🔸نشست مهم اقتصادی با حضور دکتر پور ابراهیمی "رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، پژوهشگر برتر اقتصادی، عضو هیأت علمی دانشگاه و جزو اولین مخالفین FATF " برگزار می گردد.
✅ موضوع : بررسی وضعیت فعلی و پیش بینی تحولات آینده اقتصادی کشور و تاثیر تحریم ها در آن
⏱ زمان : فردا یکشنبه97/8/27، نظر به اینکه استاد از تهران تشریف می آورند، جلسه ساعت 19:00 برگزار می شود.
مکان : مدرسه معصومیه، ساختمان شهید بهشتی اتاق کارگاها( همراه با پرسش و پاسخ)
👉 @gmfalah
به سوی فلاح
🔸نشست مهم اقتصادی با حضور دکتر پور ابراهیمی "رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، پژوهشگر برتر اقتصادی، عضو هی
دکتر پور ابراهیمی در جلسه گروه مطالعاتی امروز پاسخ می دهد :
_با توجه ابه این که بزرگترین عرضه کننده و تقاضا کننده ی ارز خود دولت است.ایا دولت در بحث نواسانات ارزی کشور عامدانه دخیل و ذی نفع هست ؟
_دور جدید تحریم ها چه تاثیر اقتصادی در ایران داشته ومیتواند داشته باشد؟و آیا تشکیل کمیته ضد تحریم در مجلس در این زمینه موثر بوده؟
_مجلس شورای اسلامی برای تحقق اقتصاد مقاومتی چه اقدامات عملی داشته و موانع تحقق آن چیست؟
_نظر کمیسیون اقتصادی درباره ی fatf چیست؟و آیا در صورت ارجاع دوباره به مجلس تصویب میشود؟
(شما هم سئوالات خود را آماده کنید)
✅ خلاصه ی سخنرانی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی دکتر پور ابراهیمی در گروه مطالعاتی فلاح
👇👇👇👇👇
@gmfalah
دشمن در هیچ یک از عرصه ها از اول انقلاب در دشمنی خود کوتاهی نکرده است و این دشمنی ها در بسیاری از این عرصه ها نه تنها موجب تضعیف ما نشده بلکه باعث پیشرفت و نوآوری نیز شده است. ولی متاسفانه در عرص ه اقتصادی تا حدودی موفق شده و علت نا مطلوب بودن وضعیت اقتصادی امروز کشور نیز متاثر از عوامل مختلف درونی و بیرونی است.
مهم ترین نقطه ای که باید در عرصه ی عدم پیشرفت اقتصادی در کشور بعد از 4 دهه از انقلاب بررسی جدی صورت بگیرد آسیب شناسی آن است.
دو نوع عامل در آسیب شناسی اقتصادی کشور وجود دارد: الف ) عوامل درونی ب ) عوامل بیرونی
الف) در بررسی عوامل درونی ، سه نوع عامل از مهم ترین عوامل آسیب اقتصادی کشور وجود دارد :
1) ساختار اقتصادی کشور.
یکی از موضوعات مهم در ساختار اقتصادی، جایگاه نفت در درآمد عمومی کشور است.
ایران در زمان قبل از انقلاب همانند امروزه، یکی از مهم ترین کشور های صادر کننده نفت در دنیا بوده است و در زمان بعد از انقلاب، دولت ها بخاطر وجود درآمدهای نفتی دنبال درآمد های پایدار غیر نفتی نرفته و دیگر توجه چندانی به آنها نداشته اند. و در واقع بودجه اداره کشور وابسته به فروش نفت بوده است و از آن جایی که بازار فروش و قیمت گذازی آن به دست ما نبوده نوسانات مختلف را در دوره های متعدد شاهد بوده ایم و علت تحریم های نفتی آمریکا در 13 آبان امسال به همین خاطر بوده است.
2) حضور دولت در اقتصاد.
وظیفه دولت در باب اقتصاد کشور، سیاست گذاری و انتخاب راهبرد برای آن سیاست ها است و کارهای عملیاتی آن باید به عهده عموم مردم باشد و بخش های مختلفی که قابل واگذاری به بخش های خصوصی است ،واگذاری شود و دولت باید با این واگذاری ها هم هزینه تولید را پایین بیاورد و هم تولید کننده را تشویق برای تولید بکند که نتیجه آن موجب اشتغال زایی، افزا یش صادرات، افزایش پرداخت مالیالت و ... می شود و علاوه بر منفعت شخصی به اقتصاد کشور نیز کمک خواهد شد.
یکی از مشکلات اساسی در بخش واگذاری به بخش خصوصی این است که در واقع بخش های دولتی به بخش خصوصی واگذاری نشده است بلکه از وزارت اقتصاد به وزارت رفاه انتقال پیدا کرده است چون بیشترین دریافت کننده های خصوصی، صندوق هایی هستند که زیر نظر وزارت رفاه هستند.
3) عدم شفافیت اقتصادی کشور.
اقتصاد کشور زمانی کارآمد خواهد شد که همه ی طبقه های مختلف اقتصادیی کشور کاملا شفاف باشد و در غیر این صورت، مبارزه با مفاسد اقتصادی ممکن نخواهد بود.
یکی از مفاسد اقتصادی در هر کشوری، پولشویی در آن کشور می باشد که موجب مشکلات اقتصادی در آن کشور خواهد شد و کشور های اروپایی با سوء استفاده از این امر،برای اینکه از امور اقتصادی کشور ها کاملا مطلع باشند وبا این بهانه قرارداد FATF را برای کشور ها تحمیل کرده اند.
اتهامی را هم که آقای وزیر امور خارجه برای اکثریت مردم ایران زده است یا باید سند قطعی و مورد مشخص شده آن ر ا بیان کند و حرف خود را به اثبات برساند و در غیر این صورت باید از عموم مردم ایران بخاطر این اتهامش عذر خواهی کند.
ب) دو عامل بیرونی بیشترین تاثیر را در آسیب اقتصادی در کشور دارند:
1) عوامل قهری : یک عده از عوامل قهری وجود دارد که خارج از حیطه ما می باشد. مثل کاهش قیمت نفت که در بودجه کشور تاثیر می گذارد.
2) تحریم ها
آمریکایی ها از اول انقلاب ایران را تحریم کرده بودند و تحریم ها تا قبل از سال 90 در امور محدودی بوده است ولی ا ز سال 90 به بعد در یک اقدام گروهی از سوی آمریکایی هاو اروپایی ها و سازمان ملل، تحریم های همه جانبه را به ایران تحمیل کردندو امروزه چند اتاق جنگ اقتصادی د ر آمریکا و اسرائیل و عربستان وجود دارد که همه روزه اوضاع اقتصادی ایران را رصد می کنند و تمرکز اصلی تحریم ها بر نفت و مراودات بانکی و خدمات مثل بیمه و حمل ونقل و ... می باشد.
کل تاثیری که تحریم ها در ایجاد مشکل در اقتصاد کشور را دارد به 20درصد نمی رسد و مشکل اصلی و مهم امروز ما بی برنامه بودن و عدم توانایی و اداره و مدیریت کشور از سوی مسئولان قوه ی مجریه است. چون آمریکایی ها که تجربه تحریم کردن را دارند ما نیز تجربه دور زدن تحریم ها را داریم.
یکی دیگر از مهم ترین مشکلات اقتصادی امروز کشور ، مساله ارز است. این مشکل در دولت های قبل نیز وجود داشته است و ما نیز تجربه های خوبی را کسب کرده ایم ولی متاسفانه دولت فعلی نه تنها از تجربه ها هیچ استفاده ای نکرد بلکه تصمیم های غیر عقلی و عمل های غیر کارشناسی و عجولانه ای را پیش گرفتند و در مقابل ِ برنامه فراکسیون اقتصادی مجلس برای عبور از این معضل نیز ، حالت انفعال به خود گرفته و آن را بدون توجه کنار گذاشتند.
به اذعان تمامی اقتصاددانان انقلابی و غیر انقلابی برنامه برون رفت ایران از این وضع نامطلوب اقتصادی، اجرای کامل برنامه ی اقتصاد مقاومتی است و آمریکا با وجود همه این دشمنی ها، خودش را به سرعت رو به انزوا می برد.
👉 @gmfalah
✅ بحثی متفاوت در بررسی و نقد '' الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت''
با حضور حجت الاسلام دکتر جمالی مولف کتاب "دولت اسلامی و نهضت نرم افزاری" و ده ها کتاب و مقاله در راستای دولت و تمدن اسلامی
⏱یکشنبه97/9/4، ساعت18:00
مکان:مدرسه معصومیه، اتاق جلسات بسیج
👉 @gmfalah
به سوی فلاح
@gmfalah
فایل pdf الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت جهت مطالعه دوستان و آمادگی برای جلسه فردا
👉 @gmfalah
#گزارش_تصویری
✅ جلسه ی بررسی و نقد '' الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت''
با حضور حجت الاسلام دکتر جمالی مولف کتاب "دولت اسلامی و نهضت نرم افزاری" و ده ها کتاب و مقاله در راستای دولت و تمدن اسلامی
⏱یکشنبه97/9/4
👉 @gmfalah
💠دومین گردهمايي نقشه راه انقلاب اسلام
🔰درآستانه هجدهمین سالروز سخنان
امام خامنه ای در تاریخ ۷۹/۹/۱۲
🔶 موضوع: سه گام تا تمدن نوین اسلامی
👤 با حضور: حجةالاسلام ثقفی (مسئول بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی)
⏰ يكشنبه (۹۷/۹/۱۱)، ساعت ۱۸
📌سالن همایشهای مدرسه معصوميه قم
@gmfalah
🌹🌹🌹
حجه الاسلام علی ثقفی امروز ساعت 18 پاسخ میدهد:
آیا در زمان غیبت امکان تحقق تمدن اسلامی وجود دارد؟
نقش خواص و نخبگان در تحقق مرحله دولت اسلامی چیست؟
آیا مراد از دولت، قوه مجریه است؟
🌹🌹🌹
👉 @gmfalah
💠 جلسه گروه مطالعاتی فلاح با حضور حجه الاسلام و المسلمین قایمی برگزار می شود.
✅ موضوع: برنامه های دشمن برای ایجاد ناامنی و اغتشاش های خیابانی در سال جاری
⏱ زمان:فردا یکشنبه97/9/18 ساعت17:45
📌 مکان:مدرسه علمیه معصومیه، اتاق جلسات بسیج
👉 @gmfalah
💠 خلاصه ی صحبت های حجت الاسلام و المسلمین قایمی
⏱روز یکشنبه «97/9/18»
🌹🌹🌹
✅ یکی از طراحی های دشمن برای ایجاد اختلال در کشور، اعتصابات کامیون داران بود که با این کار میخواستند امور حمل و نقل کشور را با مشکل روبرو سازند ولی با برنامه ریزی ها و بصیرت کامیون داران این طراحی دشمن به شکست منجر شد.
🔴 وقتی نظام برای از بین بردن اعتصابات و تنظیم امور کشور به مردم وعده می دهد اگر نتواند این وعده را عملی کند بستر را برای یک اعنصاب بزرگتر آماده می کند و سپس منجر به یک تجمع بزرگ غیر قابل کنترل می شود که در این صورت همه مخالفان و معاندان و گروهک ها حول یک محور نفاق و نارضایتی ها جمع می شوند.
✅ در این طراحی های اخیر سنگین اقتصادی دشمن با این حجم از نارضایتی ها و وضع نظام اقتصادی و معیشتی انتظار می رفت که دشمن به اهداف خود برسد.
✅ بعضی از طراحی دشمن این بود که بخشی از کشور بخصوص خوزستان را دچار مشکل امنیتی بکنند چیزی شبیه کشور سوریه؛ و علتش هم بخاطر دسترسی به آب های آزاد بود.
🔵 سوال اصلی در علت شکست برنامه دشمن است و اینکه چه شد که دشمن نتوانست به اهدافش برسد؟
🔹 اصلی ترین علتش نقش بی بدیل رهبری بوده است و دولت موظف شد یک عده تغییرات وجراحی هایی را انجام دهد و به سمت بهتر شدن و کارآمد کردن وزرا برود.
✅ جامعه نسبت به انقلاب به سه جریان تقسیم بندی می شود :
1⃣ جریان انقلابی.
2⃣ جریان غیر انقلابی.
3⃣ جریان ضد انقلاب.
1⃣ جریان انقلابی: جریان انقلابی یک مفهوم مشکک می باشد و نمی توان آن را صددرصد خطاب کرد بلکه باید از یک درصد شروع کرده و تا صد درصد را انقلابی نامید.
? شخص انقلابی چندین مولفه دارد و هر کسی که این مولفه ها را دارا باشد انقلابی بوده و در غیر این صورت غیر انقلابی و یا ضد انقلاب خواهد بود البته با دید مشکک به مفهوم انقلاب.
مولفه های انقلاب:
👈 اعتقاد به مبانی و اصول انقلاب.
👈 روحیه ی انقلابی.
👈 پایبندی و عمل به اصول.
👈 بصیرت انقلابی.
👈 عمل انقلابی.
2⃣ جریان غیرانقلابی: این جریان به سه طیف تقسیم می شود:
👈 بی تفاوت ها ( خاکستری) : کسانی که یا تردید به اصول و مبانی انقلاب دارند و یا جهل؛ و نفیا و اثباتا نسبت به این اصول و مبانی کاری ندارند.
👈 منتقدین: این گروه یا برخی از اصول را قبول ندارند و یا منافع ملی را بر اصول و مبانی مقدم می کنند و یا زمان اجرای اصول را به آینده موکول می کنند.
👈 کسانی که اصول و مبانی را کلا قبول ندارند به دو قسم هستند:
🔺 در کنش ها نسبت به خطوط قرمز نظام پایبند هستند.
🔺 پایبند نسبت به خطوط قرمز نظام نیستند ( البته دنبال از بین بردن خطوط قرمز نظام هم نیستند) به این گروه «معترض» گفته می شود.
3⃣ ضد انقلاب: این گروه نیز به سه دسته تقسیم می شود:
1⃣ مخالفین: این گروه دنبال سازماندهی، جذب و شبکه سازی نیست و بلکه اگر اوضاع به هم بریزد وارد صحنه شده و جنگ نرم ایجاد می کنند.
2⃣و3⃣ معاندین و محاربین: این گروه بر خلاف قبلی دنبال سازماندهی و جذب و شبکه سازی هستند و جنگ مسلحانه انجام می دهند.
✅ دو فرق مهم بین غیر انقلابی و ضد انقلاب وجود دارد:
🔶 غیرانقلابی عناد و کینه ای نسبت به انقلاب ندارد.
🔶 دنبال بر اندازی نظام نیستند بلکه دنبال تحقق خواسته های خود هستند.
بر خلاف ضد انقلاب که هر دو قسم را دارا هستند.
✅ جریان غیر انقلابی قابل هدایت به سمت انقلابی ها هستند و #رهبری در تقسیم بندی جامعه به دوگروه انقلابی و ضد انقلاب تقسیم می کنند.
✅ دو نوع مطلوب نسبت به جریان های مختلف مذکور وجود دارد:
1⃣ مطلوب انقلاب.
2⃣ مطلوب دشمن .
🔴 مطلوب دشمن از انقلابی این است که #واگرا و #منفعل باشد برخلاف مطلوب انقلاب که #فعال و #بصیر و #منسجم باشد و بداند در کجا و چه زمانی اقدام کند تا هزینه ای را برای نظام بار نیاورد.
🔴 مطلوب دشمن از غیر انقلابی این است که ناامید از آینده و بی اعتماد نسبت به نظام باشد برخلاف مطلوب انقلاب که امیدوار و اعتماد به آینده و کارآمدی نظام است.
🔴 همچنین مطلوب دشمن از ضد انقلاب این است که #گستاخ و #فعال باشد. (مثل چهارشنبه های سفید) برخلاف مطلوب انقلاب که #منفعل و #بیمناک باشد.
🔵 در حوزه نیز برخی از این جریان ها وجود دارد البته خیلی کم هستند و برای از بین بردن این نوع افکار باید نهاد هایی انقلابی در حوزه باشد و جریان انقلاب در کنار جامعه مدرسین قرار داده و آن ها را یاری رساند.
🌹🌹🌹
👉 @gmfalah
💠 با توجه به تاکیدات فراوان مقام معظم رهبری پیرامون فضای مجازی، جلسه ای با موضوع «علل انفعال در فضای مجازی»
✅ با حضور حجه الاسلام محمد کهوند "کارشناس ارشد فضای مجازی و مشاور آسیب شناسی شبکه های اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام" برگزار میشود.
⏱ زمان:یکشنبه ۹/۲۵ ساعت ۱۸
📌 مکان: مدرسه معصومیه، اتاق بسیج
👉 @gmfalah
💠 استاد حجت اسلام محمد کهوند:
🔸 مدیر ابداع روشهای نوین تبلیغ معاونت تبلیغ حوزههای علمیه کشور.
🔸 قائم مقام دفتر مطالعات فضای مجازی انقلاب اسلامی.
🔸 مشاور پروژه مرکز ملی فضای مجازی در بحث موضوع شناسی فقهی بازیهای رایانهای.
🔸 مشاور آسیب شناسی شبکههای اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژک مجمع تشخیص مصلحت نظام.
🔸 مشاوره آسیب شناسی فضای مجازی در کمیسیون سیاسی , اجتماعی مجلس خبرگان رهبری.
🔸عضو تیم کارشناسی فضای مجازی حضرت آیت الله مکارم شیرازی زید عزه.
🔸 ارائه آسیب شناسی شبکههای اجتماعی (آسیب شناسی و راهکار) در دفتر مقام معظم رهبری (دو جلسه).
🔸 عضو سابق (دبیر) کارگروه گفتمان سازی فضای مجازی سپاه پاسداران.
🔸 عضو کارگروه فقه دولت اسلامی (رسانه) در موضوعات اینترنت، بازیهای رایانهای و شبکههای اجتماعی مؤسسه فتوح اندیشه.
🔸 عضو سابق اتاق فکر رسانه معاونت تبلیغ حوزههای علمیه، ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۴٫.
🔸 عضو دفتر مطالعات فضای مجازی انقلاب اسلامی فرودین ۱۳۹۵ تا کنون.
🔸 همکاری با مرکز مشاوره مؤسسه امام خمینی.
👉 @gmfalah 👈
🌹🌹🌹
#گزارش_تصویری
💠 جلسه ی گروه مطالعاتی فلاح با موضوع «علل انفعال در فضای مجازی»
✅ با حضور حجه الاسلام محمد کهوند "کارشناس ارشد فضای مجازی و مشاور آسیب شناسی شبکه های اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام"
⏱ زمان:یکشنبه 97/9/25
📌 مکان: مدرسه معصومیه
🌹🌹🌹
👉 @gmfalah 👈
🌹🌹🌹
💠 خلاصه ی صحبت های حجت الاسلام والمسلمین استاد محمد کهوند
⏱ روز یکشنبه «97/9/25»
✅ نیروی های انقلابی و نخبگان از اول ورود شبکه های اجتماعی و فضای مجازی در داخل کشور همیشه به صورت منفعلانه عمل کرده است.
🔴 از ابتدا بجای مقابله، به صورت معاشقه عمل کرده و کسی که همیشه از این نوع برخورد ضرر کرده یکی مردم بوده ودیگری خود نیرو های انقلابی.
✅ علل عملکرد انفعالانه: دوعلت مهم و اساسی در عملکرد منفعلانه در مقابل فضای مجازی وجود دارد
1⃣ یا موضوع را نمی شناسند که اثرات و آسیب هایش چیست؟
2⃣ یا مبانی و نوع مواجهه با این موضوع برایشان تبیین نشده است.
✅ موضوع شناسی: چیزی که امروزه در کشور حاکم بر فضای مجازی است، لیبرالی است و بعضی از کسانی هم که در این عرصه فعالیت می کنند، مبانی دینی درستی ندارند.
✅ البته بعضی ها در کشور هستند که هم موضوع را می بینند و هم مبانی را می دانند ولی کاری با این فضا ندارند و دنبال کار خودشان هستند.
✅در موضوع شناسی فضای مجازی یکی از مشکلات اساسی این است که نمی دانیم جنس فضای مجازی از حیث ابزاری چیست؟ ما بعنوان کاربر فضای مجازی توهم این را داریم که مستقل عمل می کنیم در حالی که فضای مجازی یک فضای بسیطی نیست و صاحب دارد و نوع ساختار آن در نوع استفاده و جهت دهی ما تاثیر می گذارد. می تواند کاری کند که معروفات در جامعه منکر و منکر معروف شود.
✅ مشکل دوم این است که هدف از تولید این نرم افزارها چه بوده است را نمی دانیم.
✅ مبانی و نوع مواجهه:
عوامل مبانی نظری و نحوه ی مواجهه با این فناوری کاملا لیبرالی است و مبانی غربی را که برخی ها وارد کشور کردند و ما نیز آن ها را قبول کردیم دو چیز اساسی می باشد :
🔶 جریان آزاد اطلاعات
🔶 نظریه ی فراگرد ارتباطی
🔵 در یک فراگرد ارتباطی چهار عنصر اصلی وجود دارد :
1⃣ فرستنده
2⃣ گیرنده
3⃣ محتوا
4⃣ ابزار
🔵 یک شبکه ی اجتماعی برای اینکه بتواند خوب کار کند به چند چیز نیاز دارد:
1⃣ برنامه نویسی پر قدرت و سبک و با امکانات
2⃣ سرور های موجود ( هرچقدر بیشتر باشد امکاناتش هم بیشتر و بهتر می شود)
3⃣ پهنای باند و کیفیت آن
✅ شبکه های داخلی برای ایجاد فضای امن و مطمئن در فضای مجازی، برنامه نویسی قوی را انجام دادند ولی متاسفانه از طرف مسئولین ذی ربط دولتی چندان مورد حمایت واقع نشدند و برای کارکرد هر چه بهتر این شبکه ها به صورت مطلوب سرور و پهنای باند در اختیارشان نگذاشتند؛ بر خلاف شبکه های اجتماعی خارجی مثل تلگرام که هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی و به صورت مطلوب این سرورها و باندها در اختیارشان گذاشته شد.
🌹🌹🌹
👉 @gmfalah 👈