمهوری اسلامی نیست، بلکه مأموریت دارد بسترهای فکری و سیاسی بازگشت ایران به مدار آمریکا و غرب را فراهم نماید. ایجاد اخلال در مسیر ارسال پیام اتحاد راهبردی با روسیه در برابر دشمن مشترک، یکی از این تدارک زمینههاست!
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موضوع: راهبرد ایستادگی و مواجهه با دشمن
🌀از ميان 46 رئيس جمهوري که آمريکا به عمر خود ديده است، 12 تن از آنان نظامي بوده اند. اين نظاميان در مجموع بيش از 64 سال بر اين کشور حکومت کردهاند. به واقع در طول 230 سالي که از استقلال آمريکا ميگذرد، کرسي رياست جمهوري ايالات متحده براي بيش از يک چهارم اين زمان، در اختيار نظاميان بوده است!
@ghotbnama
🔹اصلاحات به ناسا رسید. وانتخابات ۱۴۰۰را تهدیدکرد؛
وقتی اسم ناسا می آید همگی تصورمان به سمت اداره کل هوانوردی و فضای امریکا می¬رود . نهادی که مسئولیت برنامهریزی و تحقیقات در حوزههای برنامه فضایی کشوری را برعهده دارد اما اشتباه نکنید منظور ما از ناسا نام تشکیلات جدیدی است که به تازگی در جبهه اصلاحات متولد شده است . نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان (ناسا) یا «جبهه اصلاحات ایران» اولین جلسه خود را در هفته جاری برگزار کرد.آنطور که فرج کمیجانی دبیر کل مجمع فرهنگی ایرانیان و رییس دوره ای شورای هماهنگی اصلاح طلبان مدعی شده است این نهاد به منظور ایجاد وحدت، هماهنگی و انسجام بخشی به فعالیتهای مجموعه اصلاحطلبان کشور و آمادهسازی بسترهای لازم برای ورود اجماعی و موثرتر جریان اصلاحات، در انتخابات پیش رو در سراسر کشور تشکیل شده و مورد وثوق و تایید اکثریت احزاب و شخصیتهای اصلاحطلب متنفذ و تاثیرگذار در جریان اصلاحات هستد « در این باره چند نکته قابل توجه وجود دارد :
🔹نکته اول اینکه علی رغم ادعای موسسان این نهاد در خصوص مورد وثوق بودن این تشکیلات در میان اصلاح طلبان، تعدای از احزاب اصلاح طلب همچون اراده ملت،مجمع نیروهای خط امام (ره)، جمهوریت و ... به نشانه اعتراض در این جلسه شرکت نداشته و تعدادی دیگر نیز انتقادهای تندی را نسبت تشکیل چنین نهادی از خود نشان داده اند و آنرا تکراری و خسنته کننده ، اختلاف ساز و مسبب شکاف ،شبه دموکراتیک وتضعیف کننده احزاب، هژمون پرور ونتیجه ژنرال پنداری بزرگان اصلاحات دانسته اند.
🔹نکته دوم اینکه مکان برگزاری این جلسه است.نخستین جلسه این نهاد هفته جاری در حالی در جماران برگزار شد که روزنامه اعتماد مدعی است «در راستای اعتراض اصلاحطلبان به حوادث اخیر حالا اصلاحطلبان میگویند با انتخاب "جماران "میخواهند بار دیگر با آرمانهای امام(ره) و انقلاب تجدید پیمان کنند » . اما آنچه پیشتر به چشم می¬آید هدف موسسان این تشکیلات این است تا تحت لوای حمایت از آرمانها و بیت امام (ره) همچون گذشته به تحریف اندیشه امام (ره) پرداخته و در این بازتعریف جدید نقش سید حسن خمینی را بیش از پیش برجسته نمایند .
🔹نکته سوم انتخاب بهزاد نبوی یکی از رادیکال ترین چهره های اصلاح طلب معروف به چریک پیر به عنوان رییس این تشکیلات است.او که اولین سخنران این جلسه بود راهبرد این تشکیلات برای شرکت جدی در انتخابات را مشروط به تایید کاندیدای شورای نگهبان دانسته و می¬گوید :«باید ببینیم که شورای نگهبان چه برخوردی میکند. اگر کاندیدایی برای ما در صحنه باقی گذاشتند که مورد قبول باشد و توانایی داشته باشد که احزاب و گروهها دور آن جمع شوند و وحدتی پیش بیاید، آن وقت انتخابات رابه نظر من باید با جدیت پیگیری میکنیم.
🔵 نکته راهبردی :
به نظر می¬رسد هدف بزرگان اصلاحات از تشکیل جبهه اصلاحات ایران ،کنار زدن چهره های دست دوم و سوم اصلاحات در یک فرایند پدر سالارانه و شبه دموکراتیک بوده تا با حضور فعال چهره هایی همچون بهزاد نبوی علاوه بر مدیریت مستقیم انتخابات، به نظام این پیام را منتقل نمایند که اگر نظام سیاسی برای مشارکت حداکثری در انتخابات نیازمند جریان اصلاحات است آنها تنها در صورتی در انتخابات حضورخواهند داشت که نامزد آنها مورد تایید قرار گیرد و در غیر این صورت همانگونه که پیشتر برخی از اصلاح طلبان در خصوص اعتراضات آتی هشدار داده اند ممکن است حوادث سال 88 تکرار شود .
@ghotbnama
این روزها سوالات زیادی درخصوص ۵اسفند وکم کردن تعهدات برجامی میشود. ومی پرسند ایران کدام اقدامات برجامی را متوقف میکند؟
🔹سفیر ایران در سازمانهای مستقر در وین: از پنج اسفند مفاد پروتکل الحاقی، کد ۱/۳ ترتیبات فرعی موافقتنامه پادمان، حضور درازمدت آژانس در ایران، اقدامات شفافساز در رابطه با کیک زرد و غنیسازی و ساخت قطعات سانتریفیوژ، دسترسیها پیرو مفاد برجام و راستیآزمایی اجرای اقدامات داوطلبانه متوقف میشود.
@ghotbnama
🔴 #طالبان_افغانستان| طالبان افغانستان در شهادت دیپلماتهای ایران نقش نداشتند
🖌 #عبدالله_گنجی
🔻 اگر ارتباط با طالبان، داعش را زمینگیر، سلامت شیعیان را تضمین و خواب راحت را از امریکاییها میگیرد، ارتباط لازم است
🔹 حضور رسمی هیئت طالبان در تهران سؤالات و چراهای زیادی را بین نخبگان و سیاسیون کشور برجا گذاشت که پاسخ شایسته بدان داده نشد.
🔹 لازم است شورای عالی امنیت ملی و وزارت خارجه درباره آسیب شناسی ارائه تصویر دیروز و وضعیت امروز برای مردم توضیح دهند و اگر ارتباط با این گروه برای منافع ملی ما یا شیعیان افغانستان آوردهای دارد، به ملت بگویند
🔹 سؤالات عموماً حول شهادت دیپلماتهای ایران در مزار شریف و شهادت شیعیان افغانستان است. این باور زمانی تقویت شد که ایران در مرزهای شرقی کشور آرایش نظامی گرفت، اما رهبری نیروهای مسلح را از حمله به افغانستانِ طالبان بر حذر داشتند. آیا رهبری اطلاعات متفاوتی دریافت کرده بود یا نه، ما بیخبریم، اما باور نگارنده این است که طالبان افغانستان در شهادت دیپلماتهای ایران نقش نداشتند و جمهوری اسلامی نیز به این باور رسید که ترور آن عزیزان با هماهنگی سیستم اطلاعاتی یک کشور ثالث صورت گرفتهبود.
🔹 درباره شهادت شیعیان افغانستان اگر هنر جمهوری اسلامی متعهد کردن طالبان به حرمت خون تشیع است، این هنر قابل تقدیر است. البته طالبان نیز بارها اعلام کردهاند که به حرمت خون شیعیان پایبند هستند، اما مدعی هستند وقتی به جایی حمله میکنند و کسی مقاومت کند، درگیر خواهند شد و فرقی نمیکند که در مقابلشان شیعه است یا سنی
🔹 البته این بدان معنی نیست که همین اقدامات را نیز تأیید و تصرف خانه و کاشانه و آوارگی مردم را توجیه نماییم، اما میتوان فهمید که ترور و شهادت به دلیل عنصر تکفیر نبوده است.
🔹 طالبان بر خلاف داعش و القاعده اهل مذاکره است. آنچه امروز برای جمهوری اسلامی مهم است، شیفت جغرافیایی داعش از جهان عرب به افغانستان است. ناامن کردن حضور امریکا در افغانستان توسط طالبان برای ایران موضوعیت دارد.
🔹 ممکن است طالبان اهدافی داشته باشند که ما قبول نداریم، اما اگر ارتباط با آنان داعش را زمینگیر، سلامت شیعیان را تضمین و خواب راحت را از امریکاییها میگیرد، ارتباط لازم است
🔹 البته طالبان باید بداند اگر به روش خشونت به دنبال قدرتخواهی است، هرگز از سوی ایران حمایت نخواهد شد.
@ghotbnama
از مشارکت حداکثری تا پایان وعده درمانی
🔻 رهبر معظم انقلاب(۲۹بهمن۹۹):
1⃣ #راهبرد_مشارکت_حداکثری: «وقتی مردم در انتخابات شرکت کنند و شور انقلابی خودشان را نشان بدهند، این موجب امنیت کشور می شود. این موجب پس زدن دشمنان می شود، طمع کشور را در دشمن کم می کند. انتخابات هر چه که پرشور تر هر چه که با اقبال عمومی مردم بیشتر همراه باشد، اثرات و منافعش برای کشور، برای خود مردم بیشتر خواهد بود»
2⃣ #راز_پیشرفت: هر جا انقلابی عمل نکردیم، عقب مانده ایم
3⃣ #پایان_وعده_درمانی: « من میخواهم امروز فقط همین یک کلمه را درباره برجام بگویم. حرف و وعده خوب خیلی شنیدیم. این دفعه فقط عمل»
@ghotbnama
🔴 یادداشت اصلاح طلب جوان علیه گعده ناسا و چریک پیر ‼️
🖌 #محمدعلی_آهنگران روحانی وملبس فرزندارشد حاج صادق آهنگران که دوره ای هرچه خاتمی میگفت ضریب می داد وسنگ اصلاحات رابه سینه می زد ودردولت اعتدال روحانی تمام آبروی خود راگذاشت تا انتخاب شود وبه پیش برود.
امروزه شیخ جوانی که ازاصلاحات ناامید؛ وازبی تدبیری روحانی عصبانی شده؛ قلم خودراتیز کرده وتمام حرفهای واقعی دردل مانده ای که سالهاازسربی انصافی درسینه نگه داشته برروی کاغذ آورده.
که نه اصلاحات ونه اعتدال حق دان شعاروعرض اندام ندارد.
ونوشته که.....
🔻 بنا نداشتم پست سیاسی و انتخاباتی بگذارم اما خواندن خبر تشکیل نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان و دیدن عکس یادگاریشان در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ موجب شد تا دوباره علی رغم میل باطنی ام گور کهنه بشکافم و دردنامه ای بنویسم.
🔹حضرات که برای برخی از آنها به صفت شخصشان بسیار احترام قائلم در حسینیه جماران گرد هم آمدند تا برای روزهای انتخابات ما بین خودشان اجماع بسازند و تدبیر کنند. همان آدمهای همیشگی همان گعده ۲۵ ساله بدون هیچ تغییری در چهره ها و رویکردها عده ای مشغول شعارهای بیست سال پیش برخی مشغول زمینه چینی برای گرفتن پستها و احتمالا تعدادی مشغول بیزینسهای سیاسی و کاسبی های انتخاباتی. بدون ذره ای کسب اختیارات بدون مشخص کردن نسبتشان با حاکمیت و همچنان پس زدن با دست و پیش کشیدن با پا.
🔹طرف ذره ای در جهت گیری های برندازانه و ضدیت با ولایت فقیه و روال ساختار شکنانه اش تغییری نداده اما در جلسات اجماع ساز می خواهد دست به اصلاح بزند. اصلاح چه چیزی؟ آن دیگری هنوز وعده های پر سر و صدایش برای تامین مطالبات مردم و بلافاصله خلف وعده ها و فراموشکاریهایش از حافظه ملت پاک نشده آمده برای انتخابات بعدی وعده های جدید طراحی کند. آن یکی هنوز چک های سیاسی برگشت خورده و بی محلش پاس نشده آماده می شود تا دسته چکی دیگر خرج کند و برگه های چک را با دفتر نقاشی اشتباه گرفته
🔹آقایان مدعی اصلاحات! خانمهای مدعی تحول و تغییر!
ملت به ریش سوخته و حنای بی رنگ ما و شما می خندند؛ از این دورهمی های بی حاصل چه سود ؟! این نشستن ها و گفتن ها و برخاستن ها چه نفعی برای مردم گرفتار نان شب دارد؟ شما که می دانید نه در حاکمیت اعتباری دارید نه مابین مردم آبرویی با چه رویی حرف از انتخابات می زنید؟ کدام ایرادتان را اصلاح کرده اید که امروز می خواهید جبهه اصلاح تشکیل بدهید ؟ در این ناسای جعلی قرار است چه آپولویی هوا کنید؟ احتمالا باز عده ای جوان بی نوا را می خواهید عمله انتخاباتی خود کنید و فردای پیروزی خیالی تلفن ها را خاموش کرده آن بیچاره ها را گرفتار در راهروهای دادسرا و دادگاه به حال خود رها کنید؟
🔹 از مجلس لیست امید و دولت تدبیر امیدتان چه خیری به حال ملت بی پناه رسید که دوباره عزم انتخابات کرده اید؟
من جای شما باشم بر این امر اجماع می کنم که تا سالیان متمادی فکر انتخابات و کسب قدرت نکنم بنشینم در گوشه ای مطالعه و تزکیه نفس کنم اول خود را اصلاح کنم بعد به فکر اصلاح کشور باشم دامن خودم را از فساد سیاسی و اقتصادی پاک کنم تا مردم بدانند در گفتار و رفتار صادق و سالمم. این دوره شاید نبودنتان سودمند تر از بودنتان باشد
🔻 #پینوشتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ؛
#ناسا = نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان
@ghotbnama
🔴 بدون تیتر‼️
🔻 ابوالحسن بنی صدر زمانی که میخواست کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شود، ابتدا در جلسهای خصوصی به دیدن امام خمینی(ره) رفت و به محض خروج از جلسه، در برابر خبرنگاران اعلام کاندیداتوری کرد تا این تصور به وجود آید که او با اجازه از امام خمینی نامزد انتخابات شده و کاندیداتوری او خروجی و نتیجه جلسه با پیر جماران است.
🔹 امام راحل هشت سال بعد در نامهای به آیتالله منتظری قسم جلاله یاد کردند که با ریاست جمهوری بنیصدر مخالف بودند و به ایشان رأی نداده است!
🖌 #سرخط_تحلیلے_زمانه:
🔻 رهبر معظم انقلاب:
🔹تحریف شخصیت امام، تحریف راه امام و تلاش برای منحرف کردن صراط مستقیم ملت ایران است و اگر راه امام(ره) گم یا فراموش و یا خدائی نکرده عمدا به کنار گذاشته شود، ملت ایران سیلی خواهد خورد.
🔹 موضوع تحریف شخصیت امامِ نافذ در دلهای مردم، خطر بزرگی است که بازخوانی اصول و مبانی فکری امام(ره) مانع از شکل گیری این خطر می شود.
@ghotbnama
🔴 پیغام راهبردی مقاومت عراق به جو بایدن‼️
گروهی ناشناس که خود را "سرایا اولیاء الدم" می نامیدند ، ساعت ۹:۱۵ دقیقه دیشب ۲۷ بهمن ماه ، حمله راکتی سنگینی را به پایگاه آمریکایی حریر اربیل صورت دادند. در این حمله که با یک وانت ساده مجهز به راکت انداز ۲۴ تایی ۱۰۷ میلی متری انجام گرفت ، یک هواپیمای مسافربری از نوع super king air 350 و یک پهپاد هجومی آمریکا منهدم گشته و ۷ آمریکایی زخمی شدند.
🔻 چند نکته در خصوص این حمله بسیار مهم:
1️⃣ حمله با ابتدایی ترین سلاح های تاکتیکی انجام شد ، اما تلفات و خسارات تحمیلی بر طرف آمریکایی سنگین بود . به عبارت دیگر به چالش کشیدن ابرقدرت غربی با سلاح های ساده نشان دهنده ضعف راهبردی ایالات متحده در برابر حملات ایذایی گروههای مقاومت است و سامانه های پیشرفته پدافندی چون C-RAM نیز برای آنان مصونیت نخواهد آورد.
2️⃣ آمریکا در اوایل سال ۲۰۲۰ تلاش کرد با تجمیع نیرو در ۲ پایگاه "عین الاسد " در الانبار و "حریر " در اربیل و پناه بردن به حریم امنیتی اقلیم کردستان ، نظامیانش را از تیررس هسته های مقاومت خارج کرده و در گام بعدی با نخست وزیر کردن مصطفی کاظمی و روی کار آوردن افرادی همچون عبدالوهاب الساعدی بر راس دستگاه های امنیتی و ضد تروریسم ، در برابر مصوبه پارلمان عراق برای خروج نظامیانش از این کشور ایستادگی کند ، لکن عملیات موفق دیشب نشان داد تمام این تلاش ها نتیجه ای نداشته و برای آمریکا تولید امنیت نکرده است.
3️⃣ جو بایدن سیاستمدار تربیت شده در ساختار سیاسی آمریکاست و به همین دلیل بیش از ترامپ بر حضور نظامی در نقاط راهبردی دنیا ( از جمله عراق ) ابرام می ورزد و از طرفی بر روی تلفات نظامیان خود نیز حساس است.
🔹 سلف او سعی داشت با مشت آهنین این حملات را پاسخ دهد و عملیات های مستقیم علیه فرماندهان و نیروهای مقاومت عراق را در دستور کار قرار داد اما نتوانست برای آمریکایی ها بازدارندگی لازم را ایجاد کند. حال باید دید ساکن جدید اتاق بیضی کاخ سفید با این چالش چگونه برخورد خواهد کرد ؟
4️⃣ به باور نگارنده ، گروه مقاومت "سرایا الدم" با انجام این حمله سنگین ، پیغامی راهبردی را به طرف آمریکایی ارسال کرد و آن عزم جدی برای اخراج نظامیان اشغالگر از میهن شان است و با توجه به مصوبه مصرح پارلمان عراق ، به نظر می رسد سران واشنگتن یا باید خروج از این کشور را بپذیرند و یا خود را آماده دادن تلفات بیشتر و در نتیجه فشار افکار عمومی داخلی نمایند.
@ghotbnama