5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمرین یگان رضوان برای ورود به سرزمینهای اشغالی
▪️گزارش اختصاصی تسنیم از رزمایش حزبالله
🔹نیروهای یگان الرضوان زبدهترین و معروفترین نیروهای حزبالله که مهمترین ماموریت آن ورود به خاک فلسطین در هر نبرد احتمالی در آینده است با سلاحهای پیشرفتهای که در دست داشتند از دیوار شبیه به دیوار حائل عبور کردند.
📝گزارش تسنیم را اینجا بخوانید
╔══💠❄️
🆔 @gofteman20
🆔 https://rubika.ir/gofteman20
╚══💠❄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌 چرایی حجاب در کلام قرآن
#دکتر_شاهین_فرهنگ
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سواد اقتصادی/ پوپولیسم چطور تغییر مسیر داد؟ بر اساس بسیاری از فرهنگهای لغت، معنی پوپولیسم حول ایده اتحاد مردم عادی در برابر نخبگان فاسد میچرخد. ایدهای صادقانه است اما نتیجه اجرای آن اغلب از منظر اقتصادی وحشتناک است. چرا؟ صرفاً به این دلیل که برای مثال، محبوب شدن با وعده دادن چیزهای رایگان به مردم آسانتر است تا اینکه به آنها وعده اصلاح سیستم از طریق سختکوشی و گاه دردسر بدهیم. بنابراین، اکثر سیاستمداران به سادگی به فروشندگان فریبکاری تبدیل می شوند؛ مانند کسانی که قول می دهند اگر محصول آنها را بخرید بدون زحمت وزن کم می کنید یا به سرعت ثروتمند میشوید. متأسفانه، این دقیقاً چنین افرادی هستند که تمایل دارند رأی بیشتری دریافت کنند زیرا شهروند متوسط ناامید و بیتاب است. او اکنون به شدت خواهان نتیجه است. ╔══💠❄️
🆔 @gofteman20
🆔 https://rubika.ir/gofteman20
╚══💠❄️
19.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥 ایران، بهشت برهنه گرایان!
🔺توضیح تصویری محسن آقایی فعال رسانه ای، درمورد #لایحه_عفاف_و_حجاب
🔻 بنظر شما با تصویب لایحه جدید عفاف وحجاب، در بدترین حالت، چه اتفاقی برای فردی که با وضعیتی زننده مثلا با لباس شنا، در خیابان حاضر شود خواهد افتاد؟!
╔══💠❄️
🆔 @gofteman20
🆔 https://rubika.ir/gofteman20
╚══💠❄️
♨️خبر ♨️خبر♨️ خبر
تا انتخابات
📢📣📢📣📢📣
اخبار مربوط به آرایشات سیاسی احزاب و شخصیت های سیاسی را در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در کافه سیاسی پیگیری نمایید.
🔰♻️🔰♻️🔰
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
👇👇👇
╔══💠❄️
🆔 @gofteman20
🆔 https://rubika.ir/gofteman20
╚══💠❄️
📢 اخبار انتخابات 📢
🔹سکوت ندای ایرانیان در انتخابات ۱۴۰۲؟
در این میان یادی کنیم از حزب ندای ایرانیان که در مرداد ۱۳۹۳ از وزارت کشور درخواست مجوز کرد. بیشتر اعضای این حزب سیاسی از اعضای اصلی ستاد ملی جوانان اصلاحطلب، شورای مشاوران سیدمحمد خاتمی و دیپلماتهای نزدیک به دولت حسن روحانی هستند. صادق خرازی مشاور ارشد خاتمی، نماینده پیشین ایران در سازمان ملل و سفیر اسبق ایران در فرانسه دبیرکل این حزب بود که نیمهی تیرماه سال ۱۴۰۱ طی بیانیهای خطاب به اعضای این حزب، کنارهگیری خود از کلیه فعالیتهای حزبی را اعلام کرد و در کنگره هفتم شهابالدین طباطبائی به عنوان دبیرکل انتخاب شد.
این حزب که گویی قصد ندارد در بزنگاههای سیاسی کشور حضور موثر داشته باشد، در انتخابات مجلس یازدهم هم فهرستی ارائه نکرد. در ۲۳ اردیبهشت و درست در ماههای منتهی به انتخابات ۱۴۰۲ نیز، شهابالدین طباطبایی، به جای ارائه برنامههای این حزب به تحلیل نامه اخیر علی لاریجانی پرداخته و گفته است: «او (لاریجانی) به خودیهایی که دارند کمکم، با هدایت محترمانه به بخش نخودیها منتقل میشوند آلارم داده است. در اصل خالصسازیای که ایشان از آن نام برده، نخودیسازی در بین خودیهاست و خیلی ربطی به ناخودیها ندارد». از این رو پیداست که در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نباید به طور جدی روی عملکرد این حزب حساب باز کرد و گویی آنها که از بدنه جریان اصلاحات هستند اهداف خود را در فهرست نهایی اصلاحطلبان دنبال میکنند.
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
╔══💠❄️
🆔 @gofteman20
🆔 https://rubika.ir/gofteman20
╚══💠❄️
✋
دیدار روسای کل بانک مرکزی ایران و روسیه
🔸 تقویت مبادلات تجاری و بکارگیری پولهای ملی دو کشور در تجارت دوجانبه
🔺 محمدرضا فرزین در دیدار الویرا نابیولینا رئیسکل بانک مرکزی فدراسیون روسیه:
🔹تقویت و تسریع در توسعه روابط کارگزاری میان بانکهای تجاری ایران و روسیه در دستور کار است.
🔹 ️رئیسکل بانک مرکزی کشورمان در این دیدار با اشاره به ظرفیتهای تجاری گسترده ایران و روسیه بر افزایش همکاریهای زیرساختی بانکی دو کشور تاکید کرد.
🔹 ️نابیولینا رئیسکل بانک مرکزی فدراسیون روسیه نیز در این دیدار ضمن تاکید بر تقویت مبادلات پولی و بانکی و استفاده بهینه از زیرساختهای بانکی دو کشور در جهت توسعه همکاری های تجاری و اقتصادی گفت: تبادل هیاتهای فنی و تخصصی بانکهای مرکزی دو کشور با هدف توسعه و تعمیق روابط پولی و بانکی در این راستا مهم قلمداد میشود که اجرایی شده است.
╔══💠❄️
🆔 @gofteman20
🆔 https://rubika.ir/gofteman20
╚══💠❄️
💢نبود «نیروی کار» یا «نیروی انسانی بیکار؟»
🔹ما با یک وضعیت عجیب و غریب در عرصه اشتغال مواجه هستیم. چگونه است که از یکسو بیکاری به عنوان یکی از مهمترین چالشهای اجتماعی در کشور مطرح بوده و هست که به عنوان ریشه برخی دیگر از آسیبهای اجتماعی نیز بدان اشاره شده و از سوی دیگر وزیر کار و برخی از مسئولان استانی و محلی در اقصاء نقاط کشور از کمبود نیروی کار و ضرورت واردات نیرو کار از خارج در بخشهای تولیدی سخن میگویند؛ مثل کمبود 3 هزار نیروی کار برای توسعه واحدهای تولید در استان مرکزی که در سفر اخیر وزیر کار به آن اشاره شده است. این سؤالی است که باید محل تأمل برخی نخبگان ما باشد.
🔰گزارههای تحلیلی:
در تحلیل این وضعیت باید گفت:
🔸1ـ در کشور یک آمایش وضعیت نیرویی مبتنی بر شناسایی ظرفیت موجود و نیازسنجی استعداد مطلوب صورت نگرفته و در همین راستا برنامهریزی برای کمیت و کیفیت تربیت نیروی مورد نیاز در هر بخش و هر منطقه با ایجاد سند کلان آموزشی در سطوح مختلف نظام آموزشی کشور صورت نگرفته تا مبتنی بر آن مراکز آموزشی به اعلام ظرفیت برای پذیرش فراگیر بپردازند؛ نه اینکه دانشگاهها بر اساس ساختمان، صندلی، اعضای هیئت علمی دانشجو جذب کنند و یک بدنه پرحجم فارغالتحصیل که فضای کار در این سطح برای آنان وجود ندارد و پدیده «بیکاری شیک» و معضل «کمبود نیروی کار مطلوب و مهارتمحور» در کشور شکل بگیرد و عدم تناسب بین فارغالتحصیلان دانشگاهها و نیاز واقعی کشور، وضعیت کاریکاتوری را به وجود آورده است.
🔹2ـ ارزش کار کارگر باید در قیمت کالا و خدمات به عنوان رکن اصلی تولید آن کالا یا خدمات رنگ، واقعی به خود بگیرد و انگیزه ورود به عرصه کار و تلاش یعنی مقوله دستمزد، تأمینکننده هزینه زندگی کارگران باشد تا این درک اجتماعی شکل بگیرد که درآمد حاصل از کار است و بس.
🔸3ـ باید این حقیقت را پذیرفت که اقتصاد ایران به مرحلهای رسیده که دیگر با مشکل و معضل بیکاری مواجه نیست و بلکه باید بحث اعراض از مشاغل پشت میزی و رواج پذیرش مشاغل متنوع را با پیوست عقلانی لزوم توجه به مقولاتی چون «مسکن، خودرو، مالیات کم و تفریح کارگران» فرهنگسازی کرد. چرا که نمیشود از جامعه و جوانان توقع داشت که هر شغلی را بپذیرند بیآنکه به تأمین معیشت خود از قبل آن شغل فکر نکنند!
🔹4ـ در جنگ اقتصادی، لجمن (لبه جلوی این نبرد) در حقیقت کارگر است و همه ساختارها و سازوکارها باید به عنوان ستاد در خدمت این طبقه فعال و پرکار یعنی نیروهای صف باشد و میزان بهرهبرداری ستاد نباید از نیروهای صف بالاتر باشد چرا که محور اصلی چرخش اقتصاد کشور یعنی تولید همانا این طبقه شریف و نجیب است که مزد او برابر با نقش او در فرایند تولید کالا و خدمات نیست و این خردمندی یقینا در علاقمند شدن بیشتر افکار عمومی به سمت پذیرش مشاغل با حقوق کارگری تأثیر شگرفی دارد و اثرات مثبت خود را در «افزایش تولید» نیز نشان خواهد داد.
✍🏻جواد خسروی
#گزارشروز
╔══💠❄️
🆔 @gofteman20
🆔 https://rubika.ir/gofteman20
╚══💠❄️
💢فتح خرمشهر آغازی برای فتوح الفتوحات بزرگ است/ هیچ کس باور نمیکرد که ما بتوانیم خرمشهر را پس بگیریم.
🔸سوم خرداد 1361 در میان بهت و حیرت جهانیان، رزمندگان اسلام طی عملیات بیتالمقدس خرمشهر را از نیروهای بعث صدام بازپس گرفتند. موفقیت رزمندگان جهان اسلام در نبرد با دشمن بعثی بخصوص در آزادسازی خرمشهر، موجب بازنگری رویکرد غرب و دشمن در مواجهه با انقلاب اسلامی شد.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/347147/
╔══💠❄️
🆔 @gofteman20
🆔 https://rubika.ir/gofteman20
╚══💠❄️
✍️ چرا «آزادسازی خرمشهر» یک نقطه عطف تاریخی برای ملت ایران بود؟/ تفاوت یاران خمینی(ره) با قوم موسی(ع) چیست؟
شبیر فیروزیان
🔰قرآن کریم در آیات مهمی در شرح حال قوم بنی اسرائیل، به ماجرای نافرمانی شان از دستور حضرت موسی(ع) برای ورود به سرزمین مقدس (که احتمالاً منظور بیت المقدس فعلی است) اشاره می فرماید:
🔸«يا قَوْمِ ادْخُلُوا الْأَرْضَ الْمُقَدَّسَةَ الَّتِي كَتَبَ اللَّهُ لَكُمْ وَ لا تَرْتَدُّوا عَلى أَدْبارِكُمْ فَتَنْقَلِبُوا خاسِرِينَ * قالُوا يا مُوسى إِنَّ فِيها قَوْماً جَبَّارِينَ وَ إِنَّا لَنْ نَدْخُلَها حَتَّى يَخْرُجُوا مِنْها فَإِنْ يَخْرُجُوا مِنْها فَإِنَّا داخِلُونَ؛ اى قوم! به سرزمين مقدسى كه خداوند براى شما مقرر داشته وارد شويد و به پشت سر خود باز نگرديد (و عقب نشينى نكنيد) كه زيانكار خواهيد شد. * گفتند اى موسى در آن (سرزمين) جمعيتى ستمگرند و ما هرگز وارد آن نمى شويم تا آنها خارج شوند؛ اگر آنها از آن خارج شوند، ما وارد خواهيم شد!» (مائده: 22-21)
وقتی سخنان حضرت موسی(ع) در آنان تأثیری نداشت، دو مرد الهی با آنان سخن گفتند و گفتند اگر بر خدا توکّل کنید، همینکه داخل شهر شوید، پیروز خواهید شد:
🔸 «قالَ رَجُلانِ مِنَ الَّذِينَ يَخافُونَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمَا ادْخُلُوا عَلَيْهِمُ الْبابَ فَإِذا دَخَلْتُمُوهُ فَإِنَّكُمْ غالِبُونَ وَ عَلَى اللَّهِ فَتَوَكَّلُوا إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ؛ دو نفر از مردانى كه از خدا مى ترسيدند و خداوند به آنها نعمت (عقل و ايمان و شهامت) داده بود گفتند شما وارد دروازه شهر آنان شويد؛هنگامى كه وارد شديد، پيروز خواهيد شد و بر خدا توكل كنيد اگر ايمان داريد.» (مائده: 23)
ولی باز هم این سخنان در آنها تأثیری نداشت و با بی ادبی به حضرت موسی(ع) گفتند:
🔸«قالُوا يا مُوسى إِنَّا لَنْ نَدْخُلَها أَبَداً ما دامُوا فِيها فَاذْهَبْ أَنْتَ وَ رَبُّكَ فَقاتِلا إِنَّا هاهُنا قاعِدُونَ؛ (بنى اسرائيل) گفتند اى موسى تا آنها در آنجا هستند ما هرگز وارد آن نخواهيم شد، تو و پروردگارت برويد و (با آنان) بجنگید، ما همين جا نشسته ايم!» (مائده: 24)
🔰 امّا در ماجرای فتح خرمشهر، ماجرا فرق می کرد. وقتی امام(ره) به یارانش فرمود: «ادْخُلُوا عَلَيْهِمُ الْبابَ فَإِذا دَخَلْتُمُوهُ فَإِنَّكُمْ غالِبُونَ وَ عَلَى اللَّهِ فَتَوَكَّلُوا إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»، آنان برخلاف بنی اسرائیل، به سخن امام(ره) عمل کردند و پیروز شدند.
با اینکه امام(ره) پیامبر خدا نبود، بلکه همچون آن دو مرد الهی که با قوم موسی(ع) سخن گفتند، یکی از اولیاء الهی بود.
🔰 اگر آن روز یاران و سپاهیان امام(ره) به سخن و فرمان امام توجه نمی کردند، اکنون ایران اسلامی ما در شرایط بسیار ناگوار و خسارت باری به سر می برد؛ همچنانیکه بنی اسرائیل نیز پس از آن قعود و نافرمانی، تا 40 سال سرگردان و آواره بیابان ها شدند و موسی(ع) نیز قبلاً به آنها این هشدار را داده بود: «لا تَرْتَدُّوا عَلى أَدْبارِكُمْ فَتَنْقَلِبُوا خاسِرِينَ؛ عقب نشينى و فرار نكنيد كه زيانكار خواهيد شد.»
از این جهت، فتح خرمشهر یک نقطه عطف بسیار مهم تاریخی محسوب می شود.
🔰مقایسه این دو ماجرا این نکته را به ما گوشزد می کند که تنها راه «پیروزی» بر دشمنان و به دست آوردن «امنیت» و «پیشرفت»، «مقاومت» و «جهاد» است و بس! وگرنه با «تنبلی» و «قعود» و «سازش»، هیچ امنیتی تضمین نخواهد شد و هیچ پیشرفتی به دست نخواهد آمد.
╔══💠❄️
🆔 @gofteman20
🆔 https://rubika.ir/gofteman20
╚══💠❄️