دکتر فؤاد ایزدی در برنامه ثریا: تو آمریکا درسال 2019 حدود چهارهزار زن توسط پلیس بعد از دستگیری کشته شدن
حدود ۲۰۰ نفر که قبل از دستگیری کشته شدن. ولی این مسائل اصلا پمپاژ رسانهای نشده و هیچکس از شهروندان آمریکایی مطلع نشدن.
حالا اون کشوری که آمارش اینطوری بوده داره ژست مدافع حقوق زنان میگیره و ایران رو متهم به خشونت علیه زنان میکنه که طی سالیان سال تک و توک این اتفاق شاید نیفته براش. اتفاق مهسا امینی ناراحت کننده بود ولی پلیس نکشت. یدونه هم زیاده ولی باید ببینیم چقدر ایران تو این مسائل پاک و کماشتباهه که وقتی یه اتفاق اینطوری افتاد این وضع بوجود اومد.
#جنگ_جهانی_رسانه
@ghotbnama
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازم به غیرت این تحلیلگر غیرمذهبی (که خیلی از مواضعش را هم قبول ندارم)
آقای خاتمی! چرا تَکرار نمیکنی "جامعه به آرامش نیاز دارد" ؟
آقای لاریجانی تو کجایی؟
آقای عارف تو کجایی ؟
آقای همتی تو کجایی ؟
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍مهسا امینی نیروی انتحاری کومله
🔹کارشناس سیاسی در تلویزیون المنار وابسته به حزبالله لبنان، ۱۲مهر ۱۴۰۱
📌🔥مهسا امینی از اعضای حزب تروریستی کومـله بود که با اسرائیل همکاری میکند
📌🚷او به صورت انتحاری به مرکز پلیس رفت و آنجا یک قرص سمی را بلعید، امینی خودش را کشت و بذر فتنه را در منطقه کاشت.
🚨کانالـ افسرانـ جنگ نرمـ
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا داریوش همایون، وزیر اطلاعات پهلوی از مبارزه با جمهوری اسلامی ایران دست کشید؟
🔹این صحبتهای ۱۵ سال پیش همایون رو باید همه اونهایی فکر میکنند براندازی، بدون تجزیه ایران امکانپذیر میشه ببینند.
@ghotbnama
اثبات خلافگویی پدر و وکیل خانواده مهسا امینی
🔹با انتشار گزارش رسمی پزشکی قانونی مشخص شد دلیل فوت مهسا امینی ضرب و جرح نبوده و مهسا بهدلیل جراحی تومور مغزی در ۸ سالگی، دارای نارسایی هورمونی و مغزی بوده که این موضوع باعث غشکردن او در مقر پلیس شده و بهدلیل عدم احیاء در لحظات اولیه دچار مرگ مغزی میشود.
🔹اما نکته قابل تامل اظهارات پدر او بوده که پیش از این در مصاحبههای مکرر با رسانهها از جمله در گفتوگو با خبرگزاری فارس اعلام کرده بود که فرزندش هیچ سابقه بیماری قبلی نداشته و جز برای سرماخوردگی به پزشک مراجعه نکرده بود.
🔹این ادعا در حالی صورت گرفته که در فرم مجوز عمل جراحی بیمارستان که به امضای امجد امینی (پدر مهسا) رسیده بود صراحتا به بیماری مغزی او اشاره شده بود.
🔹با مشخص شدن مستندات غیر قابل انکار بیماری قبلی، اخیرا صالح نیکبخت وکیل خانواده تلاش کرده تا ادعاهای پدر را اصلاح کند و با تایید اصل عمل جراحی، آن را به عمل برداشتن «خال» تقلیل دهد.
🔹با این حال دکتر شیروانی نایب رئیس انجمن مغز که مهسا امینی را در بیمارستان میلاد عمل کرده بود، پیش از این جزئیات این عمل جراحی را توضیح داده بود که دروغ بودن ادعای وکیل خانواده را مشخص میکند.
🔹در همین رابطه خبرنگار فارس مطلع شد فیلمی از تایید بیماری مهسا توسط پدرش در بیمارستان وجود دارد که او در این فیلم با مشاهده پیکر دخترش قبول میکند که ضرب و جرحی وجود نداشته است. مسئولان تاکنون بهدلیل حرمت شرعی پخش این تصاویر مانع از انتشار آن شدهاند.
🔹در روزهای گذشته دروغ ضربوشتم مهسا امینی توسط رسانههای ضدانقلاب منجر به آشوب و کشته و زخمیشدن شماری از هموطنان شده است.
@ghotbnama
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدیر پزشکی قانونی تهران:
۱۹ متخصص پزشکی روی علت فوت مرحوم امینی کار کردند
@ghotbnama
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 اعتراف عجیب در بندر انزلی!
✅ پشتپرده اغتشاشات اخیر!
💢 وسوسه پول...
🔴لطفا بس؛ ماجرا کف خیابان نیست...
🔸برای تحلیل اغتشاشات اخیر اگر کف خیابان متوقف شویم دچار یک خطای تودرتو و فاحش شدیم. ماجرای اغتشاشات اخیر با همه نمونه های گذشته متفاوت است و مهمترین تفاوت آن سهم و نقش پلتفرم هاست.
🔹شبکه های اجتماعی تنها آتش بیار و معرکه گیر نبودند، بلکه آتش ساز بودند. شبکه های اجتماعی تنها محلی برای قرار و مدار اغتشاش نبوده و نیست. شبکه های اجتماعی تنها محلی برای پوشش گسترده اغتشاشات نیست. تنها برای اطلاع رسانی شبکه برانداز نیست. برای خبر راست و دروغ نیست؛ از این نگاه های سنتی و بسیط خارج شویم.
👈شبکه های اجتماعی، همه اغتشاشات است نه جزء وابسته و ضمیمه. گذشت روزگاری که رسانه صرفا جهت اطلاع رسانی بود.
نقش کلیدی و نهایی رسانه، ساخت تصویر در ذهن است و برای ساخت تصویر، فراتر از هشنگ سازی نیازمند رویداد سازی است و لذا رویداد را ساختند تا تصویر را بسازند.
هر کس در شبکه های اجتماعی می چرخید احساس می کرد شهر در کنترل تروریست های وطنی است و حال آنکه در واقع خبری نبود جز گروه های کوچک پراکنده و محلی که دانسته و ندانسته آمده بودند تا حلقه های تصویر ذهنی را تکمیل و نهایی کنند.
⭕️متاسفانه هنوز یک نگاه ساده اندیشانه درباره عصر پلتفرم وجود دارد که سیستم حکمرانی در کشور ما را دچار برآوردهای کج و معوج کرده است. استقلال حاکمیتی و قدرت حکمرانی در حال صدمه دیدن جدی است.
خیال می کنند پلتفرم یک ابزار اطلاع رسانی صرف است؛ خیال می کنند ابزار سرگرمی است؛ خیال می کنند جزئی و گوشه ای از زندگی است. خیال می کنند مردم تنها اوقات فراغت با پلتفرم می گذرانند.
⭕️آقایان مسوول؛
پلتفرم، همه زندگی است. خود زندگی است. مجاز نیست؛ واقعیت است. متوجه باشیم درباره چه چیز حرف می زنیم.
اراده انسان ها از ذهن آغاز می شود و پلتفرم در نقطه شروع اراده انسان ها قرار گرفته است. ذهن را دستکاری می کند. رفتارها را رها کنید و ببینید چه چیز رفتار را می سازد. جنگ در ذهن است نه در کف خیابان. کف خیابان نشانه است و آیت که بدانید در ذهن ها چه خبر است.
پلتفرم ها تنها در ایام اغتشاش فعال نبودند. اساسا پروژه اغتشاشات اخیر برای این روزها و چند روز پیشتر نیست. پروژه مستمر اهریمن است. یک سناریوی همیشگی که پایان نیز ندارد. بهوش نباشیم، زین پس چنین صحنه هایی را کف خیابان باید بیشتر بشماریم.
🔹آقایان مسوول؛
جنگ در ذهن است. هر کس ذهن رادر اختیار بگیرد اراده آدم ها را مختل می کند. اصلا مهم نیست آدم ها حتی چه اعتقاد و گرایشی دارند. شناخت شان از واقع تغییر کند اراده شان تغییر می کند. کم نبودند این روزها خواصی که در میانه حق و باطل و در وسط میدان متحیر ماندند و اگر با سیلی واقعیت هوشیار نشدند، زیر دست و پا له شدند.
🔸آقایان حکومت؛
جنگ کف خیابان نیست.معطل نمانید. گذشت 78 و 88 و حتی 98. نقطه شروع را در پلتفرم ها و قدرت شبکه بیابید. راه اصلاح بسیار است به شرط اینکه این ادراک کلیدی شکل بگیرد که یله سازی فضای مجازی که راه رابرای جولان اهریمن هموار می سازد و مارپیچ سکوت ساختاری پلتفرم ها که راه را برای کنشگری جبهه حق می بندد، جامعه را مسخ می کند و معنای قدرت را تغییر می دهد و استقلال کشور را می گیرد و حاکمیت را مسلوب الاراده می سازد. به هوش شویم شما رابه حضرت عباس.
✍ محسن مهدیان
@ghotbnama
آندلس عبرتی تاریخی
در سال 92 هجری، مسلمانان تحت فرماندهی «طارق بن زیاد» موفق به فتح تمام شبه جزیره ایبرى (اسپانیا و پرتقال) و قسمت هایی از خاک فرانسه شدند و حکومت اسلامى اندلس را در این منطقه برقرار کردند.
لیکن به مرور زمان بنیان گذاران تمدن نوین غربی با هدف نفوذ در جامعه اسلامی و تغییر در باورهای دینی آنها و ترویج فرهنگ غربی ، راهبردهای سه گانه ذیل را در پیش گرفتند:
مرحله اول: تبلیغ و ترویج افکار و اندیشه های مسیحیت با هدف ایجاد تزلزل در عقاید جوانان مسلمان و سست نمودن آنان در پایبندی به احکام دینی.
مرحله دوم: نفوذ در امر حیاتی و مهم تعلیم و تربیت جوانان مسلمان با هدف تعلیم مطالب انحرافی و القای شبهات در جوانان مسلمان.
مرحله سوم: توسعه روابط تجاری با مسلمین با هدف ترویج فساد و بی بند و باری در زمام داران و به ویژه جوانان مسلمان اندلس.
نتیجه مراحل سه گانه مذکور که جملگی یک راهبرد اساسی برای فروپاشی اندلس اسلامی و خارج کردن این سرزمین از دست مسلمانان بود، تخدیر افکار و اندیشه های مسلمانان بود.
وضعیت فرهنگی اجتماعی ایجاد شده در اندلس اسلامی، این گونه در کتاب «غروب آفتاب در اندلس» تشریح شده است:
1. می خوارگی که در گذشته در میان مردم عیاش اندلس به طور خفا انجام می شد، یک عمل عمومی و علنی گردید.
2. جوانان می گسار و بی بند و بار، روش پدران خود را حقیر شمرده و آنان را نادان و احمق و دور از تمدن خواندند.
3. لباس ساده خود را که نشانه صبر بود از تن در آورده و جامه تن پروری را به تن کردند.
4. جوامع مذهبی در انحصار پیر مردان و پیر زنان در آمد و جوانان را با مسجد و نماز سرو کاری نبود.
5. دختران زیبای اروپایی که در همه جا مامور دلربایی از جوانان مسلمان بودند با دقت هر چه تمام تر ماموریت خود را انجام دادند و در نتیجه جوانان مسلمان تا نیمه های شب در گوشه مهمانخانه ها به سر بردند.
راهبردهای سه گانه فوق کم کم جواب داد و حکومت اسلامی با بروز آسیب های ذیل در بدنه حاکمیت و جامعه اسلامی، راه سقوط و انحطات را در پیش گرفت:
1. فساد اخلاقی و مالی برخی از کارگزارانفرمانروایان جامعه اسلامی و ایجاد نارضایتی اجتماعی
2. ضعف استراتژیک فرمانروایان در آسیب شناسی نارضایتی های اجتماعی.
3. عدم دشمن شناسی جامعه و فرمانروایان.
4. اشاعه اصالت لذت و تن آسایی بین مسلمین
5. اشاعه فحشا و بی بند و باری
6. اختلاف در جامعه اسلامی و عدم اتحاد.
7. ضعف فرمانروایان در مدیریت جامعه
8. رکود اقتصاد و عدم چاره اندیشی فرمانروایان و تاثیرگذاری بر معیشت مردم.
9. فرصت طلبی دشمن از نارضایتی های سیاسی و اجتماعی مردم.
با افزایش تجملپرستی و فساد اخلاقی در جامعهی اندلس، شور دینی در آنجا کاهش یافت و موجی از شکاکیت و تردید در عقیدهی مردم به وجود آمد و در کنار آن، فرقهای پدید آمده بود که میگفت همهی موضوعات مربوط به دین باطل است و احکام دین را از نماز و روزه و حج و زکات مسخره میکرد.
فراگیر شدن فساد در سطح حاکمیت و جامعه، مسلمان را از توجه به صلاح و سلامت و پیشرفت جامعه بازداشت و حمیت و غیرت دینی را در آنها از بین برد و آنچه برای آنها اهمیت داشت، قدرتطلبی و خوشگذرانی بود.در نتیجهی این تهاجم فرهنگی، شهرهای اسلامی یکی پس از دیگری از تحت حکومت آنها خارج گردید و به تصرف دشمن درآمد.
(امیر ربانی)
@ghotbnama
🗓۱۶ مهر ماه سال ۱۳۶۶
🏳شهادت نادر مهدوی/۳
💠رهبرانقلاب
‼️اسم فلان بازیکن فوتبالِ فلان کشور را همهی بچّهها میدانند، اسم رئیسعلی دلواری را نمیدانند، اسم نادر مهدوی اصلاً به گوششان نرسیده، خبر ندارند؛ کاری باید کرد تا این نامها زنده بمانند؛ اینها الگو هستند. مثلاً فرض کنید روی کتابچههای بچّهها، دفترهای بچّهها، روی پشت جلد کتابها، در خود کتابهای درسی، روی لباسها، عکس اینها، خصوصیّت اینها، اسم اینها چاپ و نوشته بشود. این مخصوص شما هم نیست؛ شما هم باید این کار را بکنید، امّا دستگاههای تبلیغاتی کشور در همه جا، بخصوص در مراکز حسّاس و مهم بایست تلاش کنند این فکر جهاد را با شاخص کردن چهرههای بزرگ جهادی گسترش بدهند و عمق ببخشند. بنابراین کار، کار بسیار مهمّی است. بایستی کاری کنیم که مردم احساس کنند که دنبالهی راه اینها، راه نجات است؛ کما اینکه همین هم هست. اگر چنانچه یک کشوری که نفت دارد، معدن دارد، امکانات گوناگون دارد، جایگاه حسّاس جغرافیایی دارد، تنوّع عظیم اقلیمی دارد -مثل کشور ما با هشتاد میلیون جمعیّت- که مورد طمع قدرتها است، نتواند از خودش دفاع کند، نتواند جهاد کند، نتواند تواناییهای خودش را بُروز بدهد و خودش را اداره کند، خب عزّت او، حیثیّت او پایکوب خواهد شد، لگدکوب خواهد شد. ما باید بتوانیم این روحیه را در همه گسترش بدهیم که بِایستند؛ کما اینکه خوشبختانه امروز به برکت انقلاب، ملّت ایران ایستاده است، امّا باید اینها را برای آینده نهادینه کرد تا راه جهاد، راه ایستادگی، راه مقاومت، راه قطعی نسلهای پیدرپی قرار بگیرد! ۹۸/۱۰/۲۳
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini