5fb01c3f97e7436cdb19c002_-5149222441083105250.mp3
7.45M
🔊نفوذ برای بازگشتپذیری انقلاب
🔹چهره پنهان سیاست ـ ۲۸
🖊سیامک باقری - دکترای علوم سیاسی
📝پس از پیروزی انقلاب اسلامی صدها روزنامه و مجله که از اواخر تابستان 1357 انتشار یافته بودند، با همان هیئت تحریریه کارشان را تا آغاز جنگ تحمیلی ادامه دادند. در این دوره همه احزاب و گروههای سیاسی یک یا چند نشریه داشتند؛ از 253 روزنامه و نشریه تازه انتشار، 153 روزنامه به احزاب و گروههای سیاسی وابسته بودند كه بیشتر آنها با حمایت بیگانگان شكل گرفته و به جریانهای مخالف انقلاب اسلامی و نظریه حكومت اسلامی وابسته بودند و تماماً درخدمت سیاست آمریکا و غرب قرار داشتند.(واعظی، 1380: 49) در این میان، نشریه مارکسیستها نیز کم نبودند و وابستگی آنها به بلوک غرب محرز بود. با توجه به ماهیت بخش ...
🎵 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 1034
@ghotbnama
دیدار امروز رهبری معظم انقلاب اسلانی با فعالان عرصه اقتصادی؛
اینقدر در این سالها غفلت شد که مقام معظم رهبری در صنعت خودرو به دفاع از حقوق مصرف کننده (مردم) ورود نمودند؛
✅رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی: در برخی از محصولات داخلی به کیفیت توجه نمی شود؛ این خیلی بد است. این همه حمایت در طول این سال ها از صنعت خودرو شده، خب کیفیت خودرو خوب نیست، مردم ناراضی اند، درست هم می گویند، حق با مردم است، یعنی اعتراض مردم بجاست. این صنعت نتوانسته رضایت مشتری را جلب کند.
هدف دشمن از جنگ اقتصادی فروپاشی اقتصاد ایران بود. فروپاشی اقتصاد البته مقدمه بود، برای اینکه با نابود کردن اقتصاد، مردم را مقابل نظام قرار بدهند و مقاصد سیاسی خباثت آميزشان را از این طریق عمل کنند. اگر در این سال ها مسئولان دولتی همراهی بیشتری می کردند، وضعمان بهتر بود.
آمارهای دهه ۹۰ اقتصاد خرسند کننده نیست. همیشه تکرار می کنم که اقتصاد کشور را شرطی نکنید. نمونه های موفق داریم که منتظر رفع تحریم نماندند.
با دخالت مسئولین دولت و دستگاه های دولتی در فعالیت های اقتصادی موافق نیستم اما با هدایت، نظارت و کمکشان موافقم. این کار باید حتما انجام بگیرد.
@ghotbnama
دو کار ویژهای که رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان وفعالان اقتصادی برای مسئولان اقتصادی کشور مشخص کردند چه بود؟
➖ اول : مسئلهی ایجاد یک نقشهی راهبردی برای مجموع صنعت کشور و به خصوص بعضی از صنایع؛
➖ دوم: مدیریت متمرکز، مدیریت و هدایت.
من با دخالت مسئولین دولت و دستگاههای دولتی در فعالیتهای اقتصادی موافق نیستم، اما با هدایت، نظارت و کمکشان موافقم. این کار باید حتماً انجام بگیرد.
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: دشمن می گوید هدفش علی خامنهای است؛ ولی دروغ می گوید؛ هدف دشمن، ملت ایران است.
@ ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کم نگذاشتن پای انقلاب همین جمله شهید حسن باقری کافیه
@ghotbnama
⁉️ دولت بنگاهدار یا دولت سیاستگذار؟!
🔰 مؤلفههای بسیاری را از وضعیت صنایع در دهه ۹۰ میتوان استخراج نمود که باعث شده است تا دیروز رهبر معظم انقلاب بگویند حقاً و انصافاً خرسندکننده نیست؛ از سرگردانی در راهبرد صنایع تا قوانین بیثبات و مقررات غیرقابلپیشبینی، از دوران انتظار برای رفع تحریم تا شرطی شدن اقتصاد و صنعت به تکانههای گاهوبیگاه سیاسی و بینالمللی.
⁉️ اما سؤال این است که راهکار پایان دادن به این مشکلات صنعت سوز و اقتصاد برافکن چیست؟
✅ پاسخ: راهکار مشخص است؛تدوین نقشه راهبردی صنعت کشور .
🔰 لذا در این زمینه چند نکته باید مد نظر باشد:
1⃣ - نبود راهبرد و نقشه راه در صنعت ایران عامل اصلی خردهفروشی، خام فروشی، فعالیت جزیرهای، آسیبپذیری از تکانههای سیاسی و بینالمللی و ... است.
2⃣ - علت رشد کشـورهایی چون کره جنوبی، مالـزی، چین و ... برنامهریـزی و سیاسـتگذاریهای مناسـب جهـت تولیـد کالاهای بـا ارزشافزوده بـالا و بیشینهسازی اقتصادي، بر زنجيره ارزش داخلي بوده است.
3⃣ - دولت زمانی میتواند در این حوزه موفق جلوه کند که از نقش بنگاهداری به توانمندساز، پشتیبانیکننده، هماهنگکننده، پایشگر و هدایتگر، تغییر مسیر دهد.
4⃣ - اگـر قوه مجریه سیاستگذار قوی باشـد، نتایـج آن میتواند بـه حصـول منافـع فراگیـر ملـی، بهبـود فضـای کسبوکار، رونـق اقتصـادی و درنهایت افزایـش رفـاه اجتماعی بینجامد.
5⃣ - تدوین یک نقشه راهبردی برای صنعت میتواند موجب ارتقاي سطح كيفيت محصولات در سطح جهاني، دستيابي به دانش فني و فناوريهاي جديد، حداكثر استفاده از توان داخلي، ارتقاي بهرهوري و ... گردد.
6⃣ - لذا اصلی ترین وظیفه دولت جدید تدوین همین نقشه راهبردی است تا گره از پای افسران دفاع مقدس تولید بگشاید.
@ghotbnama