🔰میدان مبارزه جمهوری اسلامی
☑️جمهوری اسلامی از زمان استقرارش تا به الآن همواره در چند جبهه و با ابزارهای متناسب با آن جبهه درگیر بوده و قطعا این درگیری در آینده هم ادامه خواهد داشت.
🔻میدان اول، جبهه تمدّنی وایدوئولوژیست
🔻میدان دوم، جبهه غربزدگان داخلی است که تنها راه سعادت را در دنباله روی از سیاست های غرب میبینند و همه آمال و آرزوهایشان سیستم های برآمده از تفکر اومانیسم غربی است...
🔻میدان سوم جبهه بریدگان از آرمانهای انقلاب میباشد که مهمّ ترین علت شکل گیری این قشر، سست شدن اعتقاد اولیه به آرمان های انقلاب و عدم استقامت کافی در مسیر نیل به این اهداف بوده...
✔️برشی از نشریه اجتماعی-سیاسی «فلاح»
@gmfalah
📜 نشریه دوم انتخاباتی فلاح منتشر شد 📜
✅ نشریه داخلی فلاح با عناوین متنوع، به صورت مجازی منتشر شد.
🔶 همه محتواهای اصلی این شماره بحث انتخابات است.
گروه مطالعاتی فلاح
@gmfalah
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
📚سخنی با امت
💠چهار نقطهی بهاصطلاح اصلی بیانیّه گام دوم مورد تأکید بوده است: نقطهی اوّل: «عظمت حادثهی انقلاب»... نقطهی دوّم: «عظمت راه طیشده و کارکرد انقلاب تا امروز»؛.. نقطهی سوّم... «عظمت چشماندازی است که باید به آن برسیم»؛.. و نقطهی چهارم: «عظمت نقش نیروی جوان متعهّد»...
💠بر همین اساس رهبری در ادامه نتیجه گرفته و فرموده اند که: «ما به یک حرکت عمومی به سمت آن چشمانداز نیاز داریم؛ باید یک حرکت عمومی در کشور راه بیفتد؛ البتّه این حرکت وجود دارد منتها بایستی انضباط پیدا کند...»
💠رهبری در ادامه میفرمایند: « یک حرکتِ عمومیِ معقول و منضبط ... و صحیح و منتظم و عقلائی اگر بخواهد انجام بگیرد، به چند چیز نیاز دارد:
🔻اوّلاً نیاز دارد به اینکه از صحنه یک شناختی وجود داشته باشد...
🔻یک عنصر دیگری که لازم است برای این حرکت، این است که این حرکت باید یک جهتگیری مشخّصی داشته باشد؛ یک جهتگیری منطقی و قابل قبول...
🔻عنصر سوّمی که [این حرکت] نیاز دارد، این است که یک عامل امیدبخشی باید وجود داشته باشد، یک نقطۀ روشنی باید وجود داشته باشد...
🔻عنصر چهارم این است که بالاخره در هر برههای راهکارهای عملی لازم است....
✏️اما آنچه که میتواند این چهار عنصر را تأمین و در ایجاد حرکت عمومی منضبط و سریع مؤثر سازد، چیست؟...
✔️ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
http://gmfalah099.blogfa.com/post/20
@gmfalah
📙شاخص های انتخاب با نگاه به بیانیه گام دوم انقلاب
🔻مهمّترین معیار برای تشخیص تفکر و شخصیت شخصی، شعاری است که برای خود انتخاب می کند.
🔸در بیانیه گام دوم انقلاب، مقام معظم رهبری شعارهای انقلاب را (آزادی، اخلاق، معنویّت، عدالت، استقلال، عزّت، عقلانیّت، برادری) معرفی می کنند با این عنایت، کسی که در راس امور اجرایی کشور قرار می گیرد – اگر دنبال انقلابی بودنش هستیم- باید این شعارها برایش محور و تکیه کلام و مورد دغدغه اش باشد.
🔸برای انتخاب خوب باید شعارهای انقلاب گفتمان شود و مورد مطالبه عموم مردم قرار گیرد و در مقابل، دشمن سعیش بر این است که مذاق مردم را عوض کند تا از انقلاب و شعارهایش اسم و پوسته ای بماند.
✔️برشی از نشریه اجتماعی_سیاسی «فلاح».
ادامه در لینک زیر👇👇👇👇
http://gmfalah099.blogfa.com/post/21
@gmfalah
📚چرا باید غرب شناسی بخوانیم و بدانیم؟
📝برای اینکه آنها شرق شناسی خواندند و دانستند. بعد از رنسانس اندیشمندان غربی «اورینتالیسم» یا شرقشناسی را با جدیّت شروع کردند و این چیزی است که در منابع خودشان بحث آن را مطرح کردهاند. کتاب "اورینتالسیم" از "ادوارد سعید" یکی از کتابهای بسیار مهم در این زمینه می باشد. این کتاب در شناخت غرب، بسیار به ما کمک میکند.
📝او معتقد است شرق شناسی شناخت جزئیات نیست بلکه شناخت یک مکتب و یک نوع فکر و هویّت است. شرقشناسی یعنی فرماندهان و دیده بانی از اندیشمندان غربی آمدهاند برای شناسایی تا زمینۀ سلطه و سیطره خود را مشخص کنند. ماموریت آ نها شناسایی و یافتن نقاط ضعف ماست. و چقدر هم موفق بودند.
⚠️و حال ما در فکر این هستیم که آیا شناخت غرب ضرورت دارد یا ندارد!
✔️چکیده ای از نشریه اجتماعی-سیاسی «فلاح» (شماره1)
@gmfalah
فلاح.pdf
10.4M
📚نشریه فرهنگی و بصیرتی و ترویجی «فلاح انتخاباتی»
🔻عناوین نشریه:
✍ «حکمرانی الهی» و انتخابات پیش رو
✍وظایف رسانه در انتخابات در بیانات رهبر انقلاب(1)
✍انتخاب درست؛ تسهیل کننده ایجاد مؤلفه های لازم برای ساخت تمدن جدید
✍اخلاق انتخاباتی(بخش دوم)
✍انتخابات در قانون اساسی
✍اعتدال معکوس
✍لایحه-ماده86آیین نامه داخلی مجلس
✍حلقه وصل بین گفتمان حاکمیت جمهوری اسلامی و مردم چیست؟
✍معیار در انتخاب أصلح از نگاه مقام معظم رهبری
✍آیا «جمهوری اسلامی» رفراندوم ندارد؟
✍اهمیت انتخابات
☑️نشریه"فلاح انتخاباتی"
@gmfalah
ویژه نامه.pdf
8.35M
📚ویژه نامه "رمضان دریچه ای به سوی فطرت"
🔻عناوین نشریه:
✍روزه در قرآن کریم
✍داستان
✍کلامی از بزرگان
✍جایگاه روزه در تمدن اسلامی
✍نکات تغذیه ای و آثار جسمی روزه داری
✍روزه برای شیطان فرصت است یا تهدید؟
✍سبک زندگی اسلامی
✍احکام روزه
✍آسیب شناسی روزه خواری
✍سوره قدر و اثبات امامت
✍اقلیم عشق
☑️گروه مطالعاتی "فلاح"
@gmfalah
✴️«خلع سلاح کاریکاتوریست ها»✴️
♻️فایل صوتی منتشرشده از وزیر امور خارجه کشورمان مدتی فضای مطبوعاتی و رسانهای کشور را به خود اختصاص داده و میشود ادعا کرد که بقیه اخبار و حوادث را به حاشیه راندهاست؛ رهبر انقلاب نیز در یک سخنرانی عمومی و در فضایی که به تعبیر سایت ایشان «سخنرانی مهم» لقب گرفته بود به این قضایا واکنش نشان دادند؛ بیانات رهبر انقلاب فارغ از واکنش صریح به صحبتهای وزیر امور خارجه شامل نکته مهم دیگری نیز بود که با تنها با عینک انتخابات میتوان به تحلیل آن نشست،بخوانید؛
✍در جریان انتخابات سال نود و دو طیفی که کارنامهی چندینسالهی خود بعد از انقلاب اسلامی را قابل دفاع نمیدانست به این نتیجه رسید که جهت کسب اعتماد عمومی مردم چارهای جز دمیدن بر طبل دوقطبیهای دروغین ندارد؛ جریان یادشده با «اهمیت تراشی افراطی برای دیپلماسی» این را به مردم قبولانده بود که کلید برون رفت از مشکلات در دست کسانی است که به مذاکره و دیپلماسی اهمیتی دوچندان داده و پاشنه آشیل دولت خود را بر آن بنا کند؛ جملات معروف «چرخ سانتریفیوژ باید بچرخد ولی چرخ اقتصاد هم باید بچرخد» و «در کشور ما سالهاست که اقتصاد به سیاست خارجی و داخلی یارانه میدهد، باید یک دهه امتحان کنیم و از سیاست داخلی و خارجی به اقتصاد یارانه بدهیم» در همین چارچوب قابلتحلیل و بررسی است این حربه محدود بهسال نود و دو نشده و در انتخابات سال نود و شش و البته با شدت بیشتر بکار گرفته شد؛ اینبار با دوقطبی «جنگ و صلح» افکار مردم را هدف گرفته و اتفاقاً اینبار نیز حیله آنان کارگر شده و عنان چهار سال دیگر از مدیریت کشور را به آنها واگذار کرد؛ لازم به ذکر است که دود این فریب و حیلهگری نیز در چشم مردم رفته و بیشترین آسیب را در این وقایع متحمل شدند؛این موضوع را میتوان با بررسی اجمالی میزان رضایتمندی مردم از عملکرد دولت که در نظرسنجی های مختلف نشان داده میشود،مشاهده کرد.
✍رهبر انقلاب در بیانات اخیرشان با هوشمندی مثالزدنی -که غیر اینهم انتظار نمیرفت- با تغییر میدان انتخابات راه را برای شعارهای پوچ و فریبنده مسدود کرد؛ ایشان درباره میزان اختیارات وزارت امور خارجه فرمودند:«سیاست خارجی در هیچجای دنیا در وزارتخارجه تعیین نمیشود سیاست خارجی در همهجای دنیا مربوط به مجامع بالادستی وزارت خارج است البته وزارتخارجه در اینها مشارکت دارد لکن اینجور نیست که تصمیمگیری تابع وزارت خارج باشد؛ نه، وزارتخارجه مجری است سیاستهای خارجی را اجرا میکند؛اینجا در کشور ما هم همینجور در شورایعالی امنیت ملی که همه مسئولین در آنجا حضور دارند تصمیمگیری میشود و وزارت خارجه با شیوههای خودش بایستی آنها را عملی کند و پیش ببرد» بهعقیده این قلم و البته طبق آن چه که از ظاهر کلام ایشان به دست می آید،عنوانی که برای این قسمت از بیانات ایشان میتوان در نظر گرفت «خلع سلاح کاریکاتوریست ها» میباشد؛ چرا که اقدام برخی طیفها را که میشود از آن به ارزشگذاری کاریکاتورگونه¬ی وزارت امور خارجه نامبرد منجر به نتایجی شده است که خسارات آن به سادگی قابل جبران نخواهد بود.امید که این تجربه شکست خورده و پرهزینه تکرار نشود.
✅برشی از نشریه «فلاح انتخاباتی»
@gmfalah
رمضان 1400.pdf
12.37M
📚ویژه نامه «فلاح انتخاباتی»
🔻عناوین نشریه:
✍تناقضی که باید 1400 حل شود
✍چالش های عصر ظهور و حکمرانی مجازی
✍انتخابات در قانون اساسی4
✍آب و بنزین مدعیان اصلاحات
✍باید انفجار استعداد رخ دهد
✍تبلیغ انتخاب یا انتخاب تبلیغ
✍چرا رهبر جامعه کاری انجام نمی دهد
✍مصاحبه انتخاباتی
✍آیا سر کار هستیم؟
✍استعمار
✍چرا می خواهید خسر اللیبرال و خسر الانقلاب شوید؟
✍موعظه1:تفکر
☑️گروه مطالعاتی "فلاح"
@gmfalah
♣️بسم الله الرحمن الرحیم♣️
🌷" مشق عشق"🌷
سلام بر لبان تشنه ی شهدای کربلا
سلام بر نوگلان پر پر شده مکتب سیدالشهداء
✍گنجینه قلبم را که با قفلِ بغض بسته ام، با کلید اشکهایم می گشایم و بذرهای فروخورده بغضهایم را بر روی کاغذ می پاشم تا شاید این قلب پر از غم و اندوهم آرام گیرد.
کاش هرگز تقویم ورق نمیخورد، زمان می ایستاد و نمیرسید به عصرِ بیستمِ اردیبهشت ماهِ سالِ هزار و چهارصد...
و ای کاش کره زمین کور میشد تا صحنه های دلخراش دشت برچی را نمیدید.
♠️آن روز ، چه روز شومی بود، روزی که در آن مدرسه ای به نام سیدالشهداء در دشتِ کابلِ افغانستان به خاک و خون کشیده شد و فوج فوج دخترانِ روزه دار، با لبان عطشان به مولایشان اقتدا کردند و به ملاقات خدای خویش شتافتند، دختران کوچک با دلهایی به وسعت آسمان رفته بودند تا شیوه مذاکره با جنایتکاران را بیاموزند که بدین سان مُهرِ خاموشی بر لبهایشان زده شد.
در این مکتبخانه پسرها در شیفت صبح و دختران در شیفت عصر تلمذ میکردند، که ای کاش این اتفاق زیر و زِبَر میشد، «صد پسر در خون بغلتد، گم نگردد دختری »
🥀کامله نام شریف شهیده ای است که در همان مکتبخانه درس میخواند، گویا ایشان تنها دختر باسوادِ خانواده بود که میخواست آرزوهای تک تک اعضای خانواده را تحقق بخشد، این شهیده بزرگوار شبها تا صبح با انگشتان ظریف خود قالی میبافت و روزها با همان دستان خسته مشقِ عشق می نوشت.
🍂معبودا! کامله شب را تا به صبح، پایِ دارِ قالی چگونه با تو نجوا کرد که اینچنین اورا تنگ در آغوش گرفتی؟!
🥀و رحیمه دختر چهارده ساله ای که صورت ماهش قابل شناسی نبود.
⁉️مگر نه این است که در قوانینِ بین المللیِ حقوق بشر حمله به بیمارستانها و مدارس ممنوع است ؟ و چه ظالمانه ابتدا شفاء خانه و سپس مکتبخانه را به خاک و خون کشیدند...
به خدا قسم اینان مصداق بارز "کَالأنْعامِ بَلْ هُمْ اَضَلّ" هستند...
♠️هیهات هیهات از این همه ظلم و ستم
قسم به قطره قطره ی خون همین دخترکان نوشکفته قلم عاجز است از به تصویر کشیدن مظلومیت این عزیزان.
💐رحیمه و کامله ی عزیزم! کاش وقتِ رفتن کیف و کتابهایتان را نیز با خود می بردید تا آیینه ی دق نمی شد برای پدرانتان ، کاش هنگام عروج کفشهای خون آلودتان را جا نمیگذاشتید تا اسباب لالایی مادرانتان شود.
📖یکی از همین دختران مظلوم در صفحه ای از دفتر مشقش اینچنین نوشته بود:
" خدایا بخاطر تو روزه گرفته ام و به خاطر تو افطار میکنم و بر تو توکل میکنم، ای بخشنده ی گناهان، مرا ببخش. ❓"بِأَیِّ ذَنْبٍ قُتِلَت؟! تنها در شأن دخترانِ زنده به گور در عصر جاهلیت نیست که کلمه به کلمه و حرف به حرف در شأن شماست.
🖊غمگینم، همانند آن دختر بچه ای که چشمان عروسکش را گرفته بود تا عروسکش شاهد اینهمه جرم و جنایت نباشد.
غمگینم، مثل پدری که در وسط معرکه دستخط دخترش را شناخته بود اما صورتش را نه.
غمگینم، غمگین تر از آن دختر تنهایی که از یک کلاس سی و پنج نفره در تاریخ بیست و یکم اردیبهشت، تنها شخصِ حاضرِ لیستِ کلاس بود.
غمگینم ...
جان بابا کجاستی؟
کجاستی جان مادر؟
@gmfalah