7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ناگفته هایی از عدم حمایت دولت قبل از فعالان اقتصادی مناطق کردنشین
♦️انهدام ۴ مقر گروهکهای ضدانقلاب در شمال عراق
🔹جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمالغرب کشور: چهار مقر گروهک های ضد انقلاب در پاسخ به تحرکات این گروهها در جدار مرزی کشورمان با شمال عراق با گلولههای هوشمند مورد اصابت قرار گرفته و منهدم شد.
🔹 گروهکهای ضد انقلاب توسط مجموعه اطلاعاتی کشورهای معاند و بیگانه و حتی برخی کشورهای عربی در شمال عراق ساماندهی شده اند تا در راستای استفاده از اهداف خود و ایجاد مانع در مسیر جمهوری اسلامی از آنها استفاده کنند.
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای اهل سنتی که متخصص زبان عربی بود و شیعه شد از زبان خودش
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کشورهای تحریم شده میتوانند تحریمهای آمریکا را نابود کنند
باشگاه تحریمیها
سخنرانی بسیار مهم استاد حسن عباسی
⭕️ کمیته نامشروع چهار جانبه عربی علیه ایران
👈 نشست کمیته چهار جانبه عربی با حضور وزرای خارجه چهار کشور عربستان، مصر، بحرین و امارات در مقر اتحادیه عرب در قاهره برگزار شد. در این نشست وزرای چهار کشور در راستای سیاستهای خصمانهشان نسبت به جمهوری اسلامی ایران بر دو نکته تاکید داشتند:
✅ اول جلوگیری از حمایت ایران از حوثیهای یمن و تخریب ایران در منطقه و دوم تمرکز و نظارت بر تحولات و سایت های هستهای ایران؛ لذا با تخریب چهره جمهوری اسلامی ایران در منطقه در صدد حمایت از رژیم صهیونیستی و جلوگیری از جریان مقاومت در منطقه هستند.
✅ در واقع عربستان سعودی در راستای تسلط بر یمن و ایجاد حکومت خود خواسته به یمن لشکرکشی نمود و با فشارهای اقتصادی و دارویی و کشتار بیرحمانه مردم یمن به دنبال سیاستهای منفعت طلبانه در یمن بوده است، اما جمهوری اسلامی ایران با حمایت از مردم مظلوم یمن و جریان مقاومت مردمی یمن در برابر تجاوز عربستان سعودی و متحدانش همواره در کنار مردم یمن بوده است. لذا عربستان سعودی با برگزاری این گونه نشستها و بیانیههای فاقد ارزش، به دنبال جلوگیری از حمایت ایران از مردم یمن است. زیرا عربستان سعودی در جریان یمن خود را از قبل، پیروز میدان میدانست، اما حمایت ایران از مردم یمن موجب شد که مردم مجاهد یمن با مقاومت در برابر عربستان تا دندان مسلح ایستادگی نمایند و بسیاری از مناطق اشغالی را از تحت سلطه عربستان خارج کنند.
✅ از سوی دیگر عربستان سعودی و متحدانشان در راستای تضعیف و جلوگیری از رشد علمی و هستهای جمهوری اسلامی ایران با این گونه بیانیهها در صدد مانع تراشی، تحریم و نظارتهای شدید علیه ایران هستند. اما جمهوری اسلامی ایران با اتکا به ظرفیتهای داخلی و بدون توجه به این گونه بیانیههای بیهوده، با قدرت در مسیر پیشرفت در عرصه علم و دانشهای گوناگون از جمله دانش هستهای پیش رفته و قلههای علم و فنآوری را یکی پس از دیگری فتح میکند.
📚 بنابراین سه کشور مصر، بحرین و امارات به جای اتکا به طناب پوسیده عربستان سعودی باید در راستای منافع داخلی کشورهایشان و بدون دشمن تراشی به دنبال ایجاد اتحاد و همبستگی در میان کشورهای منطقه باشند و با حمایت از رژیمهای نامشروعی چون عربستان سعودی و اسرائیل خود را شریک جنایات آنان نکنند.
___________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/182697
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
⭕️ دزد پر زور
👈 "آنتونی بلینکن" وزیر امور خارجه آمریکا و همتای آلمانی خود "هایکوماس" در ۸ سپتامبر ۲۰۲۱ دیداری داشتند و در آن بیان کردند: «فرصت محدود است و ایران باید هر چه زودتر به میز مذاکرات بازگردد.»
✅ پایان عمر دولت تدبیر در ایران مصادف شد با تعلیق مذاکراتِ ایران و غرب؛ پس از حدود دو ماه از آغاز دولت سیزدهم نیز هنوز مذاکراتی به وقوع نپیوسته و این امر، گویا طرف غربی را نگران کرده است. هرچند که موضعگیریهای دولت سیزدهم این امر را نشان نمیدهد که تصمیمی برای خروج از برجام داشته باشد، اما حداقل چند علت را برای تاخیر در مذاکرات میتوان برشمرد:
✅ 1. بدعهدی امریکا
ایران برای حضور در میز مذاکرات و پذیرش تعهدات در حوزه هستهای از ابتدا اعلام کرد باید تمام تحریمهای ظالمانه علیه ایران برداشته شود؛ کما اینکه رهبرانقلاب در سخنرانی ۲۶ آذر ۹۹ این نکته را گوشزد فرمودند: «از سال ۹۵ بنا بود همه تحریمها یکباره برداشته شود.» هرچند برخی گمان داشتند بدعهدیهای دولت ایالت متحده صرفا در شخص ترامپ خلاصه میشود و پس از روی کار آمدن دولت بایدن، آمریکا مواضع معقولتری را اتخاذ خواهد کرد، اما بار دیگردر عمل مشخص شد، حکومت آمریکا اساسا تصمیمی برای تغییر رویکردهای خصمانه و مستکبرانه علیه ایران ندارد.
✅ 2. تبعیت کردن اروپا از امریکا در عدم تعهد به مفاد برجام
از زمان خروج آمریکا از برجام، اروپا نیز قدمی برای احیای برجام برنداشت، آنها حتی برای اجرای طرح پیشنهادی خود، "اینستکس" که قرار بود، یک کانال ویژه مالی برای ارتباط با ایران باشد، تا حدی از خود انفعال نشان دادند که اثبات کرد اروپا بدون اجازه امریکا جرات انجام کوچکترین تعهدات خود را در قبال ایران ندارد. این موضوع نکتهای ست که "میشل اهارد باک" مدیرعامل "اینستکس" بر آن اذعان داشت: «تحریمهای آمریکا بانکهای بزرگ اروپایی را به شدت محافظهکار کرده و به همین دلیل بانکهای اروپایی با اینستکس کار نمیکنند»؛ سیاست "حرف به جای عمل"، تنها عبارتی است که میتوان در مورد طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام از آن بهره برد.
✅ 3. تغییر سیاستهای موضعی ایران در برجام
پس از بدعهدیهای متعدد طرف غربی در اجرای مفاد تعهدات برجامی، ایران نیز تصمیم گرفت گام به گام برخی از تعهدات خود را کاهش دهد، این روند در دولت دوازدهم شروع شد، و در طی 5گام به تدریج انجام گرفت.
گام اول؛ توقف فروش ذخایر اورانیوم غنیشده و ذخایر آب سنگین.
گام دوم؛ عبور از غنیسازی 3.67
گام سوم؛ لغو محدودیتهای تحقیق و توسعه
گام چهارم؛ گازدهی در فردو
گام پنجم ؛ توقف تمام محدودیتهای عملیاتی ایران در برجام.
این روند کاهشی تعهدات از سوی ایران گویا کافی به نظر نمیآمد؛ لذا تعلیق مذاکرات تا زمانی که طرف غربی،عزمی برای انجام تعهداتش نشان دهد معقول به نظر میآید؛ کما اینکه آقای رئیسی رئیس جمهور محترم اذعان داشتند: مذاکرات هستهای در دولت او ادامه خواهد یافت و برای رفع تحریمها، مذاکراتی «نتیجه محور» صورت میگیرد. دکتر رئیسی همچنین اظهار داشت: «ایران به دنبال مذاکره برای مذاکره نیست.»
📚 با توجه به موارد فوق، به نظر نمیرسد آمریکا و اروپا در موضعی باشند که بخواهند با ادبیات مستکبرانه و از بالا به پایین ایران را برای بازگشت به میز مذاکره تحت فشار قرار دهند؛ باید دید جمهوری اسلامی در آینده چه مواضعی را در قبال بدعهدیهای ادامه دار طرف غربی اتخاذ خواهد کرد.
___________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/182725
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
⭕️ اعتراض جریان انقلابی به عقب ماندگی است
👈 روزی که حجت الاسلام علی اکبری با حکم رهبری رئیس شورای سیاستگذاری نماز جمعه شد، کار را با برداشتن یک لایه از حفاظ آهنی صفوف اول نمازجمعه تهران آغاز کرد. این کار، گرچه نمادین بود، ولی امید به تحول را در دل قشر مذهبی و بچه حزب اللهیها زنده کرد. برداشتن نردههای آهنی نمادی از نزدیکی هرچه بیشتر ائمه جمعه در سراسر کشور به مردم بود. گرچه روش و سبک زندگی اکثریت قریب باتفاق ائمه جمعه تفاوتی با عموم مردم ندارد، ولی این رابطه نزدیک، منحصر در سبک زندگی نیست. نزدیکی محتوای خطبههای جمعه به زندگی و دغدغههای مردم و ارائه محتوای سودمند و بیرون از کلیشه و تکرار، یکی از عوامل این حس قرابت است.
✅ برکناری امام جمعه لواسان که مشهور به مبارزه با فساد اقتصادی و زمین خواری بود، به هر دلیل، ضد آن امید به تغییر است که اوایل کار دیده شد. شورای سیاستگذاری حتما اختیار تعویض ائمه جمعه در هر نقطه کشور را دارد. گذشته از این که شکل کنار رفتن آقای لواسانی نشان دهنده یک اختلال در مدیریت این نهاد است، روز جابجایی ناگزیر بود؛ بنابراین به نظر میرسد عامل اصلی آنچه که باعث این حواشی شده، نبود افرادی مانند آقای لواسانی است. اگر فعالان جریان انقلابی در نبود این بزرگوار، جای فریادهای ضد فساد را در تریبونهای نماز جمعه خالی نمیدیدند، تعویض ایشان حاشیه ساز، و شورای سیاستگذاری هم متهم به محافظه کاری نمیشد.
📚 اگر امثال لواسانی بسیارند، شورا ضعف تبلیغاتی و اطلاع رسانی دارد که لواسانیها را به ما نشناسانده؛ وگرنه باید گفت ریاست شورا تا امروز نتوانسته روحیه انقلابی را جایگزین رنگ و بوی محافظهکاری حاکم بر خطبههای نماز جمعه کند. در واقع پرسش اصلی جریان انقلابی این است که در شرایطی که انقلابیگری به مطالبه اصلی مردم تبدیل شده و تحول در مجلس و دولت و قوه قضائیه چشمگیر است، چرا نمازجمعه در این راه عقب مانده است؟
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/182996
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ همین یک دلیل بر رد احمد بصری کافی است!
🔹احمد بصری مدعی است رسول اکرم (ص) در شب وفاتشان علاوه بر 12 امام به 12 مهدی (امامان دیگر) وصیت کرده است! و در نتیجه امامان تا قیامت را 24 عدد میداند! اما این ترفندی است از جانب شیاطین و وهابیت برای کمرنگ کردن حدیث غدیر؛ حدیثی که محکمترین دلیل شیعه برای ولایت امیرمومنان و اهلبیت علیهم السلام میباشد.
🔹در حدیث غدیر؛
الف) ابلاغ امامت ۱۲ امام در غدیر خم و حصر اوصیاء پیامبر تا روز قیامت ، در ۱۲ امام (علیهم السلام).
ب) غدیر اکمال دین و آخرین فریضه بوده و پس از آن هیچ فریضه نازل نشده است.
ج) غدیر اکمال دین و آخرین فریضه بوده و هیچ أمر جدیدی که مورد احتیاج أمت باشد باقی نمانده است و منکر إکمال دین در غدیر، منکر قران و کافر است.
🌐 https://www.adyannet.com/fa/news/35160
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #عرفانهای_نوظهور