ویژه نامه.pdf
8.35M
📚ویژه نامه "رمضان دریچه ای به سوی فطرت"
🔻عناوین نشریه:
✍روزه در قرآن کریم
✍داستان
✍کلامی از بزرگان
✍جایگاه روزه در تمدن اسلامی
✍نکات تغذیه ای و آثار جسمی روزه داری
✍روزه برای شیطان فرصت است یا تهدید؟
✍سبک زندگی اسلامی
✍احکام روزه
✍آسیب شناسی روزه خواری
✍سوره قدر و اثبات امامت
✍اقلیم عشق
☑️گروه مطالعاتی "فلاح"
@gmfalah
✴️«خلع سلاح کاریکاتوریست ها»✴️
♻️فایل صوتی منتشرشده از وزیر امور خارجه کشورمان مدتی فضای مطبوعاتی و رسانهای کشور را به خود اختصاص داده و میشود ادعا کرد که بقیه اخبار و حوادث را به حاشیه راندهاست؛ رهبر انقلاب نیز در یک سخنرانی عمومی و در فضایی که به تعبیر سایت ایشان «سخنرانی مهم» لقب گرفته بود به این قضایا واکنش نشان دادند؛ بیانات رهبر انقلاب فارغ از واکنش صریح به صحبتهای وزیر امور خارجه شامل نکته مهم دیگری نیز بود که با تنها با عینک انتخابات میتوان به تحلیل آن نشست،بخوانید؛
✍در جریان انتخابات سال نود و دو طیفی که کارنامهی چندینسالهی خود بعد از انقلاب اسلامی را قابل دفاع نمیدانست به این نتیجه رسید که جهت کسب اعتماد عمومی مردم چارهای جز دمیدن بر طبل دوقطبیهای دروغین ندارد؛ جریان یادشده با «اهمیت تراشی افراطی برای دیپلماسی» این را به مردم قبولانده بود که کلید برون رفت از مشکلات در دست کسانی است که به مذاکره و دیپلماسی اهمیتی دوچندان داده و پاشنه آشیل دولت خود را بر آن بنا کند؛ جملات معروف «چرخ سانتریفیوژ باید بچرخد ولی چرخ اقتصاد هم باید بچرخد» و «در کشور ما سالهاست که اقتصاد به سیاست خارجی و داخلی یارانه میدهد، باید یک دهه امتحان کنیم و از سیاست داخلی و خارجی به اقتصاد یارانه بدهیم» در همین چارچوب قابلتحلیل و بررسی است این حربه محدود بهسال نود و دو نشده و در انتخابات سال نود و شش و البته با شدت بیشتر بکار گرفته شد؛ اینبار با دوقطبی «جنگ و صلح» افکار مردم را هدف گرفته و اتفاقاً اینبار نیز حیله آنان کارگر شده و عنان چهار سال دیگر از مدیریت کشور را به آنها واگذار کرد؛ لازم به ذکر است که دود این فریب و حیلهگری نیز در چشم مردم رفته و بیشترین آسیب را در این وقایع متحمل شدند؛این موضوع را میتوان با بررسی اجمالی میزان رضایتمندی مردم از عملکرد دولت که در نظرسنجی های مختلف نشان داده میشود،مشاهده کرد.
✍رهبر انقلاب در بیانات اخیرشان با هوشمندی مثالزدنی -که غیر اینهم انتظار نمیرفت- با تغییر میدان انتخابات راه را برای شعارهای پوچ و فریبنده مسدود کرد؛ ایشان درباره میزان اختیارات وزارت امور خارجه فرمودند:«سیاست خارجی در هیچجای دنیا در وزارتخارجه تعیین نمیشود سیاست خارجی در همهجای دنیا مربوط به مجامع بالادستی وزارت خارج است البته وزارتخارجه در اینها مشارکت دارد لکن اینجور نیست که تصمیمگیری تابع وزارت خارج باشد؛ نه، وزارتخارجه مجری است سیاستهای خارجی را اجرا میکند؛اینجا در کشور ما هم همینجور در شورایعالی امنیت ملی که همه مسئولین در آنجا حضور دارند تصمیمگیری میشود و وزارت خارجه با شیوههای خودش بایستی آنها را عملی کند و پیش ببرد» بهعقیده این قلم و البته طبق آن چه که از ظاهر کلام ایشان به دست می آید،عنوانی که برای این قسمت از بیانات ایشان میتوان در نظر گرفت «خلع سلاح کاریکاتوریست ها» میباشد؛ چرا که اقدام برخی طیفها را که میشود از آن به ارزشگذاری کاریکاتورگونه¬ی وزارت امور خارجه نامبرد منجر به نتایجی شده است که خسارات آن به سادگی قابل جبران نخواهد بود.امید که این تجربه شکست خورده و پرهزینه تکرار نشود.
✅برشی از نشریه «فلاح انتخاباتی»
@gmfalah
رمضان 1400.pdf
12.37M
📚ویژه نامه «فلاح انتخاباتی»
🔻عناوین نشریه:
✍تناقضی که باید 1400 حل شود
✍چالش های عصر ظهور و حکمرانی مجازی
✍انتخابات در قانون اساسی4
✍آب و بنزین مدعیان اصلاحات
✍باید انفجار استعداد رخ دهد
✍تبلیغ انتخاب یا انتخاب تبلیغ
✍چرا رهبر جامعه کاری انجام نمی دهد
✍مصاحبه انتخاباتی
✍آیا سر کار هستیم؟
✍استعمار
✍چرا می خواهید خسر اللیبرال و خسر الانقلاب شوید؟
✍موعظه1:تفکر
☑️گروه مطالعاتی "فلاح"
@gmfalah
♣️بسم الله الرحمن الرحیم♣️
🌷" مشق عشق"🌷
سلام بر لبان تشنه ی شهدای کربلا
سلام بر نوگلان پر پر شده مکتب سیدالشهداء
✍گنجینه قلبم را که با قفلِ بغض بسته ام، با کلید اشکهایم می گشایم و بذرهای فروخورده بغضهایم را بر روی کاغذ می پاشم تا شاید این قلب پر از غم و اندوهم آرام گیرد.
کاش هرگز تقویم ورق نمیخورد، زمان می ایستاد و نمیرسید به عصرِ بیستمِ اردیبهشت ماهِ سالِ هزار و چهارصد...
و ای کاش کره زمین کور میشد تا صحنه های دلخراش دشت برچی را نمیدید.
♠️آن روز ، چه روز شومی بود، روزی که در آن مدرسه ای به نام سیدالشهداء در دشتِ کابلِ افغانستان به خاک و خون کشیده شد و فوج فوج دخترانِ روزه دار، با لبان عطشان به مولایشان اقتدا کردند و به ملاقات خدای خویش شتافتند، دختران کوچک با دلهایی به وسعت آسمان رفته بودند تا شیوه مذاکره با جنایتکاران را بیاموزند که بدین سان مُهرِ خاموشی بر لبهایشان زده شد.
در این مکتبخانه پسرها در شیفت صبح و دختران در شیفت عصر تلمذ میکردند، که ای کاش این اتفاق زیر و زِبَر میشد، «صد پسر در خون بغلتد، گم نگردد دختری »
🥀کامله نام شریف شهیده ای است که در همان مکتبخانه درس میخواند، گویا ایشان تنها دختر باسوادِ خانواده بود که میخواست آرزوهای تک تک اعضای خانواده را تحقق بخشد، این شهیده بزرگوار شبها تا صبح با انگشتان ظریف خود قالی میبافت و روزها با همان دستان خسته مشقِ عشق می نوشت.
🍂معبودا! کامله شب را تا به صبح، پایِ دارِ قالی چگونه با تو نجوا کرد که اینچنین اورا تنگ در آغوش گرفتی؟!
🥀و رحیمه دختر چهارده ساله ای که صورت ماهش قابل شناسی نبود.
⁉️مگر نه این است که در قوانینِ بین المللیِ حقوق بشر حمله به بیمارستانها و مدارس ممنوع است ؟ و چه ظالمانه ابتدا شفاء خانه و سپس مکتبخانه را به خاک و خون کشیدند...
به خدا قسم اینان مصداق بارز "کَالأنْعامِ بَلْ هُمْ اَضَلّ" هستند...
♠️هیهات هیهات از این همه ظلم و ستم
قسم به قطره قطره ی خون همین دخترکان نوشکفته قلم عاجز است از به تصویر کشیدن مظلومیت این عزیزان.
💐رحیمه و کامله ی عزیزم! کاش وقتِ رفتن کیف و کتابهایتان را نیز با خود می بردید تا آیینه ی دق نمی شد برای پدرانتان ، کاش هنگام عروج کفشهای خون آلودتان را جا نمیگذاشتید تا اسباب لالایی مادرانتان شود.
📖یکی از همین دختران مظلوم در صفحه ای از دفتر مشقش اینچنین نوشته بود:
" خدایا بخاطر تو روزه گرفته ام و به خاطر تو افطار میکنم و بر تو توکل میکنم، ای بخشنده ی گناهان، مرا ببخش. ❓"بِأَیِّ ذَنْبٍ قُتِلَت؟! تنها در شأن دخترانِ زنده به گور در عصر جاهلیت نیست که کلمه به کلمه و حرف به حرف در شأن شماست.
🖊غمگینم، همانند آن دختر بچه ای که چشمان عروسکش را گرفته بود تا عروسکش شاهد اینهمه جرم و جنایت نباشد.
غمگینم، مثل پدری که در وسط معرکه دستخط دخترش را شناخته بود اما صورتش را نه.
غمگینم، غمگین تر از آن دختر تنهایی که از یک کلاس سی و پنج نفره در تاریخ بیست و یکم اردیبهشت، تنها شخصِ حاضرِ لیستِ کلاس بود.
غمگینم ...
جان بابا کجاستی؟
کجاستی جان مادر؟
@gmfalah
♨️اطلاعیه
💻 نشست مجازي
🔰با عنوان: "تحلیل بیانات مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال بیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره)"
👤با حضور: حجت الاسلام و المسلمین ثقفی، مسئول بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
📌با حضور و همکاری:
🔸مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
🔹کانون بسیج اساتید
🔸شبکه مجازی مبلغین
🔹معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔸معاونت سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔹معاونت سیاسی سازمان بسیج مستضعفین
🔸معاونت سیاسی ناجا
🔹معاونت تبلیغات و روابط عمومی ناجا
📆جمعه، 14 خرداد 1400
⏰ساعت: 16:00
🖇 لينك جلسه:
🌐: https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=7600
📲پخش همزمان از کانال آپارات و روبیکای بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی:
🆔https://www.aparat.com/BFANIS_IR/live
🆔https://rubika.ir/bfanis_ir
#تحول_1400
#انتخابات
#انتخابات1400
⬅️ کانال رسمی بنیاد فرهنگ واندیشه انقلاب اسلامی
♦️ @BFANIS
✅سخنی با ستادداران نامزدهای جبهه انقلاب...
🖌همه آنهایی که زیر پرچم اسلام و انقلاب در این وادی مهم _ریاست جمهوری _ که یکی از ارکان بسیار مهم مرحله دولت اسلامی است، توفیق یافته اند خدمت کنند بدانند که بیشترین وظیفه حس انتقال مباحثی مثل #تحول و #برنامه #عملکرد به طرز رفتار آنها در ستادها و نحوه رساندن گوشه ای از این مباحث به مردم بر می گردد...
هر چند فضای رسانه و مجازی دارد کار خودش را انجام می دهد و حقا و انصافا هم زحمات فراوانی کشیده شده ولی اعضای ستادهای مردمی و انقلابی نامزدهای جبهه انقلاب حتما حواسشان به این نکته باشد که خدای ناکرده مردم از رفتار آنها #سهم_خواهی احتمالی در دولت آینده را استشمام نکنند.
🖌آقایان رئیسی و جلیلی به عنوان نمایندگان جریان انقلاب اصیل در کشور باید به تقوا، تحول، عملکرد، برنامه و ... در کشور و بین مردم معروفند و انتظار حداقلی اقشار مختلف مردم هم مطابقت کامل رفتار اطرافیان و اعضای ستادهای این بزرگواران با آنهاست... متاسفانه اطلاعاتی که به صورت میدانی از چندین استان به گوش رسید نشان از این داشت که ولع بی سابقه ای برای دریافت حکم برای ستادهای نامزدها وجود دارد ...
دوستان رؤسای ستادها باید به نیروهای خود در شهرستانها یادآوری کنند که اولا بیانات و انتظارات حضرت آقا از دولت مطلوب اولین و آخرین هدف خدمت است... و تضمین چک سفید امضاء احیانا پس از تشکیل دولت انقلابی به هیچ کسی تعلق نمی گیرد..
🖌در مجموع 5 سخنرانی مقام معظم رهبری درباره انتخابات در 3 مورد اولویت اصلی در انتخابات را بحث #افزایش_مشارکت بیان کرده اند که باید ستادها در کنار بحث های تبلیغ کاندید خود برای این مهم هم برنامه جامعی داشته باشند.
♻️سخن آخر خطاب به مسئولین ستادهای شهرستانی، الان که همه اقشار مردم ناامید از شعارها و دولت قبلی، تشنه تحول و روی کارآمدن دولت انقلابی هستند بگذاریم این امید تقویت بشود، و احیانا با رفتار های خود این پالس که'' اینها هم مثل قبلیا'' هستند رو به مردم نفرستیم و وجهه کاندیداهای انصافا انقلابی و پاکدست و کاربلد را خراب نکنیم.
☑️گروه مطالعاتی «فلاح»
@gmfalah
🌹بسمه تعالی🌹
💠تواصی به حق
✍میان واقع و حق تفاوتی مهم وجود دارد و از همین رو در سورۀ عصر به حق سفارش می شود و نه واقع.
دوستی می گفت: وقتی واقعیت جامعه را می بینم، دیگر دفاعی از انقلاب ندارم؛ حتی خودم هم به تردید می افتم. مردم زیر بار گرانی تورم و بیکاری کمر خم کرده اند؛ من چگونه از انقلاب دفاع کنم؟!
پاسخ دادم: تمام سخن تو صحیح است؛ اما همه اینها در مقام واقع است و نه حق و در سورۀ عصر از مومنان خواسته شده که همدیگر را به حق توصیه کنند.
پرسید: تفاوت حق با واقع چیست؟
پاسخ دادم: واقعیت، همه آن چیزی است که در دنیا اتفاق می افتد؛ اما این واقعیت ها ممکن است که مطلوب و ارزشمند نباشد. همه ظلمها؛ جنایتها و فسادها؛ اینها همه در مقام واقع هستند و هیچگاه مطلوب و ارزشمند نبوده اند و بنابراین حق نیستند.
✍اما حق از نگاه قرآن، جایگاه بالاتری دارد، حق آن چیزی است که از سوی پرودگار است و زمانی که محقق بشود برای عامه مردم مطلوب و ارزشمند است.
مسیر عالم به سوی تحقق حق است و اهل ایمان در این مسیر باید یکدیگر را به حق و صبر سفارش کنند.
پرسید: مگر نباید واقع گرا بود؟
پاسخ دادم: باید واقع بین بود و حق گرا .
گفت: یعنی نباید بر اساس واقع عمل کرد؟
گفتم: اهل ایمان واقعیت را می بینند، اما برنامۀ خود را بر اساس حق تنظیم می کنند و بر اساس آن عمل می کنند؛ اما اگر صرفا براساس واقعیت عمل کنند، دچار خسران می شوند؛ همان چیزی که در سورۀ عصر بیان شد.
گفتم: نمونۀ واضح آن، همین دورۀ هشت ساله است. شعار دولت بر اساس واقعیت بود. می گفت که آمریکا کدخدا است، قدرت و ثروت هم دارد؛ بنابراین باید رفت با آن مذاکره کرد. اما نتیجه اش خسران بیشتر شد، چون فقط واقعیت را می دید و به حق توجهی نداشت. در حالی که اساس انقلاب اسلامی بر اساس تحقق «حق» است.
همین الان هم برخی از نامزدها فقط به واقعیت توجه می کنند. راست هم می گویند. آمریکا ما را تحریم کرده است و مردم هم زیر بار فشار تحریمها هستند؛ پس بنابراین باید هر شرطی هم که می گوید، قبول کرد. اما از آنجا که این نگاه حق نیست؛ حاصلی غیر از خسران ندارد. می دانستی نداشتن نگاه حق گرا، انسان را به ولایت شیطان می کشاند. در سورۀ عصر بیان می شود: «نوع انسان در خسران است. انّ الانسان لفی خسر» و در آیه دیگر، علت این خسران را پذیرش ولایت شیطان بیان می کند: «من یتخذ الشیطان ولیا من دون الله فقد خسر خسرانا مبینا.»
گفت: پس باید چکار کرد؟
گفتم: تکلیف ما را خدا مشخص کرده است؛
✅توصیه به حق و توصیه به صبر، دو راهکار اصلی قرآن برای رها شدن از خسران و دست یافتن به وضعیت مطلوب است که نمونه آن شرکت در انتخابات و رای دادن به نامزدی است که حق گرا باشد.
☑️گروه مطالعاتی «فلاح»
@gmfalah
❌مصادرهی کاندیدای انقلابیها توسط محافظهکاران❌
✍درحالیکه انقلابیون خوشحال و مسرورند از بیرقیبی نامزد خود؛ جنابان محافظهکار در شهرستانها رئیس ستاد شدهاند کسانی که تا دیروز زیر پرچم اعتدال از جان و ابروی خود مایه میگذاشتند امروز مبارزان بیبدیل و انقلابی شدهاند که با پایبندی به قانون انتخابات و تبلیغات انتخاباتی بنرهای 5 در 6 میزنند.
✍ این بار دشمن ما نه در خارج از مرزها که در داخل و با چهره تزویر به میدان آمده است وقتی جامعه سنجه و تراز و ترازوهایش دستکاری شد اولین مسئلهای که رخ میدهد پوستاندازی مارها و گرگهای در لباسِ گوسفند است چگونه شد که بهیکباره، تزویر تمامی قلبها را درنوردید و ما را از مکتب حاج قاسم به مکتب اعتدال کشاند و اکنون برای بقای خود تلاش میکند تا در بطن حکومت تخمریزی کرده و از گرمای عدالت و سوزِ زمستانهِ قسط، در امان باشد.
✍فساد ساختاریافته را مولا قبول ندارد ما هم امر ولی را حجت میدانیم اما چگونه در جامعه اینچنینی اصالت را به حسن ظن بدهیم وقتیکه از یالقوز آباد سفلا تا علیا، جریان حاکم نفرات خود را بر پستهای کلیدی و غیرکلیدی میگمارد و ما فقط تماشاگران حسرتبهدلی هستیم که در عرصههای جنگ و زلزله و رأی دادن و... به درد میخوریم.
✍ در مقابله با کرونا، ما را شیّادان طب میدانند در عرصه مقاومت، ما وحوشی هستیم که زبان دنیا را نمیفهمیم در عرصه نظریهپردازی حکمرانی، سازمانهای جهانی صاحبنظرند و ما مرثیهخوانان و میت برداران این جامعه؛ و...
⚠️آری برادر، فتنه! فتنهای در راه است. فتنه¬ای که آمیختهای از حق و باطل است کربلا رخ نخواهد داد اما ولیعهدی امام ثامن برای آیتالله دکتر، آری❗️
☑️گروه مطالعاتی «فلاح»
@gmfalah
🔰 یاداشتی درباره گستاخی های دو نامزد
🔹آقای همتی و مهرعلیزاده عوض اینکه کارنامه و برنامه خود را ارائه کنند با گستاخی تمام شروع به حمله به ارزش های دینی که میراث انبیا و اولیای الهی و شهدا هستند، کردند.
🔸البته این کارهای هنجارشکنانه و ساختار شکنانه از این جماعت بنفش و اصلاح طلب هیچ بعید نبوده و نخواهد بود و نص صریح آیه قرآن است: " وَ إِذَا قِيلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِي الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ ﴿بقره/11)و چون به آنان گفته شود در زمين فساد مكنيد مى گويند ما خود اصلاحگريم ، أَلَا إِنَّهُمْ هُمُ الْمُفْسِدُونَ وَلَكِنْ لَا يَشْعُرُونَ ﴿بقره/12﴾بهوش باشيد كه آنان فسادگرانند ليكن نمى فهمند."
🔹این جماعت علاوه بر اینکه به اخلاق اسلامی و کنش سیاسی دینی قائل نیستند، بینش سیاسی درستی هم ندارند و قائل به دین حداقلی هستند. چرا؟
چون حوزه دخالت دین در سیاست را حداقلی می دانند و سیاست را ترکیبی از کلّاشی و روباه صفتی می دانند.
به عبارت دیگر این جماعت، نشخوار کنندگان ادبیات استکبار در داخل بوده و همان آویزان شوندگان به کدخدا هستند.
🔸جماعتی که همه چیز را در غرب می بینند و به لحاظ روان شناسی دچار خود کم بینی و خود هیچ بینی شدید در حوزه های مختلف سیاسی و اقتصادی و فرهنگی شده اند.
🔹کسانی که برای استقلال ارزشی قائل نیستند و آزادی را به معنای حیوانی و غربی آن تعریف کرده و از آزادی معنوی بویی نبرده اند و ترکیب جمهوری با اسلام و مردم سالاری دینی را لغو می دانند.
🔸در یک کلمه می توان گفت که چنین جماعتی هیچ سنخیتی با آرمان های انقلاب و امامین انقلاب نداشته و ندارند.
✍️محسن پیربالائی(مرندی)
☑️گروه مطالعاتی «فلاح انتخاباتی»
@gmfalah
🔰یادداشت
❇️از گوشه کنار برخی از آقایان مطالبی درباره دو میدان حضور حداکثری و انتخاب درست مطرح می کنند که آقا اصل با حضور حداکثری است حتی با انتخاب نادرست!!!
❓❓یک سوالی که اینجا مطرح می شود این است که آیا این دو میدان به لحاظ کارکردی گسسته هستند یا پیوسته؟
🖌به لحاظ میدانی افرادی که به مسأله حضور حداکثری پرداخته اند از انتخاب درست که تأکید فرمایشات اخیر امام خامنه ای است مغفول می ماند.(https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=47991)
ولی اگر به ویژگی های انتخاب درست و بعضا با توجه به محیط فعالیت معرفی گزینه اصلح، پرداخته شود هر دو میدان پوشش داده می شود.
❓❓سوال دیگر این است که آیا با حضور حداکثری وضعیت بد موجود پایان میپذیرد ویا همچنان ادامه دارد؟
🖌برخی با احساس پیروزی گزینه اصلح ففط به مشارکت حداکثری توجه داشته و به مساله اصلی توجه نمی کنند که جمع بین هر دو میدان است.
اگر حضور حداکثری، برای انتخاب درست باشد فبها المراد ولی اگر برای انتخاب غلط باشد باید خود را برای وضعیت بدتر و خطرناکتر آماده کنیم حتی برای خطرات به اصل انقلاب و نظام.
✍️محسن پیربالائی(مرندی)
☑️گروه مطالعاتی «فلاح انتخاباتی»
@gmfalah
🔰 اصل با انتخاب درست است نه عدم انتخاب
🔹پاسخ رهبری برای کسانی که به خاطر وضع موجود رای نمی دهند: انتخاب درست است نه عدم انتخاب
✅رفع نابسامانیهای موجود با انتخاب درست و نه عدم انتخاب
" خب چند جمله هم دربارهی انتخابات کنونی عرض بکنیم. گفته میشود که برخی به خاطر فشارهای معیشتیای که وجود دارد و همه میدانیم و همه آن را لمس میکنیم، مردّدند که آیا در انتخابات شرکت بکنند یا نکنند؛ یا بعضیها مثلاً میگویند «ما در دورههای مختلف به یک کسی با شوق رأی دادیم، بعد منجر شد به دلخوری، و در آخر دوره دلخور شدیم؛ پس بنابراین خوب است شرکت نکنیم در انتخابات»؛ بعضی از این حرفها زده میشود. به نظر میرسد که اینها استدلالهای درستی نیست. نبایستی این چیزها ما را دلسرد کند از مشارکت در انتخابات. اگر نابسامانیای وجود دارد، اگر ناکارآمدیای وجود دارد، ما باید آن را با انتخاب درست و انتخاب خوب جبران کنیم، نه با عدم انتخاب. خب اگر چنانچه واقعاً یک ضعفی وجود دارد در مدیریّتها، راه چارهاش چیست؟ راه چارهاش این است که ما اصلاً در مدیریّتها دخالت نکنیم، یا راه چارهاش این است که دخالت کنیم و یک مدیریّت درست و حسابی، مدیریّت به معنای واقعیِ کلمه اسلامی و مردمی به وجود بیاوریم؟ راهش این است دیگر؛ یعنی اگر چنانچه دلخوریای وجود دارد، این دلخوری را این جوری بایستی جبران بکنیم، نه با وارد نشدن در منطقهی انتخابات."(۱۴۰۰/۳/۱۴)
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=47991
🔹 حرف اکثر افرادی که نمی خواهند در انتخابات شرکت کنند این است که از وضع موجود ناراضی هستند.
🤔 پاسخ به چنین افرادی آیا صرف شرکت در انتخابات است یا اینکه انتخاب درست است؟
✅ قطعا پاسخ به این افراد؛ انتخاب درست است که مقام معظم رهبری به آن پرداخته اند.
✍ محسن پیربالائی
☑️گروه مطالعاتی «فلاح انتخاباتی»
@gmfalah