eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
415 دنبال‌کننده
90.2هزار عکس
64.3هزار ویدیو
315 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥/حمله اغتشاشگران به فرمانداری خاش با سنگ و سلاح 🔹عده‌ای اغتشاشگر در شهر خاش، ظهر امروز سمت فرمانداری شهرستان هجوم بردند. این افراد ابتدا نسبت به سردادن شعارهای ساختارشکنانه و در ادامه به سنگ‌پرانی و تیراندازی به سمت فرمانداری خاش اقدام کردند. 🔹این اقدامات با واکنش نیروهای امنیتی مستقر در فرمانداری مواجه شده و و در این درگیری‌ها عده‌ای مجروح شدند. اغتشاشگران همچنین تعدادی خودرو را به آتش کشیدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حال و هوای منزل روح‌الله عجمی، بسیجی که دیروز در جریان جنایت وحوش داخلی در کرج به شهادت رسید
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دادگاه اغتشاشگری که به مردم عادی حمله می‌کرد! 🔹قاضی: چرا مردم عادی را با چاقو زده و موتورشان را آتش زدی؟ 🔹متهم: رفیقم رفت جلوی افراد را بست، من هم جو گیر شدم!
تفاوت‏‌های جنگ نرم و جنگ سخت 🔹۱- حوزه تهدید نرم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است، در حالی که حوزه تهدید سخت امنیتی و نظامی می‌باشد؛ 🔸۲- تهدید‌های نرم پیچده و محصول پردازش ذهنی نخبگان و بنابراین اندازه‌گیری آن مشکل است، در حالی که تهدید‌های سخت؛ عینی، واقعی و محسوس است و می‌توان آن را با ارائه برخی از معیار‌ها اندازه‌گیری کرد؛ 🔹۳- روش اعمال تهدید‌های سخت، استفاده از زور و اجبار است، در حالی که در نرم، از روش القاء و اقناع بهره‌گیری می‌شود؛ و تصرف و اشغال سرزمین است در حالی که در تهدید نرم، هدف تاثیر‌گذاری بر انتخاب‌ها، فرآیند تصمیم‌گیری و الگو‌های رفتاری حریف و در نهایت سلب هویت‌های فرهنگی است؛ 🔸۴- مفهوم امنیت در رویکرد‌های نرم شامل امنیت ارزش‌ها و هویت‌های اجتماعی می‌شود، در حالی که این مفهوم در رویکرد‌های سخت به معنای نبود تهدید خارجی تلقی می‌گردد. 🔹۵- تهدید‌های سخت، محسوس و همراه با واکنش برانگیختن است، در حالی که تهدید‌های نرم به دلیل ماهیت غیر عینی و محسوس آن، اغلب فاقد عکس‌العمل است. 🔸۶-مرجع امنیت در حوزه تهدید‌های سخت، به طور عمده دولت‌ها هستند، در حالی که مرجع امنیت در تهدید‌های نرم محیط فروملی و فراملی (هویت‌های فروملی و جهانی) است؛ 🔹۷- کاربرد تهدید سخت در رویکرد امنیتی جدید عمدتاً مترادف با فروپاشی نظام‌های سیاسی- امنیتی مخالف یا معارض است، در حالی که کاربرد تهدید نرم در رویکرد‌های امنیتی جدید علیه نظام‌های سیاسی مخالف یا معارض، مترادف با فرهنگ‌سازی و نهادسازی در چارچوب اندیشه و الگو‌های رفتاری نظام‌های لیبرال و دموکراسی تلقی می‌شود.
🔺️بازتاب راهپیمایی 13 آبان در رسانه‌های غربی 🔹خبرگزاری رویترز با تیتر «ایران تسخیر سفارت آمریکا در سال 1979 را جشن گرفت» به بازنشر حضور مردم در خیابان‌ها پرداخت. 🔸خبرگزاری آسوشیتدپرس با انتشار تصاویری از گردهمایی مردم در تهران به نشر سخنان رئیس‌جمهوری کشورمان در روز 13 آبان پرداخت. 🔹پایگاه خبری هیل در خبری نوشت که راهپیمایی امروز در ایران در جهت گرامی‌داشت سالیانه بالا رفتن دانشجویان از حصار سفارت آمریکا بوده است. 🔸شبکه ای بی سی نیوز با بازتاب خبر راهپیمایی 13 آبان نوشت که مطابق با تصاویر پخش شده از صدا و سیمای ایران، جمعیت کسانی که در تهران در این راهپیمایی شرکت کرده بودند زیاد به نظر می‌رسید. 🔹خبرگزاری صهیونیستی تایمز او اسرائیل در گزارشی با تیتر «ایران تجمعاتی را جهت یادآوری تسخیر سفارت آمریکا ترتیب داد» به انتشار تصاویری از راهپیمایی و سخنان سید ابراهیم رئیسی در این مراسم پرداخت. 🔸عرب نیوز نیز با تیتری مشابه نوشت که راه‌پیمایان با در دست داشتن عروسک‌هایی از امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه و محمدبن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی شعار «مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل» سر دادند. 🔹یاهونیوز با انتشار عکس‌هایی از راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان نوشت، دانش‌آموزان بنرهایی را در حمایت از حمله به سفارت آمریکا حمل کردند و پرچم ایران را به اهتزاز درآوردند. 🔸شبکه سی بی اس نیز با اشاره به راه‌پیمایی ایرانیان در یوم‌الله 13 آبان به انتشار سخنرانی رئیس‌جمهوری پرداخت. 🔹واشنگتن پست نوشت که ایرانیان در روز جمعه با داشتن پلاکاردهایی در دست در جشن تسخیر سفارت آمریکا شرکت کردند.
🔺گردانندگان باید یک خداقوت به رفقایمان در روزنامه شرق بگویند، الحق شبکه ی خبرنگاران شما در این جنگ به عنوان بازیِ داخلی سعودی اینترنشنال سنگ تمام گذاشتند... 🔸 تصویر اول معصومه علینژاد کلا را نشان میدهد. معصومه مزدورِ صادراتی "امنیتی های آلوده" در جناح چپ است و صادر شده تا از ظرفیت براندازان برای اثر گذاری بر سیاست داخلی در راستای منافع استفاده کند. او اینجا دارد از شیخ مهدی کروبی جایزه میگیرد. عکس مربوط به یک سالگی روزنامه اعتماد ملی است. عکس را بگذارید کنار 🔸 تصویر دوم از ... هنوز برخی در جریان چپ با طلبکاری میگویند: نیلو کار خاصی نکرده و اگر چیزی هم شده با هماهنگی ما بوده است. این شبکه ای که این روزها در حوزه رسانه از جریان غربگرا تا استودیو های لندن را به خط کرده، در حدود بیست سال پیش با کمک طرح ریزی کرده اند...
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درگیری‌های لفظی و زد‌و‌خورد خیابانی در تجمعات ضدایرانی خارج کشور
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پدر حدیث نجفی: به اسم خانواده ما به خیابان نیایید 🔹طرف حسابم مردمی هستند که دارند به خیابان‌ها می‌آیند، به اسم خانواده ما نیایید. 🔹با پانزده نفر سر خاک رفتیم، ما فراخوان ندادیم که کسی بیاید، آنانی که آتش می زدند از خانواده ما نبودند.
🚨 مهمترین حضور انقلابی 🔰 چرا حضور پررنگ مردم در چنین روزهایی مهمتر از مناسبتها و ایام قبل است؟ جوابش این است که دهه هشتادی ‌و نودی‌ها باید حضور پرشور مردم و حامیان نظام را با چشمان خود ببینند باید جمعیت انبوه ملت ایران را ببینند که چگونه برای‌ طرفداری از انقلاب خود فریاد می‌کشند، این مشاهده‌، معجزه‌ به پا خواهد کرد و ناخودآگاه ذهن نسل جدید ما را که با فضای کاذب و کثیف فضای مجازی، اشغال شده است شستشو داده و واقعیت انقلاب و چهره حقیقی ملت شریف ایران در ذهن آنجا نقش می‌بندد. مشاهده نمایشگاه مردمی در کف خیابان‌ها سراب بودن آنچه را که دشمن برای جوانان ما در فضای مجازی ترسیم کرده است مشخص می‌کند. و این حضور حماسی و پرشور، همان نقطه‌ای است که ابلیس و لشکریان زمینی‌اش را خشمگین کرده و به ناله وا می‌دارد. 🗣
درباره رئیس ایرانی پارلمان نروژ چه می‌دانید؟ ▪️ تجزیه‌طلب هوادار منافقین را به اسم دموکراسی‌خواه جا نزنید! 🔹«مسعود قره‌خانی» رئیس پارلمان نروژ روز گذشته در گفتگو با رسانه سعودی اینترنشنال در ادبیاتی که با گفتار سیاستمداران همخوانی ندارد، خطاب به جمهوری اسلامی ایران گفت: وقتش رسیده که بری! 🔹رئیس پارلمان نروژ «مسعود قره‌خانی» و ایرانی‌الاصل است که گفته می‌شود در کودکی به نروژ رفته است. او یکی از چند ایرانی عضو پارلمان‌های کشورهای حوزه اسکاندیناوی است که سال ۲۰۱۷ به مجلس رفت و حدود یک سال می‌باشد که رئیس شده است. 🔹سخنان قره‌خانی فارغ از اینکه او چه هویتی دارد بیشتر به عنوان مواضع دولت نروژ شناخته می‌شود و این دست موضع‌گیری‌ها که از چارچوب رفتارهای سیاستمدارانه خارج است، جایگاه‌اش و دولتش را به حاشیه می‌برد؛ کمااینکه وزارت امور خارجه کشورمان در روزهای گذشته با فراخواندن سفیر آن کشور خواستار ارائه توضیحاتی در مورد اظهارات مداخله‌جویانه رئیس جوان پارلمان نروژ شده بود. 🔹او در روزهای گذشته در حمایت از ناآرامی‌ها در ایران، سخنان متعددی کرد. قره‌خانی گفت: اکنون وقت همبستگی است و همبستگی همان دموکراسی است. 🔹پیش از قره‌خانی، منافقین در نروژ از تغییر دموکراسی! در ایران سخن گفته بودند. مریم رجوی سرکرده این فرقه سال ۸۵ با دعوت پارلمان نروژ به آن کشور سفر و در جلسه کمیته روابط خارجی مجلس سخنرانی کرد. گفته می‌شود یکی از مراکز تجمع منافقین در اروپا در کشور نروژ است. 🔹قره‌خانی نیز بی‌ارتباط با گروهک‌ها و احزاب تجزیه‌طلب نیست. پدرش «بیژن قره‌خانی» عضو یکی از گروهک‌های چپ تجزیه‌طلب در کردستان بود که در دهه شصت پس از آزادی از زندان به اروپا رفت. پدرش پس از حضور در نروژ به عضویت حزب چپ کارگر نروژ که مرام و حتی پرچمش شبیه به حزب توده و چریک‌های فدایی خلق است، درآمد. 🔹پسر نیز مسیر پدر را طی کرد و از حمایت‌های این حزب برخوردار شد؛ با این تفاوت که سرعتش در پیمودن مناصب بیشتر بود. به طوری که وقتی رئیس پارلمان نروژ شد، بسیاری از نروژی‌ها نسبت به انتخاب وی به عنوان رئیس پارلمان اعتراض کردند و او که این روزها از ناآرامی‌ها در ایران حمایت می‌کند و اغتشاشگران را انسان‌های «شجاع» می‌خواند، مخالفانش را گناهکار دانست و دعوت به توبه کرد! 🔹مسعود قره‌خانی پس از اینکه به عنوان رئیس پارلمان نروژ انتخاب شد به دیدار پادشاه نروژ رفت و در تمجید از پادشاه گفت: من پادشاه را خیلی دوست دارم. این در حالی است که پدرش عضو یکی از احزاب ضد شاه در ایران بود و با رژیم پهلوی مبارزه می‌کرد. 🔹البته این تناقض‌‌ در جای دیگری هم سر باز می‌کند. او این روزها در حالی خود را ایرانی‌ها می‌داند و مدعی است که در کنار هموطنان خود ایستاده است که یک سال قبل گفت: نروژ سرزمین من است! او حتی برای اینکه نشان بدهد سر تا پا نروژی شده است، گفت: من در درست کردن دنده (بریانی خوک) بسیار عالی هستم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 سنگ‌ پرت کردن به سردر گلزار شهدای دفاع مقدس در اراک 🔹 گویا این جماعت از امنیتی که این شهدا برایشان به ارمغان آورده‌اند خسته شده‌اند، کاش حداقل سرنوشت مردم سوریه و عراق و زنان ایزدی اسیر شده توسط داعش را مرور کنند تا بفهمند هرچه دارند از این شهدایست‌ که امروز از روی جهالت به طرف مزارشان سنگ پرتاب می‌کنند.
18.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نظر رهبرانقلاب درباره دهه هشتادی‌ها