هدایت شده از مرکز نشر آثار آیتالله بهجت
⚠️#تکذیب برگزاری مراسم جشن #عیدالزهرا در بیت آیتالله بهجت قدسسره
⭕️از سوی بیت معظمله
📚جهت مشاهده #متن_کامل_تکذیبیه و مستندات آن شامل فیلم فرمایشات حضرت آیت الله العظمی بهجت به #لینک ذیل مراجعه فرمایید:🔻
👆 http://bahjat.ir/fa/content/10517
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
هدایت شده از مرکز نشر آثار آیتالله بهجت
⚠️#تکذیب برگزاری مراسم جشن #عیدالزهرا در بیت آیتالله بهجت قدسسره
❓#سوال: اخیرا در سایتها و شبکههای اجتماعی فیلمی با عنوان «مراسم جشن نهم ربیعالاول و #عیدالزهرا توسط حضرت آیتالله بهجت» منتشر گردیده است که در آن اشعاری به همین مناسبت توسط مداح خوانده میشود و حضرت آیتاللهالعظمی بهجت هم در مراسم حضور دارند. لذا خواهشمند است باتوجه به اینکه این فیلم سوالات زیادی را در ذهن مخاطبان ایجاد کرده است، جهت روشن شدن افکار عمومی در خصوص این مراسم توضیح فرمایید.
🔸#پاسخ بیت حضرت آیت الله بهجت اعلی الله مقامه:
⭕️ «عنوان آن مراسم به جشن عیدالزهرا #کذب_محض است.»
.... حضرت آقا به شدت از این مجالس پرهیز داشتند. حتی سالهایی که جلسات درس و روضه در منزل معظمله اقامه میشد، یکبار که بعد از روضه افرادی مبادرت به رفتار و اعمال مضحکه آمیز نمودند معظمله سالهای بعد ایام مقارن آن روز، مجلس ذکر اهلبیت علیهمالسلام در منزل را تعطیل و از پذیرفتن افراد در منزل و اقامه مجلس پرهیز مینمودند.
همچنین بعد از انتقال مجلس روضه و درس به مسجد، همانها یک بار با صحنهسازی چنینکاری را در چند دقیقه برای ترویج خود حادث نمودند و البته درزمان حیات معظمله نتوانستند اشاعه دهند.
ضمنا نکتهای که باتوجه به همین فیلم منتشر شده لازم به ذکر است، همچنان که از تصاویر آن و فضای مسجد مشخص است، مجلس مراسم روضه هفتگی حضرت آیتالله بهجت هست که از سالیان گذشته هرهفته صبح جمعه در مسجد فاطمیه و با حضور معظمله و شاگردان و اقشار مختلف مردم برگزار میگردیده است و باتوجه به وصیت ایشان همچنان برگزار میگردد.
لیکن با توجه به تقارن روضه جمعه آن هفته با ایام نهم ربیع( جمعه مورخ ٢٣/اسفندماه/١٣٨٧ مصادف با ١۵ ربیعالاول)، مداح مجلس در مسجد و بالحن مداحی و روضه مشابه نظرات آقا چند دقیقهای اشعاری را از جامی که از دانشمندان و شاعران اهل سنت است در مدح امیرالمؤمنین علیه السلام قرائت نموده است. ولو اگر بیتی هم مخالف نظر آقا خوانده است، حضرت آقا فردای آن روز در جلسه درس خارج فقه خود به تاریخ شنبه ٢۴/اسفندماه/١٣٨٧ باشدت نسبت به برگزاری جلسات غیر از ذکر فضائل، صریحا موضع گرفتند که عین مطالب و فیلم و صوت فرمایشات معظمله موجود میباشد.
والسلام علیکم و رحمتالله
بیت حضرت آیتالله بهجت
📚جهت مشاهده #متن_کامل_تکذیبیه و مستندات آن شامل فیلم فرمایشات حضرت آیت الله العظمی بهجت به #لینک ذیل مراجعه فرمایید:🔻
👆 http://bahjat.ir/fa/content/10517
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
هدایت شده از مرکز نشر آثار آیتالله بهجت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ بیانات حضرت آیتالله بهجت قدسسره در درس خارج فقه روز شنبه ٢۴ اسفند (فردای روز مراسم)
⭕️معظمله روز فردای این مراسم و در درس خارج فقه، بهجهت جلوگیری از ایجاد انحراف و سوءاستفاده برخی جریانها، نسبت به برگزاری چنین مراسمهایی شدیدا تذکر داده و بر لزوم تقیه و مناسب نبودن لعن و فحاشی نسبت به بزرگان سایر مذاهب تأکید مینمایند.
📚جهت مشاهده #متن_کامل_تکذیبیه و مستندات آن شامل فیلم فرمایشات حضرت آیت الله العظمی بهجت به #لینک ذیل مراجعه فرمایید:🔻
👆 http://bahjat.ir/fa/content/10517
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
✅ گلچین سیاسی و اجتماعی
#گفت_و_شنود 🔹شکسپیر! 🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله @kayhannewspaper
!(گفت و شنود)
کیهان
گفت: وزیر خارجه انگلیس، ایران را به تکرار ماجرای قحطی در جنگ جهانی اول تهدید کرده که در آن ارتش انگلیس تمامی آذوقه کشورمان را غارت کرد و نزدیک به ۱۰ میلیون نفر از هموطنانمان مظلومانه جان باختند!
گفتم: یعنی این مردک نمیداند که دوران این شکر خوردنهای انگلیس سپری شده و امروز با ایرانی طرف است که به روباه پیر فرصت نفس کشیدن هم نمیدهد؟
گفت: در جریان جنگ تحمیلی و در حالی که ما تازه از انقلاب فارغ شده و حتی محل زاغههای مهمات خود را هم نمیدانستیم انگلیس و آمریکا و فرانسه و شورویسابق با دلارهای نفتی کشورهای عربی در کنار صدام به ایران حمله کردند و نتوانستند هیچ غلطی بکنند، چه رسد به امروز که موشکهای نقطهزن ما تمام خاک اروپا را در تیررس خود دارد.
گفتم: اگر به جای وزارت خارجه با آن دیپلماسی التماسی که دارد، بر و بچههای رزمنده طرف صحبت او بودند، به این مردک بیپدر و مادر میفهماندند که یک من ماست چقدر کره دارد! تا دیگر از این غلطهای زیادی نکند!
گفت: راستی! این همان انگلیس نیست که وقتی سربازانشان در دریا اسیر شدند، خودشان را خیس کرده بودند؟!
گفتم: یک انگلیسی از شکسپیر پرسید؛ منظور شما از این جمله چیه که «یا به اندازه آرزوهات تلاش کن، یا به اندازه تلاشت آرزو کن»؟ گفت؛ منظورم اینه که، تو که نمیتونی هیچ غلطی بکنی، شکر میخوری که غلط زیادی میکنی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدیمی ترین کشورهای جهان
@jaarchi
هدایت شده از فارس پلاس
▪صالح حسن الفقه دست دختر چهار ماهه خود، حجار، که در ۱۵ نوامبر ۲۰۱۸ در بخش سوتغذیه بیمارستان السعب در صنعا #يمن جان خود را از دست داد، در دست گرفته است...
از زمان آغاز جنگ، حدود ۸۵ هزار کودک در یمن جان خود را از دست دادهاند...
💬 حامد هادیان
@Fars_plus
🔺محسن رضایی در یادداشتی اینستاگرامی:
🔹در یک روز، چندین تن طلا و در طی چندماه میلیاردها دلار ذخایر بانک مرکزی را به بازارهای کاذب سوق می دهند و از جوابگویی فرار می کنند
🔹رهبر انقلاب با مشورت مجمع بیش از ٢٠ سال برای تمامی امور کشور سیاستگذاری کرده است.گر به این سیاست ها عمل می شد، مردم با مشکلات اقتصادی مواجه نمی شدند.
🔹الان هم با مطرح شدن نظارت بر اجرای این سیاست ها، بمباران تبلیغاتی به راه انداخته اند که جلوی نظارت را بگیرند و به کسی حساب پس ندهند
#کلاغ_نیوز
@kalagnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 افشاگری رحیم پور ازغدی از محتوای توافقنامه پاریس که آقای ظریف روی آن پافشاری دارد!
🆔 @amarha
⛔️بدور از هیاهو؛ درباره بازنشسته ها
تعدادی از مدیران بازنشسته صدا و سیما و برخی وزارت خانه ها، با درخواست مدیران بالادستی و مجوز رهبری در مسوولیت خود ابقا شدند. همین خبر نیز بهانه انتقادات گسترده در رسانه ها شده است. منتقدان به این رفتار رانتی و دور زدن قانون اعتراض کردند.
اما این جنجال از 3 جهت قابل تحلیل است.
یکم از جهت رفتار مدیران بازنشسته.
دوم از جهت تلاش برخی نهادها برای حفظ این مدیران.
و سوم از منظر مجوز رهبری به این افراد و نهادها.
مطابق قانون مجلس، مدیران بازنشسته در مجموعه نهادهای دولتی باید بسرعت از قدرت خداحافظی کنند. قانون روشن است و قابل تفسیر هم نیست. نکته مثبت قانون نیز همین صراحت و نداشتن تبصره هایی است که برای مدیران زیادی خواه مفری ایجاد کند.
اما درین میان یک سوال منطقی وجود دارد.
اگر در یک بخش کلیدی کشور، مدیری لایق تر از آنچه هست نداشتیم چه کنیم؟ نمی خواهید بگوئید که چنین فرضی غیرمنطقی است؟
مثلا فرض کنید در یک بخش فنی در ابعاد ملی یک مدیر بازنشسته داشته باشیم و جایگزین هم به هر دلیل نباشد. چه باید کرد؟
ممکن است بگوئید خب تربیت کنیم. حرف درستی است. دهها انتقاد به سبک نظام مدیریتی ما وارد است، اینهم یکی. اما فی الحال چه کنیم؟
ریسک کنیم؟ کدام عقل سلیمی میپذیرد مثلن در یک بخش امنیتی خطر کنیم؟
ممکن است بگوئید خیلی به ندرت پیش می آید.،سلمنا. ولی اصلش را بپذیریدو جوری رفتار نکنیم که گوئی گوشه وحی سائیده است.
پس سوال اول مربوط به ساختار حکومت است، قرار نیست که یک قانون، بن بست اجرایی ایجاد کند. همین که احتمال را پذیرفتیم باید بدنبال راهکار ساختاری و قانونی بود.
سوال اینست که در چنین مواردی چه باید کرد؟ حالا سه منظر ابتدای متن را مرور کنیم.
اگر قانون مفری داشته باشد، کلن همین یک مفر اجرا خواهد شد و باقی قانون تعطیل میشود. اگر هم مجوز کلی به مدیر بالا دستی داده شود، منشا رانت می شود. پس می ماند حکم حکومتی و مجوز رهبری.
منطق مجوز رهبری برای مستثنی شدن برخی مدیران روشن است. راه قانونی برای عبور از بن بست و گرفتن بهانه کم کاری از مدیران ارشد است.
اما درین چهارچوب تعدادی از نهادها برای چند مدیر بازنشسته شان مجوز گرفتند که یکیش صدا و سیماست. وزارت خانه های اطلاعات و نفت و شورای عالی امنیت ملی و غیره هم در این لیست قرار دارند.
اما آیا حقیقتن این مدیران ابقای شان ضرورت داشت؟ اینجا بحث مصداق است و نهاد مربوطه باید پاسخگو باشد که چرا مدیری که درباره لیاقتش حرف و حدیث است را با هزینه کردن از مجوز رهبری نگه داشته است؟ طبیعی است که رهبری به مدیرش اعتماد می کند، اما آیا این اعتماد مجوز لازم برای هر انتخابی است؟ واقعن بهتر از اینها در میان جوانترها نداشتیم؟
و اما بخش آخر مربوط به رفتارشناسی خود مدیران است. بینی و بین الله ماجرا خدمت است یا قدرت؟ کلاه شان را قاضی کنند که این بی آبرویی نزد مردم، نزد خدا توجیه دارد یا یا نه/مجسن مهدیان
@jaarchi