✳️۴ دلیل آرامش در بازار ارز
🔹شمس الدین حسینی وزیر اسبق اقتصاد: به دلایل روشنی مانند:
🔹 افزایش اقتدار بانک مرکزی
🔹فعالسازی دیپلماسی اقتصادی و ارزی
🔹حذف سیاستهای مخرب گذشته
🔹و کنترل حجم و رشد نقدینگی
==
شاهد آرامش در بازار ارز هستیم....
🇮🇷
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیگور نمایشی هادی چوپان در مراسم مسترالمپیا
🔴بيان صادر عن المقاومة الإسلامية:
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
﴿ أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ﴾
صدق الله العلي العظيم
مجاهدین مقاومت اسلامی در واکنش به کشته شدن تعدادی از غیرنظامیان طی روزهای گذشته، شامگاه شنبه، کمین نظامیان دشمن صهیونیستی را در داخل یکی از منازل شهرک متولا هدف قرار دادند. و تلفات قطعی در آن به دست آوردند.
.
﴿ وَمَا النَّصْرُ إِلاَّ مِنْ عِندِ اللّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيم﴾
السبت ۰۴-۱۱-۲۰۲۳ م
۱۹ ربيع الثاني ۱۴۴۵ هـ
🔴حادثه امنیتی در کیزوویم
🔹رسانههای عبری زبان از وقوع حادثهای امنیتی در شهرک کیزوویم در مجاورت باریکه غزه خبر دادند.
🔹این منابع تاکید کردند که سازمان نظارت و بازرسی نظامی رژیم صهیونیستی اجازه انتشار جزئیات این حادثه را نداده است.
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴پس از آن که جنگندههای رژیم صهیونیستی مخزن اصلی آب در تل الزعتر در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند، آب به خیابانها سرازیر شد.
🔴منابع آگاه: هدف از انجام این کار نابود کردن یا از کار انداختن تونل های حماس با استفاده از آب هست.
به کانال خط رهـبر بپیوندید🇮🇷
@baitrahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حمله وحشیانه جنگنده های رژیم صهیونیستی به محوطه بیمارستان اندونزی غزه
به کانال خط رهـبر بپیوندید🇮🇷
@baitrahbar
🟥 دستاورد سیستم و دستاورد سیاستمدار
اخیرا بر سر افتتاح یک فرودگاه و یک خط آهن، بحثی در فضای مجازی میان برخی مدیران دولت آقای رئیسی و دولت آقای روحانی در گرفت. مدیران دولت آقای رئیسی، افتتاح این موارد را افتخار خود میشمردند و مدیران دولت آقای روحانی، عدد و رقم مینوشتند که چه میزان از این پروژهها در زمان دولت آقای روحانی انجام شده بود و چیزی به اتمام نمانده بود و...
اینکه یک دولتی پروژههای آغاز شده و پیش رفته در دولتهای سابق را به اتمام رسانده و افتتاح کند، چیز جدیدی نیست. همه دولتها هم افتتاحکننده پروژههایی هستند که سابقا آغاز شدهاند، هم کلنگزننده پروژههایی هستند که ممکن است تکمیل و افتتاح آن به دولت آینده موکول شود. چنانکه بسیاری از پروژههای عظیم (نظیر پارس جنوبی) که در دولت آقای روحانی افتتاح شد، حاصل میلیاردها دلار سرمایهگذاری در دولت آقای احمدینژاد بود.
در چنین شرایطی، این موفقیتها و دستاوردها باید به نام چه کسی ثبت شود؟!
پاسخ این پرسش را باید در تفکیک دو مبحث "دستاورد سیستم" و "دستاورد سیاستمدار" جستجو کرد.
نظام جمهوری اسلامی، در طول ۴۵ سال گذشته، روز به روز بر داشتههای قبلی خود افزوده است. هر دولتی آمده، بخشی از این مسیر را پیموده، آجری روی آجر گذاشته و این بنا را مرتفع کرده است. در طول این ۴.۵ دهه، زیرساختهایی ایجاد شده، توانمندیهایی تکوین یافته و ظرفیتهایی خلق شده که یک بستر و زمینه برای تاسیسها و اکتشافات و اختراعات و... است؛ شجره طیبه ای که پیوسته ثمر میدهد. وقتی یک کارخانهای تاسیس میشود، یا کشف علمی صورت میگیرد، در واقع برونداد سیستم است. خروجی آن زیرساختهایی است که دههها برایش زحمت کشیده شده است. این، دستاورد سیستم است.
اما پرسش اینجاست که چگونه این دستاوردهای سیستم را از دستاوردهای یک سیاستمدار تفکیک کرده و او را ارزیابی کنیم؟ پاسخ اینجاست که برای تفکیک دستاورد سیستم از دستاورد سیاستمدار، باید پروژههای اعلام شده سیاستمدار را، یا وعدههای او را ملاک ارزیابیاش قرار داد.
دستاوردی متعلق به سیاستمدار است که وعدهاش را داده باشد، پروژهای را برای تحقق آن وعده تعریف کرده باشد، پی در پی از پیشرفت آن پروژه و کامیابیها و حتی ناکامیهایش با مردم سخن گوید، مشکلاتش را بیان و راهکارهایش را تبیین نماید، مردم اجرای آن راهکارهای اعلامی سیاستمدار را توسط بدنه دولت مشاهده کنند و پیشرفت کار را ببینند. این دست پروژهها حتی اگر تا پایان عمر یک دولت به فرجام نرسد، روشن است که متعلق به کدام سیاستمدار است.
مبدع پروژههایی نظیر مسکن مهر یا سهام عدالت، آقای احمدی نژاد بود. این پروژهها مقداری در دولت خود وی پیش رفت، مقداری پس از پایان دولت وی. یا برجام، پروژه خاص منتسب به آقای روحانی بود. حتی اگر این پروژه در دولت آقای رئیسی به فرجام موفق میرسید، در کارنامه آقای روحانی ثبت میشد.
غرض اینکه مجادله بر سر تصاحب ثمره سیاسی این یا آن پروژه توسط این یا آن جریان، مجادله نابجایی است. آنچه ملاک داوری مردم و نخبگان درباره یک سیاستمدار است، نه کلنگزنیهای اوست، نه افتتاحهای او. چه، اینها پروژهها و دستاوردهای طبیعی سیستم هستند. هر چند ممکن است همت - و امکانات- افراد در پیشبرد پروژهها متفاوت باشد. اگر بناست جریانهای سیاسی بر سر کارنامه رقابت کنند، محل رقابت باید پروژههای اختصاصی سیاستمدارانشان باشد، نه دستاوردهای سیستم.
🖌سید یاسر جبرائیلی
🟥ابو علی العسکری رهبر گروه مقاومت کتائب حزب الله عراق طی بیانیه ای ، آنتونی بلینکن،وزیر امور خارجه ایالات متحده را تهدید کرد:
اگر آنتونی بلینکن به عراق بیاید، او را با تنش های بی سابقه ای مواجه خواهیم کرد.
با بستن سفارت آمریکا و جلوگیری از ورود دارندگان تابعیت آمریکا به کشور، از راه خود ،به صورت غیر مسالمت آمیز، به این خواسته خود خواهیم رسید.
در صورت تداوم تجاوزات در غزه، در هفته های آینده شاهد بر هم زدن منافع آمریکا در منطقه خواهیم بود.
وضعیت این است که حذف این نیروها از کشور امری اجتناب ناپذیر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرورترین انسان های زمین در "دمکراتیک ترین کشور خاورمیانه! "
پلیس صهیونیست، با ماشین آب پاش، خانههای فلسطینیهای کرانه باختری را با فاضلاب شیمیایی، آلوده میکند.