7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه تقصیرها به رهبری برمی گردد.
@ghotbnama
#تخیل گرایی تا کجا
سفر رییس جمهور کشورمان به روسیه بدون شک دستاوردهای مهم اقتصادی و سیاسی برای جمهوری اسلامی ایران در پی خواهد داشت. اینکه اندیشکده های آمریکایی نسبت به سفر رییسی به روسیه با هشدار، از دستاوردهای آن صحبت می کنند؛ نشان از موفقیت این سفر دارد.
در این میان در داخل نیز افرادی که اصولاً به غربگرایی شهرت دارند، با پرداختن به موضوعات حاشیه ای سعی دارند اجازه نمایان شدن دستاوردهای این سفر را ندهند.
دشمنان که از هر اقدامی تلاش میکنند تا به اتهام زنی خود ادامه دهند بلافاصله بعد از صحبت های #امیر عبداللهیان وزیر محترم امور خارجه مبنی بر امکان مذاکره مستقیم با آمریکا، در یک خلاف گویی آشکار و غیر واقع استقلال کشور را زیر سوال برده و اعلام کردند این کار با هماهنگی روسیه مطرح شد.
#نکته؛ خیلی باید مواظب این رفتار بود و اجازه تحت الشعاع گرفتن دستاوردهای مهم و اثربخش سفر آقای رییس جمهور را به روسیه را نداد.
پیشنهاد می شود که در جواب دادن به شبهات این چنینی در فضای مجازی بخصوص توییت افراد غربگرا نکاتی را در نظر گیرد: ۱_ سیاست جمهوری اسلامی بر اساس سه رویکرد عزت_ حکمت_ مصلحت صورت میگیرد.
۲_ در وضعیت فعلی آمریکا جز بازگشت به برجام هیچ گزینه برای این دومی را متصور نیست. لذا ایالات متحده برای بازگشت به برجام بدون شک مجبور است از برخی از رفتارهای ضد ایرانی خود بگذرد. اینکه اختلاف در تیم مذاکره کننده آمریکا بوجود آمده است نشان از موفقیت تیم مذاکراتی ما دارد. ایجاد شبهه در فضای این چنینی در واقع تلاش برای خارج ساختن آمریکا از موضع ضعف در وین دارد.
۳_ایالات متحده آمریکا توان اتخاذ رویکرد تهاجمی گسترده ندارد. افول آمریکا باعث شده است که اینکه کشور همواره استراتژی نقطه ای را در پیش بگیرد. لذا حل موضوعات مختلف برای ایالات متحده یک اصل است. در واقع آمریکا توان تصمیم گیری همزمان در چندین موضع مختلف اختلافی را ندارد.
۴_ نگاه به شرق یک راهبرد اساسی در دولت انقلابی است و با فرض احیای برجام و بازگشت آمریکا؛ هیچگاه از اهمیت آسیا گرایی کاسته نخواهد شد. تنوع سازی یک اصل در سیاست خارجی دولت سیزدهم می باشد.
جمهوری اسلامی ایران برای استقلال و عزت خود، اهل مصالحه و مذاکره نبوده و نخواهد بود.
@ghotbnama
طلاب و اساتید حوزه علمیه قم خطاب به امیر عبداللهیان: ساده لوحی روحانی و ظریف را تکرار نکنید.
🔻 متن بیانیه جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه قم خطاب به وزیر امور خارجه که خبرگزاری فارس منتشر کرده است، بدین شرح است:
بسمه تعالی
♦️ الَّذِینَ عَاهَدتَّ مِنْهُمْ ثُمَّ یَنقُضُونَ عَهْدَهُمْ فِی کُلِّ مَرَّةٍوَ هُمْ لاَیَتَّقُونَ ( ۵۶ / انفال)
کسانی که تو از آنان پیمان گرفتی، سپس پیاپی پیمان خویش را میشکنند و هیچ پروا نمیکنند.
🔸 آقای امیر عبداللهیان وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم
🔹 چند روزی است که صحبت های عجیبی که شما بیان کرده اید در رابطه با مذاکره مستقیم با آمریکا، باعث تعجب و ناراحتی دوست داران نظام و انقلاب و دولت زحمتکش و جهادی آقای رییسی شده است.
🔹 شما در جملاتی تعجب آور گفته اید: اگر در روند مذاکرات به مرحلهای برسیم که رسیدن به توافق خوب لازمهاش این باشد که گفتوگو را با آمریکا داشته باشیم آن را نادیده نمیگیریم!!
🔸 آقای امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه،
🔹 قرار بود دولت آقای رییسی و وزارت خارجه دولت انقلابی، دوباره اشتباهات دولت روحانی و ظریف را مخصوصاً از در امور مذاکرات تکرار نکند و از این اشتباهات عبرت بگیرد ولی متأسفانه با کمال تعجب شاهد هستیم شما عیناً همان مسیر اشتباه را طی می کنید و رسماً پاس گل به آمریکایی ها می دهید!
🔸 آقای امیر عبداللهیان،
🔹 شما را به بیانات رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار شان با دولت روحانی ارجاع میدهیم که در همان دیدار تاکید کردند که همه، مخصوصاً دولت آینده و دولتمردان آینده باید از اشتباهات دولت روحانی عبرت بگیرند و در همان جلسه می فرمایند: حرفی است که من مکرّر در گفتگو با شماها و با مردم تکرار کردهام، حالا هم همان حرف را تکرار میکنم؛ این تجربه عبارت است از بیاعتمادی به غرب؛ آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند. در این دولت [روحانی] معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد؛ به ما کمک نمیکنند و هر جا بتوانند ضربه میزنند؛ آنجایی که ضربه نمیزنند، آنجایی است که امکانش را ندارند؛ هر جا امکان داشتهاند ضربه زدهاند؛ این تجربهی بسیار مهمّی است...اینها این جوری هستند. این تجربه است؛ این تجربه [است برای] دولت آینده، دولتمردان آینده.
🔸 آقای وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
🔹 چرا میخواهید همان ساده لوحی و اشتباه دولت روحانی و ظریف را دوباره مرتکب شوید که مورد نهی صریح رهبر معظم انقلاب واقع شده است و هم با منطق و عقلانیت مذاکرات منافات دارد.
🔹 فی الحال مذاکره مستقیم با آمریکا که رسماً از برجام خارج شده چه نفعی برای ما دارد که مشخصاً ضرر هم دارد و منفعتش برای آمریکایی هاست نه برای ما.
🔹 دلیل بی نفعی آن برای ما واضح است چون سیاست جمهوری اسلامی ایران در چارچوب مذاکرات مشخص شده است که رفع تحریم ها در عمل باید صورت بگیرد و نه در کاغذ و تضمین و راستی آزمایی نیز انجام شود و بعد از صحت آن، آمریکایی ها می توانند مانند سابق به عنوان یک عضو به برجام برگردند.
🔹 حال قبل از انجام این فرآیند، مذاکرات مستقیم با آمریکایی ها صورت بگیرد منفعت آن مستقیماً به نفع آنها خواهد بود و برگه برنده ما، سوخت خواهد شد و به ضرر ما منجر خواهد شد.
🔹 از شما انتظار می رود هرچه سریعتر این گفته نابه جا و غیر منطقی خود را اصلاح کنید و روند مذاکرات را طبق سیاست و چارچوب اعلامی از طرف مقام معظم رهبری ادامه دهید.
🔹 تعجب و انتقاد ما از مجلس انقلابی نیز وجود دارد که آن چنان که باید در مقابل این اظهارات نابه جای وزیر امور خارجه، موضع گیری نکرده اند که نیاز است مجلس انقلابی ورود جدی در این زمینه داشته باشد.
🔹 ذکر این نکته مهم ضروری است که تمام همت همه مسئولان باید حل مشکلات معیشتی مردم باشد که باید از راه درست انجام گیرد نه اینکه با انجام راه های غیر ضروری که منافع مردم و کشور هم در آن رعایت نمیشود به دنبال حل مشکلات رفت که نه مشکلی حل می شود نه منفعتی عاید مردم خواهد شد.
🔹 سلام و رحمت خدا بر روح مطهر حضرت امام و شهدای انقلاب مخصوصاً روح حاج قاسم سلیمانی عزیز که جایش خالی است و لعنت خدا بر قاتلین ایشان که انتقام سخت در انتظار آنان است.
والعاقبة للمتقین
🔻 جمعی از طلاب، فضلا و اساتید حوزه علمیه قم
@ghotbnama
سیاست قطعی نظام در مذاکره مستقیم با آمریکا چیست؟
🔰 برای مشخص شدن نظر قطعی نظام درباره مذاکره یا عدم مذاکره مستقیم با آمریکا باید دو سئوال را پاسخ داد.
⁉️ سئوال اول: علت تلاش آمریکا برای ورود مستقیم مذاکره با ایران چیست؟
🔺برگشت پوچ و بدون هزینه به برجام
🔻قرار دادن ایران در یک مسیر غیر قابل پیش بینی و گرفتن امتیازات بیشتر
🔺شرطی سازی اقتصاد ایران
🔻تهی سازی قدرت جمهوری اسلامی ایران با گرفتن توانمندی ها
🔺 نگه داشتن ایران در مسیر غرب ولو بدون کمترین نفع برای ایران
🔺بهره برداری از تحریم های رنگ باخته ای که در وضعت کنونی کارکرد خود را در اقتصاد ایران از دست داده است.
🔻استفاده از برگه مذاکرات در انتخابات و سیاست داخلی ایالات متحده.
⁉️سئوال دوم: رویکرد ما در این زمینه چیست؟
آمریکا بایستی تحریمها را کلا در عمل لغو کند و ما بعد راستیآزمایی کنیم و ببینیم که درست تحریمها لغو شده، آنوقت به تعهدات برجامی برمیگردیم. این سیاست قطعی جمهوری اسلامی است و مورد اتفاق مسئولان کشور هم هست و از این سیاست برنخواهیم گشت.(بیانات رهبر معظم انقلاب / ۱۹ بهمن ۱۳۹۹)
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا چه کسی می تواند این سوال راپاسخ دهد؟
فرمود: از خودمان سوال کنیم که در این جنگ بیامان، کجا ایستادهایم*...
@ghotbnama
*🔴۲۰ دلیل منطقی در پاسخ به یک سؤال سیاسی...*
*▪️چـرا رابطـهی دوطرفه بـا چیـن، روسـیـه ، همـسـایگان ، همپـیـمانــان منطقـهای و فـرامنطقـهای، بهتـر از روابطیکطرفهباآمریکاواروپاست!؟*
*۱*. روسیه و چین با صنعت صلح آمیز هستهای ایران مشکل ندارند ولی آمریکا و اروپا مخالفت و مانع تراشی شدید دارند.
*۲*. روسیه و چین با موشکهای پیشرفته دفاعی ایران مشکلی ندارند ولی آمریکا و اروپا به شدت با داشتن این ابزارهای دفاعی توسط ایران مخالفند و هر روز تهدید و تحریم میکنند.
*۳*. روسیه و چین با ترفندهای گوناگون بدنبال تجزیهی ایران، تحریک قومیتها، ایجاد آشوب و اختلاف در کشور نیستند ولی دولتهای آمریکا و اروپا کمترین فرصت را برای دشمنی با کشور و مردم ایران از دست نمیدهند.
*۴*. روسیه و چین هر روز ایران رو تحریم نمیکنند و از ورود داروهای مورد نیاز بیماران خاص و صعبالعلاج، که به علت کمبود دارو شدیداً در رنج هستند، به ایران ممانعت نمیکنند.
*۵*. روسیه و چین بودند که تحریم تسلیحاتی ایران رو با تهدید به وتو در شورای امنیت سازمان ملل، لغو کردند.
*۶*. روسیه و چین هر روز کشورهای حاشیه خلیج فارس رو علیه ایران تحریک نمیکنند و میان ایران و همسایگانش به بهانههای واهی، دشمنی و اختلاف ایجاد نمیکنند.
*۷*. در آمریکا و غرب شبکههای ماهوارهای ضد ایرانی، ضد شیعی، تجزیه طلب، منافقین، فرقههای ضاله و تروریستی به وفور، با کمک این کشورها، میتوانند علیه ایران فعالیت رذیلانه آزاد داشته باشند ولی در روسیه و چین، چنین نیست.
*۸*. دزدان و اختلاس گران بانکی، قاچاقچیان کالا و ارز، آموزش دیدگان آمریکا و اسراییل که در ایران عملیات تروریستی انجام میدن، وقتی از ایران فرار میکنند به آمریکا، کانادا و برخی کشورهای اروپایی میروند و اونا بهشون پناه میدهند، به روسیه و چین فرار نمیکنند و اگر به آنجا بروند به ایران مسترد میشوند.
*۹*. روسیه با درخواست سردار سلیمانی از پوتین، در میدان جنگ سوریه مشارکت کرد و نتیجهاش شد نابودی داعشی که آمریکا بوجودش آورده بود و سر شیعه و سنی و مسیحی و دروزی و ایزدی رو می بُرید، و البته همیشه میگفت هدف اصلیش ایرانه.
*۱۰*. آمریکا و غرب از فتنهگری و فتنهگران در ایران حمایت میکنند ولی روسیه و چین، نه.
*۱۱*. چین و روسیه سابقهی استفاده از بمب اتم و کشتار ۲۰۰ هزار نفر مردم بیگناه ظرف چند ساعت و نابودی کامل دو شهر از روی کره زمین را ندارند، اما آمریکا داره و به این وحشیگری خود افتخار هم میکند.
*۱۲*. با وجود آگاهی عمیق مردم ایران، با تسلیحات پیشرفته نظامی ایران، با نیروهای نظامی فداکار و قدرتمند ایرانی، با موشکهای بُرد بلند ایران که بُردش تا همهجای خاک روسیه و چین میرسه (البته بدون احتساب موشکهای قاره پیمامون که بخاطر محدودیتهای نظامی هنوز رو نشده)، دیگه استعمارگری سوء تفاهمه چون نه حکومت ایران حکومت قاجار و پهلوی است و نه روسیه، شوروی سابق است. الآن ایران به درجهای از قدرتمندی رسیده که روسیه و چین با پایگاههای آمریکایی متعددی که در کشورهای اطرافشون ایجاد شده و مناقشاتی از قبیل تایوان و اوکراین و قفقاز که آمریکا بازیگردانشه، مجبورند ایران را بهعنوان یک همسایهی منطقهای قدرتمند در مقابله با آمریکا، بپذیرند.
*۱۳*. صنعت ساخت ماهواره و پرتابگر بومی شدهی ایرانی، قبلاً از روسیه وارد ایران شده نه از آمریکا.
*۱۴*. صنعت نیروگاه هستهای که کاربردهای فراوانی از جمله تولید برق، نمک زدایی از آب(شیرین سازی آب)، رادیو داروها، نیرو محرکهی کشتیها و زیردریاییها، کشف معادن، و... دارد از روسیه وارد ایران شده نه از آمریکا و اروپا.
*۱۵*. چین و روسیه سابقهی حمله به کشورهایی در فاصله چند هزار کیلومتری خود، برای چپاول ثروت اونها از جمله نفت رو ندارند.
*۱۶*. چین بخاطر جمعیت زیادش بزرگترین اقتصاد دنیا است و نقش اول اقتصادی جهان را در آینده خواهد داشت و تمام کشورهای جهان بدنبال این هستند تا باهاش ارتباط اقتصادی دو طرفه داشته باشن.
*۱۷*. ایران شریک نفتی قابل اعتمادی برای چین هست بر خلاف کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس که غلام حلقه به گوش آمریکا، اسراییل و غربند، و چین نمیتونه روی تجارت مطمئن باهاشون حساب کنه.
*۱۸*. چین برای اقتصاد خودش به ایران نیاز داره چون هم ایران در شاهراه مبادلاتی کالا واقع است و هم کشورهای محور مقاومت با ایران همگرا هستند و چین بهتر میتونه باهاشون تجارت کنه.
*۱۹*. هیچ کشوری پیدا نمیشه بگه چین در تجارت گولم زد غیر از آمریکای تروریست که خودش بزرگترین دروغگوی عالمه، چین برخلاف آمریکا به تعهداتش عمل میکنه.
*۲۰*. الآن که با تَشر آمریکا به ژاپن، هند و کره جنوبی، اونا نفت مارو گرفتن و پولش رو نمیدن، کی داره نفت مارو میخره و به ما پول یا کالای مورد نیاز میده؟ چین...
@ghotbnama
1_1432961546.doc
607.7K
ضرورت دارد درجلسات کوچک وبزرگ خاطرات علم درفجر پیروزی انقلاب اسلامی گفته شود ومقایسه ایی صورت گیرد بین دوران پهلوی وجمهوری اسلامی.
@ghotbnama
به عنوان نمونه برای دوستان؛
از شنبه 26/4/1355 تا پنجشنبه 14/5/1355: در سناي آمريكا راجع به فروش اسلحه به ايران به دولت ايراد شد و حتي سناتورها گفتند از بس اسلحه زياد دادهايم، ديگر خود ما هم نميتوانيم آن را خوب اداره كنيم و [كابوس مديريت] managerial nightmare است. اما [هنري] كيسينجر، وزير خارجه، جواب بسيار عالي و محكمي به آنها داد كه اولاً قدرت ايران مربوط به امنيت آمريكا و ضامن امنيت آمريكاست. ثانياً اين قدري هم كه در دست گرفتن تشكيلات آن به صورت صحيح اشكال پيش آمده، تقصير مستشاران خود ماست و حالا هم گروهي را فرستادهايم كه اصلاح كنند و به زودي عملي خواهد شد.(ص189)
بعد عرض كردم، يك خبر خيلي خيلي محرمانه از منابع انگليسيها شنيدهام كه به عرض ميرسانم. آن اين است كه منابع پنتاگون به كمپاني ژنرال ديناميك سازندهي هواپيماي F.16 فشار آوردهاند كه بايد قيمتها را دو برابر براي ايران حساب بكني و بگويي كه حساب سابق ما اشتباه بوده، به علاوه انفلاسيون در قيمتها تأثير گذاشته. چون ايران خيلي علاقهمند به اين هواپيماهاست، هر قيمتي بدهيد، ميخرد. شاهنشاه خيلي به فكر فرو رفتند. بعد فرمودند، در دل خودم هم چنين شكي پيدا شده بود كه به تو گفتم از سفير آمريكا بپرس قيمت جمعي كه براي هواپيماها به كنگره گفتهاند، براي 160 عدد يا براي 300 عدد است. اما ما از اينها كاغذ داريم كه هر هواپيما را 5/6 مليون دلار گفتهاند، چهطور حالا زيرش ميزنند و ميگويند هر هواپيما 18 مليون دلار، از سه برابر هم بيشتر. عرض كردم، همينكاري است كه در مورد destroyer [ناوشكنهاي]Spruance كردند كه قيمت يك دفعه از 280 مليون دلار براي شش عدد، به 600 میليون دلار رسيد و ما هم خريديم. قطعاً در آنجا هم پنتاگون نظر داشته كه زودتر ته حساب پولهاي نفت را بكشد بالا. شاهنشاه خيلي فكر كرده و فرمودند، تو مثل اينكه فراموش كرده بودي به سفير آمريكا بگويي كه قيمت ما بايد يا FMS يا قيمتي كه به اعضاي ناتو فروختهايد، باشد. عرض كردم، همينطور است. FMS را كه گفتم ولي قيمت ناتو را نگفتم (شاهنشاه به من نفرموده بودند، ولي نخواستم عرض كنم كه اين نكته را به من نفرموديد). فرمودند، اين را هم بگو.(صص237-236)
@ghotbnama
1_1428589229.mp3
6.98M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر حکیم انقلاب در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام ۱۴۰۰/۱۱/۳
@ghotbnama