فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهن چه موقع رباست؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️۱۱ ثانیــــــه وقـــــت بــــــزار
🚫آینده ات رو می تونی الان کف دستت ببینی🔥
⚡️نگــــــــران آینـــــــده نبـــــــاش⚡️
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برهنه شدن زن به نفع کیست؟!
هنوز کارمندهایی وجود دارن که بسیار صبور هستن و با برخورد خوب و تحمل بالا کار ارباب رجوع رو راه میندازن آفرین به کارمندهایی که با اخلاق اسلامی با مردم برخورد میکنن.
این کارمند محترم ۲۰ دقیقه با نرمی و خوشرویی با این مادر برخورد کردـ👌
تصویر بالا مربوط به طبقه بالای بانک آینده شعبه بلوار امین در شهر قم است.
اگر میخواهید با کارمند خوش برخورد مواجه بشید بیایید اینجا وام بگیرید😜
16.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کارشناس صهیونیست:
⭕️ ما نمیبینیم که ایران گامهای زیادی برای نزدیک شدن به عربستان بردارد بلکه این سعودیها هستند که گامهای بیشتری برای نزدیک شدن به ایران بر میدارند.
شاید سعودیها پی برده باشند که اوضاع در خاورمیانه در حال دگرگونی است و شاید برای سعودیها بهتر باشد که رابطه بهتری با ایران داشته باشند...
🔴 آیت الله بهجت رحمه الله علیه
#مشهد که میرفتند خیلی مقید بودند که در نگهداری از بچه ها کمک کند تا عروسشان هم به زیارت برسد.
میگفت بچه ها را بگذارید پیش من. وسایل و خوراکی هایشان را هم بگذارید و خودتان بروید زیارت.
ازحرم که بر میگشتند میدیدند آقا بچه را بغل کرده تا آرام باشد یا خوابانده و همین طور توی بغلش راه میبرد که بیدار نشود و در حال ذکر و عبادت خودش است…
#سبک_زندگی_درست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜️آیت الله فاطمی نیا(ره):
🌀عقل مردم در آخرالزمان، تعریف امام سجاد از مردم زمان غیبت امام زمان...
خداوند به مردم آخرالزمان یه عقل خاصی داده، با اینکه امامشان را نمیبینند ولی آنقدر معتقدند که انگار او را میبینند...
#سبک_زندگی_درست
الکافی ـ به نقل از یعقوب بن ضحّاک، از مردی چرمْدوز از همکیشان ما، که خدمتکار امام صادق(ع) بود ـ:
زمانی که امام صادق(ع) در حیره بود، مرا با جمعی از دوستانش، در پی کاری فرستاد. ما پی آن کار رفتیم و دیروقت باز گشتیم. فرش و بستر من، در سَردابی بود که آن جا اُتراق کرده بودیم. من خسته و کوفته آمدم و خودم را انداختم. در همین حال، دیدم که امام صادق(ع) آمد و فرمود: «ما پیش تو آمدیم».
من راست نشستم و ایشان بالای بستر من نشست و از کاری که مرا در پی آن فرستاده بود، پرسید. من هم گزارش دادم و ایشان خدا را سپاس گفت.
سپس سخن از گروهی به میان آمد و من گفتم: قربانت گردم! ما از آنان بیزاری می جوییم؛ چون به چیزهایی که ما معتقدیم، اعتقاد ندارند.
امام صادق(ع) فرمود: «آنها ما را دوست دارند؛ ولی چون عقیده شما را ندارند، از ایشان بیزاری می جویید؟».
گفتم: آری.
فرمود: «ما هم چیزهایی داریم که شما ندارید. پس سزاوار است که از شما بیزاری بجوییم؟!».
گفتم: نه، قربانت گردم!
فرمود: «و خدا هم چیزهایی دارد که ما نداریم. پس به نظر تو، خداوند، ما را دور انداخته است؟!».
گفتم: نه، به خدا. فدایت شوم! چه کنیم؟
فرمود: «آنها را خودی بدانید و از ایشان بیزاری نجویید. برخی از مسلمانان، تنها یک بهره [از ایمان] دارند، برخی دو بهره، برخی سه بهره، برخی چهار بهره، برخی پنج بهره، برخی شش بهره، و برخی هفت بهره. بنا بر این، نباید کسی را که یک بهره دارد، به آنچه در خور دارنده دو بهره است، وا داشت، یا کسی را که دو بهره دارد، به آنچه در خورِ دارنده سه بهره است، وا داشت، یا کسی را که سه بهره دارد، به آنچه در خورِ دارنده چهار بهره است، واداشت، یا کسی را که چهار بهره دارد، به آنچه در خورِ دارنده پنج بهره است، وا داشت، یا کسی را که پنج بهره دارد، به آنچه در خورِ دارنده شش بهره است، وا داشت، یا کسی را که شش بهره دارد، به آنچه در خورِ دارنده هفت بهره است، وا داشت.
برایت مثالی بزنم: مردی [مؤمن]، همسایه ای نصرانی داشت. او را به اسلام دعوت کرد و از محاسن آن برایش گفت، تا آن که مسلمان شد. سحرگاه، نزد او رفت و در زد. تازه مسلمان گفت: کیست؟ مرد مؤمن گفت: منم، فلانی. گفت: چه کار داری؟
گفت: وضو بگیر و لباس هایت را بپوش و با ما به نماز [جماعت] بیا. او وضو گرفت و لباس پوشید و با او رفت. آن دو، قدری نماز خواندند و سپس نماز صبح را به جا آوردند و ماندند، تا هوا روشن شد. آن که پیش تر نصرانی بود، برخاست تا به منزلش برود. مرد مسلمان گفت: کجا می روی؟ روز، کوتاه است و چیزی تا ظهر نمانده. او هم نشست، تا آن که نماز ظهر را هم خواند. مرد مسلمان گفت: تا نماز عصر هم چیزی نمانده است. و او را نگه داشت تا نماز عصر را هم خواند. سپس برخاست تا به منزلش برود. مرد مسلمان گفت: اکنون، آخرِ روز است و چیزی به پایان آن نمانده. و او را نگه داشت، تا نماز مغرب را هم خواند، و خواست به منزلش برود که آن مرد گفت: تنها یک نماز دیگر، باقی مانده است. مرد تازه مسلمان، ماند تا نماز عشا را نیز خواند و آن گاه، از هم جدا شدند.
سحرگاه روز بعد، باز به سراغ او رفت و درِ خانه اش را کوبید. مرد گفت: کیست؟ گفت: منم، فلانی. گفت: چه کار داری؟ گفت: وضو بگیر و لباس هایت را بپوش و با ما بیا نماز بخوان. مرد تازه مسلمان گفت: برو برای این دین، شخصی بیکارتر از من بیاب. منِ بیچاره، زن و بچّه دارم».
امام صادق(ع) فرمود: «بدین ترتیب، او را وارد همان چیزی (دینی) کرد که از آن، بیرونش آورده بود» یا فرمود: «او را از این [در] وارد کرد و از این یکی، بیرون راند».
[۱]. الکافی: ج ۲ ص ۴۳ ح ۲، دانشنامه قرآن و حدیث، ج ۸، ص ۲۶۲.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فریاد مرگ بر شاه در انگلیس
🔹همزمان با تاجگذاری چارلز سوم، پادشاه جدید انگلیس، هزاران نفر از شهروندان انگلیسی در خارج از محل برگزاری مراسم، شعار «مرگ بر شاه» و «مرگ بر سلطنت» سردادند که تعدادی از آنها توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.