۲۰ تفاوت دعا و جذب
۱. مبنای معرفت شناختی دعا بینش رئالیسم بوده، اما جذب بر پایه ایدهآلیسم است. (بطلان ایدهآلیسم از بدیهیات معرفتشناختی است)
۲. مخاطب دعا خداوند و واسطههای او (انبیا و اولیا) بوده ولی مخاطب جذب کائنات است.
۳. دعا درخواست پایین به بالا است، ولی جذب دستور از بالا به پایین. به بیان دیگر، پیشفرض دعا، عجز است ولی پیشفرض جذب، سلطه بر کائنات!
۴. دعا مستند به عقل و نقل است، اما جذب مبتنی بر شواهد عرفی و موارد اتفاقی بوده و هیچ مستند عقلی یا نقلی ندارد.
۵. در آیات و روایات به دعا تصریح شده است، اما طرفداران جذب با تفسیر به رأیِ آیه «فتبارک الله احسن الخالقین» و چندی از احادیث، اقدام به مستند سازی کردند.
۶. دعا نگاه خدامحورانه دارد، ولی جذب نگاه انسان محورانه (اومانیستی)
۷. تحقق دنیویِ دعا وابسته به شرایط زیادی همچون مشیت و مصلحت الهی و عدم مانع است، ولی جذب خود را در گرو مشیت و مصلحت الهی نمیداند.
۸. محتوای دعا مهم بوده و دعای شر جایگاهی ندارد، اما در جذب فقط اصل خواستن مهم است، حتی اگر شر باشد.
۹. نفس شخص دعا کننده مهم است و در استجابت دعا تاثیر دارد، اما در جذب مهم نیست که انسان خوبی باشی یا بد، فقط دستور تو مهم است.
۱۰. به تبع تفاوت قبلی، دعا منجر به عبودیت و تضرع و ترک گناه میگردد اما جذب منجر به الوهیتپنداری، اباحهگرایی و لاابالیگری هم میشود.
۱۱. استجابت دعا به صورت تحقق دنیوی یا ثواب اخروی است، برای همین همیشه محقق نمیشود، ولی جذب ادعای فراگیری و عدم نقض است. (قانون!)
۱۲. دعا مثال نقض ندارد و با تکیه به معاد، یا استجابتش در قالب تحقق دنیوی است یا ثواب اخروی، اما جذب که نگاهی تک بعدی به عالم و دنیا دارد، مبتلا به میلیون ها، بلکه میلیاردها مثال نقض است.
۱۳. شخص دعا کننده معمولاً نگاه واقعبینانه ای دارد اما شخص جاذب به آمال پرستی و آرزوها محوری (طول أمل) مبتلا میشود. در جذب تاکید میشود که محدودیتهای دنیا را لحاظ نکنید.
۱۴. دعا از نظر دین یک فضیلت تلقی میشود (الدعا عمود الدین) اما طول أمل یک رذیلت بزرگ است (ان اَخوَف ما اخاف علی امتی، طول الأمل).
۱۵. شرایط استجابت دعا در آیات و روایات به تفصیل بیان شده است، اما شرایط تحقق جذب منضبط و منقّح نیست (کلی گویی).
۱۶. دعا یک قانون همگانی، روشن و فاقد رازانگاری است، اما جذب -اگر چه مفاد بسیار سادهای دارد- ادعای رازآلودگی دارد که عده محدودی اخیراً از آن پرده برداشته اند.
۱۷. دعا با عمل و تحرک، سازگار بوده، بلکه عمل از اسباب استجابت دعا است اما جذب با تعریف غلوّآمیزی که از تاثیرگذاری تخیل دارد، جامعه را به سمت توهم، طمع و تنپروری سوق میدهد. (اخیراً عدهای از طرفداران جذب، عمل را هم ضمیمه کرده اند که در این صورت هیچ چیز رازگونهای در کار نیست)
۱۸. هدف اصلی از دعا سعادت اخروی بوده اما ارزش محوری جذب دنیاطلبی و مادیگرایی است. (از نظر سردمدارانِ توهم جذب، سعادت مساوی است با پول و رفاه دنیوی صرف!)
۱۹. دعا با مفاهیم و ارزشهایی همچون قناعت، عدم اسراف و ابتلاء سازگار و همسو است، اما جذب با این امور میانهای نداشته و بیتفاوت است.
۲۰. کارکردِ دعا از نظر متدینین، ارتباط با خداوند است، اما از نظر طرفداران جذب خاصیت تمرکز و تجسم دارد. (مشابه این تفسیر را راجع به زیارت دارند)
#قانون_جذب
https://eitaa.com/antihalghe
🏴🇮🇷🏴https://eitaa.com/gol_nargas
⁉️آنهایی که با فیلترینگ مخالفند چرا اجازه نمیدهند فرزندانشان با هر کسی و ناکسی رفت و آمد داشته باشد و سعی میکنند روابط فرزندان را آنگونه که به صلاح آنهاست مدیریت کنند؟
⁉️آنهایی که با #فیلترینگ مخالفند چرا بر روی درب خانهی خود قفل نصب میکنند و با نصب قفل، تنها اجازهی ورود افراد خاصی را به خانه میدهند؟
⁉️آنهایی که با فیلترینگ مخالفند چرا برای گوشی خود رمز میگذارند و اجازه نمیدهند دیگران از محتویات گوشی آنها یک نسخه بردارند و برای خود نگه دارند؟
❌جالب است... ما در زندگی خود انواع و اقسام اعمال محدودیتها در دسترسی [=فیلترینگ] را انجام میدهیم اما تا به فضای مجازی میرسیم به یک باره روشنفکر شده و معتقدیم باید فضا را باز گذاشت و افراد را با فرهنگسازی آگاه کرد که چگونه خوب و بد را [مخصوصا در برنامههای تحت تسلط دشمن] تشخیص دهند!
😏تمام زندگیمان چهارچوب و در و پیکر دارد اما برای فضای مجازی نسخهی بی در و پیکری مینویسیم!
#نه_به_ولنگاری_مجازی
✍میلاد خورسندی
🇮🇷🇵🇸
﷽
اعتراف بزرگ ترامپ به قدرتمندتر شدن ایران در دوران #شهید_رئیسی
🔻دونالد ترامپ در اولین سخنرانی خود پس از سوءقصد به جانش گفت: «به چین و کشورهای دیگر گفتم اگر از ایران خرید کنید، اجازه نخواهیم داد که در این کشور هیچ کسبوکاری انجام دهید و بر هر محصولی که میفرستید، تعرفهای ۱۰۰درصدی یا بیشتر اعمال خواهیم کرد... حالا ایران ۲۵۰میلیارد دلار دارد. آنها همه این پول را در دو و نیم سال گذشته به دست آوردهاند. آنها ورشکسته بودند.»
✅ نکات تحلیلی:
🔸متاسفانه به دلیل جنگ شناختی و ضعف در اطلاع رسانی، کارهای بزرگی که در دولت شهید رییسی انجام شد به گوش مردم نرسید!
🔹ترامپ خواسته یا ناخواسته دست به اعترافی بزرگ زد و قدرتمند شدن ایران در دوران شهید رییسی را معترف شد. این اظهارات را نه یک اصولگرا که دشمن ترین دشمنان ایران بیان کرده اند و در نوع خود بی نظیر است.
🔸در آمد ۲۵۰ میلیارد دلار توسط دولت سیزدهم در دو سال و نیم گذشته یک پیروزی بزرگ برای ایران بود، اما حتی نزدیکان دولت سیزدهم هم نتوانستند این پیروزی را به زبان مردم فهم بیان کنند!
🔺ترامپ همچنین معترف است که اقدامات او در زمان دولت حسن روحانی، کشور را با ورشکستگی روبرو کرده بود. اما افسوس که این دستاوردی که دشمن بدان معترف است توسط تیم رسانهای دولت برای مردم تبیین و اطلاع رسانی نشد.
#روشنگری
#جهاد_تبیین
🏴🇮🇷🏴https://eitaa.com/gol_nargas
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
#تحلیل_و_تبیین
موساد در پروفایل ایرانیها!
#روشنگری
#جهاد_تبیین
🏴🇮🇷🏴https://eitaa.com/gol_nargas
15.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
قانون اقدام راهبردی؛ قانونی علیه زیادهخواهی
🔸قانونی که رهبر انقلاب اسلامی آن را اقدامی «بسیار درست» خواندند و عیب جویی و انتقاد به آن را «مطلقا» وارد ندانستند.
#روشنگری
#جهاد_تبیین
🏴🇮🇷🏴https://eitaa.com/gol_nargas
33.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻امام جمعه انقلابی پردیسان خطاب به ظریف دلبسته به غرب
▪️صدا وسیما تکلیف خود را با اینها مشخص کنید، یک کارشناس مثل مجسمه نشسته روبهروی این و دارد به این اراجیف گوش میکند!!!
#غیرت_دینی
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
اِجالتا ارتش منم!
گفتگوی رزمنده ی هنرمند، مرحوم سعید راد
#روشنگری
#جهاد_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم کوتاه ارزش چندین بار تماشا رو داره😭😭😭
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🖤
ان شاءالله وعده ما...اربعین کربلا
🤲التماس دعا🤲
🏴🇮🇷🏴https://eitaa.com/gol_nargas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 اشاره رهبر انقلاب به خصوصیات مرحوم آقای رئیسی(رضوان الله علیه)
#بیانات_رهبر
#شهیدرئیسی
🔰 روزشمار KHAMENEI.IR تا تنفیذ چهاردهم
🔹️ پاسخ حضرت امام خمینی رحمهالله به این سوال
👆 علت تنفیذ رئیس جمهور توسط ولیفقیه چیست؟