🔻لزوم شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی، تلاش برای یافتن راهحل و ترویج گزارههای صحیح
🔹رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی:حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سهشنبه) در دیدار اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی، هدایت فرهنگی کشور را، شأن و نقش اصلی این شورا خواندند و با اشاره به ضرورت بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفتند: شورایعالی انقلاب فرهنگی باید با رصد و شناخت دقیق ضعفها و گزارههای غلط فرهنگی در عرصههای مختلف، راهحلهای عالمانهای برای رواج گزارههای صحیح و پیشبَرنده، ارائه کند.
🔹رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود نکتهای را در مورد شورایعالی انقلاب فرهنگی بیان کردند و با اشاره به حضور افراد برجسته و نخبه و صاحبنظر در این شورا گفتند: با وجود غنا و تراز بالای افراد حاضر در این شورا، اما هویت جمعی شورایعالی به تناسب اعضای آن، بروز لازم را ندارد و لازم است تأثیرگذاری شورا در مسائل فرهنگی کشور تقویت شود، البته اعضاء شورا اشتغالات دیگری نیز دارند و این توقع وجود ندارد که اعضا از کارهای اصلی خود باز بمانند اما انتظار این است که برای امور مربوط به شورا وقت مناسب و کافی گذاشته شود.
🔹ایشان با طرح این سؤال که شأن و وظیفه شورایعالی انقلاب فرهنگی چیست، گفتند: مهمترین نقش و وظیفه این شورا، هدایت فرهنگی کشور و جامعه است.
🔹حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه شیوه هدایت فرهنگی دستگاههای رسمی با هدایت فرهنگی تشکلهای مردمی متفاوت است، گفتند: شورایعالی انقلاب فرهنگی میتواند با هدایت صحیح هزاران تشکل مردمی که در کارهای فرهنگی متنوع و گستردهای فعالیت دارند، زمینهساز شکلگیری حرکت عمومی در مقولههای مهمی همچون گسترش فرهنگ قناعت و عدم اسراف شود.
🔹ایشان ایجاد چنین حرکتهای عمومی برای فرهنگسازی و یا اصلاح فرهنگهای غلط را بخشی از مهندسی فرهنگی دانستند و در مورد هدایت دستگاههای فرهنگی دولتی، افزودند: در مورد دستگاههایی همچون فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات و صداوسیما، هدایت فرهنگی، فقط با ابلاغ سندهای تحول امکانپذیر نمیشود بلکه باید این سندها محقق و اجرایی شوند و ضمانت اجرای آنها هم حضور رؤسای سه قوه در شورایعالی انقلاب فرهنگی است.
🔹رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به سخنان سال گذشته خود در دیدار با هیأت دولت مبنی بر لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفتند: منظور از ساختار، ساختار فرهنگی جامعه و ذهنیت و فرهنگ حاکم بر آن و در یک کلام نرمافزاری است که افراد جامعه بر اساس آن در زندگی فردی و جمعی خود عمل میکنند.
🔹اینکه ساختار باید بازسازی انقلابی شود به این علت است که انقلاب اسلامی بواسطه رهبری امام(ره) و حرکت مردم، معجزهگر بود و با روحیه تهاجمی خود بنیانهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و گزارههای غلط حاکم بر اذهان مردم را تغییر داد.
🔹رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به فرهنگ «ما نمی توانیم» به عنوان یکی از گزارههای غلط حاکم بر جامعهی قبل از انقلاب اسلامی گفتند: انقلاب با سازندگی و حرکتهای خلاقانه این ذهنیت را به تدریج تغییر داد که نتیجه آن انجام کارهای بزرگی همچون ساخت سدها، نیروگاهها، بزرگراهها، تجهیزات صنایع نفت و گاز و بسیاری از زیرساختها بهدست متخصصان جوان داخلی بود.
🔹رهبر انقلاب اسلامی فرهنگ «شیفتگی به غرب» و حتی استفاده از لغات فرنگی را یکی دیگر از گزارههای فرهنگی غلط حاکم بر جامعه دانستند که انقلاب اسلامی موجب تغییر این گزاره نادرست و تبدیل آن به فرهنگ «اعتراض به غرب» شد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای، تغییر فرهنگ «خودپسندی و شهرت» به فرهنگ «ایثار و از خودگذشتگی» را نمونه تأثیرگذاری فرهنگی انقلاب اسلامی بر زندگی شخصی افراد برشمردند و خاطرنشان کردند: با وجود تغییر بسیاری از بنیانهای غلط اما عوامل مختلف به مرور زمان موجب تضعیف روحیه تهاجمی انقلاب میشود که باید این موضوع مورد مراقبت و رصد جدی قرار گیرد تا دوباره آن بنیانهای غلط سر بر نیاورند.
🔹میتوان به کمک پایههای فکری انقلاب و جوانان فعال، آن فرهنگ و روحیه انقلابی را بار دیگر تجدید کرد و یک حرکت عظیم فرهنگی بوجود آورد.
🔴شناسایی شبکهای از فعالین اغتشاشات وابسته به جریانات معاند و گروهکهای ضدانقلاب
🔹طی اقدامات فنی و اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه حضرت قمر بنی هاشم چهارمحال و بختیاری، شبکهای از فعالین حوزه تجمعات و اغتشاشات اخیر وابسته به جریانات معاند و گروهکهای ضدانقلاب شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت.
🔹این شبکه علاوه بر تحریک و تهییج افراد جهت شرکت در تجمعات با استفاده از اراذل و اوباش، اقدام به تهدید و ارعاب کسبه بازار جهت تعطیل نمودن کسب و کار آنان مینمودند که با اقدامات پیشگیرانه این سازمان و هوشیاری بازاریان و فعالین اقتصادی مومن و انقلابی در اهداف خود ناکام ماندند.
اعتصاب تنها در دو جامعه معنا دارد:
۱- جامعه ای با اکثریت کارمند دولتی(جامعه سوسیالیستی)
۲- جامعه ای با اکثریت کارگر کارخانه ای(جامعه سرمایه داری).
اگر جامعه چنین اکثریت هایی را نداشته باشد، هرگز دچار اعتصاب فراگیر نمی شود.
ایران اساسا یک جامعه خویش فرماست. یعنی صاحبان مشاغل،خود مردم هستند. این مردم مشاغلشان را تعطیل نمی کنند. چون دلیلی ندارد که خود با خود مبارزه کنند.
لذاست که در جامعه ایرانی، تعطیلی های موضعی ممکن اما اعتصابات دوره ای ناممکن است. مگر در بدنه دولت یا در برخی کارخانه ها.
به همین دلیل است که ضد انقلاب درصدد است با خوی وحشی گری برخی بازارها را تعطیل کند.
#حمیدرضا_مقصودی
🇮🇷
✳️ چرا خبر دستیابی ایران به موشکهای هایپرسونیک رسانهایی شد؟
🔻بر اساس تصميم تئوریسین ها و دکترین نظامی کشور، قرار نبود تا مدت ها خبر موشک های «هایپرسونیک» رسانهای شود و جزو اسرار راهبردی نظامی کشور مانده و محفوظ بود.
🔸پس از ناآرامیهای اخیر در برخی مناطق کشور و گرادهی های خیانتکاران، دشمنان نظام جمهوری اسلامی دچار اشتباه محاسباتی و توهم ضعف جمهوری اسلامی ایران را داشتند که در برخی محافل اطلاعاتی محور صهیونیستی _آمریکایی توطئههایی برای حمله نظامی محدود به برخی اماکن حساس و حیاتی وجود داشت.
🔺در این شرایط که دشمنان ایران اسلامی متوهمانه درصدد ضربه به ایران قدرتمند بودند، خبر سری موشک های هایپرسونیک رسانه ایی شد و محاسبات دشمن را بار دیگر به هم ریخته و تا مدت ها در شوک دست یابی جمهوری اسلامی ایران به این سطح از تکنولوژی موشکی بودند.
17.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️اعتراض وارده !!!
کلیپ پر سر و صدای این روزهای کشور
قابل توجه پلیس و معترضان👇🏽
🔴هدف را درست انتخاب کنیم ...
📌 #اعتراض_وارده
📍 #حرف_حق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارسالی مخاطبان | آریان حیدری دبیر ریاضی مجموعه کلاسینو خیلی راحت داره از اغتشاشات ۱۶ ، ۱۵ ، ۱۴ حمایت میکنه ...
اینا ملت رو چی فرض کردن..
خودتونید
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمایت همیشگی بازیکنان الجزایری از مردم فلسطین
🔴 مهندسی صحیح فرهنگی
⏪ مقام معظم رهبری در دیدار رئیس و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی چند نکته بسیار مهم را مطرح کردند:
1️⃣ هوشیاری دائم
2️⃣ شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی
3️⃣ تلاش برای دستیابی به راهحلهای عالمانه
4️⃣ ترویج گزاره های صحیح فرهنگی
🔹شورایعالی انقلاب فرهنگی میتواند با هدایت صحیح هزاران تشکل مردمی که در کارهای فرهنگی متنوع و گستردهای فعالیت دارند، زمینهساز شکلگیری حرکت عمومی در مقولههای مهمی همچون گسترش فرهنگ قناعت و عدم اسراف شود.
🔹میتوان به کمک پایههای فکری انقلاب و جوانان فعال، آن فرهنگ و روحیه انقلابی را بار دیگر تجدید کرد و یک حرکت عظیم فرهنگی بوجود آورد.
🔹هوشیاری دائم، شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی در عرصههایی نظیر اجتماع، سیاست، خانواده، سبک زندگی و دیگر عرصه ها و تلاش برای دستیابی به راهحلهای عالمانه برای رفع نقاط ضعف و ترویج گزاره های صحیح فرهنگی، از الزامات اساسی مهندسی فرهنگی کشور است.