🔴نماینده ولی فقیه استان خوزستان و امام جمعه اهواز دست کارگر شرکت هفت تپه را بوسید
🔹حجت الاسلام سید عبدالنبی موسوی فرد به میان کارگران شرکت #هفت_تپه رفتهاند و به اقامه نماز بین کارگران پرداختند. ایشان پس از نماز به مشکلات کارگران گوش دادند.
🔸در این بین آقای محمد خنیفر چهارمین سخنران کارگران بود وقتی گفت من هم اکنون از مزرعه آمدم که حاج آقا موسوی برخاستند و بر دستش بوسه زدند و گفتند پیامبر بر دستان کارگر بوسه زده چرا ما نزنیم. چقدر این صحنه ها دوست داشتنی و یادآور آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی است. چقدر دلمان تکرار این صحنه توسط همه مسئولین کشور و آن استان را میخواهد.
پی نوشت: پیشتر از اقدامات ستودنی حجت الاسلام موسوی فرد گفته بودیم.
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کنایه سریال « بانوی سردار » به افرادی که آینده کشور را در کسب رضایت غرب می بینند!
🔹مرد باشید! پشت ملت خودتون نمیایستید پشت اجنبی هم نایستید.
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نهیب دلاور تنگستان رئیسعلی دلواری، رهبر استعمارستیز جنوب کشور علیه ظلم انگلیس و شیعیانی که با پول و برنج انگلیس برای امام حسین علیه السلام عزاداری بپا میکردند....
#سالروز_شهادت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زرتشتیان و #محرم
یک زرتشتی حتی اگر در آمریکا باشد در ایام محرم حرمت نگه میدارد......
✍بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
👇👇👇
💥فطرتی به نام احساس مسئولیت
✍️«همین که مورچه ای دید حضرت سلیمان با لشکرش در حرکتند، فریاد زد و به سایر مورچگان گفت:
👈به لانه های خود بروید تا پایمال آنان نشوید».[1] آن مورچه که سرپرست دیگر مورچهها بود احساس وظیفه کرد که برای نجات آنها اقدام کند.
👈مطلوبیت نجات کسانی که در خطر هستند امری بدیهی است و هرچقدر مشکل عظیم و خطرناکتر باشد لزوم نجات دادن افزایش پیدا میکند.
👈امام حسین(علیه السلام) وقتی خطر از بین رفتن معنویت و تدیّن را مشاهده کرد برای نجات دین با تمام قدرت بپاخاست و از همه توان و داشتههای خود در این مسیر استفاده کرد.
📚پینوشت
[1]. نمل؛ آیه 18.
#هل_من_ناصر
#من_حسینی_ام
#امر_به_معروف_نهی_از_منکر
💥کانال اندیشه برتر
♨️ @andisheyehbartar 👈
👇👇👇
💥امر به معروف؛ اکسیر تولید حیات طیبه
✍️هر چه میزان حساسیت و عکس العمل افراد یک جامعه نسبت به خوبیها و بدیها بیشتر و دقیق تر باشد پایه های دینی و فرهنگی جامعه اسلامی مستحکم تر میشود.
👈به همین خاطر است که امیر المؤمنین(علیه السلام) میفرمایند: «و تمام كارهاى نيكو، و جهاد در راه خدا، برابر امر به معروف و نهى از منكر، چونان قطرهاى بر درياى موّاج و پهناور است.»[1]
👈 ما تا شناخت اعجاز این مولفه دینی در ایجاد حیات اجتماعی طیبه مسیر طولانی را در پیش داریم. امر به معروف و نهی از منکر، همانند کادویی الهی است که هنوز در جامعه ما کاملا باز نشده و به صورت پیشرفته عملیاتی نشده است.
👈 یکی از زیرساختهای رساندن جامعه به بلوغ در این واجب الهی، نهادینه کردن روحیه انتقادپذیری در تمامی افراد است. از جمله راههای انتقادپذیر شدن افراد آن است که هر کس نسبت به شناسایی عیوب خود حساس و پیگیر باشد. تنها در این صورت است که همگان از فهمیدن نقص خود خوشحال خواهند شد.
📚پینوشت:
[1]. «وَ مَا أَعْمَالُ الْبِرِّ كُلُّهَا وَ الْجِهَادُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ عِنْدَ الْأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْيِ عَنْ الْمُنْكَرِ إِلَّا كَنَفْثَةٍ فِي بَحْرٍ لُجِّي» نهج البلاغة ص: 542.
#هل_من_ناصر
#من_حسینی_ام
#امر_به_معروف_نهی_از_منکر
💥کانال اندیشه برتر
♨️ @andisheyehbartar 👈
👇👇👇
💥پنج ویژگی ممتاز اصحاب عاشورا
✍️اصحاب و یاران امام حسین(علیهالسلام) هرچند از نظر تعداد افراد و کمّیت زیاد به حساب نمیآمدند اما ویژگیهای برجسته و ممتازی داشتند من جمله:
👈1-طهارت و پاکی روح
✍️در زیارت نیمه ماه رجب خطاب به ایشان چنین نقل شده: «السَّلَامُ عَلَى الْأَرْوَاحِ الْمُنِيخَةِ بِقَبْرِ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ الْحُسَيْنِ عَلَيْهِ السَّلَامُ السَّلَامُ عَلَيْكُمْ يَا طَاهِرِينَ مِنَ الدَّنَسِ السَّلَامُ عَلَيْكُمْ يَا مُهَذَّبِينَ السَّلَامُ عَلَيْكُمْ يَا أَبْرَارَ اللَّه».[1]
👈2-آگاهی و بصیرت
✍️امام صادق عليه السلام : «كانَ عَمُّنَا العَبّاسُ بنُ عَلِيٍّ نافِذَ البَصيرَةِ صُلبَ الإيمانِ جاهَدَ مَعَ أبي عَبدِاللّه و أبلى بَلاءً حَسَنا و مَضى شَهيدَا؛[2] امام صادق عليه السلام : عموى ما، عبّاس، داراى بينشى ژرف و ايمانى راسخ بود؛ همراه با امام حسين (عليه السلام) جهاد كرد و نيك آزمايش داد و به شهادت رسيد».
👈3-شجاعت و استقامت
✍️ ویژگیای که بخاطر آن عمربن سعد، سپاهیانش را از جنگ تن به تن با یاران امام حسین(ع)، منع کرد و دستور داد تا به صورت گروهی و دسته جمعی بر آنها حملهور شوند.
👈4- عبادت و بندگی خدا
✍️به عنوان مثال درباره حبیب بن مظاهر گفته شده که او هر شب بعد از نماز عشاء تا صبح یک دوره قرآن ختم میکرد.[3]
👈5- وفاداری و ولایتمداری
✍️امام حسین در توصیف یاران خود چنین می فرماید:
«حقا كه من اصحابى باوفاتر و نيكوتر از اصحاب خودم سراغ ندارم»[4]
📚پی نوشت
[1]. المزار (للشهيد الاول)، ص164.
[2]. شرح الأخبار في فضائل الأئمة الأطهار عليهم السلام، ج3، ص 191.
[3]. اعیان الشیعه، ج 4، ص554.
[4].بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج44، ص 392.
#هل_من_ناصر
#من_حسینی_ام
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
♨️ @andisheyehbartar 👈
👇👇👇
💥خواسته امام زمان (ع) از ما
♨️خلاصه خواسته امام زمان(علیه السلام) عمل به همه فرامین اسلام است که نهایتا به سود خود ماست.
✍️آنچه باعث اتفاق افتادن عاشورا و شهادت امام حسین(علیه السلام) شد عدم لبیک جامعه به خواست حضرت بود. اما امروز، رفع این مشکل میتواند باعث جلو افتادن ظهور امام زمان(علیه السلام) شود.
👈چنانکه در دعای عهد نیز از خداوند میخواهیم که از جمله افرادی باشیم که در تحقق بخشیدن به خواست امام زمان شتاب میکنند:«وَ الْمُسَارِعِينَ إِلَيْهِ فِي قَضَاءِ حَوَائِجِه»[1]
👈خلاصه خواستههای امام زمان(علیه السلام) از من و شما این است که فرمودند: «هر یک از شما باید به آنچه که او را به دوستی ما نزدیک میسازد، عمل کند و از آنچه که خوشایند ما نبوده و خشم ما در آن است، دوری گزیند، زیرا خداوند به طور ناگهانی انسان را میگیرد، در وقتی که توبه برایش سودی ندارد و پشیمانی او را از کیفر ما به خاطر گناهش نجات نمیدهد.»[2]
👈البته عمل به این خواسته باعث سعادت خودمان خواهد شد.
📚پینوشت
[1]. بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج53، ص: 96.
[2]. الإحتجاج على أهل اللجاج (للطبرسي)، ج2، ص: 498.
#هل_من_ناصر
#من_حسینی_ام
#امر_به_معروف_نهی_از_منکر
♨️ @andisheyehbartar 👈
👇👇👇
💥ویژگیهایی ناب از وجود سیدالشهداء
♨️خصوصیات و امتیازات ویژه امام حسین (علیهالسلام) را به هیچ وجه نمیتوان نه در این نوشتار و نه در هزاران نوشته دیگر جمع کرد و به آن اشاره کرد. در این نوشتار به چند ویژگی بارز امام حسین (علیهالسلام) در زندگی نورانی شان اشاره می کنیم:
✅1-اخلاص و خدا محوری
✍️امام حسین(علیهالسلام) نه تنها در لحظه شهادت ذکر فیسبیل الله بر زبان داشت، بلکه همیشه در صبحگاهان و شامگاهان این دعا را بر زبان جاری میکرد. «بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ وَ مِنَ اللَّهِ وَ إِلَى اللَّهِ وَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ عَلَى مِلَّةِ رَسُولِ اللَّهِ وَ تَوَكَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ ». [1] بنام خداى بخشنده مهربان و يارى مىجويم به نام خدا و به ذات خدا [و از خدا و به سوى خدا] و در راه خدا و بر پيروى دين فرستاده خدا و اعتماد كردهام بر خدا و نيست حركتى و نه توانائى مگر به خداى بلند مرتبه بزرگ.
✅2-صبر و بردباری امام حسین(علیهالسلام)
✍️حضرت در آخرین لحظه زندگی خود به آستان دوست این چنین مناجات مینماید:
«صبراً على قضائك یا رب لا اله سواك یا غیاث المستغیثین»[2]
در برابر قضای تو صبر می کنم، ای پروردگار من! معبودی جز تو نیست، ای پناه بی پناهان!
✅3-شجاعت و دلاوری شاخص ارزشمند امام حسین(علیهالسلام)
✍️در نبرد صفین زمانی که معاویه به کمک نیروهای خود بر آب فرات مسلط شده و آن را به روی لشکر امیر المومنین علیه السلام بست و اصحاب امام از بازپس گیری آن نا امید شدند،در آن حال امام حسین (علیهالسلام)عرضه داشت: «امضی الیه یا ابتاه؟ پدر جان! آیا من برای باز کردن راه آب بروم؟» علی(علیهالسلام)فرمود: «پسرم! برو» حضرت سیدالشهداء (علیهالسلام)به همراه عده ای به نیروهای دشمن حمله کرده و آنان را از فرات دور ساخته و خیمهاش را در کنار آب برافراشت و عده ای را برای حفاظت از آب گمارد.[3]
🌐 منبع:yon.ir/LQUCN
📚پی نوشت
[1]. مهج الدعوات و منهج العبادات، ص157.
[2]. اسرار الشهداء، ص 423.
[3].مدینه المعاجز، ج 3، ص 139.
#هل_من_ناصر
#من_حسینی_ام
#امر_به_معروف_نهی_از_منکر
♨️ @andisheyehbartar 👈
👇👇👇
💥توجه به ظرفیتها در امر به معروف و نهی از منکر
♨️هنگام روبرو شدن با منکرات نباید از شخص مرتکب بیزار شویم و او را به حال خود واگذاریم بلکه باید با ارتباط صحیح او را هدایت کرد.
✍️یکی از شیعیان می گوید:
در حضور امام صادق(علیه السلام) درباره عدهای سخن به میان آمد. من به امام عرض کردم: ما از آنان بیزاریم، زیرا آنان به آنچه ما قائلیم، قائل نیستند. امام فرمود: با این که آنان دوستدار ما هستند اما به آنچه شما قائل هستید، قائل نیستند، شما از آنان بیزارید؟! گفتم: آری. امام فرمود: اگر چنین است ما نیز از مزایایی برخورداریم که شما از آنها بی بهرهاید، در این صورت آیا ما هم باید از شما بیزاری بجوییم!؟ با آنها دوستی کنید و از آنها بیزاری مجویید، زیرا بعضی از مسلمانان از اسلام یک سهم و بعضی دو سهم و بعضی هفت سهم دارند سزاوار نیست بر دوش آن که از اسلام یک سهم دارد به اندازه آن که دو سهم دارد، بار بگذاریم.[1]
✅از این داستان، دو نکته مهم به دست می آید:
👈۱- ما نمی توانیم فردی را به دلیل پایین بودن درجه ایمانش در انزوا قرار دهیم و با او معاشرت نکنیم.
👈۲- از هر کسی باید متناسب با درجه ایمانش انتظار داشته باشیم و بیشتر از آن بر او تحمیل نکنیم.
💠علاوه بر ایمان، توجه به روحیات، قدرت تحمل و میزان شوق و ذوق و حوصله افراد، در دعوت به خوبیها و یا دور کردن از زشتی ها مهم است. ممکن است افراد سالخورده قدرت تحمل یک یا دو ساعت سخنرانی یا پند و اندرز را داشته باشند، اما نوجوانان چنین تحملی را ندارند.
📚پینوشت
[1]. وسائل الشیعه، ج ۱۱، ص ۴۲۷٫.
#هل_من_ناصر
#من_حسینی_ام
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
♨️ @andisheyehbartar 👈
👇👇👇
💥شرط تاثیر در امر به معروف و نهی از منکر
♨️مهمترین هدف در امر به معروف و نهی از منکر، تأثیرگذاری است؛ لذا این مسأله بر روی روشهای امر به معروف و نهی از منکر نیز مؤثر است.
✍️«التَّائِبُونَ الْعابِدُونَ الْحامِدُونَ السَّائِحُونَ الرَّاکِعُونَ السَّاجِدُونَ الْآمِرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّاهُونَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ الْحافِظُونَ لِحُدُودِ اللَّهِ وَ بَشِّرِ الْمُؤْمِنينَ؛ (این مؤمنان) همان توبه کنندگان، عبادت کنندگان، حمد و سپاس گویان، روزه داران، سفرکنندگان(برای جهاد و تحصیل علم دین)، رکوع کنندگان، سجده کنندگان، فرمان دهندگان به معروف و بازدارندگان از منکر و نگهبانان مرزهای(اصول و فروع دین) خدا هستند، و بشارت ده این مؤمنان را!».[1]
👈مسئولیت های دینی دو قسم هستند: دستهای از آن همیشه شکل ثابتی دارند و هیچگاه تغییر نمیکنند، اما دستهای دیگر از احکام، شکل و قالب خاصی ندارند، مانند امر به معروف که نکته مهم در آن تاثیرگذاری است و باید این وظیفه الهی به گونهای انجام شود که اثرگذار باشد و جلوی منکری را بگیرد و یا اینکه معروفی را که کنار گذاشته شده است احیاء کند.
💥در این زمینه مواردی را که سبب اثرگذاری امر به معروف می شود بیان میکنیم:
👈1_ امر به معروف و نهی از منکر، با خواهش و استدعا.
👈2_ امر به معروف و نهی از منکر، همراه با موعظه و نصیحت.
👈3_ تکرار امر به معروف و نهی از منکر. گاهی تکرار سودمند است!
👈4_ امر به معروف و نهی از منکر، در حضور جمع در صورتی که آشکارا گناه کرده است.
👈5_ امر به معروف و نهی از منکر، به صورت دسته جمعی.
👈6_ کم کردن رابطه؛ و یا هر شیوه دیگری که به وسیله آن بتوان بر شخص گنهکار تاثیر گذاشت. از این شیوه ها میتوان برای اقامه معروف و جلوگیری از گناه استفاده کرد.[2]
📚پی نوشت:
1: سوره توبه؛ آیه 112( ترجمه آیت الله مشکینی).
2: توضیح المسائل مراجع، ج2، ص 759، م 2806 تا 2815.
#هل_من_ناصر
#من_حسینی_ام
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
♨️ @andisheyehbartar 👈